Opdateret 6. december 2021 af Peter Klitkou

Annoncering på sociale medier - Bliv klog på SoMe

Ejer du en virksomhed, er du med stor sandsynlighed også til stede på de sociale medier. Du har formentlig også hørt om det potentiale, som de kan have for netop din virksomhed.

annoncering på sociale medier

Tiltræk målgruppen med betalt distribution

For blot et årti siden var sociale medier et nærmest ubetydeligt punkt i mange virksomheders marketingindsats – modsat i dag, hvor det er et uundværligt punkt i de fleste virksomheders marketingindsats. Og dette med god grund. Vi er der nemlig alle sammen. Privatpersoner, politikere, skuespillere, influencers og listen fortsætter til uendelighed. Derfor er annoncering på de sociale medier afgørende, hvis du vil vækste og fremme din forretning på Facebook, Instagram, Linkedin, Youtube og alle de andre internetbaserede samlingspunkter, der findes ‘out there’ på det store internet.

Annoncering på de sociale medier har i takt med fremkomsten af selvsamme vundet stort indpas, når vi taler om digital marketing. Det skyldes blandt andet, at opslagsrækkevidden, i takt med at flere og flere virksomheder figurerer her, er lavere end aldrig før og konkurrencen fortsat øges. Uden betalt annoncering oplever flere virksomheder således at engagementet er meget lavt. Det kan derfor være en nødvendighed, og af stor betydning, at prioritere annoncering på de sociale medier for at tiltrække og engagere målgruppen mere effektivt, end hvad det er tilfældet ved organisk deling.

Hvorfor annoncering på de sociale medier?

Sociale medier indsamler og gemmer enorme mængder af data om forbrugerne ved hjælp af de informationer, som hver enkelt bruger deler og skaber via deres interaktioner. Det betyder, at virksomheder proaktivt kan udvælge, personalisere og optimere opslag og annoncering, så de rammer netop den tiltænkte målgruppe. Annoncering på de sociale medier kan således være et værktøj til proaktivt at nå en udvalgt målgruppe, inden brugerne selv er begyndt at lede efter et specifikt produkt eller service. Gennem detaljeret tracking er det muligt at se værdien af budgettet som bruges på den betalte annoncering. 

SOME

Kom godt i gang

Det kan være lidt af en jungle at skulle i gang med annoncering på de sociale medier, da muligheder er mange og systemerne meget tekniske. Derfor kan det være en fordel at få hjælp af et bureau, der er specialiseret inden for netop annoncering på de sociale medier og digital marketing. Hos PK Medier hjælper vi vores kunder med at ramme deres målgruppe, opsætte tracking, produktion af visuelt materiale sammen med vores fotograf og dermed opnå deres forretningsmål ved hjælp af blandt andet annoncering på de sociale medier. Vi har flere års erfaring inden for annoncering på de sociale medier, der i den grad er en effektiv marketingindsats, med stor betydning og positiv indflydelse på din bundlinje. Skal vi hjælpe dig i gang med rejsen, er du altid velkommen til at kontakte os til en snak om mulighederne for annoncering på de sociale medier for din virksomhed.

Har du også undret dig. overhvad en "troll" er? Læs med her. 

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
menu-circlecross-circle