Opdateret 23. december 2021 af Peter Klitkou

Gratis skrifttyper | Find den rette skrifttype | PK medier

Der finder mange begivenheder sted i løbet af et helt almindeligt år, og hertil hører både annonceringer på sociale medier, invitationer og beretninger.

Gratis skrifttyper

1. Angelface/her, 2. bakery/her, 3. Guld Script/her, Fox in the snow/her, 5. Knewave/her, 6. Laser Metal/her, 7. Baby fox/her, 8. Vegur light/her, 9. Dear annabelle/her, 10. Biloxi Script/her, 11. Learning Curve Pro/her, 12. Mountains of Christmas/her

Gratis skrifttyper til enhver anledning

Dertil skal der ofte skrives en tekst, der beskriver den specifikke begivenhed, og derfor skal der anvendes en skrifttype, som både omfavner læseren, så han eller hun fortsætter med at læse, eller måske bare fanges af blikfanget i teksten. 

Her ville det ikke være så dårligt med en gratis skrifttype, der både beskriver anledningen, men som også i sig selv siger en masse, bare med fonten. Derfor kan det være afgørende at finde de bedste skrift typer inden du går i gang. 

Uanset hvad, så er den helt rigtige font uundværlig, og derfor hjælper vi naturligvis gerne til med at finde den rette, gratis skrifttype til din næste begivenhed, så du ikke skal ud og bruge unødvendige penge på det.

Lancering med en storslået og gratis skrifttype

Står du og skal lancere et produkt eller et nyt koncept, som skal gøres officielt med et storslået opslag på de sociale medier, eller måske en artikel på din egen hjemmeside?

Skrifttypen er med til at sige noget om selve begivenheden, og derfor er det også vigtigt med den rette.

Med en gratis skrifttype, der bare sige det hele, og som beskriver din virksomhed i form og udtryk, så sikrer du også beskeden kommer ud til læseren på den rette måde.

Dette kunne for eksempelvis gøres med de gratis skrifttyper “angelface” eller “guld script”, som begge er fonte med store armbevægelser, der nok til danne et blikfang for teksten.

Sig tak med den helt rigtige skrifttype

Gratis skrifttyper

Beautiful Creatures/her, Antro Vectra/her, Sweet November/her, Otella/her, Susanna/her, Oooh Baby/her, Licorice/her, Love light/her.

Du har muligvis allerede afholdt det helt store arrangement, eller måske er året ved at nå sin ende, og i den sammenhæng vil du gerne takke dine medarbejdere eller kollegaer.

Derfor står du nu og skal skrive nogle takkekort, som både skal være personlige, men som også skal være nogle, der kan sendes ud til alle, så du ikke behøver at bruge unødvendigt meget tid på at skrive et takkekort til den enkelte.

Her kan en gratis skrifttype med et personligt touch, såsom “beautiful creatures” eller “antro vectra”, der begge er dynamiske, “håndskrevne” skrifttyper, som både virker personlig og omfavnende for modtageren.

Og derfor kan du også være sikker på, at modtageren af takkekortet vil føle sig tilgodeset og værdsat.

Julestemning, der smitter, med gratis skrifttyper

Selvom det måske ikke er den helt store tradition i Danmark (længere), så kan det være, at du står og skal skrive julekort til virksomhedens medarbejdere og kunder, der er spredt ud over det ganske danske land.

Derfor får du ikke mulighed for at ønske dem alle personligt en god jul. Selv i email marketing er den helt rigtige julestemning også vigtige at sprede med en gratis skrifttype.

De skal selvfølgeligt også føle sig husket og set, og derfor kan en stemningsfuld font anvendes, og den kan du helt sikkert finde gratis lige her.

Ved juletiden komme den barnlige sjæl frem hos os alle, og derfor må skrifttyper på et julekort gerne være legende. Hertil vil en font som “xiomara”, eller måske “little days”, passe afsindigt godt hertil, da den måde skabe et hyggeligt, men også legende, udtryk med de afrundede bogstaver, der gør enhver tekst mere blid og hyggelig at læse.

Find din næste skrifttype gratis her.

Skal dit lejlighedskompleks have ny dørtelefon? Så læs med her. 

Skal du have hjælp med din SEO tekst? Så kontakt os i dag.

Vi laver SEO for forskellige firmaer - heriblandt Badkoncept, som laver skræddersyet badeværelsesløsninger. 

Gratis skrifttyper til det dekorative formål

Har du en grafisk designer i maven, eller kan du bare rigtigt godt lide at dekorere dit hjem eller kontor på en elegant og moderne måde, så er store rammer med smukke citater måske noget for dig.

Hertil passer mere formelle og simple skrifttyper.

Gratis skrifttyper, der kunne passe virkelig godt til et dekorativ formål i et moderne, skandinavisk kontor eller hjem, er formelle skrifttyper med seriffer, der både har et statisk udtryk, der giver en elegance, som passer til det simple, modernistiske hjem eller kontor.

Det kan også være, at du er ved at sætte din egen hjemmeside op, og dertil mangler du den helt rette font, som indrammer virksomheden sjæl.

Der findes mange muligheder, og derfor er det bare om at gå på opdagelse i de gratis skrifttyper, som vi her har forslået.

Se vores test af catering København, hvis du skal have mad til et arrangement. Måske leder du efter en juicekur, så læs med her.

Der findes mange VVS firma København, som kan hjælpe dig med forskellige vvs-opgaver.

Se hvordan vi kan hjælpe med SMV Digital her.

Mere end fonte og skrift typer?

Arbejder du på en hjemmeside, eller andre typer af grafiske projekter, så kan den helt rigtige font eller skrift type være afgørende for det sidste finish. Her på siden har vi samlet en række gratis varianter, og du kan frit bruge dem i dit projekt når det handler om at være kreativ. 

De rigtige fonte, afhænger altid af det specifikke projekt der arbejdes med, men prøv dig frem og se den samlede løsning når projektet er fuldt opsat. 

Er du nysgerrig på andre områder, så har vi hos PK Medier desuden skrevet om moderne lederudvikling og salgstræning i 2022 som er to andre super spændende emner.  Vi kan også hjælpe dig med SoMe. Hvis det har din interesse, så kontakt os i dag.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
menu-circlecross-circle