Videoproduktion København

Videoproduktion af skræddersyet materiale til brug online, enten i markedsføringen via Facebook, Instagram, Youtube eller til hjemmesiden.

Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video

Skab synlige resultater med video

Videoproduktion kan have flere målsætninger. Det kan være, at du skal vise udvalget frem, tiltrække nye medarbejdere, forbedre din hjemmeside på en visuel måde eller genererer salg via de sociale medier med annoncer der skiller sig ud. 

Beregn pris på dit videoprojekt

Brug formularen og modtag et prisoverslag – eller ring på 4241 1647 og få svar med det samme.

Beregn pris

Beskriv din videoopgave og få svar fra os samme dag.

Udstyr

RED RANGER

DJI inspire 2

Kun det bedste er godt nok til vores kunder, det gælder også når det kommer til udstyr. Vi filmer derfor al video med vores RED Ranger, der sikrer fuld fleksibilitet og materiale i 5K.

Formater

Alt hvad vi producerer kan leveres i alle tænkelige formater. Så ligemeget om du skal have lavet en video til instagram, et biografspot eller noget helt tredje, så levere vi formatet.

Øg dit salg med videoproduktion i København

Jo før, desto bedre

Gør brug af video & visualiser for dine kunder  hvad det er, du kan frem for blot at skrive det med ord. Det medvirker til en langt bedre troværdighed, og det er disse spillere som konverterer bedre online. Leder du efter en fotograf, der kan tage gode billeder, så kan vi også hjælpe dig.

Ét projekt – flere muligheder online

Typisk igangsætter vi ikke et videoprojekt, uden samtidig at gennemtænke hvordan en videoproduktion kan anvendes på tværs af flere kanaler over tid. Dvs. at tiden med statister og hele produktionen udnyttes bedst muligt, og der skydes til flere anvendelsesmuligheder efterfølgende.

Videoproduktion i København & hele sjælland

Pk Medier tilbyder flere forskellige typer af film og projektrammer indenfor videoproduktion i København. Vi producerer blandt andet præsentationsvideoer, restaurantfilm, produktvideoer, profilfilm & reklamefilm med mere. Hos PK Medier varetager vi det samlede projekt, både ideudviklingen og post produktionen ift. klippe og farvebehandlings-arbejdet.

Hvorfor vælge os?

Vælg PK Medier som leverandør til din videoproduktion. Vi har gjort os en række erfaringer indenfor området, og i sammenspil med vores insights indenfor online annoncering har vi gennemtestet hvad der fungerer bedst. Ved produktion af din næste film har vi altid slutmålet med i udviklingen af materialet.

Video er kommet for at blive

Der kan ikke herske nogen tvivl om, at video er kommet for at blive ift. online synlighed. Særligt på kanalerne
Facebook & Instagram er video det materiale som springer først frem, og herigennem skaber en langt højere interaktionsgrad med målgruppen, når de browser på medierne. Herigennem ser vi generelt, at du får et langt bedre afkast på dit medieforbrug når video indgår i markedsføringen. Anvender I videoproduktion i jeres marketingindsats har kunderne mulighed for at se jeres produkter eller service ’in-action’ og møde jer – bag skærmen, hvilket kan skabe en yderst positiv effekt på kundernes engagement på eksempelvis SoMe.
 
I skriver garanteret allerede drøngode tekster på SoMe, men undersøgelser viser, at den organiske rækkevidde øges med anvendelsen af videoproduktion i den online marketingindsats. Med en kontinuerlig videoindsat på de sociale medier kan I dermed øge virksomhedens online synlighed og sandsynligvis heraf også salget. Derfor kan det være en altafgørende post at satse på, når I skal prioritere jeres marketingindsats. Et feed på eksempelvis Facebook skal ikke nødvendigvis være alene videoer, og at samme grund tilbyder vi også løsninger inden for billeder, hvor du kan hyre vores professionelle fotograf.

Hvorfor virker videoproduktion?

Når man som virksomhed vælger videoproduktion som en del af sit visuelle materiale, kommer man langt. Hos PK Medier ved vi at de kunder, der benytter sig af videoproduktion kommer langt med deres produkt, interaktion og annoncering. Ved brug af videoproduktion som en del af sit visuelle materiale, er det med til at skabe bedre blikfang og skabe liv. Forestil dig hvor meget man som privatperson scroller sig igennem på sociale medier og på Google på en dag – rigtig meget! Ved brug af video skaber det noget, som skiller sig ud, det for brugerne til at stoppe op i sit feed, se videoen og måske endda klikke sig videre. Og det er lige præcis dét, at vi ønsker at opnå med videoproduktion.

Er vi et match?

Hos PK Medier har vi et tæt samarbejde med Facebook. Vores team består af engagerede kollegaer, der hver dag arbejder med de sociale medier, og herigennem har vi hands on erfaringer, med hvad der virker online. Det betyder, at vi altid er på forkant med nye tendenser, når det gælder brugen af video.

Skriv til os

Har ovenstående bragt din interesse til livs og tænker du, at vi er et match? Så skriv til os. I den indledende samtale taler vi om hvilke, behov og ønsker I har? Hvad er tidsrammen? Skal der bruges statister? På hvilke kanaler skal I bruge videoproduktion? Og mere til.
For os handler det om, at I er trygge i processen, og at vi er enige i hvad planen er, så ingen parter bliver skuffet. Det er naturligvis 100 % uforpligtende, men hvis I vælger at bruge PK Medier til jeres næste videoproduktion, så kan vi både producere en enkel video for jer, eller vi kan indgå et vedvarende samarbejde.

Strandlodsvej 6B, 2 th.

2300 København

Tel: 42 41 16 47

Email: kontakt@pkmedier.dk

CVR: 37296783

SEO & Hjemmeside
Bliv ringet op

Vi bruger cookies

Vi bruger cookies på siden for at forbedre din brugeroplevelse af hjemmesiden. Det sker ved at indsamle data om brugen af hjemmesiden, så vi kan tilpasse og optimere hjemmesiden.