SEO uddannelse - Få undervisning i søgemaskineoptimering

15 min. video – fakta skåret ind til benet
3 skjulte SEO tricks de største benytter
Insights fra et førende bureau indenfor SEO
  SEO uddannelse

  On demand 24/7

  Og skriftlig step by step guide

  Egnet til begyndere og øvede

  Demoen dækker a-z ift. SEO

  Lær fra #1 på området

  Bureau med +300 ord i top 3

  Drømmer du om at blive SEO-ekspert med et væld af gode optimeringsværktøjer i baglommen? Jo mere du ved om søgemaskineoptimering, jo flere redskaber vil du have til at optimere og tilpasse dit website til Google’s mange søgealgoritmer.

  Hvorfor tage en SEO uddannelse?

  Som et resultat af den teknologiske udvikling er information blevet mere tilgængelig end nogensinde før, og flere milliarder mennesker søger hver dag på Google efter svar på det de leder efter. Vi er nemlig blevet vant til, at den information vi har brug for, kun er få klik væk ved hjælp af søgemaskinen.

  Det er derfor altafgørende for din virksomhed at være til stede online, hvor mange potentielle kunder hver dag leder efter lige netop det produkt eller den service, som I tilbyder.

  Vigtigheden i den online tilstedeværelse på Google er desværre ikke nogen hemmelighed, og hver dag kæmper mange virksomheder om den gode placering på søgemaskinen, så de er sikre på at være førstevalget, når en bruger søger efter specifikke produkter.

  Netop derfor er en SEO uddannelse rigtig vigtig. For at opnå en god placering på Google kræver det en nøje planlagt SEO strategi samt at få et indgående kendskab til de redskaber, som er essentielle for at opnå et godt resultat - og lige netop dette kendskab, og meget mere, kan opnås gennem en SEO uddannelse.

  Der er mange grunde til at tage en SEO uddannelse, læs alt du skal viden om emnet i denne artikel.

  seo uddannelse

  Få en komplet SEO uddannelse

  Hos PK Medier vil vi gerne hjælpe dig godt på vej. Derfor vil vi tilbyde dig og dine kollegaer en SEO uddannelse – i form af ét eller flere kurser – hvor vi deler ud af vores utallige erfaringer indenfor området.

  Vores  SEO undervisning  har til formål at klæde jer på ud i søgemaskineoptimering, hvor vi tager netop jeres case op til vurdering i løbet af uddannelsen.

  På denne måde bliver I meget klogere på jeres egen virksomhed, og på hvordan I kan søgemaskineoptimere alle jeres URL’s på jeres website. Vi skræddersyer vores kurser efter jeres virksomheds behov, hvor jeres ønsker bliver vægtet højt, når vi sammensætter jeres program.

  Du kan tage dine nysgerrige kolleger under armen, så I sammen kan lære, hvordan I søgemaskineoptimerer jeres website.

  SEO uddannelsen giver jer de nødvendige værktøjer til og viden om søgemaskineoptimering, så I kan eksponere jeres målgruppe og skaffe organisk trafik til jeres hjemmeside. Dette kunne fx være med formålet om at påvirke jeres salgstal direkte – organisk og langsigtet.

  Søgemaskineoptimering som disciplin

  Når du laver søgemaskineoptimering, er der mange ting, du bør opmærksom på, da der er mange faldgruber. Det er netop dette, som er med til at gøre SEO til en kompleks disciplin, som mange ønsker at udføre, mange prøver på, men kun få mestrer.

  Heldigvis findes der muligheder for at lære - både af sine egne fejl, men også mere grundlæggende og dybdegående aspekter om disciplinen. Hertil kan det være en fordel at kontakte et SEO bureau, der har styr på netop de bagvedliggende, men også alle processer og principper i teori og praksis, for den bedste implementering.

  Med en god SEO uddannelse får du mulighed for at udvikle de evner, du allerede har, men også for at lære nye ting, som du måske ikke vidste eller var bevidst om. 

  Vidste du eksempelvis, at du kan blive straffet af Google på grund af mange forskellige ting - det kan både være for få gentagelser af søgeordet, for mange gentagelser af søgeordet, ingen linkbulding og alt muligt andet?

  En SEO uddannelse vil kunne give dig netop den viden, som du behøver for at kunne bedst muligt på søgemaskinerne. En SEO uddannelse hos PK Medier vil være fokuseret på Google, men du har også mulighed for at anvende vores principper på andre søgemaskiner, såsom Bing. Vær dog opmærksom på forskelle.

  YouTube video

  Vi er klar til at uddanne jer

  Hos PK Medier har vi flere års erfaring med søgemaskineoptimering af websites, hvor vi hver dag lykkedes med at optimere hjemmesider for vores mange kunder og opnå de bedste placeringer.

  Vi har derfor den nødvendige viden til at skabe en kvalificeret og veltilrettelagt træning til netop jeres team. På kontoret har vi et komplet SEO-team bestående af eksperter inden for tekstproduktion, visuel opsætning, IT-udvikling og grafisk design.

  Vi tilbyder derfor den fulde pakke af kompetencer, som er essentiel i en god SEO uddannelse.

  bliv bedre til seo med en seo uddannelse

  Hos PK Medier stræber vi efter at lære fra os. Vi vil lære dig alt fra A til Z i dette SEO forløb.

  En SEO uddannelse hos PK Medier

  Som eksperter indenfor området arbejder vi meget med SEO i vores hverdag hos kunder samt på vores egen hjemmeside. Det vil sige, at tager du og dine kolleger en uddannelse gennem vores uddannelse, kan I være helt sikre på, at alt hvad vi lærer jer, er noget vi også selv benytter os af i hverdagen. 

  Vi har altså stor tiltro til vores egne evner, da vi ser, at det skaber resultater. Vi lærer dig derfor kun alt det, der er relevant for din uddannelse, som du kan føre direkte over i din egen virksomhed. Igennem vores SEO uddannelse får du altså alt den viden, som tager mange år at tilegne sig på egen hånd. 

  Hos PK Medier har vi brugt de mange år på netop at opnå al den viden, der skal til, så du blot kan læne dig tilbage og lære med en uddannelse hos os.

  Vi vil tage dig igennem de allervigtigste principper, koncepter, processer og begreber, så du hurtigt bliver en haj til SEO efter uddannelse hos os. Det er vigtigt for os, at du også får en succesoplevelse med søgemaskineoptimering, og derfor gør vi os umage for at opbygge en god SEO uddannelse.

  Vi favner bredt med vores SEO uddnnelse, men bestræver os også på både at lære nye, såvel så gamle spillere i søgemaskineoptimeringen noget nyt.

  Har du brug for hjælp til SEO? 🔍
  Har du brug for hjælp med SEO, så står vores team klar til at hjælpe.
  Kontakt os idag
  seo bureau i København

  Ønsker du andet hjælp end SEO undervisning?

  Som nævnt arbejder vi hver dag med SEO på vores egen hjemmeside og for vores mange kunder. Udover en uddannelse, tilbyder vi også at gøre arbejdet for dig. Har du derfor ikke tid, eller leder du ikke efter en uddannelse, kan du i stedet ansætte os som SEO-eksperterne for din virksomhed.

  Når du kontakter os omkring et uforpligtende tilbud, laver vi en analyse af din hjemmeside, som vi vil fremlægge for dig første gang, du møder os. Du får altså et indblik i vores kompetencer og en klar idé om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed, inden du takker ja til en aftale med os.

  Skulle vi ende med at indgå et samarbejde, vil vores kontrakt være uden bindinger, så du har mulighed for at opsige samarbejdet uden overraskelser. Som eksperterne indenfor SEO, er vi dog rimelig sikre på, at vi kan levere et resultat til dig, som du både kan være stolt af og tilfreds med.

  Leder du i stedet efter anden hjælp indenfor marketing? Så står vi også klar. Vi hjælper nemlig med alt indenfor online markedsføring.

  Hvis vi har vakt din interesse, og har du lyst til at vide mere om vores SEO uddannelse, hører vi gerne fra dig. Du kan også læse mere i vores blogindlæg "SEO rådgivning". Kontakt os på nedenstående kontaktoplysninger, hvorefter vi vil tage en snak om, hvordan vi kan skræddersy kurserne til jeres behov.

  Du kan også læse mere om at være SEO ekspert her, hvis du har brug for yderligere hjælp. 

  Vi glæder os til at høre fra dig.

  FAQ SEO uddannelse

  Hvor kan man tage en SEO uddannelse?
  Flere markedsførings uddannelser har et forløb eller undervisning med søgemaskineoptimering, ellers kan du både gå til undervisningen med forskellige forløb eller købe online SEO kurser, som du kan tilgå når det passer dig.
  Hvad indeholder en SEO uddannelse?
  Med en SEO uddannelse eller et kursus kommer du ofte igennem forskellige definitioner af hvad er SEO og alt herunder - taksonomien med links, content og teknisk søgemaskineoptimering. På en uddannelse får du også ofte redskaber til selv at kunne eksekvere på din viden.
  Hvem uddanner i søgemaskineoptimering?
  Hvis du ikke skal gøre det gennem forskellige former for aftenskoler kan du gennem flere virksomheder købe kurser, hvor du får viden om, og arbejder med SEO. Det kan både være virksomheder som har speciale i faglige arrangementer og som indhenter konsulenter. Ellers kan du flere steder også tage et direkte kursus hos konsulenterne.
  Hvor lang tid tager en SEO uddannelse?
  En SEO uddannelse kan tage flere år, men hvis du blot tager det som et eksternt kursus, som ofte er det folk gør, kan det variere i alt fra 1 dag til flere uger. Det afhænger af graden af dybde i kurset. Er det med henblik på blot viden eller skal du lære at bruge det og arbejde med det.
  Kontakten etableres, og bureauet analyserer og udforsker din virksomhed og jeres felt. Derefter foretages der et opstartsmøde, hvor I i samarbejde ser ind i indsatserne og handleplanen. Næste step er at komme ud over stepperne og i gang med eksekveringen. Afsluttende ses der ind i rapportering og om hvorvidt måltallene er nået.

  Angivelse af kilder og test

  1. Serenadotryan har skrevet 10 grunde til hvorfor du skal lære SEO.
  2. Se hvad uteach mener om de vigtigste ting for at man skal lære SEO ift. e-handel.

  Hvor brugbart var dette indlæg?

  Klik på en stjerne for at bedømme den!

  Gennemsnitlig bedømmelse 4.3 / 5. Optælling af stemmer: 6

  Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

  chevron-downmenu-circlecross-circle