Vi opnår kommision via links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Catering København - Top 5 bedste mad ud af huset København 2024

Leder du efter catering København og omegn til at bestille mad ud af huset til frokost? Vi har samlet de bedste bud på mad ud at huset fra frokost muligheder, smørrebrød, gourmet og så endda til de mest fordelagtige priser. Få styr på menuen til gæster og fest.
Af 
bedste catering i København

Artiklen herunder har samlet top 5 bedste mad til fest, samt mad ud af huset København, så du kan gøre en god handel uanset om det er et event eller frokostcatering du søger.

Det er altid en fordel, at få maden leveret til døren, for på den måde kan du holde din fest eller et arrangement uden stress og jag, og det gør altså bare lige planlægningen en smule sjovere. Nogle virksomheder leverer endda mad ud af huset København i smukke fade eller miljøvenlig indpakning, klar til at stille på bordet til frokost.

Top 5 anbefalede catering København

Få catering hos Frederiksberg smørrebrødcatering københavn
catering københavncatering københavn

Frederiksberg Smørrebrød

Gratis levering ved + 50 stk ​
Skriv for pris for dit arrangement
Til små og store selskaber
Noget for enhver smag - mulighed for glutenfrit mm.
Se udvalg hos Frederiksberg Smørrebrød
Bedst til prisen 

Ych!

Afhentning & Levering
89 kr. stk. (minimumskøb 4000 kr.) Skriv for pris
Salat, pizza, sandwich, snacks m.m.
Mad ud af huset for de fleste
Se udvalg hos Ych!
catering catering københavn
catering catering
catering catering københavn
catering catering

IKI SUSHI

Gratis levering fra 20 mennesker indenfor 5km
Skriv for pris for dit arrangement
Frisk, klassisk og moderne sushi
Spændende udvalg
Se udvalg hos Iki Sushi15% rabatkode: pk15 (skriv i formularen)

Rizraz

Levering lige til døren
Bestil mindst 10 kuverter for mindst 1000,-
For små og store arrangementer
Friske råvarer, masser af grønt og smagsfulde retter
Se udvalg hos Rizraz
catering Rizraz Københavncatering Rizraz
catering Rizrazcatering Rizraz København

Mad ud af huset i hovedstadsområdet

Er du træt af at stå bøjet over gryderne, når du skal lave middag i hverdagen, så bestil den bedste catering i hovedstaden og få gourmet spise leveret lige til døren, så du ikke behøver bekymre dig om dette inden dit arrangement.

Du kan f.eks. finde muligheder på Vesterbro, Frederiksberg, Amager, Østerbro eller Nørrebro til din 30 års, 60 års eller 90 års fødselsdag, til frokost eller måske dit bryllup.

Vi har udvalgt 4 bud på gode muligheder fra restauranter og caféer i hovedstaden, hvor du både kan få en sund frokost og en gourmet aftensmiddag til hvilken som helst anledning, så du slipper for at sætte gang i en kaffemaskine derhjemme og lede hele internettet igennem for sund spise inden dit næste arrangement.

Steder til levering i København 2024

Frederiksberg Smørrebrød

Hvis du ønsker levering af frisksmurte gourmet smørrebrød til frokost til enten din arbejdsplads, din fødelsdag eller hjem til mormor, er Frederiksberg smørrebrød den bedste frokostcatering København til lige netop dit behov for mad til fest.

Frederiksberg smørrebrød cateringBesøg Frederiksberg Smørrebrød

Denne mulighed gælder uanset om dit selskab er på 8, 50 eller 100 personer, så finder de altid den bedste løsning lige netop til dig og dine gæster eller kollegaers behov. Smørrebrød er en genial mulighed til frokostcatering på Frederiksberg.

Der er også mulighed for at lave en fast aftale med dem om levering af deres frokostcatering til f.eks. din arbejdsplads en gang om ugen. Du behøver derfor ikke at blive snydt for gourmet, hvis ikke du har et arrangement såsom et kursus i den nærmeste fremtid. 

Smørrebrød er altid en sikker vinder, og især til frokost, med denne gourmet frokostcatering i København har det aldrig været nemmere at glæde sine kollegaer eller gæster med frisksmurte gourmet smørrebrød eller salater.

Fordele

Levering til døren
Luksus til små og store selskaber
Frisksmurt smørrebrødd
Fast levering

Praktisk info

Frederiksberg smørrebrød leverer frokostcatering til gæster i både store og små selskaber, og bringer med glæde gourmet til dit firma, din mormor eller til et event.

Priserne på smørrebrød og salater varierer fra 65 kr. til 95 kr. pr. smørrebrød eller salat. Du kan derfor få glæden af at smage flere forskellige slags til en god pris.

Mad & Kaffe - Smørrebrød

Den populære café i København på Frederiksberg, Mad & Kaffe, tilbyder deres luksus højt belagte smørrebrød, som det bedste sted til en gourmet frokost, til fødselsdage, studentergilder, receptioner en kursus dag eller firmafester. 

catering i KøbenhavnBesøg Mad & Kaffe

Hos Mad og Kaffe kredses der i stor stil om menuen og råvarerne, så du er garanteret luksus smørrebrød, der er lavet med stor omhu. De har fokus på at bruge sæsonens lækreste råvarer, så du altid er sikret en gourmet gastronomiskoplevelse, der oven i købet hører under den bedste catering, herunder også frokostcatering.

De sæsonbetonede variationer af smørrebrød fås til en god pris, så der er rig mulighed for at prøve flere forskellige slags til frokost. Hvis dine gæster spiser vegetarisk eller er kødelskere, er det intet problem. Hos Mad & Kaffe kan du nemlig få den lækreste løsning i København af smørrebrød til enhver smag, der tilgodeser alle dine gæster. 

Fordele

Luksus frokost til enhver begivenhed
God pris
Vegetar
Sæsonbestemte smørrebrød

Mad & Kaffe er både placeret på Amager, Vesterbro og Frederiksberg hvorfor du kan få mad ud af huset fra en restaurant tæt på dig til din 50 års fødselsdag eller en barnedåb.

Praktisk info

Mad og Kaffe tilbyder luksus frokostcatering til dit arrangement med afhentning alle dage fra kl. 11.30 i deres café på Frederiksberg. Når du afhenter kan du med fordel få en pause fra din kaffemaskine derhjemme, og nyde en kop i vores restaurant.

For at blive omfattet af denne gourmet udgave, skal dit selskab bestå af mindst 8 personer med en bestilling på mindst 2 smørrebrød pr. person. 

Bestilling af deres smørrebrød skal ske mindst to dage i forvejen, så undgår du både at bruge flere timer i køkkenet og at stresse lige op til den store dag.

OLIOLI

En af de bedste catering muligheder i København, er uden tvivl at finde hos OLIOLI. De laver skræddersyede Poke Bowls til enhver lejlighed, uanset om du skal bruge gourmetmad til et privat arrangement eller et firma event. Perfekt både til frokost og aften.

catering i København med OLIOLI

Med de farverige og sunde Poke Bowls vil du med sikkerhed imponere dine gæster eller samarbejdspartnere, om det er til en luksus frokost eller gourmet aftensmad. En Poke Bowl er nemlig, hvis du ikke allerede har hørt om hypen, en blanding af sushi og salat. 

De tilbyder derudover en imponerende fleksibilitet, når det kommer til forskellige præferencer og allergener. Når du bestiller luksus catering som mad ud af huset hos OLIOLI kan du være sikker på at tilgodese alle til arrangementet, uanset hvad de ønsker. 

Det bedste ved OLIOLIs mad til gæster og fest i hovedstaden er, at de leverer gourmet lige til døren. En stor fordel er, at de serveres kolde, og du derfor ikke behøver at bekymre dig om at holde maden varm. Du skal som vært ikke gøre andet, end at bestille dét antal Poke Bowls, som du skal bruge til din fødselsdag, dit PR-event, en luksus frokost eller noget helt fjerde, og sætte det frem til dine gæster. 

Hvis du bestiller sund mad leveret til dit arrangement, kan du være sikker på at modtage lækker catering, da deres Poke Bowls leveres med den samme topkvalitet, som er velkendt fra butikkerne rundt om i København. 

Udover at du slipper for at stresse over mad til dine gæster til din 60 års fødselsdag eller til en konfirmation, kan du med OLIOLIs luksus mulighed servere et mættende, sundt og nemt måltid i en miljøvenlig indpakning, som både kan spises stående ved en reception eller som et samlingspunkt om bordet.

Fordele

Levering til døren
Koldt måltid, der ikke skal holdes varmt
Super god frokost udgave
Sund og farverig gourmet
Miljøvenlig indpakning

Oli Oli har også mad ud af huset fra flere forskellige steder i København - herunde både Østerbro, Frederiksberg, Vesterbro og Amager.

Praktisk info

Der er forskellige pakkeløsninger at vælge imellem, så det passer til lige netop dit event og dine gæster. De tilbyder både buffet, mini bowls (god til frokostcatering), standard bowls og så tilbyder de endda at komme ud til dit arrangement og lave maden direkte.

Prisen for denne luksus catering spænder over et beløb på 50-95 kr pr. kuvert. Du kan altså få den bedste gourmet udgave helt ned til blot 50 kr.

Hooked

Den bedste catering i hovedstaden for fisk- og skaldyrselskere er helt klart fiskerestauranten Hooked. De leverer mad ud af huset, hvad end det gælder bryllupper, firmafester, en fødselsdag, såsom en 40 års, 50 års, eller måske 90 års, eller noget helt fjerde. Det egner sig godt til både frokost og aftensmad.

god catering i København

Du kan være sikker på at få gourmet catering i den bedste kvalitet med dagsfriske råvarer, der opfylder alle cravings, men som også kan justeres med sundere eller kødfrie alternativer. Der er et udvalg af velkendte og elskede retter som fish and chips, lobster rolls og burger, men også de populære poke bowls, der fungerer som et sundere alternativ, men som bestemt ikke er mindre luksus version.

Hooked tilbyder den lækreste anretning i København til store selskaber og udlejer endda deres foodtrucks til arrangementer. Selskaber skal være på mindst 50 personer, hvorfor det er oplagt at bruge hooked som gourmet mulighed, hvis du skal holde et stort arrangement, såsom en 50 års, med mad til enhver smag. 

Hooked bringer en helt særlig oplevelse, når de har foodtrucken med ude til events. Det danner samlingssted for en hyggelig og uformel stemning til dit arrangement, der i særdeleshed byder på gourmet catering. Det er især lækkert til frokost i det gode vejr.

Fordele

Bedste til fisk og skaldyr
Leverer til døren
Bredt udvalg af retter
Foodtruck med luksus catering

Praktisk info

Hooked leverer deres gourmet udgave til selskaber på over 50 personer, og har et service fee på 3200 kr. eksklusiv moms. 

Til prisen, får du glade og mætte gæster, der enten er blevet beriget med en traditionel, gourmet ret eller en nyere variation af lækre fiske- eller vegetarretter. Med menu fra Hooked til dit arrangement kan du være sikker på at få noget til enhver smag i København i form af fisk og skaldyr.

Gorm’s

Skal du afholde et helt særligt event eller et kursus, hvor dine gæster eller kollegaer skal forkæles med lækker, italiensk pizza? Så er det måske en food truck fra Gorm’s du skal have fat i. Her kan du nemlig få forskellige størrelser af food trucks til dit arrangement - så hvad end det er menu til fest for 50 person eller 500 personer, så er der masser af muligheder for at blive bespist med lækker spise både til frokost eller aften.

Gorms catering

Med mad ud af huset fra Gorm’s får dine gæster mulighed for at nyde de famøse, sprøde pizzaer, der smager som var de taget direkte ud af det skønneste italienske pizzeria.

Når du vælger at få catering fra Gorm’s vil du naturligvis kunne vælge mellem forskellige størrelser af food trucks, så det passer til netop dit arrangement og dets størrelse. Hertil får du også forskellige valg i forhold til, hvad der skal serveres. Det gode ved pizza er også, at det egner sig exceptionelt godt både til frokost og til aften.

Fra Gorm’s får du ikke bare lækker mad, men også skønne desserter i samme italienske spor. Med andre ord er der sørget for det hele når du får service fra Gorm’s. Det er et forsøg værd, og vi anbefaler dette storstilet til catering, til eksempelvis din 30 års eller 60 års til gæster, i hovedstaden og omegn.

Fordele

Flere forskellige størrelser af food trucks
Frisk lavet pizza på stedet
Tilpasningsdygtig alt efter arrangement
Kan bruges til flere formål, både konfirmation, event eller til natmad

Praktisk info

Uanset hvilken løsning du vælger, så er der en fast pris på 225 kr per person for at få en food truck fra Gorm’s ud som catering service til dit arrangement.

Du kan med andre ord vælge lige hvilken størrelse du behøver til dit arrangement, om det er en fødselsdag, en konfirmation, et bryllup eller noget helt fjerde, og så tilberedes pizzaerne på stedet, så er varme og sprøde, når du får dem serveret.

Grillen Burgerbar

Mangler du lækker nat- og "skrup af" spise til brylluppet, et snasket indslag til dit event eller måske ønsker sønnike, at der skal serveres burgere til konfirmationen eller fødselsdagen i København, så kan du bestille catering service fra Grillen Burgerbar, hvor deres food truck vil komme ud og servere saftige og snaskede burger til dig og dine gæster større ting, så I kan blive mætte og hygge jer.

catering København med Grillen Burgerbar

For at bevare den gode service og den høje kvalitet af burgerne ved catering, så har Grillen Burgerbar valgt, de kun serverer to slags burgere i deres food truck: nemlig deres famøse Bacon & Cheese, der er en lækker cheeseburger med bacon, pickles og Grillens helt egen mayo, samt Juicy Dew, som er en cheeseburger med Peppadews i.

Det skal dog ikke betyde, at du ikke kan tilkøbe andre lækre ting, så burgerne bliver lige efter din egen smag, men dette er standarden for deres serveringer og anden levering fra Grillen Burgerbar. En burger kan i de fleste tilfælde nydes på alle tider af døgnet, hvorfor det er oplagt både som aftensmad, natmad eller frokost.

Maden vil blive serveret med entusiasme og masser af glæde fra Grillen Burgerbars vellidte medarbejdere, som har servicen og kvaliteten i fokus. Derfor kan du også være sikker på at få en god oplevelse med catering København fra Grillen til dit bryllup, eller måske som natmad eller frokost til din 50 års.

Fordele

Samme gode smag, som man kender den fra restauranterne
Kommer ud til dig og serverer direkte til gæsterne
Catering service kan tilpasses behov
God pris

Praktisk info

Man skal som minimum bestille 65 burgere, når man bestiller mad ud af huset fra Grillen Burgerbar. Derfor er dette værd at overveje, når man bestiller service herfra. Dog kan mange større personer sagtens spise mere end én burger, så selv små arrangementer kan nyde godt af denne catering.

Du kan bestille det til København, eller helt op til 100 kilometer uden for København uden meromkostninger.

YouTube video

Hvad er catering egentlig?

Selve ordet catering kommer af det engelske ord “cater”. Cater betyder i sin enkelhed “levere mad”. Cater kommer fra latin og er afledt af “captare”, der betyder “at gribe” eller “forsøge at få”. I dag forbinder man ordet med levering af menu, med spise og drikkevarer fra et større køkken, dette kan til alle mulige arrangementer og events, private som offentlige.

Man omtaler det også ofte som mad til fest, spise til selskaber, eller sågar levering af menu, som det handler om. Du kan få leveret lækker menu til både din 40 års eller 60 års fødselsdag, dit bryllup, din konfirmation eller måske din barnedåb. Der er altså masser af muligheder, når det kommer til event serveringer, både i hovedstaden og i resten af landet.

Overvejer du catering i København?

Skal du holde fødselsdag, bryllup, barnedåb eller måske et firmaarrangement og ønsker en sund løsning i hovedstaden? Så bør du overveje at bestille spise udefra. Dette er en oplagt mulighed for dig, der ønsker at have fokus på dine gæster hele eventet igennem, og ved at bestille spise udefra behøver du ikke bekymre dig om andet end at nyde arrangementet og menuen - helt uden besvær og mange dages forberedelser i køkkenet. 

Nogle virksomheder leverer til gode priser og indimellem på tilbud, og det er derfor helt klart en overvejelse værd at få menuen leveret direkte til døren, når du skal bruge levering af menu til dit arrangement. Det er også ofte en billig løsning at bestille menu som frokostcatering til gæster eller bare dig.

Server evt. også god kaffe til dine gæster til denne buffet eller servering. Du kan hurtigt lære de mest basale kaffedrikke her med: cortado opskrift, flat white opskrift eller macchiato.

Lyder en grupperejse også som noget for dig, så se mere på Alekos

Men i København - hvor finder du den nærmeste?

Hvis du har bestilt denne type menu og bestilling før, har du måske oplevet, at meget af det spiselige har været kold, når det er kommet frem? Afstanden fra restauranten og dit hjem kan være en vigtig faktor, alt efter hvilken form for menu, du køber. Især hvis der er tale om levering.

Nedenfor har vi opdelt catering, således at du kan finde en restaurant tæt på dig. Du kan nemlig få sund spise ud af huset nemt og hurtigt uanset hvor i hovedstaden, du befinder dig.

Mad ud af huset:

København - Vesterbro: På Vesterbro finder du utallige lækre spisesteder, der leverer lækre menuer. Vesterbro er et travlt kvarter med massere af lækre restauranter til enhver smag. Ønsker du det leveret specifikt fra Vesterbro, har du derfor rige muligheder.

Er du f.eks. på jagt efter saftlige burgere, kan du få leveret lækker menu direkte fra Grillen burgerbar på Vesterbro.

Frederiksberg: Ligesom Vesterbro findes der også utallige restauranter og spisesteder, som leverer gourmet spise på Frederiksberg. På Frederiksberg kan du finde alt fra gourmet til burger, hvor du kan få spise til enhver smag.

Hos Hansens kan du f.eks. Få en masse varierende retter - herunder både retter med kød såvel som veganske- og børneretter, hvorfor der er sund mad ud af huset til ethvert behov.

 

>> Læs alt om SEO og søgemaskineoptimering her.

YouTube video

København - Amager: Alt efter hvor du bor på Amager, kan de godt være placeret langt væk fra indre by. I dette tilfælde kan det især være værd at overveje, hvorfra du køber din mad ud af huset.

Lige så vel som Frederiksberg og Vesterbro kan du på Amager også finde catering til enhver smag. Skal dig og dit firma have serveret på Amager, kan I f.eks. Benytte Amagermad.dk. De leverer store mængder sund spise af gangen med et fokus på at levere menuer af højeste kvalitet, når det når frem til sin slutdestination.

Østerbro: På hyggelige og autentiske Østerbro er det selvfølgelig også muligt at finde menuer og løsninger til levering og servering. Du kan kan købe spise ud af huset på Østerbro uanset om det drejer sig om morgenmad, frokost, eller aftenmad.

Er du på jagt efter et firma, der leverer den lækreste mulighed til frokost, så kan du med fordel undersøge Diningsix. De er særligt kendt for at levere til større arrangementer såsom Bryllup, Konfirmationer og mere. Selvom de ikke er fysisk placeret på Østerbro, kan du være garanteret menu til fest af bedste kvalitet, når det kommer frem til dig og dine gæster.

Nørrebro: På cafe Ristet Rug på Nørrebro kan du få leveret den lækreste mulighed til dig og dine gæster. De leverer lækre økologiske sandwich, som er lavet med formålet om velsmag og kvalitet.

Gode restauranter som tilbyder catering i København

Madklubben
Frederiksberg Smørrebrød
Mad & Kaffe
OLIOLI

Hvilke overvejelser skal du have i forhold til denne service?

Der er mange ting, som er gode at have in mente, når du skal have mad ud af huset. Dette omfatter blandt andet lokationen for dit event, om det er en konfirmation, et bryllup, en 30 års, 50 års eller sågar 90 års fødselsdag, hvor maden skal være luksus og gourmet catering, eller måske bare noget nemt, billigt, der kan mætte alle munde.

Der er nemlig nogle event firmaer, som ikke tager turen fra Amager, Frederiksberg eller et andet sted i København, helt ud til den fjerne ende af Sjælland, eller omvendt. Derfor er det også værd at overveje, om man skal finde noget, der er tæt på én selv, så man selv kan hente sin mad til fest.

Madklubben seo firma

Madklubben er et af de steder hvor du kan få god mad som catering. Kontakt dem i dag for at høre mere.

Antal gæster

Derudover er det vigtigt at vide, hvor mange du skal have levering til. Om det er 15 mennesker til frokostcatering i eget hjem, eller om det er catering til barnedåb, bryllup eller andre store livsbegivenheder. Det har nemlig også betydning for, hvilke firmaer, du kan vælge imellem.

Til frokostcatering, hvor der ikke er helt så mange gæster til, som eksempelvis når man skal have menu til gæster, som konfirmation, der kan det være fordelagtigt, at vælge steder som Hooked, Mad og Kaffe, Frederiksberg Smørrebrød eller måske OLIOLI til levering af mad, fordi de er gode til at lave serveringer til selv de små selskaber.

Budget

Hertil er det også vigtigt at overveje, hvor meget du vil betale for mad ud af huset i hovedstaden. Som med så meget andet i Storkøbenhavn, samt mere centrale dele såsom Frederiksberg, så er menu til selskaber i den dyre ende - især når man spiser ude. Derfor er det en god ting at tænke over, hvad dit budget er for luksus gourmet versionen, når du skal bestille menu udefra.

Man kan ofte få billig catering, hvis man vælger frokostcatering i stedet for menu til fest om aftenen eller mad til selskaber til store events sent på dagen. Derfor er det også værd at overveje, når man planlægger spise til sit event.

Sund buffet med muligheder

Står du og skal afholde et event, enten et bryllup, en konfirmation, eller en helt anden fest – så er det dejligt at få leveret noget mad hvor man er sikker på at der er noget for alle. Uanset om arrangementet er i Storkøbenhavn, på Vesterbro, Nørrebro eller Frederiksberg, så findes der i 2022 utroligt mange muligheder for at få leveret sund mad til dit event - uanset om det er frokostcatering eller til aften og middag.

I dag findes der både firmaer, der ikke laver andet, men også restauranter og kendte kæder, som har udviklet en selvstændig afdeling netop til at stå for deres service og levering af menuer til hovedstaden og andre geografiske områder.

Det lækre ved eksempelvis at vælge en sund buffet kan være, at ens gæster til eksempelvis sit bryllup kan få mulighed for helt selv at vælge hvad de gerne vil have at spise og hvor meget – på den måde imødekommer man de fleste. Buffet kan i nogles øre lyde ucharmerende, men faktisk er der både mulighed for at få poke bowls, sushi eller lækker frisk pizza serveret som mad ud af huset til sit event.

Anretningerne kommer typisk leveret i nogle større varmekasser af forskellige typer, og så kan man enten selv stå for anretningen eller lade nogle af firmaets medarbejdere stå for at sikre at udvalget hele tiden viser sig fra sin bedste side. Nogle gange kan udfordringen med en stor og fin buffet være, at den ikke fremstår særligt sund og indbydende efter at de første gæster til din fest har været oppe og tage for sig. Ikke fordi at gæster bevidst forsøger at ødelægge opstillingen af maden, men mere fordi at man nemt kommer til at blande de forskellige sektioner sammen, hvilket kan få udtrykket til at fremstå mere rodet og uoverskueligt.

Hos Grillen Burgerbar kan du få en foodtruck ud til dig og dit arrangement. Her vil du kunne få rigtig gode burgers til når sulten trænger på.

catering København med Grillen Burgerbar

Sushi buffet for dig, der ønsker kvalitet

En sushi catering buffet er for mange den helt rigtige løsning, da netop de små selvstændige stykker med fisk er nemme at tage for gæsterne og derfor ofte ikke kommer til at se lige så rodet ud som andre typer af mad ud af huset i København og andre steder på Sjælland. Spørgsmålet er dog naturligvis altid prisen, hvor man i nogle sammenhænge kan have svært ved at finde en billig løsning på mad, hvis det skal være sushi og i en lækker kvalitet med gode råvare samtidigt.

I Storkøbenhavn oplevede vi under udarbejdelsen af denne test, at noget af det bedste udvalg til prisen reelt set kom fra nogle af de restaurantkæder man i forvejen kender som Hooked, Mad & kaffe samt Frederiksberg Smørrebrød mm. Disse steder har det til fælles, at de allerede har fuld gang i produktionen og fysiske adresser, hvilket gør det nemt selv at dreje forbi sit favoritsted og hente den mad som er bestilt. Ved at skære omkostningen til levering fra, så er det langt nemmere at finde en super billig løsning på at få lækker mad til sin fest.

Mad & Kaffe 

Afhentes fra vores afdeling på Frederiksberg
Smørrebrød som catering
Spændende udvalg - Pakket og klar
Besøg Mad & Kaffe

Bedste mad ud af huset på Vesterbro, Østerbro og Nørrebro

Ud fra vores erfaring er en vigtig faktor, for succesfuld servering og levering af denne slags, ofte, hvorvidt den valgte menu skal holdes varm og frisk for overhovedet at være lækker til selve festen. Løsningen kan enten være at bestille kolde løsninger som sushi eller salat, en løsning kan være selv at stå for opvarmningen og en sidste løsning er at bestille en hel foodtruck som alternativ til at bestille catering leveret i København. Dette kan man også sagtens gøre til sit bryllup, eksempelvis til natmad.

På Vesterbro vil vi klart anbefale Frederiksberg Smørrebrød, som leverer et tidløst produkt som kan holde sig i flere timer og stadig være superlækkert. Er du derimod på Østerbro eller Nørrebro, så er en god sund løsning afhentet fra en af OLIOLI’s mange afdeling rundt omkring i hovedstaden og omegn. De søde poke bowls sikre at der med garanti er noget for enhver smag til dit event, hvad end det så er et bryllup eller en konfirmation som skal afholdes.

Se pizza catering eller Sine Lyons her. 

Bedste catering København

Er du på jagt efter den bedste catering København, men har ikke fundet det rigtige endnu? Så kan du med fordel læse med her, hvor vi deler ud af vores erfaringer i forhold til mad ud af huset København. Det kan svært at gennemskue, hvad man skal vælge, men vi lister her nogle parametre, der kan være gode at have for øje: 

 • Afstand til restaurant: alt efter hvilket arrangement du leder efter catering København til, kan det være en stressende omgang. Overvej derfor, hvor lang afstand til stedet må være, så det føles overskueligt at hente. 
 • Levering: i forlængelse af ovenstående punkt, kan det være en mulighed at undersøge, hvad det koster at få maden leveret. Så slipper du selv for at skulle hente, hvilket kan være bøvlet, hvis der er tale om mad til mange mennesker. 
 • Mest for pengene: det er forskelligt fra person til person, hvornår man føler, at man får mest for sine penge. For nogle handler det om mængden af mad: jo mere, desto bedre. Men for andre er det æstetik, detalje og finesse, der er vigtigst. Dette er også forskelligt fra spisested til spisested, så undersøg på forhånd, hvilken stil det gældende sted går efter. 

Typer af mad ud af huset københavn

Hvilket slags arrangement skal du holde? Dette er meget afgørende for, hvilken slags catering, du skal gå efter. Her er en række forslag til typer, der måske kunne have din interesse. 

 

 • Mad til fest 
 • Catering buffet 
 • Frokostcatering
 • Julefrokost catering københavn
 • Tapas catering københavn

Det er en oplagt mulighed at benytte sig af mad ud af huset, så du ikke selv skal stå for maden, får du mange gæster. Og det er også ofte penge godt givet ud, så du virkelig kan nyde og slappe af til dit arrangement. 

 

catering København

Frederiksberg Smørrebrød leverer et solidt håndværk, når du sætter tænderne i et smørrebrød fra deres restaurant. Du kan smage at der er kælet for hver en detalje.

Mange fordele med en foodtruck

Der er overraskende mange muligheder, hvis du er på udkig efter en billig eller sund løsning for en foodtruck der kan komme helt ud til din fest. Blandt nogle af de mest kendte udbydere, så har både Hooked og Gorms pizza formået at udvikle nogle helt unikke koncepter som fungerer godt til denne type arrangementerne.

Hos Hooked, der får du et stort udvalg af forskellige fisk, hvilket alt sammen anrettes lige der på adressen, som sikrer at alt er varmt og frisk netop når du skal bruge det – en luksus som du næsten ikke kan få med de almene mad ud af huset og hvor tingene er anrettet flere timer i forvejen.

Dog skal det nævnes, at disse foodtrucks ikke altid er de billigste løsninger, da mange af udbyderne har en mindstepris til at dække udgifterne som ejerne har til transport og opsætning. Fra flere af de restauratører vi har talt med, så er foodtrucks særligt godt egnet til fest og event med +50 gæster og en minimums forbrug samlet på 30.000 kroner.

Men husk altid, catering og disse typer madbiler er særligt eftertragtet i sommersæsonen, så står du og skal bruge disse indenfor højsæson så anbefaler vi at du booker i meget god tid for at sikre at få den sushi eller anden typer mad du netop ønsker til dit arrangement i København eller hvor end på Sjælland arrangementet skal være. Man kan også leje en kaffemaskine, så gæsterne holder sig vågne hele natten.

Det kan være svært at vide, hvad man skal vælge, når man søger på Google og får millioner af muligheder op. De øverste behøver ikke nødvendigvis at være de bedste, da de kan være strøget til tops på grund af god SEO (søgemaskineoptimering). Derfor har vi lavet en guide over vores yndlings steder - for din skyld.

Catering som frokost ordning på arbejdet

Det er på mange arbejdspladser populært at have en catering ordning til frokost, hvor alle medarbejderne kan mødes sammen om god mad i frokostpausen. Det er en super nem løsning, der fungerer rigtig godt for alle parter. 

Der kommer typisk en medarbejder fra serveringsfirmaet og leverer maden hver eneste dag på samme tidspunkt, hvor maden er pakket og opbevaret i flamingobokse der holder maden frisk ved enten varme eller kulde. 

Maden er anrettet i flotte fade så det er lige til at tage op af boksene og stille på bordene som en frokost buffet. Når maden er spist skal det hele pakkes sammen og puttes ned i boksene igen, hvorefter det bliver hentet dagen efter når maden igen er blevet leveret. 

Det er altså en super effektiv og smart løsning, der er rutinepræget og let at forholde sig til på en måske ellers hektisk hver dag på arbejde. Man kan også i de fleste tilfælde vælge imellem forskellige variationer af buffeter, som f.eks. Vegetarisk osv. 

Menuen kan også skræddersyes til medarbejderne, hvis der er nogen der har allergener eller er vegetarer osv. Det er en rigtig god service, der tager hånd om alle medarbejdere og gør det mere personligt, hvor alle føler sig set og hørt. 

Der findes også forskellige prislejer når det kommer til frokost som catering, alt efter hvor meget medarbejderne er villige til at betale om dagen/måneden. Man betaler typisk et beløb om måneden som bliver trukket fra ens løn, hvilket også fremgår af ens lønseddel. Det kan svare fra et beløb på 25 kr om dagen til 50 kr pr måltid, det varierer. 

Hvis man har en lidt sød tand og gerne vil forkæle sine medarbejdere lidt ekstra, kan man i de fleste ordninger få en dag om ugen med kage eller dessert. 

Kommer du nogensinde forbi Roskilde, kan du prøve pizza i Roskilde hos Marcella.

Læs også følgende for catering

Måske skal du afholde en fest i Roskilde? Så læs her hvordan du får den bedste leveret til din dør.

Vores guides for Århus og Aalborg dækker alle gode muligheder du har for mad leveret til din dør..

I Nordsjælland og resten af Sjælland er der også gode muligheder for levering af menu til dit arrangement.

Vi er eksperter inden for SEO og kan give dig et kursus i, hvordan du får din side op i toppen af søgeresultaterne. Det er særligt vigtigt at have styr på linkbuilding, da linkbuilding er med til at give siden autoritet, så læs mere om hvad linkbuilding er i vores artikel om linkbuilding her.

Find også spisesteder Hillerød her. 

FAQ

Hvad betyder catering?
Catering betyder “at servicere for” og indebærer levering af mad og drikke til selskaber og events fra et stort køkken eller restaurant. Man benytter det ofte i forbindelse med bryllup, jubilæum, fødselsdag og større arrangementer.
Hvilke slags arrangementer kan jeg bestille catering til?
Stort set alle typer af mad kan blive leveret ud til dig. Dog skal det siges et, hvis du afholder et større arrangement er der nogle typer af mad, som er nemmere at håndterer end andre.
Hvilken slags mad kan jeg få med catering?
Det er lige meget om du skal holde et mindre arrangement med dine tætteste venner eller holde en større fest, så kan catering altid være en god ide.

Med catering slipper du for selv, at stå for maden og skal derfor kun tænke på, at nyde dit arrangement.
Hvad koster catering?
Prisen kan variere rigtig meget fra sted til sted og afhængig af, hvilken type mad det er. Noget der også har en stor bestydning er størrelsen af din ordre.
Hvordan bestiller man catering i København?
Når du skal bestille catering i København skal du først finde dit yndlingssted, som også serverer catering. Hernæst bestiller du deres mad til en specfik dato og antal personer, som deltager til arrangementet.

Angivelse af kilder og test

 1. Frederiksberg Smørrebrød - se kilde her.
 2. Mad & Kaffe - se kilde her.
 3. The Culture Trip - se kilde her.
 4. Eater - se kilde her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 4.6 / 5. Optælling af stemmer: 19

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

chevron-downmenu-circlecross-circle