Opdateret 13. august 2021 af Peter Klitkou

Køb hjemmeside | Få en hjemmeside der skaber konverteringer

Ejer du en forretning eller virksomhed, bør du have et website, det er dit digitale forretningsvidue og visitkort til dine kommende og potentielle kunder.

Har du ikke en eller ønsker du få opdateret din nuværende, kan du med fordel læse med her.

Vi fortæller dig om, hvad du får og hvad du kan forvente, når du køber ny hjemmeside hos os i PK Medier. 

Køb hjemmeside | Få en hjemmeside der skaber konverteringer

Vi designer sammen med dig

Når vi møder dig som ny kunde, der ønsker at købe en hjemmeside hos os, går vi til opgaven med kreative idéer hver gang. Sammen med med dig finder vi det helt rette design til siden.

Som nævnt er et website en rigtig vigtig del af en forretning, da det er her mange “møder” forretningen første gang. Derfor er det også vigtigt, at den er indbydende og taler til målgruppen.

Vælger I at købe en hjemmeside hos os, så kan I forvente følgende fra os:

  • Vi researcher markedet
  • Vi sætter os godt ind i jeres brand og identitet
  • Vi lytter til jeres ønsker
  • Vi benytter vores ekspertviden inden for udvikling af hjemmesider

Gennem årene har vi udviklet mange hjemmesider, og det betyder, at vi har den nødvendige viden og team til at gøre jeres side brugervenlig samtidig med, at jeres målgruppe finder den indbydende.

Løbende i processen ved køb af ny hjemmeside, tjekker vi ind hos jer, så vi sammen kommer i mål med opgaven, og vigtigst af alt – I føler jer i trygge hænder. 

Udvalgte cases

Hvorfor vælge os til jeres hjemmeside?

Jeres hjemmesie er et enormt vigtigt værktøj i jeres forretningsstrategi, og derfor er det også vigtigt, at I vælger at købe en hjemmside, det rigtige sted og får et ordentligt produkt i første omgang.

I PK Medier har vi stor erfaring med at bygge, designe og udvikle hjemmesider, der får succes hos målgruppen og på Google. Og hos os er vores filosofi, at I skal eje det hele.

Det betyder, at køber I et website hos os, ejer I alt hvad vi laver til jer; der er ingen luskede aftaler, endeløse kontrakter eller indviklede systemer. 

Vi går ind for gennemsigtighed og derfor er I i 100% trygge hænder, hvis I vælger at købe jeres kommende hjemmeside hos os.

Er I stadig i tvivl, kan I læse mere i denne artikel: Din guide til at opbygge en konverterende ny hjemmeside – her skriver vi mere om, hvorfor det er vigtigt at have eller at købe et website, der virker, og som skaber konverteringer. 

Vælger I os får I:

  • 100% gennemsigtigt arbejde.
  • I ejer jeres websitedata, domæne mv.
  • Vi har optimeret siden til SEO.
  • Et gennemtestet site så siden både er optimeret til desktop og mobil. 
  • Ingen hemmelige bindinger – det tror vi ikke på.

Vi er specialister

Hos PK Medier består vores team af specialister inden for udvikling, design, copy writing og SEO-optimering af alle former for websites.

Vi har I mange år arbejdet med disciplinen og vi er ikke bange for at sige, at vi ved, hvad der virker. I vores team har vi både grafiske designere, som med rolig hånd og kreativ tilgang kan tegne jeres (nye) brandindentitet, og vi har udviklere, som står for at opbygge siden, så alle tekniske elementer virker, som de skal.

Køber I hjemmeside hos os – får I altså et team af specialister og ikke bare konsulentbistand. 

Vi bygger en brugervenlig side til jer, så både målgruppen kan lide den, men også så I selv kan redigere i den og have styringen – det giver frihed.

Når man køber en helt ny hjemmeside hos os, bygger vi oftest i WordPress – det er nemlig meget intuitivt for jer at bruge, når vi overdrager sitet til jer. 

Når jeres site er færdigt, overleveret vi til jer, og gennemgår sammen, hvordan I selv kan redigere nemt og hurtigt. Læs mere om udviklingen af en wordpress hjemmeside i vores blogindlæg. Ønsker at optimere en eksisterende side efter SEO – kan vi tage en videre dialog vedrørende emnet. Vi hjælper jer gerne til tops i Googles søgeresultater. 

Ikke træt endnu? Læs videre herunder