Hjemmeside design - Se den fulde 2024 guide og cases

Et hjemmeside design er ikke bare nødvendigt, men essentielt for enhver virksomhed. Det fortæller og visualiserer dit brand, hvem du er, og hvad du har at tilbyde. Vi skaber unikke website design, som ikke bare imponerer men også konverterer.

seo bureau

PK Medier er at finde helt i toppen af søgeresultaterne på Google, fordi vi har styr på det tekniske og visuelle. Skal vi hjælpe dig?

bedste seo bureau i Danmark

Et samarbejde uden binding, baseret på resultater

bedste seo bureau i Danmark

Vi ligger nr. 1 på forskellige søgeord, som 'SEO'

bedste seo bureau i Danmark

Vi stiller garanti for topplacering inden 90 dage

Flere end 300 forskellige cases

SEO bureau cases

Ny identitet i 2024?

Vi har hjulpet hundredevis af kunder med at skabe nye identiteter, fede designs, optimere deres side ved hjælp af SEO og meget mere, som har bragt dem til tops på Google. Se anmeldelser på Trustpilot.

Udvalgte cases på hjemmeside design

Vi har samlet et uddrag af de cases, vi har arbejdet med og har skabt forandring med og for.

HJEMMESIDE

SEO

GOOGLE ADS

FACEBOOK ANNONCERING

Grillen Burgerbar

Vi har designet og implementeret denne hjemmeside til Grillen Burgerbar.

Se case

HJEMMESIDE

VISUEL IDENTITET

Mad & Kaffe

Vi har udviklet Mad & Kaffe's visuelle identitet & nye hjemmeside med fokus på et simpelt og minimalistisk udtryk.

Se case

VISUEL IDENTITET

WEBSHOP

WORDPRESS

Luksusgaspejs

Vi har designet og bygget hjemmeside til Luksusgaspej & Luksus Trægulve, der inkluderer en webshop.

Se case

VISUEL IDENTITET

ONLINE BOOKING

WORDPRESS

Fysiq

Vi har designet og bygget Fysiqs hjemmeside med booking modul.

Se case

REDESIGN

SEO

WORDPRESS

Tandreguleringkbh.dk

Vi har designet og bygget tandreguleringkbh's nye hjemmeside.

Se case

REDESIGN

SEO

WORDPRESS

Årsregnskab

Vi har designet og bygget Årsregnskabet's nye hjemmeside i wordpress.

Se case

Vores proces

Ny hjemmeside

1. fase

Sammen danner vi rammerne for projektet

2. fase

Vi udarbejder prototyper, som sendes til godkendelse

3. fase

Vi implementerer feedback, og I får det til godkendelse inden udgivelse

4. fase

Det endelige hjemmeside design bliver udgivet

Fang kunden med dit hjemmeside design

En god og professionel hjemmeside er vigtig for at fange kunders opmærksomhed. Oftest bliver den læst i et Z eller en trekant (også kaldet journalistens nyhedstrekant). Designet skal derfor tilpasses efter dette.

Det første indtryk er meget vigtigt og har indvirkning på, om den besøgende bliver eller smutter igen. Dine vigtigste budskaber bør derfor stå øverst - lige under menuen.

Er et professionelt hjemmeside design essentielt?

Googles algoritme har det enkle formål, at fremvise de mest relevante søgeresultater til den søgning, er foretaget. 

Et responsivt design eller mobile first, er i bund og grund til for, at skabe en hjemmeside, som bliver tilpasset til den skærmstørrelse, hvor den bliver vist. Men hvorfor er det vigtigt?

Vi har alle været ude for, at vi er havnet på en side, som ikke er blevet opdateret i noget tid; oplevelsen er de færreste gange god og vi ender oftest med, at klikke ud og finde en ny hjemmeside. Dette er noget af det sidste en virksomhed ønsker, da de højst sandsynligt mister en kunde.

Google kigger KUN på om hjemmesiden er mobilvenlig det er derfor vigtigere end nogensinde, at man kan tilgå hele hjemmesiden mobilt.  

Vi hos PK medier udvikler som regel vores hjemmesider i wordpress. Har du lyst til at høre mere om udviklingen af en wordpress hjemmeside, kan du læse med i blogindlægget "Få din egen hjemmeside med WordPress".

Se udvalgte cases

Nyt projekt, på abonnement eller en sparringspartner?

Hvordan skal vi hjælpe dig, med et nyt hjemmeside design? Læs mere om vores samarbejdsmetoder her.

seo bureau

Et projekt

Vi samarbejder gerne med dig på et enkeltstående projekt, ved hjælp af rådgiving til hjemmeside design, efter behov.

seo bureau

En sparringspartner

Har du blot brug for en at sparre med, kan vi være den rette rådgiver at trække på. Lad os hjælpe dig med ekspertviden på området.

seo bureau

En samlet løsning

Ønsker du løbende opdatering af din side, en aftale, hvor der sørger for perfekt drift, så kan et abonnement hos PK Medier være løsningen. Det er helt uden binding.

Hjemmesidens konvertering

Opgaven for et website og dens design er rent ud sagt at få konverteret den besøgende til at udføre en handling. Handlingen behøver ikke nødvendigvis være et salg, men kan bare være at udfylde en kontaktformular eller tilmelde sig et nyhedsbrev.

Det afhænger af, hvilken slags virksomhed du driver, og hvad er kan være værdiskabende for den.

En coach's konvertering ville være, at få den besøgende til at udfylde en formular og henvende sig til virksomheden. hvorimod en webshops konverteringsmål vil være et salg.

Processen kaldes for konverteringsoptimering og det er noget man løbende arbejder på med diverse CTA knapper rundt på hjemmesiden. 

Under konverteringsoptimering kigges der på brugeroplevelsen, også kaldet UX, for uden en god brugeroplevelse, vil du ikke øge dine konverteringerne; et godt design er essentielt for en god brugeroplevelse. 

Hvad er et responsivt design, og hvorfor er det vigtigt?

Googles algoritme har det enkle formål, at fremvise de mest relevante søgeresultater til den søgning, er foretaget. 

Et responsivt design eller mobile first, er i bund og grund til for, at skabe en hjemmeside, som bliver tilpasset til den skærmstørrelse, hvor den bliver vist. Men hvorfor er det vigtigt?

Vi har alle været ude for, at vi er havnet på en side, som ikke er blevet opdateret i noget tid; oplevelsen er de færreste gange god og vi ender oftest med, at klikke ud og finde en ny hjemmeside. Dette er noget af det sidste en virksomhed ønsker, da de højst sandsynligt mister en kunde.

Google kigger KUN på om hjemmesiden er mobilvenlig det er derfor vigtigere end nogensinde, at man kan tilgå hele hjemmesiden mobilt.  

Har du brug for en WordPress udvikler til at lave din hjemmeside? Hos PK Medier har vi digitale specialister, som har mange års erfaring med at lave hjemmesider.

SEO bureau 2024
Billedet viser søgeresultat fra d. 13.11.23 på desktopsøgning. Resultatet kan variere.
trustpilot seo bureau

Vi ligger selv i top. Skal du også ligge der?

Lad vores eksperter, specialister og krøllede hjerner stå for din hjemmeside med design, SEO og mere.

seo bureau

Spiller farverne på din professionelle hjemmeside en stor rolle?

JA, JA og JA. Farverne i designet spiller en stor rolle når det kommer til, hvordan dit brand bliver set og hvilke målgrupper du ønsker at ramme. Forskellige farver rammer forskellige målgrupper fx: Grøn symboliserer sundhed og liv, og vil derfor være ideel til at ramme en målgruppe, som har fokus på netop det.

Det er ikke kun farver der bør tilpasses målgruppen, men også designet og billederne.

Det er vigtigt, at den ikke bliver “for” neutral, men at der er én primær farver og en farve til at gå i kontrast med.

Farverne kan fx bruges til, at fremhæve nogle dele af hjemmesiden (fx CTA-knapper, nyhedsbreve og kontaktformularer) og dermed følge den besøgende hen imod en konvertering.

Glem ikke indholdet på hjemmesiden

Ja, designet er super vigtigt, men glem ikke indholdet. Desværre har Google ikke gjort det nemt, at blive vist på første side og det er bl.a. her indholdet på hjemmesiden kommer ind. Indholdet er medbestemmende til, hvordan du bliver vist på Google, da ikke kun dine brugere, men også Google skal kunne se, hvad din side handler om.

Det anbefales derfor, at der bliver lagt noget arbejde i selve indholdet; det gælder både tekst, billeder og skrifttyper. Denne form for optimering kaldes også for SEO. Du kan læse mere om SEO og hvem der kan hjælpe dig i gang med SEO i vores blogindlæg "SEO bureau". 

Typisk ønsker man ikke at have forsiden og andre vigtige sider proppet med tekstindhold. Nogle gange er mindre mere når det gælder designet. Der findes heldigvis andre muligheder; en blog er en god løsning. Her kan skrives diverse indlæg med keywords, som virksomheden skal rangeres på. Arbejder du i Shopify har vi også gode råd til Shopify SEO lige her. 

En skarp hjemmeside, farver, designet og SEO, synes du det lyder lidt overvældende så tøv ikke med, at kontakte os hos PK Medier. 

Skab et budskab gennem hjemmeside design

Gennem dit hjemmeside design kan du skabe et budskab om formålet med din side. Dette er vigtigt, så kunden ved, hvad din side handler og hvem, der står bag den, når de går ind på den. Det skal derfor være overskueligt og enkelt at navigere rundt på din hjemmeside.

Hvis det er svært for kunden at gennemskue, hvem der står bag siden eller hvad deres formål er, kan det påvirke troværdigheden af siden. 

Budskabet kan formuleres gennem tydelige overskrifter eller "call to action" elementer, som gør det nemt for kunden at danne sig et overblik over siden.

Unikt hjemmeside design

Det er altid muligt at benytte sig af templates, når man vil have et nyt hjemmeside design. Langt de fleste programmer tilbyder forskellige skabeloner til hjemmesider, hvor man blot skal ændre småting.

Dette er dog en dårlig idé, da det ofte ender i, at din hjemmeside ligner mange andres. Dette vil få din side til at fremstå identitetsløs og autogeneret, som påvirker kunden oplevelse.

Du kan også risikere, at dine konkurrenter benytter samme template, og at det derfor bliver svært for kunden af adskille din side fra dine konkurrenters.

Det er derfor altid en god idé at lave et unikt hjemmeside design, som du kan få hjælp til hos en kompetent hjemmeside designer hos PK Medier.

Et samarbejde med eksperter

Med et samarbejde med PK Medier er du sikret et kreativt og strategisk arbejde, hvor vores eksperter ser ind i dine behov for hjemmeside design. Vi sidder både kreative, tekniske og strategiske folk, som alle brænder for det bedst tænklige website på alt fra performance til æstetik.

Vi ved, hvad Google vil have, og skaber en forskel for alle vores kunder uanset størrelse eller branche.

Mød Helle

SEO & PPC SPECIALIST

Helle er den daglige leder af kommunikationstemaet og kunderelationer.

SEO bureau PK Medier

Mød Jesper

CLIENT MANAGER

Jesper står for implementering af online markedsføring og kundekontakt.

SEO bureau PK Medier

Mød Mads

SEO SPECIALIST

Mads er vores ekspert på SEO, kodning og alt det tekniske.

SEO bureau PK Medier
Tal med en specialist

Det kan vi også hjælpe dig med

Det er ikke kun hjemmeside design, vi er rigtig skarpe til. Vi er nemlig også dygtige forskellige former for digital markedsføring, som vi hver dag arbejder på at blive endnu bedre til. Skal vi hjælpe dig med SEO, annoncering på sociale medier eller noget helt tredje, så tøv endelig ikke med at række ud.

SEO bureau København

Content-strategi

Udformning af strategi for søgeord og tekstforfatning til din hjemmeside.
SEO bureau København

Linkbuilding

Opbygning af autoritet for din side gennem linkbuilding - både internt og eksternt.
SEO bureau København

Teknisk SEO

Optimering af on-page og off-page SEO, samt kodning for bedste søgeresultater på Google.
SEO bureau København

Afrapportering

Jævnlig evaluering på performance og resultater, for størst mulig transparens.

Skab en forskel

Vi ved, hvordan du skaber den helt rette performance med dit website, og det gælder både når der er tale om Google optimering såvel som æstetiske og brugervenlige valg i dit hjemmeside design. Vi skræddersyr hver enkelt hjemmeside til præcis dine behov.

Vores projekter løber fra alt fra sparring og rådgivning på et eksisterende website, hvor der skal optimeres eller rebrandes, og til opbygning af hjemmesider fra bunden eller tilkobling med shopify eller anden webshop.

Bliv klogere på hjemmeside design

  • Find inspiration til dit hjemmeside design her.
  • Læs her mere om, hvorfor et godt design er vigtigt.
menu-circlecross-circle