Markedsføring for små virksomheder - Øg din synlighed

Ønsker du at blive klogere på markedsføring for små virksomheder, så din virksomhed kan opnå mere synlighed på nettet? Med hjælp fra et professionelt marketingsbureau er du sikret kyndig vejledning, vedligeholdelse og god synlighed af din webside. Kontakt os i dag, og lad os være dine eksperter.

  • Et samarbejde uden binding
  • Markedsføring med annoncering og SEO
Markedsføring for små virksomheder
seo bureau

Hos PK Medier er vi eksperter i søgeord og optimering. Med os er du garanteret en gennemarbejdet hjemmeside fra start til slut.

bedste seo bureau i Danmark

Samarbejde der bygger på resultater

bedste seo bureau i Danmark

Stor erfaring med søgeord

bedste seo bureau i Danmark

Vi garanterer en god placering 

Rådgivning eller projekt?

Søger du blot rådgivning eller sparring med en erfaren specialist, så kan vi hjælpe dig. Læs mere, og bliv klogere på hvilke forskellige samarbejdsaftaler, vi tilbyder.

seo bureau

Projekt

Har du behov for en samarbejdspartner til et specifikt projekt, så kan vi hjælpe med løbende rådgivning i Wordpress og markedsføring for små virksomheder.

seo bureau

Sparring

Er du på jagt efter en sparringspartner? Hos os har du mulighed for selv at være drivkraften bag din hjemmeside, mens vi som din eksterne sparringspartner tilbyder tips og gode råd til både indhold, opsætning og optimering.

seo bureau

Fra A til Z

Vi håndterer din hjemmeside fra A til Z, og skaber god online synlighed. I samarbejde med dig og dine personlige ønsker, skaber vi indhold, implementerer nye tiltag og analyserer dets performance. 

Mere end 300 forskellige cases

SEO bureau cases

Få en topplacering i 2024

Vores specialister har gennem optimering og tekstforfatning hjulpet hundredevis af forskellige kunder med at komme til tops på Google. Tag et kig på vores anmeldelser på trustpilot og hør, hvad vores kunder siger. 

SEO bureau 2024
Dette billede viser søgeresultat for 'SEO' på Google per d. 13.11.23 på desktop-søgning. Resultatet kan variere.
trustpilot seo bureau

Vi ligger selv i toppen. Ønsker du også at nå højderne?

Vores specialister, eksperter og kreative sjæle er klar til at hjælpe dig og din hjemmeside til en topplacering.

seo bureau

Lad os være din ekspert

Skal vi hjælpe med markedsføring for små virksomheder?

Vi støtter dig, hvor end du har behov. Vores hjælp til markedsføring for små virksomheder omfatter alt fra rådgivning og sparring til specifikke og tekniske foranstaltninger på din hjemmeside for at sikre dens succes. Vores erfarne specialister har omfattende ekspertise inden for hjemmesider, hvilket gør dem i stand til at hjælpe dig med at opnå dine mål online. 

Sig hej til Helle

SEO & PPC SPECIALIST

Helle står for vores kommunikative team og relationerne med vores kunder

SEO bureau PK Medier

Sig hej til Jesper

CLIENT MANAGER

Jesper arbejder med online markedsføring og står for vores kundekontakt

SEO bureau PK Medier

Sig hej til Mads

SEO SPECIALIST

Mads er vores tekniske SEO specialist og har både ansvar for kodning samt andre tekniske områder

SEO bureau PK Medier
Kontakt en specialist

Det kan vores specialister

Effektiv markedsføring for små virksomheder, såsom håndværkere, spiller en afgørende rolle i at skabe synlighed og tiltrække kunder. Hos PK Medier forstår vi, at hver forretning har unikke behov, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger der kan styrke netop din online tilstedeværelse

Vi hjælper med alt fra søgeoptimering og sociale medier til professionel hjemmesidedesign, så din virksomhed opnår bedst succes. Vores erfaring inden for digital markedsføring sikrer, at du når ud til din målgruppe på en effektiv måde, hvilket kan føre til øget kundetilgang og vækst for små virksomheder.

Lad os sammen skabe en strategi, der matcher dine ambitioner og bringer din virksomhed til nye højder.

SEO bureau København

Content strategi

Ønsker og overvejelser i forhold til tekstformidling og søgeord. 
SEO bureau København

Linkbuilding

Opsætning og analyse af eksterne og interne links samt de tekniske dele.
SEO bureau København

Evaluering

Gode råd og ideer til effektivt at  optimere din hjemmeside, så den står stærkt.
SEO bureau København

Opsamling

Opsamling på resultater og din hjemmesides performance

Effektiv markedsføring for små virksomheder

Markedsføring for små virksomheder bunder i de samme principper, som i markedsføring så alle mulige andre typer af virksomheder. Det eneste, der kan være udfordrende, når man taler om de mindre firmaer, er, at de mindre virksomheder kan have svært ved at håndtere et overvældende stort antal ny besøgende og bestillinger, og at det kan være svært at reklamere for sig selv, når man ikke er ret stor.

Dette skal dog bestemt kke være en udfordring, når du indgår i et samarbejde med PK Medier, ved markedsføring for små virksomheder. Vi ved nemlig lige, hvor vi skal trække for, at det bliver den helt rette indsats, som vil drive nye besøgende til i takt med at virksomheden vokser, hvis dette er ønsket.

Sammen vil vi sætte os ned og lægge en god plan for, hvordan vi skal arbejde på en plan for markting, om det skal være via annoncering på sociale medier, på Google, eller om det er en effektiv søgemaskineoptimering, der skal bruges, til at høre virksomhedens hjemmeside til tops i søgeresultaterne, som så de besøgende og ordrene kommer helt organisk.

Markedsføring på sociale medier

Er du nysgerrig på, hvordan mulighederne ser ud for markedsføring for små virksomheder på sociale medier og platforme, som Facebook og Instagram, kan ud med fordel bruge os, som dine rådgivere. Vi har helt styr på, hvordan du kommer godt i gang med forskellige typer af markedsføringsværktøjer.

Facebooks Ads er en god måde at bruge sit markedsføringsbudget på. Her er det nemlig muligt at målrette annoncerne, så det kun er den releante målgruppe, der får dine annoncer vist. Dette kunne eksempelvis være yngre kvinder mellem 18 og 30 år, hvis der er tale om et tøjfirma eller et beautybrand. Det kan også være mænd mellem 25 og 50, hvis du har en virksomhed, der sælger værktøj, biler eller skjorter.

Hvordan du gerne vil udføre din markedsføring for små virksomheder, er helt op til dig. Vi giver dig rådgivning i de ting, som vi ser virker, men vi lytter også til dine behov. Derfor vil vi heller ikke komme med modstridende forslag, med mindre vi ser en større fordel i den erfaring vi har. Lad os tage en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed med markedsføring for små virksomheder, og så et gratis oplæg.

Markedsføring for små virksomheder med SEO

Har du en lille virksomhed, hvor du gerne vil øge indsatsen på markedsføring, kan søgemaskineoptimering være en stort hjælp. Ved at vælge SEO markedsføring for små virksomheder, kan man gennem forskellige teknikker øge hjemmesidens placeringen på eksempelvis Google.

Her kan det være en klar fordel at kontakte et bureau, som PK Medier, der har erfaring inden for området, og som kan sørge for, at der ikke bruges tid på noget, som ikke fungerer. Det handler nemlig om at implementere de rigtige værktøjer, som kan optimere hjemmesiden, og sørge for, at den rangerer højere i en organisk søgning.

Det betyder, at hjemmesiden vil rangere højere i en søgning, som er relateret til de søgeord, som du gerne vil rangere på. Det kan virke en smule forvirrende, men SEO er en genial teknik til markedsføring for små virksomheder. Søgemaskineoptimering bygger på langsigtede resultater, som kan hjælpe med at skalere din virksomhed.

Det er også en proces, der kan tage noget tid, da det tager tid før Google læser indholdet. Hos PK Medier sikrer vi resultater inden for 90 dage, hvortil vi tilbyder et samarbejde uden binding. 

Læs også SEO for begyndere for mere information.

Hvorfor er det vigtigt med online markedsføring?

I dag foregår en stor del af markedsføringen for både store og små virksomheder online. Digitaliseringen af samfundet har dermed medført en masse værktøjer til at få sin virksomhed ud til mange forskellige kunder. 

Det er dog ikke alle, som kender til teknikkerne eller har styr på, hvordan man bedst og mest effektivt kan skalere sin virksomhed gennem online markedsføring. Her kan det være en god idé at kontakte et professionelt bureau, som kan hjælpe med både de helt basale ting som en god hjemmeside, og de mere kringlede ting som søgemaskineoptimering.

Hos PK Medier står vi klar til at hjælpe dig med at lave en god markedsføringsstrategi. Dertil har vi et team af specialister, som har mange års erfaring med at udvikle og optimere hjemmesider, så de får en bedre placering på Google.

Oplysninger: PK Medier

Pk Medier seo bureau København

Bliv klogere på WordPress

  • Find Ahrefs' guide til WordPress her.
  • Læs om, hvorfor du bør søge professionel hjælp her.

FAQ

Hvad er markedsføring?
Markedsføring dækker over de aktiviteter der omhandler spredning og afsætning af en vare. 
Hvor mange penge bør man bruge på markedsføring?
Der findes ikke et estimat på hvor mange penge man bør bruge på markedsføring, men det anbefales at man bruger mellem 7-10% af ens omsætning, hvis man ønsker at opnå et succesfuldt resultat.
Hvordan laver man god markedsføring?
For at lave god markedsføring er det vigtigt at have en god og velfungerende hjemmeside samt løbende søgeoptimere på de mest væsentlige søgeord.
Hvad er forskellen på markedsføring og marketing?
chevron-downmenu-circlecross-circle