Køb hjemmeside - Få nyt website, der skaber konverteringer

Ejer du en forretning eller virksomhed, bør du have et website, det er dit digitale forretningsvindue og visitkort til dine kommende og potentielle kunder. Har du ikke en eller ønsker du få opdateret din nuværende, kan du med fordel læse med her. Vi fortæller dig om, hvad du får og hvad du kan forvente, når du køber ny hjemmeside hos os.

seo bureau
Datadrevet performancebureau, hvor du betaler for succes
seo bureau
Hjælp fra #1 Google nørder
seo bureau
Sikkerhed for topplaceringer
Køb hjemmeside
Vi er sikre på, vi er de rette

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi er et SEO bureau med +200 danske såvel som internationale cases, som vi kan trække på, samt +7 års erfaring. Vores SEO konsulent kan derfor bidrage med rådgivning indenfor både B2B og B2C, og vi kan tilbyde sparring indenfor begge felter både i Danmark samt udlandet. 
seo konsulent

Har din hjemmeside brug for en gratis SEO analyse?

Vi giver et bud på hvilke muligheder du har, for at placerer din virksomhed i toppen af Google organisk, hvis du oplyser din virksomheds url.
 • Indenfor 90 dage er du sikret resultater
 • Et samarbejde uden binding
 • Vi designer sammen med dig

  Når vi møder dig som ny kunde, der ønsker at købe en ny professionel hjemmeside hos os, går vi til opgaven med kreative idéer hver gang. Sammen med med dig finder vi det helt rette design til siden.

  Som nævnt er et website en rigtig vigtig del af en forretning, da det er her mange “møder” forretningen første gang. Derfor er det også vigtigt, at den er indbydende og taler til målgruppen.

  Vælger I at foretage et køb af en professionel hjemmeside hos os, så kan I forvente følgende fra os:

  • Vi researcher markedet
  • Vi sætter os godt ind i jeres brand og identitet
  • Vi lytter til jeres ønsker
  • Vi benytter vores ekspertviden inden for udvikling af hjemmesider

  Gennem årene har vi udviklet mange hjemmesider, og det betyder, at vi har den nødvendige viden og team til at gøre jeres side brugervenlig samtidig med, at jeres målgruppe finder den indbydende.

  Løbende i processen ved køb af ny hjemmeside, tjekker vi ind hos jer, så vi sammen kommer i mål med opgaven, og vigtigst af alt – I føler jer i trygge hænder.

  Markedsføring af restaurant

  Hvorfor vælge os til jeres hjemmeside?

  Jeres hjemmesie er et enormt vigtigt værktøj i jeres forretningsstrategi, og derfor er det også vigtigt, at I vælger at gøre et køb af et website, det rigtige sted og får et ordentligt produkt i første omgang.

  Hos PK Medier har vi stor erfaring med at bygge, designe og udvikle hjemmesider, der får succes hos målgruppen og på Google. Og hos os er vores filosofi, at I skal eje det hele.

  Det betyder, at køber I et website hos os, ejer I alt hvad vi laver til jer; der er ingen luskede aftaler, endeløse kontrakter eller indviklede systemer. 

  Vi går ind for gennemsigtighed og derfor er I i 100% trygge hænder, hvis I vælger at foretage et køb af jeres kommende site hos os.

  Er I stadig i tvivl, kan I læse mere i denne artikel: Din guide til at opbygge en konverterende ny hjemmeside – her skriver vi mere om, hvorfor det er vigtigt at have eller at købe et website, der virker, og som skaber konverteringer. 

  Vælger I os får I:

  • 100% gennemsigtigt arbejde.
  • I ejer jeres websitedata, domæne mv.
  • Vi har optimeret siden til SEO.
  • Et gennemtestet site så siden både er optimeret til desktop og mobil. 
  • Ingen hemmelige bindinger – det tror vi ikke på.
  seo konsulent kom i top 3

  Vi er specialister

  Hos PK Medier består vores team af specialister inden for udvikling, design, copy writing og SEO-optimering af alle former for websites.

  Vi har I mange år arbejdet med disciplinen og vi er ikke bange for at sige, at vi ved, hvad der virker. I vores team har vi både grafiske designere, som med rolig hånd og kreativ tilgang kan tegne jeres (nye) brandindentitet, og vi har udviklere, som står for at opbygge siden, så alle tekniske elementer virker, som de skal.

  Køber I en professionel hjemmeside hos os – får I altså et team af specialister og ikke bare konsulentbistand. 

  Vi bygger en brugervenlig side til jer, så både målgruppen kan lide den, men også så I selv kan redigere i den og have styringen – det giver frihed.

  Når man foretager et køb af en helt ny professionel hjemmeside hos os, bygger vi oftest i WordPress – det er nemlig meget intuitivt for jer at bruge, når vi overdrager sitet til jer. 

  Når jeres site er færdigt, overleveret vi til jer, og gennemgår sammen, hvordan I selv kan redigere nemt og hurtigt. Læs mere om udviklingen af en wordpress hjemmeside i vores blogindlæg. Ønsker at optimere en eksisterende side efter SEO – kan vi tage en videre dialog vedrørende emnet. Vi hjælper jer gerne til tops i Googles søgeresultater.

  En optimeret hjemmeside er vejen frem i en digital verden

  Der er mange gode grunde til, hvorfor du bør overveje, om et køb af ny professionel hjemmeside kan gavne din virksomhed.

  I disse digitale tider betragtes virksomheder uden et website, som mindre troværdige. Har du et dårlig website, er det næsten værre.

  Dit website er din virksomheds online visitkort, hvor kunden kan be- og afkræfte, hvem I er, og hvad I kan tilbyde. Derfor er det vigtigt at præsentere sin forretning på en professionel og brugervenlig måde, så modtageren får et godt førstehåndsindtryk.

  Uden en snorlige hjemmeside kan det være svært at konkurrere på det voksende online marked, hvor nye konkurrenter popper op dagligt. Derfor er det vigtigt at din målgruppe hurtigt kan finde netop dit website fremfor konkurrentens.

  Her er 5 gode grunde til at købe din hjemmeside hos PK Medier:

  1. SEO optimeret – Vi garanterer første side eller ingen beregning.

  SEO, også kaldet søgemaskineoptimering, er øvelsen i at øge mængden og kvaliteten af besøgende til dit website igennem organiske søgeresultater. 

  Med over 200 SEO-cases har vi stor erfaring med at komme på Googles første søgeside. Vi kan derfor stille garantier om, at din virksomhed, med udvalgte keywords, kommer på første side af Google. Alt indenfor vores aftaleperiode.

  2. Mobilvenligt layout - Glem ikke mobilen

  Du kender det nok godt. Du skal lige undersøge noget, men du gider ikke åbne computeren. Derfor er det vigtigt at hjemmesiden er optimeret, så den også er mobilvenlig. 

  57% af brugerne på nettet udtaler, at de ikke vil anbefale et site, som ikke er optimeret til mobilen, og derfor er dette en vigtig faktor, som din virksomhed ikke må overse.

  3. Lynhurtig hjemmeside – Ved du, hvor hurtigt din side loader? 

  Hvis dit indhold og dine billeder er for længe om at loade, er der mange, der forlader din hjemmeside. Vidste du, at hvis dit website tager længere end 3 sekunder at indlæse, så falder 40% af de besøgende fra, og så taber du potentielt set dine kunder på gulvet?

  Kunden har ikke tålmodighed til et langsomt site, og det har Google heller ikke. Det betyder derfor, at dit website ikke vil rangere højt på Googels søgesider. 

  4. Et moderne og troværdig design - du får kun én chance hos kunden

  75% af forbrugerne udtaler, at de bedømmer virksomheders troværdighed ud fra virksomhedens design.

  I dagens digitale verden tager det ca. 0,05 sekunder for brugerne at danne sig en mening om din side, og hvorvidt de vil blive eller forlade den. Det vil sige, at din virksomheds troværdighed afhænger af det design, du vælger at vise verden på din side. 

  5. En hjemmeside, der opfordrer til salg. - øg din konverteringsrate markant

  Dit website har til formål at tiltrække potentielle kunder og skabe forretning. Du har fået folk ind på din hjemmeside, men de foretager ikke køb. Hvorfor? 

  En effektiv Call To Action (CTA) resulterer i flere leads og konverteringer på din hjemmeside. 

  En opfordring til handling er, når du påvirker en besøgende på dit website til at udføre en bestemt handling. Uanset om du ønsker, at kunden skal foretage et køb, tilmelde sig et nyhedsbrev eller noget helt tredje, skal du gøre det klart på din hjemmesiden. Næsten alle sider på dit website bør have en klar opfordring til handling. Dette gør din side mere professionel.

  Derfor bør du købe en ny hjemmeside

  I ovenstående har vi beskrevet en masse ting, som er vigtige at have med, når man skal lave en ny hjemmeside. At få sit website til at overholde alle disse aspekter, kan være en kompliceret process, som kræver både tid og kompetencer. Hvis du ikke har hverken tiden eller kompetencerne til at lave dit website fra bunden, bør du derfor overveje at få et professionelt webbureau til at hjælpe dig i gang. 

  Hos PK Medier har vi som nævnt værktøjerne og kompetencerne til at lave et optimeret website med et unikt og æstetisk design, som er tilpasset din branche og individuelle udtryk. På den måde bliver alt arbejdet lagt hos os, og du kan derfor prioritere din tid på at drive den daglige drift af din virksomhed. 

  For de fleste virksomheder er hjemmesiden i dag en meget vigtig del af forretningsplanen. De penge du ligger i et køb af et website, vil derfor være godt lagt ud. Kravene til at lave et konkurrencedygtigt website er i dag meget høje og præget af stor omstillingsparathed. Med en professionel side fra et bureau er du sikker på, at din virksomheder lever op til dette. 

  Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud på en komplet hjemmesideløsning, der er tilpasset din virksomhed. Hvis du allerede har en side, vil vi først undersøge og vurdere siden og derefter komme med tiltag, til hvad der kan ændres og forbedres. Hvis du ikke har en hjemmeside endnu, vil vi, i fællesskab med dig, finde frem til lige præcis den side du ønsker for din virksomhed, og som derfor er skræddersyet til dine behov. 

  SEO konsulent København

  Du kan også vælge at lave en ny hjemmeside selv

  Det er selvfølgelig også muligt at give sig i kast med at lave et website selv. Hvis du har erfaringen og tiden til det, kan du lave dit eget website uden et køb via en allerede eksisterende skabelon, så du ikke behøver at opbygge dit site helt fra bunden.

  Fordelen ved at lave hjemmesiden selv er, at du kan spare udgifterne der kommer ved et køb. En anden fordel er, at du vil opnå nogle gode kompetencer indenfor programmering og webdesign. En tredje fordel er, at du selv kan ændre og optimere hjemmesiden, som du vil, hvilket gør arbejdet meget fleksibelt. Dog kan du ende med, at siden ikke kommer til at se professionel ud.

  Første side eller uden beregning 🚀

  Vores arbejde med over  SEO-200 cases giver os erfaring med at ligge på første side af Google. Vi kan derfor garantere dig, at du ligger på første side med de udvalgte keywords indenfor den aftalte periode.

  SEO-projekter er alle forskellige, og vi vurderer derfor din målsætning ud fra din unikke case.

  Det er umuligt præcist at forudsige Googles placeringer, men befinder du dig ikke på første side inden deadline - arbejder vi uden beregning, indtil du er.

  Hvad koster en hjemmeside?

  Der kan være flere faktorer, som er med til at afgøre, hvor meget en hjemmeside koster, når du begiver dig ud i et køb. For at prisvurdere opbygningen og designet af et nyt website, afhænger det af en række forskellige faktorer:

  • Størrelsen på din virksomhed? 
  • Hvor mange sider du ønsker at dit website skal indeholde? 1-10 sider eller flere? 
  • Om der skal være nogle specielle funktioner? Ift. en webshop, kampagner eller interaktive elementer. 
  • Skal den være på flere sprog? 
  • Hvad dit budget er, og hvilke krav til designet, du har? 

  Alle disse aspekter er relevante for at vurdere, hvor meget det vil koste at få lavet et nyt website. Inden du laver et køb, er det en god idé at undersøge markedet. Ved at indhente et tilbud vil du hurtigt blive bekendt med dine muligheder, samt hvad du vil få for dine penge.

  Når du køber en ny professionel hjemmeside hos PK Medier, vil du få et optimeret WordPress website med et brugervenligt design, som er klar til at konvertere. Derudover kan du blandt andet også få hastighedsoptimering, sikkerhedsplugins, opsætning af Google Analytics og SEO optimering.

  Hvad er en SEO konsulent

  Track din data med en ny hjemmeside

  Du har med stor sikkerhed selv takket ja til cookies gennem tiden, når du har browset rundt på diverse hjemmesider. Uden cookies, uden tracking og dermed uden data på dine kunders adfærd, er en hjemmeside nemlig ikke meget værd. Derfor er det altafgørende at indtænke tracking med i din hjemmeside udvikling. 

  Tracking af dine kunders adfærd på din hjemmeside, kan være et helt skatkammer af hemmeligheder, der åbner sig for dig. Her kan du nemlig blive klogere på kundens flow og brugerrejse, og hvor du eventuelt mister kunden undervejs i købsflowet. En essentiel information, der kan give dig værktøjerne til at rette op og optimere, hvor det er nødvendigt. Det kan således også være afgørende viden for din hjemmeside udvikler, hvis du allerede har opsat tracking på din hjemmeside. 

  I forbindelse med opsætning og hjemmeside udvikling er der en række forskellige værktøjer og programmer, der er essentielle for din tracking. Disse tæller blandt andet Google Tag Manager, Google Analytics, Facebook Pixels og mange flere. Programmerne tilbyder forskellige funktioner, der både kan sige noget om dine forbrugere, men også kan udnyttes f.eks. i forbindelse med Facebook annoncering

  Opsætning af tracking er ofte en fast del af din hjemmesides faste pris. Som vi har nævnt ovenfor kan også omfanget af tracking variere alt efter størrelsen på din hjemmeside - og dermed også din websites pris i sidste ende. 

  Hjemmeside udvikler, der lytter til dine behov

  Der er uendelige muligheder, når det kommer til hjemmeside udvikling. Mulighederne for opsætning, udtryk og design kan nemlig opsættes og tilpasses på utallige måder. Som hjemmeside udvikler er det afgørende, at lytte til de behov som kunden har. Det gør vi af samme årsag en stor dyd ud, at vi, hos PK Medier arbejder med hjemmeside udvikling. 

  Vi lytter og forstår dine behov og ønsker i udviklingen af hjemmesider. Det er dog også væsentligt at pointere, at vi som hjemmeside udvikler også kommer med den rette råd og vejledning, således at dit website er optimeret, så det har den bedst mulige performance. Et website kan nemlig have nok så flot et design og udtryk, men hvis ikke det er optimeret i henhold til SEO, tracking og responsivitet, så kan et lækkert design næste være ligegyldigt. 

  I samarbejde med en hjemmeside udvikler, lyttes der derfor til dine behov, men kommes også med relevante og nødvendige anbefalinger for, at din hjemmeside til en fast pris får mest muligt succes.  

  PK Medier oplysninger

  Find os her.

  Adresse: Strandlodsvej 6B, 2. th., 2300 København S.

  Telefon: +45 42 41 16 47
  E-mail: kontakt@pkmedier.dk

  CVR: 37296783

  Pk Medier København

  FAQ

  Hvorfor skal jeg optimere min hjemmeside?
  En optimeret hjemmeside øger både trafik til din virksomhed og konverterer besøgende til potentielle kunder. Gennem målrettet optimering af hjemmesiden kan du øge dit salg markant. Kontakt PK Medier og køb en skarp hjemmeside.
  Hvor svært er det at lave en hjemmeside?
  Det er hårdt arbejde at skabe en effektiv og brugbar hjemmeside. Det kræver som minimum kendskab til webdesign og SEO. Derfor er selvskabte hjemmesider utrolig ineffektive. I stedet for at bruge al din energi på at bygge en hjemmeside, er din tid meget bedre brugt på det, du er bedst til - at drive din virksomhed. Lad os lave, hvad vi er bedst til - så kontakt PK Medier og få et uforpligtende tilbud.
  Hvem kan hjælpe mig?
  Det kan være svært at finde ud af, hvad køb af en ny hjemmeside indebærer - kontakt derfor PK Medier. I PK Medier har vi stor erfaring med at bygge, designe og udvikle hjemmesider, der får succes hos målgruppen og på Google. Og hos os er vores filosofi, at I skal eje det hele.
  Hvor lang tid tager det at lave en hjemmeside?
  Alle kunder er unikke, derfor varierer projektets længde heraf. Som udgangspunkt tager processen 2 til 3 uger. Dette afhænger at den samlede opgaves omfang, samt dit arrangement og svartid på henvendelser fra os.
  chevron-downmenu-circlecross-circle