Billig hjemmeside - Få dit website til lav pris fra 7.500,-

En god og billig hjemmeside, men effektivt website, kan gøre en verden til forskel i promoveringen af din virksomhed, så du kan fremvise varer eller services på bedste manér. De billigste løsninger er ikke nødvendigvis de dårligste - så lad os tage et kig på din case.

Løbende fri support og teknisk vedligeholdelse
Én billig pris – ingen uforudsete omkostninger
Tilfredshedsgaranti inden lancering og inden binding
Billig hjemmeside

Udvalgte cases

For at skabe den bedst mulige sikker, brugervenlighed og søgemaskinevenlige hjemmeside, udvikler vi vores sider i Wordpress - så vi desuden kan overlevere til dig, så du også har ejerskab over egen siden.

HJEMMESIDE

SEO

Fysiq

PK Medier har designet og implementeret FYSIQs hjemmeside i wordpress.

Se case

HJEMMESIDE

VISUEL IDENTITET

Mad & Kaffe

Med fokus på et simpelt og minimalistisk udtryk, har vi udviklet Mad & Kaffe's visuelle identitet & ny hjemmeside. 

Se case

HJEMMESIDE

SEO

GOOGLE ADS

FACEBOOK ANNONCERING

Grillen Burgerbar

Vi har udviklet, designet og implementeret denne hjemmeside til Grillen Burgerbar.

Se case

HJEMMESIDE

VISUEL IDENTITET

Nanna Bredsdorff - psykoterapeut

Vi har udviklet og optimeret Nanna Bredsdorffs visuelle identitet & nye hjemmeside.

Se case

VISUEL IDENTITET

WEBSHOP

WORDPRESS

Luksusgaspejs

Vi har designet, bygget og udviklet denne hjemmeside til Luksusgaspej & Luksus Trægulve, der inkluderer en webshop.

Se case

VISUEL IDENTITET

NY HJEMMESIDE

MP BYGGESAGKYNDIG

Vi har udviklet MP Byggesagkyndigs nye visuelle identitet. 

Se case

REDESIGN

SEO

WORDPRESS

Tandreguleringkbh.dk

Vi har designet og udviklet tandreguleringkbhs hjemmeside i Wordpress.

Se case

REDESIGN

SEO

WORDPRESS

Årsregnskab

Vi har designet og udviklet Årsregnskabets hjemmeside.

Se case

Skab et professionelt ansigt udadtil på dit website

Det er i dag næsten umuligt at komme uden om, at man bør have et lækkert website, som kunder, interessenter og andre kan besøge, når de vil vide mere om dig, din virksomhed eller det produkt eller den service, der udbydes.

Hertil er det naturligvis også vigtigt, at du får lavet et flot hjemmeside design. Du kan få lavet en billig hjemmeside design løsning hos PK Medier, hvor professionelle hænder og hoveder kan være dig behjælpelig med både ide- og hjemmesideudvikling.

Lad os hjælpe dig med, hvordan du bedst får lavet en billig hjemmeside med webshop. Vi kan både hjælpe med en ny hjemmeside, men også med at optimere den gamle, så den følger med i alle de vigtigste faktorer inden for SEO og meget mere.

Anmeldelser

"Det er med fuldstændig ro i maven, når PK Medier styrer min SEO. Knivskarpe, rasende ambitiøse, og super god sparring. Blev nr. 1. på det vigtigste keywords på bare en måned :)"

stars

Cirkeline Volder

"PK Medier har vist gode resultater på vores forretninger bl.a. gennem annoncering og seo optimering. Jeg kan varmt anbefale PK Medier, hvis man leder efter de sejeste inden for online markedsføring!"

stars

Alberte Kryger Sander

"I mit samarbejde med PK Medier oplever jeg altid en professionelisme på alle fronter. Deres kreativitet er i top og eksekvering stemmer altid overens med vores forventninger."

stars

Jens Risom

Billig hjemmeside - Lav din egen til en god og lav pris

Det er formentligt ikke helt gratis at oprette en hjemmeside, men det kan sagtens gøres til en fornuftig og billig pris - endda også med hjælp fra professionelle, der har sans for et æstetisk flot design og et lækkert udtryk. 

Hvad end du har en stor eller lille virksomhed, om du sælger varer, tilbyder behandlinger eller andet, så skal det fremstå pænt og se præsentabelt ud på en hjemmeside. Selvom der er en mindre, billig udgift forbundet med oprettelsen, og med tiden måske også vedligeholdelse af den, så er det det hele værd i sidste ende.

Med en flot og billig hjemmeside med webshop kommer man langt i en digitaliseret verden, hvor dét din virksomhed tilbyder, kan nå ud til endnu flere potentielle kunder gennem Google søgninger, hvis dit website rangerer højt på Google.

Men selvom det er et godt step på vejen at få et billig hjemmeside design stablet på benene, vil det også være en fordel at promovere sin virksomhed gennem andre digitale platforme og medier end sit website. 

Eksempelvis fungerer det rigtig godt for mange organisationer og virksomheder at poste opslag og reklamere for sig selv gennem sociale medier, såsom Facebook, Instagram, TikTok med mere.

seo firma PK medier

Har du lyst til at se vores cases?

Tjek vores web-cases ud her og gå på opdagelse i vores proces når vi arbejder med web.
Se cases

Opbygning af din hjemmeside

Det er vigtigt, for at en webshop kan medvirke til en virksomheds vækst, at den også indeholder rigtig gode elementer. Sørg derfor gerne for, at der indgår relevant indhold, som kunder kan få gavn og inspiration af og bruge. En billig pris, er helt sikkert også noget, kunder værdsætter.  

Du bør derfor fremstille dine produkter, ydelser eller services på bedste vis ved at tilføje den rette information såsom en billig pris, varens farve, mærke, kvalitet og andre relevante beskrivelser for kunden. 

Et andet vigtigt element i forbindelse med website er opsætning, layout og design. Tag gerne in mente at jo mere æstetisk og lækker, din billig hjemmeside design løsning fremstår, desto bedre ser det ud for kunden, og dette kan være incitament for at handle hos dig gennem din hjemmeside. 

Overskuelighed er key på et website

En hjemmeside bør heller ikke se rodet og uoverskuelig ud for kunder,  heller ikke selvom den er lavet til en billig pris. Det kan derfor være en god idé at indtænke farver, nuancer og skriftstørrelser samt opdelinger af bestemte kategorier for et bedre helhedsindtryk og en brugervenlig oplevelse. 

Dertil skal det selvfølgelig være en tryg shoppingoplevelse at handle gennem dit website, hvorfor der selvfølgelig også bør fremgå andre vigtige oplysninger såsom adresse, returpolitik, betalingsmuligheder osv. 

En website er nu om dage et vigtigt redskab i forbindelse med både markedsføring og salg hos enhver virksomhed. Men hvorfor skal det være dyrt og dårligt? Få lavet en billig hjemmeside løsning hos PK Medier.

PK Mediers anmeldelser

4.8 rating af 17 anmeldelser

stars

"Det er med fuldstændig ro i maven, når PK Medier styrer min SEO. Blev nr. 1. på det vigtigste keywords på bare en måned :)"

Cirkeline Volder

Få din individuelle pris til dit projekt

Når det omhandler webprojekter, kan priser variere en del, da den enkelte pris afhænger af, hvor din virksomhed står, findes der en sidde og domæne inden eller skal der skabes ny identitet. Derfor er en "billig hjemmeside" også relativt ift. hvad der er behov for.

Vi har samlet et mindre overblik over hvor priserne ofte ligger fra i niveauet, men dette varierer, hvis der er behov for flere funktioner, plugin, tilstødende webshop eller lignende.

Type af webprojekt Priser fra (estimeret)
Teknisk optimering 3.000 kr.
Opdatering og videreudvikling af nuværende 5.000 kr.
Redesign 7.500 kr.
Nyt website 10.500 kr.

Få din konkrete WordPress hjemmeside pris her.

En billig hjemmeside med det hele

Billige hjemmesider er ikke nødvendigvis dårligere, så længe den bare er lavet efter kunstens regler ikke bare på gefylen. Hos PK Medier går vi ikke på kompromis med noget, og derfor kan du også være sikker på at få en god løsning til en god pris, til dit billig hjemmeside design.

Vi kan desuden lave andre ydelser for dig, herunder lave god tracking på din side, så du ved, hvordan trafikken på dit website ser ud, hvor den kommer fra og meget mere.

Vi arbejder især med, og er helt vilde med, søgemaskineoptimering, og derfor vil dette også være et fokus hos os, når vi udarbejder alle former for hjemmesider, herunder billige løsninger og design. Du kan få et SEO kursus af os, hvis du kunne tænke dig selv at blive en haj til det og stryge til tops, når du har din egen billig hjemmeside med webshop.

Få din hjemmeside pris hos os.

Vores proces

ny hjemmeside
Vi danner  rammerne for projektet i fælleskab.
ny hjemmeside
Der udarbejds prototyper, som bliver sendt til godkendelse
website
Designet bliver implementeret på din hjemmesde

Vores proces indebærer altid nogle gennemgående steps, men vi tilpasser selvfølgelig din case og dermed også din individuelle proces. Dit projekt kan varierer mellem alt fra helt ny website, til videreudvikling eller redesign af nuværende eller blot tekniske optimeringer med henblik på Google optimering.

Men ofte vil vores proces uanset om det er billig hjemmeside eller stort redesign have følgende:

  1. Sammen med dig danner vi rammerne for projektet og din nye billig hjemmeside.
  2. Vi udarbejder prototyper, som vi sender til godkendelse hos dig. 
  3. Vi implementerer feedback, og dit nye hjemmeside design bliver sendt til endelig godkendelse. 
  4. Vi implementerer designet på din hjemmeside.

Kontakt os, og få et gratis prisestimat for din nye hjemmeside, det er helt uforpligtende.

Professionel hjemmeside og pris

At få en billig hjemmeside design løsning, er ikke ensbetydende med, at du får en uprofessionel eller useriøs løsning. Hvis du ikke har kæmpestore behov, så er et billig website faktisk tit den bedste løsning, da du ikke kommer til at betale for noget, du ikke har brug for.

I samarbejde med dig, designer og skræddersyer vi din hjemmeside, så den kommer til at afspejle din forretning præcis som du gerne vil have det. Derfor kan du være sikker på, at du altid får et professionelt hjemmeside design, hvor kvaliteten og udtrykket er i top med PK Medier, samt en hjemmeside pris, der afspejler dette. 

Pas på med en billig hjemmeside

Der er mange, der tilbyder at lave hjemmesider til en billig pris på nettet. Dog skal man passe på, hvis man falder over et tilbud, som lyder for godt til at være sandt. Ved at købe en billig hjemmeside risikerer man, at afsenderen blot har brugt et template, som er en autogeneret skabelon i opsætningsprogrammer. 

På den måde får du hverken en unik eller skræddersyet hjemmeside, og risikerer at dine konkurrenter har en lignende hjemmeside. Den vil derfor ikke bidrage til at fange opmærksomheden hos nye potentielle kunder og kan måske endda forveksles med konkurrentens.

Hos PK Medier sørger vi altid for at lave en skræddersyet hjemmeside, som afspejler din virksomheds identitet og opfylder dine ønsker til siden. Der er meget at hente ved at have et flot design på din webside, som både er overskueligt og nemt at navigere rundt i. 

Vejen til dit nye website

Vi tager dig altid i hånden og er med hele vejen fra idé til endeligt produkt, og vi er der også gerne til at fortsætte med at optimere din hjemmeside efterfølgende, hvis det er noget du ønsker. 

Hos PK Medier kan du altså, i samarbejde med os, få bygget et billig website op fra bunden, eller også kan vi arbejde ud fra din eksisterende hjemmeside. Lav din egen webshop i samarbejde med os, så dine produkter, ydelser og services kommer til sin ret. 

Vi udvikler alle sider i Wordpress, så vi nemt kan overdrage dine nye hjemmeside til dig i et brugervenligt og nemt system. Så kan du selv blive mester i din nye hjemmeside, selv uden den store erfaring.

Læs også mere om køb hjemmeside her på siden.

Skal du have en ny hjemmeside? 💻
Få gratis prisestimat på en SEO venlig hjemmeside til din virksomhed. Det er helt uforpligtende. 
Estimer pris
Peter og Mads - digital marketing

Angivelse af kilder

FAQ

Hvor kan man få en billig hjemmeside?
Der er mange som tilbyder en billig hjemmeside. Dog skal man altid være opmærksom på, at man køber servicen hos et bureau eller en person, som har styr på, hvad de laver. Ellers kan det hurtigt ende i en meget dyrere løsning.
Hvilke programmer kan man lave hjemmesider i?
Der findes adskillige programmer til at lave hjemmesider. Dette afhænger også af typen af hjemmesiden. Til en almindelig hjemmeside er WordPress et oplagt valg, da det er meget brugervenligt.
Er der forskel i prisen på hjemmesider og webshops?
Der kan være stor forskel i prisen på hjemmesider og webshops. Ofte er der mere arbejde i at lave en webshop, da der blandt andet er krav til, hvordan betalingsmetoder skal fungere.
Hvad er prisen for en billig hjemmeside?
Hvis man skal have en professionel hjemmeside til en billig pris, vil det ofte ligge mellem 6000-9000 kr.
chevron-downmenu-circlecross-circle