Videoproduktion København

Videoproduktion af skræddersyet materiale til brug online, enten i markedsføringen via Facebook, Instagram, Youtube eller til hjemmesiden.

Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video

Skab synlige resultater med video

Videoproduktion kan have flere målsætninger. Det kan være at du skal vise udvalget frem, tiltrække nye medarbejdere, forbedre din hjemmeside på en visuel måde eller genere salg via de sociale medier med annoncer der skiller sig ud. 

  • Få en video der er optimeret præcist efter de kanaler du skal bruge den på.
  • Aktiver målgruppen med noget indhold der fanger deres interesse fra start til slut.
  • Tilpasset budgetramme for videoproduktionen efter dine behov, vi arbejder med både større og mindre projekter.

Beregn pris på dit videoprojekt

Brug formularen og modtag en prisoverslag – eller ring på 4241 1647 og få svar med det samme.

Beregn pris

Beskriv din videoopgave og få svar fra os samme dag.

Er vi et match?

Hos PK Medier har vi et tæt samarbejde med Facebook. Vores team består af engagerede kollegaer, der hver dag arbejder med de sociale medier, og herigennem har vi hands on erfaringer med hvad der virker online. Det betyder, at vi  altid er påforkant med nye tendenser, når det gælder brugen af video.

Øg dit salg med videoproduktion i København

Gør brug af video & visualiser for dine kunder,  hvad det er du kan frem for blot at skrive det med ord. Det medvirker til en langt bedre troværdighed, og det er disse spillere som konvertere bedre online. Leder du efter en fotograf, der kan tage gode billeder, så kan vi også hjælpe dig.

Ét projekt – flere anvendelsesmuligheder online

Typisk igangsætter vi ikke et videoprojekt, uden samtidigt at gennemtænke hvordan en videoproduktion kan anvendes, på tværs af flere kanaler over tid. Dvs. at tiden med statister og hele produktionen udnyttes bedst muligt, og der skydes til flere anvendelsesmuligheder efterfølgende.

  • De sociale medier: her produceres filmene ofte i højformat, og det sikres af materialet kan bruges i ultra korte udgaver typisk på under 15 sekunder.
  • Websitet: her fungere materialet ofte bedre i bredformat, og videoen kan som regel godt være længere i form af brandfortællinger mm.
  • Betalt online annoncering: Kanalerne her kan både være Youtube, Facebook, Instagram eller noget helt andet. Typisk ser vi den bedste performance fra videoproduktionen, når materialet skaber blikfang de første 2 sekunder og er omkring 6-15 sekunder lange, afhængig af kanalen.

Videoproduktion i København & hele sjælland

Pk Medier tilbyder flere forskellige typer af film og projektrammer indenfor videoproduktion i København. Vi producere blandt andet præsentationsvideoer, restaurantfilm, produktvideoer, profilfilm & reklamefilm med mere. Hos PK Medier varetager vi det samlede projekt, både ideudviklingen og post produktionen ift. klippe og farvebehandlings-arbejdet.

Hvorfor vælge PK Medier?

Vælg PK Medier som leverandør til din videoproduktion. Vi har gjort os en række erfaringer indenfor området, og i sammenspil med vores insights indenfor online annoncering har vi gennemtestet hvad der fungerer bedst. Ved produktion af din næste film har vi altid slutmålet med i udviklingen af materialet.

Video er kommet for at blive

Der kan i 2020 ikke være nogle der er i tvivl om at video er kommet for at blive ift. online synlighed. Særligt på kanalerne Facebook & Instagram er video det materiale som springer først frem, og herigennem skaber en langt højere interaktionsgrad med målgruppen når de browser på medierne. Herigennem ser vi generelt, at du får et langt bedre afkast på dit medieforbrug når video indgår i markedsføringen. Vi tilbyder også løsninger inden for billeder, hvor du kan hyre vores professionelle fotograf.

Vi bruger cookies

Vi bruger cookies på siden for at forbedre din brugeroplevelse af hjemmesiden. Det sker ved at indsamle data om brugen af hjemmesiden, så vi kan tilpasse og optimere hjemmesiden.