Vores artikler er skrevet fra research og analyse af tests. Vi kan tjene en kommission, når der købes via et link. Læs mere >

Catering i København - Bedste bud på mad ud af huset

Leder du efter den bedste catering i København og omegn? Her hos ProduktEksperten har vi sat os for at finde de bedste bud på blandt gourmet til de mest fordelagtige priser. Du kan f.eks. Finde mad ud af huset på vesterbro, Frederiksberg, Amager, Østerbro eller Nørrebro.
Af 
Opdateret d. 9. august 2022
bedste catering i København

Det er altid en fordel, at få maden leveret til døren, for på den måde kan du holde din fest eller et arrangement uden stress og jag, og det gør altså bare lige planlægningen en smule sjovere. Nogle virksomheder leverer endda mad ud af huset København i smukke fade eller miljøvenlig indpakning, klar til at stille på bordet.

Vores anbefalinger af catering København

Frederiksberg Smørrebrød

Til små og store selskaber
Frisksmurt smørrebrød
Fast levering til døren
Catering - Mad & Kaffe

Mad & Kaffe - Smørrebrød

Luksus frokost
Sæsonbestemte smørrebrød i verdensklasse
Vegetar udvalg
OliOli catering

OLIOLI

Levering til døren
Kolde måltider
Sunde og farverigt gourmet
Hooked catering

Hooked

Bedste catering til fisk og skaldyr
Foodtruck med luksus retter
Bredt udvalg af retter
Metodologi
Vores guides og artikel tager udgangspunkt i sammenfatning af anbefalinger, anmeldelser og kundeanbefalinger og ikke produkter, vi selv har testet. Læs mere
Vi holder os opdateret på nye versioner, og der kan være forbehold for prisændringer grundet tilbud, rabatter og kampagner.
Vores artikler er skrevet på baggrund af research og analyser af anmeldelser og test. Der er sponsoreret indhold på siden. Læs mere

Bedste mad ud af huset København

Er du træt af at stå bøjet over gryderne, når du skal lave mad i hverdagen, så bestil den bedste catering i København og få gourmet mad leveret lige til døren, så du ikke behøver bekymre dig om dette inden dit arrangement.

Vi har udvalgt 4 bud på den bedste catering fra restauranter og caféer i København, hvor du både kan få en sund frokost og en gourmet aftensmad til hvilken som helst anledning, så du slipper for at lede hele internettet igennem for mad ud af huset inden dit næste arrangement.

Bedste catering København 2022

Mad & Kaffe - Smørrebrød

Den populære café i København på Frederiksberg, Mad & Kaffe, tilbyder deres luksus højt belagte smørrebrød, som det bedste sted til en gourmet frokost, til fødselsdage, studentergilder, receptioner eller firmafester. 

catering i KøbenhavnBesøg Mad & Kaffe

Hos Mad & Kaffe kredses der i stor stil om maden, så du er garanteret luksus smørrebrød, der er lavet med stor omhu. De har fokus på at bruge sæsonens bedste råvarer, så du altid er sikret en gourmet madoplevelse, der oven i købet hører under den bedste catering.

De sæsonbetonede variationer af smørrebrød fås til en god pris, så der er rig mulighed for at prøve flere forskellige slags madder. Hvis dine gæster spiser vegetarisk eller er kødelskere, er det intet problem. Hos Mad & Kaffe kan du nemlig få det bedste mad ud af huset i København af smørrebrød til enhver smag, der tilgodeser alle dine gæster. 

Fordele

Luksus frokost til enhver begivenhed
God pris
Vegetar
Bedste af sæsonbestemte smørrebrød

Mad & Kaffe er både placeret på Amager, Vesterbro og Frederiksberg hvorfor du kan få mad ud af huset fra en restaurant tæt på dig.

Praktisk info

Mad & Kaffe tilbyder luksus catering til dit arrangement med afhentning alle dage fra kl. 11.30 i deres café på Frederiksberg i København. 

For at blive omfattet af denne gourmet udgave, skal dit selskab bestå af mindst 8 personer med en bestilling på mindst 2 smørrebrød pr. person. 

Bestilling af det bedste smørrebrød skal ske mindst to dage i forvejen, så undgår du både at bruge flere timer i køkkenet og at stresse lige op til den store dag.

OLIOLI

En af de bedste catering muligheder i København, er uden tvivl at finde hos OLIOLI. De laver skræddersyede Poke Bowls til enhver lejlighed, uanset om du skal bruge gourmetmad til et privat arrangement eller et firma event.

catering i København med OLIOLIBesøg OLIOLI

Med de farverige og sunde Poke Bowls vil du med sikkerhed imponere dine gæster eller samarbejdspartnere, om det er til en luksus frokost eller gourmet aftensmad. En Poke Bowl er nemlig, hvis du ikke allerede har hørt om hypen, en blanding af sushi og salat. 

De tilbyder derudover en imponerende fleksibilitet, når det kommer til forskellige præferencer og allergener. Når du bestiller luksus catering hos OLIOLI kan du være sikker på at tilgodese alle til arrangementet, uanset hvad de ønsker. 

Det bedste ved OLIOLIs catering i København er, at de leverer gourmet lige til døren. En stor fordel er, at de serveres kolde, og du derfor ikke behøver at bekymre dig om at holde maden varm. Du skal som vært ikke gøre andet, end at bestille dét antal Poke Bowls, som du skal bruge til din fødselsdag, dit PR-event, en luksus frokost eller noget helt fjerde, og sætte det frem til dine gæster. 

Hvis du bestiller mad leveret til dit arrangement, kan du være sikker på at modtage den bedste catering, da deres Poke Bowls leveres med den samme topkvalitet, som er velkendt fra butikkerne rundt om i København. 

Udover at du slipper for at stresse over mad til dine gæster, kan du med OLIOLIs luksus catering servere et mættende, sundt og nemt måltid i en miljøvenlig indpakning, som både kan spises stående ved en reception eller som et samlingspunkt om bordet.

Bullets

Levering til døren
Koldt måltid, der ikke skal holdes varmt
Bedste frokost udgave
Sund og farverig gourmet
Miljøvenlig indpakning

Oli Oli har også mad ud af huset fra flere forskellige steder i København - herunde både Østerbro, Frederiksberg, Vesterbro og Amager.

Praktisk info

Der er forskellige pakkeløsninger at vælge imellem, så cateringen passer til lige netop dit event og dine gæster. De tilbyder både buffet, mini bowls, standard bowls og så tilbyder de endda at komme ud til dit arrangement og lave maden direkte.

Prisen for denne luksus catering spænder over et beløb på 50-95 kr pr. kuvert. Du kan altså få den bedste gourmet udgave helt ned til blot 50 kr.

Hooked

Den bedste catering i København for fisk- og skaldyrselskere er helt klart fiskerestauranten Hooked. De leverer mad ud af huset, hvad end det gælder bryllupper, firmafester eller noget helt tredje. 

god catering i KøbenhavnBesøg Hooked

Du kan være sikker på at få gourmet catering i den bedste kvalitet med dagsfriske råvarer, der opfylder alle cravings, men som også kan justeres med sundere eller kødfrie alternativer. Der er et udvalg af velkendte og elskede retter som fish and chips, lobster rolls og burger, men også de populære poke bowls, der fungerer som et sundere alternativ, men som bestemt ikke er mindre luksus catering.

Hooked tilbyder den bedste anretning i København til store selskaber og udlejer endda deres foodtrucks til arrangementer. Selskaber skal være på mindst 50 personer, hvorfor det er oplagt at bruge hooked som gourmet catering, hvis du skal holde et stort arrangement med mad til enhver smag. 

Hooked bringer en helt særlig oplevelse af den bedste mad ud af huset, når de har foodtrucken med ude til events. Det danner samlingssted for en hyggelig og uformel stemning til dit arrangement, der i særdeleshed byder på gourmet catering. 

Fordele

Bedste til fisk og skaldyr
Leverer til døren
Bredt udvalg af retter
Foodtruck med luksus catering

Praktisk info

Hooked leverer deres gourmet udgave til selskaber på over 50 personer, og har et service fee på 3200 kr. eksklusiv moms. 

Til prisen, får du glade og mætte gæster, der enten er blevet beriget med en traditionel, gourmet ret eller en nyere variation af lækre fiske- eller vegetarretter. Med mad fra Hooked til dit arrangement kan du være sikker på at få mad til enhver smag i København i form af fisk og skaldyr.

Frederiksberg Smørrebrød

Hvis du ønsker levering af frisksmurte gourmet smørrebrød til enten din arbejdsplads, din fødelsdagsfest eller hjem til mormor, er Frederiksberg smørrebrød den bedste catering København til lige netop dit behov.

Besøg Frederiksberg Smørrebrød

Denne mulighed gælder uanset om dit selskab er på 8, 50 eller 100 personer, så finder de altid den bedste løsning lige netop til dig og dine gæster eller kollegaers behov.

Der er også mulighed for at lave en fast aftale med dem om levering af deres bedste catering til f.eks. din arbejdsplads en gang om ugen. Du behøver derfor ikke at blive snydt for gourmet, hvis ikke du har et arrangement i den nærmeste fremtid. 

Smørrebrød er altid en sikker vinder, og med denne gourmet catering i København har det aldrig været nemmere at glæde sine kollegaer eller gæster med frisksmurte gourmet smørrebrød eller salater. 

Fordele

Levering til døren
Luksus til små og store selskaber
Frisksmurt smørrebrødd
Fast levering

Praktisk info

Frederiksberg smørrebrød leverer frokost catering til både store og små selskaber, og bringer med glæde gourmet til dit firma, din mormor eller til et event.

Priserne på smørrebrød og salater varierer fra 65 kr. til 95 kr. pr. smørrebrød eller salat. Du kan derfor få glæden af at smage flere forskellige slags til en god pris.

Gorm’s

Skal du afholde et helt særligt event, hvor dine gæster skal forkæles med lækker, italiensk pizza? Så er det måske en food truck fra Gorm’s du skal have fat i. Her kan du nemlig få forskellige størrelser af food trucks til dit arrangement - så hvad end det er til 50 person eller 500 personer, så er der masser af muligheder for at blive bespist med lækker mad.
Med mad ud af huset fra Gorm’s får dine gæster mulighed for at nyde de famøse, sprøde pizzaer, der smager som var de taget direkte ud af det skønneste italienske pizzeria.

catering i København med Gorm's

Når du vælger at få catering fra Gorm’s vil du naturligvis kunne vælge mellem forskellige størrelser af food trucks, så det passer til netop dit arrangement og dets størrelse. Hertil får du også forskellige valg i forhold til, hvad der skal serveres.

Fra Gorm’s får du ikke bare lækker mad, men også skønne desserter i samme italienske spor. Med andre ord er der sørget for det hele når du får catering service fra Gorm’s. Det er et forsøg værd, og vi anbefaler dette storstilet til catering i København og omegn.

Fordele

Flere forskellige størrelser af food trucks
Frisk lavet pizza på stedet
Tilpasningsdygtig alt efter arrangement
Kan bruges til flere formål, både konfirmation, event eller til natmad

Praktisk info

Uanset hvilken løsning du vælger, så er der en fast pris på 225 kr per person for at få en food truck fra Gorm’s ud som catering service til dit arrangement.

Du kan med andre ord vælge lige hvilken størrelse du behøver til dit arrangement, om det er en fødselsdag, en konfirmation, et bryllup eller noget helt fjerde, og så tilberedes pizzaerne på stedet, så er varme og sprøde, når du får dem serveret.

Grillen Burgerbar

Mangler du lækker natmad til brylluppet, et snasket indslag til dit event eller måske ønsker sønnike, at der skal serveres burgere til konfirmationen eller fødselsdagen, så kan du bestille catering service fra Grillen Burgerbar, hvor deres food truck vil komme ud og servere saftige og snaskede burger til dig og dine gæster som mad ud af huset, så I kan blive mætte og hygge jer.

catering København med Grillen Burgerbar

For at bevare den gode service og den høje kvalitet af burgerne ved catering, så har Grillen Burgerbar valgt, de kun serverer to slags burgere i deres food truck: nemlig deres famøse Bacon & Cheese, der er en lækker cheeseburger med bacon, pickles og Grillens helt egen mayo, samt Juicy Dew, som er en cheeseburger med Peppadews i.

Det skal dog ikke betyde, at du ikke kan tilkøbe andre lækre ting, så burgerne blive lige efter din egen smag, men dette er standarden for deres serveringer ved mad ud af huset fra Grillen Burgerbar.

Maden vil blive servere med entusiasme og masser af glæde fra Grillen Burgerbars vellidte medarbejdere, som har servicen og kvaliteten i fokus. Derfor kan du også være sikker på at få en god oplevelse med catering København fra Grillen.

Fordele

Samme gode smag, som man kender den fra restauranterne
Kommer ud til dig og serverer direkte til gæsterne
Catering service kan tilpasses behov
God pris

Praktisk info

Man skal som minimum bestille 65 burgere, når man bestiller mad ud af huset fra Grillen Burgerbar. Derfor er dette værd at overveje, når man bestiller catering service herfra. Dog kan mange større personer sagtens spise mere end én burger, så selv små arrangementer kan nyde godt af denne catering.

Du kan bestille din catering til København, eller helt op til 100 kilometer uden for København uden meromkostninger.

Overvejer du catering i København?

Skal du holde fødselsdag, bryllup, barnedåb eller måske et firmaarrangement og ønsker mad ud af huset København? Så bør du overveje at bestille mad udefra. Dette er en oplagt mulighed for dig, der ønsker at have fokus på dine gæster hele festen igennem, og ved at bestille mad udefra behøver du ikke bekymre dig om andet end at nyde festen og maden - helt uden besvær og mange dages forberedelser i køkkenet. Nogle cateringvirksomheder leverer mad til gode priser og indimellem på tilbud, og det er derfor helt klart en overvejelse værd at få maden leveret direkte til døren.

Catering København - hvor finder du den nærmeste?

Hvis du har bestilt catering før, har du måske oplevet, at meget af maden har været kold, når det er kommet frem? Afstanden fra restauranten og dit hjem kan være en vigtig faktor, alt efter hvilken form for mad, du køber.

Nedenfor har vi opdelt catering, således at du kan finde en restaurant tæt på dig. Du kan nemlig få mad ud af huset nemt og hurtigt uanset hvor i København, du befinder dig.

Mad ud af huset:

Catering København - Vesterbro: På Vesterbro finder du utallige lækre spisesteder, der leverer mad ud af huset. Vesterbro er et travlt kvarter med massere af lækre restauranter til enhver smag. Ønsker du catering leveret specifikt fra Vesterbro, har du derfor rige muligheder.

Er du f.eks. på jagt efter saftlige burgere, kan du få leveret lækker mad direkte fra Grillen burgerbar på Vesterbro.

Frederiksberg: Ligesom Vesterbro findes der også utallige restauranter og spisesteder, som leverer mad ud af huset på Frederiksberg. På Frederiksberg kan du finde alt fra gourmet til burger, hvor du kan få mad ud af huset til enhver smag.

Hos Hansens catering kan du f.eks. Få en masse varierende retter - herunder både retter med kød såvel som veganske- og børneretter, hvorfor der er mad ud af huset til ethvert behov.

Gode restauranter som tilbyder catering i København

Madklubben
Frederiksberg Smørrebrød
Mad & Kaffe
OLIOLI

Catering København - Amager: Alt efter hvor du bor på Amager, kan de godt være placeret langt væk fra indre by. I dette tilfælde kan det især være værd at overveje, hvorfra du køber din mad ud af huset.

Lige så vel som Frederiksberg og Vesterbro kan du på Amager også finde catering til enhver smag. Skal dig og dit firma have catering på Amager, kan I f.eks. Benytte Amagermad.dk. De leverer store mængder mad af gangen med et fokus på at levere mad af bedste kvalitet, når det når frem til sin slutdestination.

Østerbro: På hyggelige og autentiske Østerbro er det selvfølgelig også muligt at finde mad ud af huset. Du kan kan købe mad ud af huset på Østerbro uanset om det drejer sig om morgenmad, frokost, eller aftenmad.

Er du på jagt efter et firma, der leverer den lækreste catering til frokost, så kan du med fordel undersøge Diningsix. De er særligt kendt for at levere mad ud af huset til større arrangementer såsom Bryllup, Konfirmationer og mere. Selvom de ikke er fysisk placeret på Østerbro, kan du være garanteret mad af bedste kvalitet, når det kommer frem til dig og dine gæster.

Nørrebro: På cafe Ristet Rug på Nørrebro kan du få leveret den lækreste catering til dig og dine gæster. De leverer lækre økologiske sandwich, som er lavet med formålet om velsmag og kvalitet.

Madklubben seo firma

Madklubben er et af de steder hvor du kan få god mad som catering. Kontakt dem i dag for at høre mere.

Sund buffet med muligheder

Står du og skal holde et event, enten et bryllup, en konfirmation, eller en helt anden fest – så er det dejligt at få leveret noget mad hvor man er sikker på at der er noget for alle. Uanset om festen er i Storkøbenhavn, på Vesterbro, Nørrebro eller Frederiksberg, så findes der i 2022 utroligt mange muligheder for at få leveret sund mad til dit event.

I dag findes der både cateringfirmaer der ikke laver andet, men også restauranter og kendte kæder som har udviklet en selvstændig afdeling netop til at stå for deres catering til København og andre geografiske områder.

Det lækre ved eksempelvis at vælge en sund buffet kan være, at ens gæster til eksempelvis sit bryllup kan få mulighed for helt selv at vælge hvad de gerne vil have at spise og hvor meget – på den måde imødekommer man de fleste. Buffet kan i nogles øre lyde ucharmerende, men faktisk er der både mulighed for at få poke bowls, sushi eller lækker frisk pizza serveret som mad ud af huset til sin fest.

Anretningerne kommer typisk leveret i nogle større varmekasser af forskellige typer, og så kan man enten selv stå for anretningen eller lade nogle af firmaets medarbejdere stå for at sikre at udvalget hele tiden viser sig fra sin bedste side. Nogle gange kan udfordringen med en stor og fin buffet være, at den ikke fremstår særligt sund og indbydende efter at de første gæster til din fest har været oppe og tage for sig. Ikke fordi at gæster bevidst forsøger at ødelægge opstillingen af maden, men mere fordi at man nemt kommer til at blande de forskellige sektioner sammen, hvilket kan få udtrykket til at fremstå mere rodet og uoverskueligt.

Hos Grillen Burgerbar kan du få en foodtruck ud til dig og dit arrangement. Her vil du kunne få rigtig gode burgers til når sulten trænger på.

catering København med Grillen Burgerbar

Sushi buffet for dig der ønsker kvalitet

En sushi catering buffet er for mange den helt rigtige løsning, da netop de små selvstændige stykker med fisk er nemme at tage for gæsterne og derfor ofte ikke kommer til at se lige så rodet ud som andre typer af mad ud af huset i København og andre steder på Sjælland. Spørgsmålet er dog naturligvis altid prisen, hvor man i nogle sammenhænge kan have svært ved at finde en billig løsning på mad, hvis det skal være sushi og i en lækker kvalitet med gode råvare samtidigt.

I Storkøbenhavn oplevede vi under udarbejdelsen af denne test, at noget af det bedste udvalg til prisen reelt set kom fra nogle af de restaurantkæder man i forvejen kender som Hooked, Mad & kaffe samt Frederiksberg Smørrebrød mm. Disse steder har det til fælles, at de allerede har fuld gang i produktionen og fysiske adresser, hvilket gør det nemt selv at dreje forbi sit favoritsted og hente den mad som er bestilt. Ved at skære omkostningen til levering fra, så er det langt nemmere at finde en super billig løsning på at få lækker mad til sin fest.

Bedste mad ud af huset på Vesterbro, Østerbro og Nørrebro

Ud fra vores erfaring er en vigtig faktor for succesfuld mad ud af huset, ofte hvorvidt den valgte mad skal holdes varm og frisk for overhovedet at være lækker til selve festen. Løsningen kan enten være at bestille kold mad som sushi eller salat, en løsning kan være selv at stå for opvarmningen og en sidste løsning er at bestille en hel foodtruck som alternativ til at bestille catering leveret i København.

På Vesterbro vil vi klart anbefale Frederiksberg Smørrebrød, som leverer et tidløst produkt som kan holde sig i flere timer og stadig være superlækkert. Er du derimod på Østerbro eller Nørrebro, så er en god sund løsning mad afhentet fra en af OLIOLI’s mange afdeling rundt omkring i Storkøbenhavn. De søde poke bowls sikre at der med garanti er noget for enhver smag til din fest, hvad end det så er et bryllup eller en konfirmation som skal afholdes.

catering København

Frederiksberg Smørrebrød leverer et solidt håndværk, når du sætter tænderne i et smørrebrød fra deres restaurant. Du kan smage at der er kælet for hver en detalje.

Mange fordele med en foodtruck

Der er overraskende mange muligheder, hvis du er på udkig efter en billig eller sund løsning for en foodtruck der kan komme helt ud til din fest. Blandt nogle af de mest kendte udbydere, så har både Hooked og Gorms pizza formået at udvikle nogle helt unikke koncepter som fungerer godt til denne type arrangementerne. Hos Hooked, der får du et stort udvalg af forskellige fisk, hvilket alt sammen anrettes lige der på adressen, som sikrer at alt er varmt og frisk netop når du skal bruge det – en luksus som du næsten ikke kan få med de almene mad ud af huset og hvor tingene er anrettet flere timer i forvejen.

Dog skal det nævnes, at disse foodtrucks ikke altid er de billigste løsninger, da mange af udbyderne har en mindstepris til at dække udgifterne som ejerne har til transport og opsætning. Fra flere af de restauratører vi har talt med, så er foodtrucks særligt godt egnet til fest og event med +50 gæster og en minimums forbrug samlet på 30.000 kroner. Men husk altid, catering og disse typer madbiler er særligt eftertragtet i sommersæsonen, så står du og skal bruge disse indenfor højsæson så anbefaler vi at du booker i meget god tid for at sikre at få den sushi eller anden typer mad du netop ønsker til dit arrangement i København eller hvor end på Sjælland festen skal være.

Angivelse af kilder og test

  1. Frederiksberg Smørrebrød - se kilde her.
  2. Hooked - se kilde her.
  3. Mad & Kaffe - se kilde her.
  4. OLIOLI - se kilde her.
  5. The Culture Trip - se kilde her.
  6. Eater - se kilde her.

FAQ

Hvilke slags arrangementer kan jeg bestille catering til?
Det er lige meget om du skal holde et mindre arrangement med dine tætteste venner eller holde en større fest, så kan catering altid være en god ide. 
Med catering slipper du for selv, at stå for maden og skal derfor kun tænke på, at nyde dit arrangement.
Hvilken slags mad kan jeg få med catering?
Stort set alle typer af mad kan blive leveret ud til dig. Dog skal det siges et, hvis du afholder et større arrangement er der nogle typer af mad, som er nemmere at håndterer end andre. 
Hvad koster catering?
Prisen kan variere rigtig meget fra sted til sted og afhængig af, hvilken type mad det er. Noget der også har en stor bestydning er størrelsen af din ordre.  
Levetiden er normalt 500 - 1200 opladninger. Altså kan du køre mange ture før du skal udskifte dit batteri.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 3

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
cogclockchevron-downmenu-circlecross-circle