Opdateret 17. august 2021 af Peter Klitkou

SEO uddannelse | Hold dig opdateret på den nyeste SEO-viden

Drømmer du om at blive SEO-ekspert med et væld af gode optimeringsværktøjer i baglommen? Jo mere du ved om søgemaskineoptimering, jo flere redskaber vil du have til at optimere og tilpasse dit website til Google’s mange søgealgoritmer.

uddannelse

Hvorfor tage en SEO uddannelse?

Som et resultat af den teknologiske udvikling er information blevet mere tilgængelig end nogensinde før, og flere milliarder mennesker søger hver dag på Google efter svar på det de leder efter. Vi er nemlig blevet vant til, at den information vi har brug for, kun er få klik væk ved hjælp af søgemaskinen.

Det er derfor altafgørende for din virksomhed at være til stede online, hvor mange potentielle kunder hver dag leder efter lige netop det produkt eller den service, som I tilbyder.

Vigtigheden i den online tilstedeværelse på Google er desværre ikke nogen hemmelighed, og hver dag kæmper mange virksomheder om den gode placering på søgemaskinen, så de er sikre på at være førstevalget, når en bruger søger efter specifikke produkter.

Netop derfor er en SEO uddannelse rigtig vigtig. For at opnå en god placering på Google kræver det en nøje planlagt SEO strategi samt at få et indgående kendskab til de redskaber, som er essentielle for at opnå et godt resultat - og lige netop dette kendskab, og meget mere, kan opnås gennem en SEO uddannelse.

Få en komplet SEO uddannelse

Hos PK Medier vil vi gerne hjælpe dig godt på vej. Derfor vil vi tilbyde dig og dine kollegaer en SEO uddannelse – i form af ét eller flere kurser – hvor vi deler ud af vores utallige erfaringer indenfor området.

Vores  SEO kursus  har til formål at klæde jer på ud i søgemaskineoptimering, hvor vi tager netop jeres case op til vurdering i løbet af uddannelsen.

På denne måde bliver I meget klogere på jeres egen virksomhed, og på hvordan I kan søgemaskineoptimere alle jeres URL’s på jeres website. Vi skræddersyer vores kurser efter jeres virksomheds behov, hvor jeres ønsker bliver vægtet højt, når vi sammensætter jeres program.

Du kan tage dine nysgerrige kolleger under armen, så I sammen kan lære, hvordan I søgemaskineoptimerer jeres website.

SEO uddannelsen giver jer de nødvendige værktøjer til og viden om søgemaskineoptimering, så I kan eksponere jeres målgruppe og skaffe organisk trafik til jeres hjemmeside. Dette kunne fx være med formålet om at påvirke jeres slagstal direkte – organisk og langsigtet.

Vi er klar til at uddanne jer

Hos PK Medier har vi flere års erfaring med søgemaskineoptimering af websites, hvor vi hver dag lykkedes med at optimere hjemmesider for vores mange kunder og opnå de bedste placeringer.

Vi har derfor den nødvendige viden til at skabe en kvalificeret og veltilrettelagt træning til netop jeres team. På kontoret har vi et komplet SEO-team bestående af eksperter inden for tekstproduktion, visuel opsætning, IT-udvikling og grafisk design.

Vi tilbyder derfor den fulde pakke af kompetencer, som er essentiel i en god SEO uddannelse.

En SEO uddannelse hos PK Medier

Som eksperter indenfor området arbejder vi meget med SEO i vores hverdag hos kunder samt på vores egen hjemmeside. Det vil sige, at tager du og dine kolleger en uddannelse gennem vores kursus, kan I være helt sikre på, at alt hvad vi lærer jer, er noget vi også selv benytter os af i hverdagen.

Vi har altså stor tiltro til vores egne evner, da vi ser, at det skaber resultater. Vi lærer dig derfor kun alt det, der er relevant for din uddannelse, som du kan føre direkte over i din egen virksomhed.

Igennem vores SEO uddannelse får du altså alt den viden, som tager mange år at tilegne sig på egen hånd. Hos PK Medier har vi brugt de mange år på netop at opnå al den viden, der skal til, så du blot kan læne dig tilbage og lære med en uddannelse hos os.

Ønsker du andet hjælp end et kursus?

Som nævnt arbejder vi hver dag med SEO på vores egen hjemmeside og for vores mange kunder. Udover en uddannelse, tilbyder vi også at gøre arbejdet for dig. Har du derfor ikke tid, eller leder du ikke efter en uddannelse, kan du i stedet ansætte os som SEO-eksperterne for din virksomhed.

Når du kontakter os omkring et uforpligtende tilbud, laver vi en analyse af din hjemmeside, som vi vil fremlægge for dig første gang, du møder os. Du får altså et indblik i vores kompetencer og en klar idé om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed, inden du takker ja til en aftale med os.

Skulle vi ende med at indgå et samarbejde, vil vores kontrakt være uden bindinger, så du har mulighed for at opsige samarbejdet uden overraskelser. Som eksperterne indenfor SEO, er vi dog rimelig sikre på, at vi kan levere et resultat til dig, som du både kan være stolt af og tilfreds med.

Leder du i stedet efter anden hjælp indenfor marketing? Så står vi også klar. Vi hjælper nemlig med alt indenfor online markedsføring.

Hvis vi har vakt din interesse, og har du lyst til at vide mere om vores SEO uddannelse, hører vi gerne fra dig. Du kan også læse mere i vores blogindlæg "SEO rådgivning". Kontakt os på nedenstående kontaktoplysninger, hvorefter vi vil tage en snak om, hvordan vi kan skræddersy kurserne til jeres behov.

Du kan også læse mere om at være SEO ekspert her, hvis du har brug for yderligere hjælp. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
menu-circlecross-circle