Videoproduktion København

Videoproduktion af skræddersyet materiale til brug online, enten i markedsføringen via Facebook, Instagram, Youtube eller til hjemmesiden.

Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video

Skab synlige resultater med video

Videoproduktion kan have flere målsætninger. Det kan være, at du skal vise udvalget frem, tiltrække nye medarbejdere, forbedre din hjemmeside på en visuel måde eller genererer salg via de sociale medier med annoncer der skiller sig ud. 

Beregn pris på dit videoprojekt

Brug formularen og modtag et prisoverslag – eller ring på 4241 1647 og få svar med det samme.

Beregn pris

Beskriv din videoopgave og få svar fra os samme dag.

Udstyr

RED RANGER

DJI inspire 2

Kun det bedste er godt nok til vores kunder, det gælder også når det kommer til udstyr. Vi filmer derfor al video med vores RED Ranger, der sikrer fuld fleksibilitet og materiale i 5K.

Formater

Alt hvad vi producerer kan leveres i alle tænkelige formater. Så ligemeget om du skal have lavet en video til instagram, et biografspot eller noget helt tredje, så levere vi formatet.

Er vi et match?

Hos PK Medier har vi et tæt samarbejde med Facebook. Vores team består af engagerede kollegaer, der hver dag arbejder med de sociale medier, og herigennem har vi hands on erfaringer, med hvad der virker online. Det betyder, at vi  altid er på forkant med nye tendenser, når det gælder brugen af video.

Øg dit salg med videoproduktion i København

Gør brug af video & visualiser for dine kunder  hvad det er, du kan frem for blot at skrive det med ord. Det medvirker til en langt bedre troværdighed, og det er disse spillere som konverterer bedre online. Leder du efter en fotograf, der kan tage gode billeder, så kan vi også hjælpe dig.

Ét projekt – flere anvendelsesmuligheder online

Typisk igangsætter vi ikke et videoprojekt, uden samtidig at gennemtænke hvordan en videoproduktion kan anvendes på tværs af flere kanaler over tid. Dvs. at tiden med statister og hele produktionen udnyttes bedst muligt, og der skydes til flere anvendelsesmuligheder efterfølgende.

Videoproduktion i København & hele sjælland

Pk Medier tilbyder flere forskellige typer af film og projektrammer indenfor videoproduktion i København. Vi producerer blandt andet præsentationsvideoer, restaurantfilm, produktvideoer, profilfilm & reklamefilm med mere. Hos PK Medier varetager vi det samlede projekt, både ideudviklingen og post produktionen ift. klippe og farvebehandlings-arbejdet.

Hvorfor vælge os?

Vælg PK Medier som leverandør til din videoproduktion. Vi har gjort os en række erfaringer indenfor området, og i sammenspil med vores insights indenfor online annoncering har vi gennemtestet hvad der fungerer bedst. Ved produktion af din næste film har vi altid slutmålet med i udviklingen af materialet.

Video er kommet for at blive

Der kan i 2020 ikke være nogen der er i tvivl om, at video er kommet for at blive ift. online synlighed. Særligt på kanalerne Facebook & Instagram er video det materiale som springer først frem, og herigennem skaber en langt højere interaktionsgrad med målgruppen, når de browser på medierne. Herigennem ser vi generelt, at du får et langt bedre afkast på dit medieforbrug når video indgår i markedsføringen. Vi tilbyder også løsninger inden for billeder, hvor du kan hyre vores professionelle fotograf.

Vi bruger cookies

Vi bruger cookies på siden for at forbedre din brugeroplevelse af hjemmesiden. Det sker ved at indsamle data om brugen af hjemmesiden, så vi kan tilpasse og optimere hjemmesiden.