Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Billig hjemmeside - Få din egen til en god og lav pris

En god og billig hjemmeside kan gøre en verden til forskel, når du, som virksomhedsejer, skal promovere din virksomhed på bedste vis, og fremvise varer eller services på allerbedste manér. De billigste løsninger gør dem ikke dårlige, og en billig website er helt sikkert et godt skub på vejen frem.
Af 
billig hjemmeside forsidebillede

Skab et professionelt ansigt udadtil

Det er i dag næsten umuligt at komme uden om, at man bør have et lækkert website, som kunder, interessenter og andre kan besøge, når de vil vide mere om dig, din virksomhed eller det produkt eller den service, der udbydes.

Hertil er det naturligvis også vigtigt, at du får lavet et flot hjemmeside design. Du kan få lavet en billig hjemmeside design løsning hos PK Medier, hvor professionelle hænder og hoveder kan være dig behjælpelig med både ide- og hjemmesideudvikling.

Lad os hjælpe dig med, hvordan du bedst får lavet en billig hjemmeside med webshop. Vi kan både hjælpe med en ny hjemmeside, men også med at optimere den gamle, så den følger med i alle de vigtigste faktorer inden for SEO og meget mere.

Få lavet en billig hjemmeside

Ingen bindingsperiode
Én pris – ingen uforudsete omkostninger

Tilfredshedsgaranti inden lancering

Fri support

Ny hjemmeside PeterNy hjemmeside Peter mobil

Billig hjemmeside - lav din egen til en god og lav pris

Det er formentligt ikke helt gratis at oprette en hjemmeside, men det kan sagtens gøres til en fornuftig og billig pris - endda også med hjælp fra professionelle, der har sans for et æstetisk flot design og et lækkert udtryk. 

Hvad end du har en stor eller lille virksomhed, om du sælger varer, tilbyder behandlinger eller andet, så skal det fremstå pænt og se præsentabelt ud på en hjemmeside. Selvom der er en mindre, billig udgift forbundet med oprettelsen, og med tiden måske også vedligeholdelse af den, så er det det hele værd i sidste ende.

Med en flot og billig hjemmeside med webshop kommer man langt i en digitaliseret verden, hvor dét din virksomhed tilbyder, kan nå ud til endnu flere potentielle kunder gennem Google søgninger, hvis dit website rangerer højt på Google.

Men selvom det er et godt step på vejen at få et billig hjemmeside design stablet på benene, vil det også være en fordel at promovere sin virksomhed gennem  andre digitale platforme og medier. 

Eksempelvis fungerer det rigtig godt for mange organisationer og virksomheder at poste opslag og reklamere for sig selv gennem sociale medier, såsom Facebook, Instagram, TikTok med mere.

Opbygning af din hjemmeside

Det er vigtigt, for at en webshop kan medvirke til en virksomheds vækst, at den også indeholder rigtig gode elementer. Sørg derfor gerne for, at der indgår relevant indhold, som kunder kan få gavn og inspiration af og bruge. En billig pris, er helt sikkert også noget, kunder værdsætter.  

Du bør derfor fremstille dine produkter, ydelser eller services på bedste vis ved at tilføje den rette information såsom en billig pris, varens farve, mærke, kvalitet og andre relevante beskrivelser for kunden. 

Et andet vigtigt element er opsætning, layout og design. Tag gerne in mente at jo mere æstetisk og lækker, din billig hjemmeside design løsning fremstår, desto bedre ser det ud for kunden, og dette kan være incitament for at handle hos dig gennem din hjemmeside. 

En hjemmeside bør heller ikke se rodet og uoverskuelig ud for kunder,  heller ikke selvom den er lavet til en billig pris. Det kan derfor være en god idé at indtænke farver, nuancer og skriftstørrelser samt opdelinger af bestemte kategorier for et bedre helhedsindtryk og en brugervenlig oplevelse. 

Dertil skal det selvfølgelig være en tryg shoppingoplevelse at handle gennem dit website, hvorfor der selvfølgelig også bør fremgå andre vigtige oplysninger såsom adresse, returpolitik, betalingsmuligheder osv. 

En website er nu om dage et vigtigt redskab i forbindelse med både markedsføring og salg hos enhver virksomhed. Men hvorfor skal det være dyrt og dårligt? Få lavet en billig hjemmeside løsning hos PK Medier.

Billige hjemmeside - boks

En billig hjemmeside med det hele

Billige hjemmesider er ikke nødvendigvis dårligere, så længe den bare er lavet efter kunstens regler ikke bare på gefylen. Hos PK Medier går vi ikke på kompromis med noget, og derfor kan du også være sikker på at få en god løsning til en god pris, til dit billig hjemmeside design.

Vi kan desuden lave andre ydelser for dig, herunder lave god tracking på din side, så du ved, hvordan trafikken på din side ser ud, hvor den kommer fra og meget mere.

Vi arbejder især med, og er helt vilde med, søgemaskineoptimering, og derfor vil dette også være et fokus hos os, når vi udarbejder alle former for hjemmesider, herunder billige løsninger og design. Du kan få et SEO kursus af os, hvis du kunne tænke dig selv at blive en haj til det og stryge til tops, når du har din egen billig hjemmeside med webshop.

Få din hjemmeside pris hos os.

Professionel hjemmeside og pris

At få en billig hjemmeside design løsning, er ikke ensbetydende med, at du får en uprofessionel eller useriøs løsning. Hvis du ikke har kæmpestore behov, så er et billig website faktisk tit den bedste løsning, da du ikke kommer til at betale for noget, du ikke har brug for.

I samarbejde med dig, designer og skræddersyer vi din hjemmeside, så den kommer til at afspejle din forretning præcis som du gerne vil have det. Derfor kan du være sikker på, at du altid får et professionelt hjemmeside design, hvor kvaliteten og udtrykket er i top med PK Medier, samt en hjemmeside pris, der afspejler dette. 

Vejen til dit nye website

Vi tager dig altid i hånden og er med hele vejen fra idé til endeligt produkt, og vi er der også gerne til at fortsætte med at optimere din hjemmeside efterfølgende, hvis det er noget du ønsker. 

Hos PK Medier kan du altså, i samarbejde med os, få bygget et billig website op fra bunden, eller også kan vi arbejde ud fra din eksisterende hjemmeside. Lav din egen webshop i samarbejde med os, så dine produkter, ydelser og services kommer til sin ret. 

Vi udvikler alle sider i Wordpress, så vi nemt kan overdrage dine nye hjemmeside til dig i et brugervenligt og nemt system. Så kan du selv blive mester i din nye hjemmeside, selv uden den store erfaring.

Vores proces

  1. Sammen med dig danner vi rammerne for projektet og din nye billig hjemmeside.
  2. Vi udarbejder prototyper, som vi sender til godkendelse hos dig. 
  3. Vi implementerer feedback, og dit nye hjemmeside design bliver sendt til endelig godkendelse. 
  4. Vi implementerer designet på din hjemmeside.

Kontakt os, og få et gratis prisestimat for din nye hjemmeside, det er helt uforpligtende.

Angivelse af kilder og test

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 5

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle