Få din egen hjemmeside med WordPress

WordPress - Verdens største CMS

Du tænker måske, at det er besværligt at opbygge og designe din egen hjemmeside, men det kan faktisk gøres rigtig nemt og enkelt. Vi anbefaler som regel, at du bruger WordPress, da teknologien bag gør det muligt for alle at oprette deres egen hjemmeside – også selvom du ikke kender til kodning. Vi har lavet denne guide til dig, der gerne vil vide mere om, hvorfor du skal vælge WordPress og, hvordan du bedst kommer i gang.

Juliane Fuchs

Juliane er en af PK Mediers stærke profiler og har bred viden inden online.
Forfatteren

Skal vi tage en snak om WordPress?

Så lad os tage en snak – ring på 4241 1647 eller udfyld formularen til højre

Udfyld formularen

Så sender vender vi tilbage hurtigst muligt.

Hvorfor vælge WordPress?

WordPress er en utroligt brugervenlig platform, der dominerer ca. 1/3 del af alle hjemmesider, der findes på nettet. WordPress er netop blevet populær fordi den gør det muligt for alle lige fra nybegyndere til eksperter at opsætte og designe en lækker hjemmeside på en nem og intuitiv måde.

WordPress er en Open Source platform, hvilket betyder at det er frit tilgængeligt og gratis at benytte sig af. Derudover er det muligt at bruge en masse forskellige udvidelsesmuligheder, der gør det muligt at integrere alverdens plug-ins – både gratis og betalte. Det kan f.eks. være for at indbygge kontaktformularer, analyseværktøjer eller diverse drag-and-drop plug-ins til at lave et lækkert visuelt design på din hjemmeside. Der er, for at sige det helt kort og simpelt, et hav af muligheder, når det kommer til at designe og opbygge en hjemmeside med WordPress, og det er netop derfor, at det er en af de absolut mest populære platforme til netop det.

Hvordan kommer jeg i gang med WordPress?

  1. Opret et domænenavn
  2. Hjemmeside Hosting
  3. Design din hjemmeside

Start med at oprette et domænenavn

At lave dit eget domænenavn til din WordPress er alfa og omega, da det gør sandsynligheden for at dine kunder/brugere finder dig på Google større. Et domænenavn koster som regel omkring 50kr. Vi anbefaler især, at dit domænenavn slutter på .dk, hvis du opretter en dansk hjemmeside, da det simpelthen virker mere troværdigt for dine danske kunder/brugere. Derudover anbefaler vi at du ikke bruger de danske bogstaver æ, ø, å i dit domænenavn. Så hvis din virksomhed/hjemmeside hedder Åkande, kan du med fordel kalde dit domænenavn ”Aakande.dk”. Et sidste råd til et godt domænenavn er at gøre dit domænenavn så simpelt at huske som muligt. Undgå dermed at bruge specialtegn, tal eller andet der unødigt kan forvirre dine kunder/brugere.

Vil du læse mere om, hvordan du bedst optimerer din hjemmeside? Så giver vi dig 5 konkrete råd lige her.

Kontakt os

Kontaktoplysninger:
Strandlodsvej 6B, 2 th. 2300 København
Tel: 42 41 16 47
Mail: kontakt@pkmedier.dk
CVR: 37296783

Vi bruger cookies

Vi bruger cookies på siden for at forbedre din brugeroplevelse af hjemmesiden. Det sker ved at indsamle data om brugen af hjemmesiden, så vi kan tilpasse og optimere hjemmesiden.