Hjemmeside designer - Grafisk ekspertise til din webside

Ønsker du hjælp fra en hjemmeside designer til dit domæne, så du kan få oprettet den rette side med en grafisk identitet, der matcher din virksomheds? Lad PK Medier være din ekspert på området. Vores specialister arbejder hver dag med unikke løsninger.

hjemmeside designer
seo bureau

Skræddersyede løsninger med grafisk indhold og SEO optimerede tiltag

seo bureau

Fuld ekspertise, ingen bindingsperiode

seo bureau

Unikke og individuelle løsninger 

seo bureau

Én pris – fuld transparens, ingen skjulte omkostninger

Vores hjemmeside designer støtter dine ønsker

Vi udvikler hver dag flotte side med grafisk design i WordPress, som både er nemt og håndterbart for dig, som ejer. Vi hjælper dig til lige den løsning, du ønsker. Som vi har gjort det for andre tilfredse kunder.

+300 cases

hjælp til hjemmeside design

Udvalgte cases

"I mit samarbejde med PK Medier oplever jeg altid en professionelisme på alle fronter. Deres kreativitet er i top og eksekvering stemmer altid overens med vores forventninger."

HJEMMESIDE

SEO

Fysiq

Vi har designet og implementeret denne hjemmeside til FYSIQ.

Se case

HJEMMESIDE

VISUEL IDENTITET

Mad & Kaffe

Vi har udviklet Mad & Kaffe's visuelle identitet & nye hjemmeside med fokus på et simpelt og minimalistisk udtryk.

Se case

HJEMMESIDE

SEO

GOOGLE ADS

FACEBOOK ANNONCERING

Grillen Burgerbar

Vi har designet og implementeret denne hjemmeside til Grillen Burgerbar.

Se case

HJEMMESIDE

VISUEL IDENTITET

Nanna Bredsdorff - Psykoterapeut

Vi har optimeret Nanna Bredsdorffs visuelle identitet & nye hjemmeside.

Se case

VISUEL IDENTITET

WEBSHOP

WORDPRESS

LUKSUS GASPEJS

Vi har designet og bygget hjemmeside til LUKSUS GASPEJS & LUKSUS TRÆGULVE, der inkluderer en webshop.

Se case

VISUEL IDENTITET

NY HJEMMESIDE

MP BYGGESAGKYNDIG

Vi har udviklet visuel identitet samt bygget MP Byggesagkyndigs hjemmeside. 

Se case

REDESIGN

SEO

WORDPRESS

Tandreguleringkbh.dk

Vi har designet og bygget tandreguleringkbh's nye hjemmeside.

Se case

REDESIGN

SEO

WORDPRESS

Årsregnskab

Vi har designet og bygget Årsregnskabet's nye hjemmeside i wordpress.

Se case

Sådan arbejder vi

website design hjemmeside

1. fase

Vi danner i fællesskab rammerne for dit projekt
hjælp til design af hjemmeside

2. fase

En prototype udarbejdes, som du kan godkende eller tilrette
design af web

3. fase

Den givne feedback implementere, og designet godkendes
web design

4. fase

Det nye hjemmeside design lanceres
website design

Få prisestimat fra vores hjemmeside designer

Indtast dine oplysninger herunder, hvis du vil have hjælp fra vores hjemmeside designer.
 • Fri kommunikation, ingen bindingsperiode
 • Kun én pris, ingen uforudsete omkostninger
 • Anmeldelser

  Blev nr. 1. på det vigtigste keywords på bare en måned :)

  "Det er med fuldstændig ro i maven, når PK Medier styrer min SEO. Knivskarpe, rasende ambitiøse, og super god sparring. Blev nr. 1. på det vigtigste keywords på bare en måned :)"

  stars

  Cirkeline Volder

  De sejeste inden for online markedsføring!

  "PK Medier har vist gode resultater på vores forretninger bl.a. gennem annoncering og seo optimering. Jeg kan varmt anbefale PK Medier, hvis man leder efter de sejeste inden for online markedsføring!"

  stars

  Alberte Kryger Sander

  Eksekvering stemmer altid overens med forventninger

  "I mit samarbejde med PK Medier oplever jeg altid en professionelisme på alle fronter. Deres kreativitet er i top og eksekvering stemmer altid overens med vores forventninger."

  stars

  Jens Risom

  Derfor skal du have hjælp fra vores hjemmeside designer

  Selvom det hverken er svært eller dyrt, selv at lave sit hjemmeside design, så kan det alligevel være en fordel at få hjælp fra en hjemmeside designer, der har styr på teknikker og effekter.

  Hos PK Medier finder du nogle af de bedste specialister inden for både SEO, digital marketing og hjemmeside design, og derfor vil du også helt sikkert kunne finde en ekspert i øjenhøjde, som gerne hjælper med at få din side til at spille 100%.

  Vi kan skabe et visuelt tiltrækkende og appellerende hjemmeside design, som vil gøre din hjemmeside mere attraktiv for de besøgende. Med de rette tiltag kan du øge antallet af besøgende og med de rette teknikker, vil besøg blive til leads og køb. Skal vores hjemmeside designer hjælpe dig?

  Blandt vores team har vi WordPress udviklere og andre specialister i hjemmesider.

  Hvad kan en hjemmeside designer?

  En hjemmeside designer hos PK Medier er ekspert i at udvikle og eksekvere hjemmesider til vores kunder, som ønsker, at deres webside fanger kunden blik, samtidig med at det afspejler virksomhedens identitet. Det er essentielt, at din hjemmeside taler til kunden og indfanger virksomhedens formål.

  En hjemmeside designer har dermed blik for, hvad kunderne kigger på, når de trykker ind på en side. Dette kan være alt fra farvevalg til teksttype, som alt sammen spiller en rolle i at en side fungerer og ser indbydende ud.

  Det skal også være nemt at navigere i hjemmesiden, hvorfor elementerne i siden skal spille sammen. Dertil kan der også gøres brug af teknikker, som kan skjule dele af teksten på siden, hvor man skal klikke på teksten for at få den fulde tekst.

  Dette kan være smart, da "Less i more" princippet især er gældende ved hjemmesider. Det kan virke overvældende for kunden, hvis der står for meget tekst på siden, og kan resultere i, at de klikker væk fra siden.

  Vigtige tilføjelser til din hjemmeside

  Der er mange ting, som er vigtige at tilføje til din webside, og det afhænger meget af den type side, som du har. En webshop har andre krav, som betalingsfunktioner som en almindelig webside ikke har, og en hjemmeside designer vil derfor ofte bruge Shopify til at lave en webshop

  Når indholdet og designet på din hjemmeside er klar, er det yderst vigtigt, at den tilpasses til et mobil format. Dette er noget som mange glemmer, da siderne oftest laves på computer, og man derfor ikke tjekker, hvordan den fungerer på mobilen.

  I dag bruger rigtig mange deres mobiler til at tjekke hjemmesider og købe ting online, og derfor er det vigtigt, at der ikke er tekst eller elementer, som overlapper hinanden, når det vises på telefonen.

  En hjemmeside designer hos os vil sørge for, at din side er i et mobil venligt design, hvilket også betyder, at den performer bedre på Google end sider, som ikke er i et mobil venligt design.

  PK Mediers anmeldelser

  4.8 rating af 17 anmeldelser

  stars

  "Det er med fuldstændig ro i maven, når PK Medier styrer min SEO. Blev nr. 1. på det vigtigste keywords på bare en måned :)"

  Cirkeline Volder

  Vi er eksperter

  Når vi ikke hjælper vores kunder med en flot grafisk løsning, på deres webside, arbejder vi i høj grad med søgemaskineoptimering, som vi vil våge og påstå, at vi er nogle af landets allerbedste til. Se bare på vores placeringer på Google. Vi ligger nr. 1 på søgeord som 'SEO',  der gør os til beviselige eksperter på området. Vi kan også være dit SEO-bureau.

  Har du i forvejen en fed webside, som rangerer godt på Google, men ønsker du at eksponerer dine kvaliteter, produkter eller services endnu mere, kan du også med fordel bruge os, som dit digital marketing bureau. Vi laver nemlig også annoncering på sociale medier, herunder Facebook og Instagram.

  PK Medier: Oplysninger

  Pk Medier seo bureau København

  Hjemmeside designer FAQ

  Hvad laver en hjemmeside designer?
  En hjemmeside designer udformer og implementerer hjemmesider eller tester, om det både fungerer for brugeren, samt at det virker teknisk bagved. Denne er også ekspert i grafisk design, digital brugeroplevelse og visuel kommunikation.
  Hvad koster det at bruge en hjemmeside designer?
  Hos PK Medier kan du få lavet en ny hjemmeside af en hjemmeside designer for priser fra 7.500 kr. Prisen vil naturligvisere variere efter, hvad du har af ønsker, samt arbejdstimer.
  Hvad kaldes en hjemmeside designer også?
  Man taler også om en hjemmeside designer, hvis man bruger begreber, som webdesigner, UX designer eller multimediedesigner. Disse kan dog have andet fokus og andre opgaver.
  Hvordan bliver man hjemmeside designer?
  Du kan vælge at uddanne dig i webdesign på de forskellige erhvervakademier og universitetsuddannelser i Danmark. Det er dog også muligt at blive autodidakt hjemmeside designer, hvis man har styr på teknikkerne.

  Angivelse af kilder

  • Find Awwwards.com inspiration til din webside.
  • Hos Dribbble.com, kan du finde flere webdesigns, du kan lade dig inspirere af.
  chevron-downmenu-circlecross-circle