Annoncering på sociale medier - Bliv klog på SoMe

Ejer du en virksomhed, er du med stor sandsynlighed også til stede på de sociale medier. Du har formentlig også hørt om det potentiale, som de kan have for netop din virksomhed. Annoncering på sociale medier er en fordel for langt de fleste virksomheder, så lad os hjælpe dig igang med din SoMe strategi.

seo bureau
Èt samarbejde baseret på performance uden bindingsperiode
seo bureau
Fuld gennemsigtighed
seo bureau
En fast kontaktperson

Kender du dine muligheder for offentlig tilskud til dine annoncering på sociale medie-projekter? Læs mere her.

annoncering på sociale medier

Vil du gerne kunne generere salg og leads gennem Google uden brug af betalte annoncer eller at indgå i en konstant budkrig? Som det bedste SEO bureau, ikke bare i København, men i hele Danmark, kan vi hjælpe dig til tops i søgeresultaterne. Vi ligger selv i top organisk, og ligeså vores kunder, som resultat af vores 90 dages framework.

Tiltræk målgruppen med betalt distribution

For blot et årti siden var sociale medier et nærmest ubetydeligt punkt i mange virksomheders marketingindsats – modsat i dag, hvor det er et uundværligt punkt i de fleste virksomheders marketingindsats. Og dette med god grund. Vi er der nemlig alle sammen. Privatpersoner, politikere, skuespillere, influencers og listen fortsætter til uendelighed.

Derfor er annoncering på de sociale medier afgørende, hvis du vil vækste og fremme din forretning på Facebook, Instagram, Linkedin, Youtube og alle de andre internetbaserede samlingspunkter, der findes ‘out there’ på det store internet.

Annoncering på de sociale medier har i takt med fremkomsten af selvsamme vundet stort indpas, når vi taler om digital marketing. Det skyldes blandt andet, at opslagsrækkevidden, i takt med at flere og flere virksomheder figurerer her, er lavere end aldrig før og konkurrencen fortsat øges. Uden betalt annoncering oplever flere virksomheder således at engagementet er meget lavt.

Det kan derfor være en nødvendighed, og af stor betydning, at prioritere annoncering på de sociale medier for at tiltrække og engagere målgruppen mere effektivt, end hvad det er tilfældet ved organisk deling.

Hvorfor annoncering på de sociale medier?

Sociale medier indsamler og gemmer enorme mængder af data om forbrugerne ved hjælp af de informationer, som hver enkelt bruger deler og skaber via deres interaktioner. Det betyder, at virksomheder proaktivt kan udvælge, personalisere og optimere opslag og annoncering, så de rammer netop den tiltænkte målgruppe.

Annoncering på de sociale medier kan således være et værktøj til proaktivt at nå en udvalgt målgruppe, inden brugerne selv er begyndt at lede efter et specifikt produkt eller service. Gennem detaljeret tracking er det muligt at se værdien af budgettet som bruges på den betalte annoncering.

Skal vi give et tilbud på din annoncering på sociale medier?

Èt samarbejde baseret på performance uden bindingsperiode
Garanti for resultater
Fuld gennemsigtighed
annoncering på sociale medierannoncering på sociale medier

Få tilskud til dit projekt

Mulighed for offentlig tilskud til projektet

Nyere virksomhed? Få dækket 70% af budgettet

+2 fuldtidsansatte, få tilskud på 50.000 DKK

Fordele ved sociale medier

En af de helt store fordele ved at anvende sociale medier til markedsføring er, at det ikke bare er et bånd, du binder mellem dig og brugerne, som også er de potentielle og eksisterende kunder, men også et bånd med disses venner. Der skabes nemlig et netværk for kendskab og interaktion, når man bruge annoncering på sociale medier.

Med andre ord, fordi brugere på sociale medier følger med i hinandens liv og interaktioner, vil det næste lag af brugere også se den interaktion, som du har direkte med dine egne følgere. På den måde spredes ikke bare budskaber og kendskab, men også potentialet for flere konverteringer.

Gennem annoncering på sociale medier har du mulighed for at ramme præcise målgrupper, hvad end det er unge eller ældre, mænd eller kvinder, eller måske et geografisk område. På den måde kan blandt andet Facebook annoncering og annoncering på Instagram være nytte værktøjer og platforme at bruge i din markedsføringsplan.

Vigtigt at vide om annoncering på sociale medier

Når du skal i gang med annoncering på sociale medier, er det vigtigt både at kende til de fordele og ulemper, som eksisterer ved netop denne type af marketing. Det er nemlig vigtigt, at du indledningvist overvejer, hvad det er, du gerne vil have ud af din SoMe strategi, hvad end det er flere følgere, mere salg, større kendskab eller noget helt fjerde. Det er nemlig dette, som skal danne grundlag for den måde, du udfører og udgiver dine annoncer.

Inden du begynder at lave annoncer på diverse SoMe kanaler, kan det være en rigtig god fordel at læs dig igennem retningslinjerne og reglerne for annoncering på de sociale medier. Facebook har eksempelvis forskellige retningslinjer, som skal overholdes for, at du med succes kan annoncere på netop denne platform.

Det er kamp ærgerligt at have brugt en masse tid og energi på en annonce, som så alligevel ikke kommer til at virke, men i virkeligheden bare kommer til at være en faktor, som rive penge ud af dit budget uden effekt. Så hav styr på dette, og hav det eventuelt som et punkt på din plan for annonceringen, at du ser muligheder, retningslinjer og regler igennem.

De mange muligheder for SoMe annoncering

Der findes et vælg af forskellige platforme og medier, som du kan bruge i kampen for at få nye kunder, spredt dit budskab og skabt mere salg. Der findes nemlig rigtig mange forskellige sociale medier, som du kan anvende i forbindelse med din markedsføring. Herunder hører blandt andet:

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • Twitter
  • SnapChat
  • YouTube
  • TikTok
  • Tumblr
  • Reddit

Og mange flere. Derfor er mulighederne også mange. Vi kan blandt andet hjælpe dig med annoncering på sociale medier som Facebook og Instagram, som vi har stor erfaring med. Derudover kan vi også hjælpe med forskellige former for optimeringer i forbindelse med søgemaskineoptimering, som er vores helt klare ekspertområde.

Kom godt i gang

Det kan være lidt af en jungle at skulle i gang med annoncer på de sociale medier, da muligheder er mange og systemerne meget tekniske. Derfor kan det være en fordel at få hjælp af et bureau, der er specialiseret inden for netop annoncering på de sociale medier og digital marketing.

Hos PK Medier hjælper vi vores kunder med at ramme deres målgruppe, opsætte tracking, produktion af visuelt materiale sammen med vores fotograf og dermed opnå deres forretningsmål ved hjælp af blandt andet annoncering på de sociale medier. Vi har flere års erfaring inden for annoncering på de sociale medier, der i den grad er en effektiv marketingindsats, med stor betydning og positiv indflydelse på din bundlinje.

Skal vi hjælpe dig i gang med rejsen, er du altid velkommen til at kontakte os til en snak om mulighederne for annoncering på de sociale medier for din virksomhed.

Har du også undret dig. overhvad en "troll" er? Læs med her. 

menu-circlecross-circle