SEO uddannelse | Hold dig opdateret på den nyeste SEO-viden

SEO uddannelse

Drømmer du om at blive SEO-ekspert med et væld af gode optimeringsværktøjer i baglommen? Jo mere du ved om søgemaskineoptimering, jo flere redskaber vil du have til at optimere og tilpasse dit website til Google’s mange søgealgoritmer.

Få en komplet SEO uddannelse

Hos PK Medier vil vi gerne hjælpe dig godt på vej. Derfor vil vi tilbyde dig og dine kollegaer en SEO uddannelse – i form af ét eller flere kurser – hvor vi deler ud af vores utallige erfaringer indenfor området. Kurserne har til formål at klæde jer på ud i søgemaskineoptimering, hvor vi tager netop jeres case op til vurdering i løbet af uddannelsen. På denne måde bliver I meget klogere på jeres egen virksomhed, og på hvordan I kan søgemaskineoptimere alle jeres URL’s på jeres website. Vi skræddersyer vores kurser efter jeres virksomheds behov, hvor jeres ønsker bliver vægtet højt, når vi sammensætter jeres program.

Du kan tage dine nysgerrige kolleger under armen, så I sammen kan lære, hvordan I søgemaskineoptimerer jeres website. SEO uddannelsen giver jer de nødvendige værktøjer til og viden om søgemaskineoptimering, så I kan eksponere jeres målgruppe og skaffe organisk trafik til jeres hjemmeside. Dette kunne fx være med formålet om at påvirke jeres slagstal direkte – organisk og langsigtet.

 

Vi er klar til at uddanne jer

Hos PK Medier har vi flere års erfaring med søgemaskineoptimering af websites, hvor vi hver dag lykkedes med at optimere hjemmesider for vores mange kunder og opnå de bedste placeringer. Vi har derfor den nødvendige viden til at skabe en kvalificeret og veltilrettelagt træning til netop jeres team. På kontoret har vi et komplet SEO-team bestående af eksperter inden for tekstproduktion, visuel opsætning, IT-udvikling og grafisk design. Vi tilbyder derfor den fulde pakke af kompetencer, som er essentiel i en god SEO uddannelse.

Hvis vi har vakt din interesse, og har du lyst til at vide mere om vores SEO uddannelse, hører vi gerne fra dig. Du kan kontakte os på nedenstående kontaktoplysninger, hvorefter vi vil tage en snak om, hvordan vi kan skræddersy kurserne til jeres behov.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os

Kontaktoplysninger:
Strandlodsvej 6B, 2 th. 2300 København
Tel: 42 41 16 47
Mail: kontakt@pkmedier.dk
CVR: 37296783

Skal vi til at få gjort noget ved det?

Vi er klar til at hjælpe jer!

Strandlodsvej 6B, 2 th.

2300 København

Tel: 42 41 16 47

Email: kontakt@pkmedier.dk

CVR: 37296783

SEO & Hjemmeside
Bliv ringet op

Vi bruger cookies

Vi bruger cookies på siden for at forbedre din brugeroplevelse af hjemmesiden. Det sker ved at indsamle data om brugen af hjemmesiden, så vi kan tilpasse og optimere hjemmesiden.