Videoproduktion København - Hjælp til produktion af video

Videoproduktion af skræddersyet materiale til brug online, enten i markedsføringen via Facebook, Instagram, Youtube eller til hjemmesiden. Lad PK Medier komme dig til hjælp med produktion af video til alskens brug.

seo bureau
Samarbejde baseret på resultater, ingen binding
seo bureau
Fuld gennemsigtighed
seo bureau
En fast kontaktperson

Kender du dine muligheder for offentlig tilskud til dine video-projekter? Læs mere her.

SEO bureau København

Videoproduktion kan have flere målsætninger. Det kan være at din virksomhed i København skal vise udvalget frem, tiltrække nye medarbejdere, forbedre din hjemmeside på en visuel måde eller generere salg via de sociale medier med annoncer, der skiller sig ud.

Mulighederne er mange, men én ting er sikker. Det er helt sikkert en fordel for dig at anvende videoproduktion, når du skal markedsføre din virksomhed.

Hvad kan du bruge os til? Hos PK Medier kan du få kyndig hjælp og vejledning til, hvad du kan bruge produktion af video til. Desuden kan vi hjælpe dig med at:

videoproduktion København

+932% stigning i organiske salg

Oplevelsescenter i København
videoproduktion København

+132% øget omsætning fra SEO

Restauranter og catering
videoproduktion København

+324% vækst i trafik

Webshop i DK & SE

Skab synlige resultater med video i København

  • Få en video, der er optimeret præcist efter de kanaler, du skal bruge den på.
  • Aktivere målgruppen med noget indhold, der fanger deres interesse fra start til slut.
  • Både større og mindre projekter i København og resten af Sjælland, inden for en tilpasset budgetramme for videoproduktionen efter dine behov.

Udstyr

Videoproduktion kan have flere målsætninger. Det kan være at din virksomhed i København skal vise udvalget frem, tiltrække nye medarbejdere, forbedre din hjemmeside på en visuel måde eller generere salg via de sociale medier med annoncer, der skiller sig ud.

Mulighederne er mange, men én ting er sikker. Det er helt sikkert en fordel for dig at anvende videoproduktion, når du skal markedsføre din virksomhed.

Hvad kan du bruge os til? Hos PK Medier kan du få kyndig hjælp og vejledning til, hvad du kan bruge produktion af video til. Desuden kan vi hjælpe dig med at:

videoproduktion Københavnvideoproduktion København

Kun det bedste er godt nok til vores kunder, og det gælder også, når det kommer til udstyr. Vi filmer derfor al video med vores RED Ranger, der sikrer fuld fleksibilitet og materiale i 5K, eller droneoptagelser, når vi skal have video fra luften.

Skal vi hjælpe med videoproduktionen?

Èt samarbejde baseret på performance uden bindingsperiode
Fuld gennemsigtighed
En fast kontaktperson
Peter videoproduktion københavnPeter videoproduktion københavn mobil

Formater

Formater symbol
Alt, hvad vi producerer kan leveres i alle tænkelige formater. Så lige meget, om du skal have lavet en video til instagram, et biografspot eller noget helt tredje, så leverer vi formatet.

Øg dit salg med videoproduktion i København

Gør brug af video indhold og visualisér for dine kunder, hvad du kan fremfor blot at skrive det med ord. Et billede (og video) siger mere end tusind ord! Lad os hjælpe dig - uanset om du bor i København, eller om du skulle være lokaliseret i Korsør eller Helsingør, så hjælper vi dig gerne på hele Sjælland.

Video og billeder medvirker til en langt bedre troværdighed, og det er disse spillere som konverterer bedre online. Derfor er det værd at overveje, om du skal have tilføjet noget videoproduktion til din eksisterende webside, eller skal have stillet noget på benene til en helt ny hjemmeside.

Leder du efter en fotograf i København, der kan tage gode billeder? Så kan vi også hjælpe dig. Hvad end om det er knivskarpe billeder eller velproducerede videoer, som du står og mangler til dit næste projekt i København eller et andet sted på Sjælland, så står vi klar til at hjælpe dig med begge dele.

Hvis du har brug for ekspertise så kontakt os gerne, hvis du mangler hjælp til nogle af følgende områder:

  • De sociale medier: her produceres filmene ofte i højformat, og det sikres, at materialet kan bruges i ultra korte udgaver typisk på under 15 sekunder.
  • Websitet: her fungerer materialet ofte bedre i bredformat, og videoen kan som regel godt være længere i form af brandfortællinger, m.m.
  • Betalt online annoncering: Kanalerne her kan både være Youtube, Facebook, Instagram, eller noget helt andet. Typisk ser vi den bedste performance fra videoproduktionen, når materialet skaber blikfang de første 2 sekunder og er omkring 6-15 sekunder lange, alt afhængig af kanalen.

Videoproduktion i København & hele Sjælland

PK Medier tilbyder flere forskellige typer af film og projektrammer indenfor videoproduktion i København.

Vi producerer blandt andet præsentationsvideoer, restaurantfilm, produktvideoer, profilfilm, reklamefilm og meget mere. Så står du og mangler nogle professionelle fotografer eller videografer til netop dette i København eller omegn, så tøv ikke. Lad os endelig høre din forespørgsel.

Hos PK Medier varetager vi det samlede projekt, både ideudviklingen og post-produktionen i forhold til at klippe og farvebehandlingsarbejdet. Læs mere om vores priser i København.

Hvorfor vælge os?

Vælg PK Medier som leverandør til din videoproduktion i København. Vi har gjort os en række erfaringer indenfor området, og i sammenspil med vores insights indenfor online annoncering har vi gennemtestet, hvad der fungerer bedst.

Ved produktion af din næste film, har vi altid slutmålet med i udviklingen af materialet. Derfor kan du være sikker på at få et fuldendt produkt, når du bruger én af vores kyndige medarbejdere til videoproduktion til dit næste videoprojekt i København.

Video er kommet for at blive

Der kan ikke herske nogen tvivl om, at video er kommet for at blive i forhold til online synlighed, og det gælder for alle virksomheder lige fra en stor virksomhed i København til en lille butik i udkantsdanmark. Særligt på kanalerne Facebook og Instagram er video det materiale, som springer først frem, og herigennem skaber en langt højere interaktionsgrad med målgruppen, når de browser på medierne.
 
Herigennem ser vi generelt, at du får et langt bedre afkast på dit medieforbrug, når video indgår i markedsføringen.
 
Anvender I videoproduktion I jeres marketingindsats, uanset om det er København eller ej, har kunderne mulighed for at se jeres produkter eller service ’in-action’ og møde jer – bag skærmen, hvilket kan skabe en yderst positiv effekt på kundernes engagement på eksempelvis SoMe.
 
I skriver garanteret allerede drøngode tekster på SoMe, men undersøgelser viser, at den organiske rækkevidde øges med anvendelsen af videoproduktion i den online marketingindsats.
 
Med en kontinuerlig videoindsat på de sociale medier kan I dermed øge virksomhedens online synlighed og sandsynligvis heraf også salget.

Derfor kan det være en altafgørende post at satse på, når I skal prioritere jeres marketingindsats. Et feed på, eksempelvis, Facebook skal ikke nødvendigvis være alene videoer, og af samme grund tilbyder vi også løsninger inden for billeder, hvor du kan hyre vores professionelle fotograf i København.

Videoproduktion i København - hvorfor virker det?

Når man, som virksomhed, vælger produktion af video som en del af sit visuelle materiale, kommer man langt. Hos PK Medier i København ved vi, at de kunder, der benytter sig af videoproduktion kommer langt med deres produkt, interaktion og annoncering.

Ved brug af videoproduktion som en del af sit visuelle materiale, er det med til at skabe bedre blikfang og skabe liv.

Forestil dig, hvor meget man som privatperson scroller sig igennem på sociale medier og på Google på en dag – rigtig meget!

Ved brug af video skaber det noget, som skiller sig ud, det får brugerne til at stoppe op i sit feed, se videoen og måske endda klikke sig videre. Og det er lige præcis dét, at vi ønsker at opnå med videoproduktion i København.

Nogle af dem du kan spørge om hjælp til filmproduktion er Bow Tie Productions.

Er vi et match?

Hos PK Medier har vi et tæt samarbejde med Facebook. Vores team i København består af engagerede kollegaer, der hver dag arbejder med de sociale medier, og herigennem har vi hands-on erfaringer, med hvad der virker online.

Det betyder, at vi altid er på forkant med nye tendenser, når det gælder brugen af video. Derfor kan du være helt sikker på, at når du indgår i et samarbejde med os i forhold til videoproduktion, så opnår du et produkt, der fungerer uden problemer og vil være til fordel for din virksomhed på de sociale medier.
videoproduktion København

Meget mere end bare videoproduktion

Som virksomhed, kan vi tilbyde meget mere end bare produktion af video og andet materiale, som kan bruges i forbindelse med markedsføring. Vi er nemlig også et stærkt SEO firma, som ligger i toppen af søgeresultaterne på udvalgte søgeord, og det samme kan vi gøre for dig.

Når du har fået dine sociale medier op at spille med lækker videomateriale, måske også reklamevideoer på TV eller lignende, så kan vi komme dig til hjælp med både søgemaskineoptimering, optimering af jeres hjemmeside og meget mere, som vil gøre jeres side og jeres brand stærkere - både indadtil, men også udadtil.

Vi har mange års erfaring inden for feltet med SEO, og derfor kan du også være sikker på, at vi ved, hvad vi laver. Vi kan sågar anvende den produktion af video, vi har lavet for dig til yderligere udvikling af jeres online identitet, da det kan bruges på både hjemmesider, på sociale medier og andre steder, som synes relevant for netop jeres brand.

Lad os tage hånd om jeres online tilstedeværelse, enten kun med SEO, eller også med annoncering på Facebook eller Google, samt andre sociale medier, som Instagram og SnapChat. Lad os hjælpe dig med din digitale markedsføringsstrategi i dag.

Det kan vi hjælpe med: Videoproduktion, ...

Foruden videoproduktion, kan vi hjælpe din virksomhed i eller uden for København med et utal af opgaver. Vi kan blandt andet hjælpe med:

Og meget, meget mere...

Skriv til os

Har ovenstående bragt din interesse til livs, og tænker du, at vi er et match? Så skriv til os. I den indledende samtale taler vi om hvilke, behov og ønsker I har?

Hvad er tidsrammen? Skal der bruges statister? På hvilke kanaler skal I bruge videoproduktion? Og mere til.

For os handler det om, at I er trygge i processen, og at vi er enige i hvad planen er, så ingen parter bliver skuffet. Derfor gør vi alt for, at du kan føle, at du bliver hørt og set, når du indgår et samarbejde med os omkring en videoproduktion i København eller et andet sted på Sjælland.

Det er naturligvis 100 % uforpligtende, men hvis I vælger at bruge PK Medier til jeres næste videoproduktion i København, så kan vi både producere en enkel video for jer, eller vi kan indgå et vedvarende samarbejde.

Det hele er op til jer. Intet projekt er for lille, så selv, hvis det kun er én enkelt video til de sociale medier, så tilbyder vi gerne vores hjælp.

Skriv til os

Videoproduktion i København - FAQ

Hvad koster en video produktion i København hos PK medier?
En videoproduktion kan variere alt efter behov, og hvad der skal produceres. Priserne ligger typisk i alt fra 3.000 - 25.000 DKK.

 Vi kan hjælpe dig med alt fra manuskript og drejebog til optagelse med professionelle kamera og droneoptagelser.
Hvorfor er videoindhold godt for markedsføring?
Billeder siger mere end 1.000 ord. Videoindhold er godt for din markedsføring, da det kan bidrage til din synlighed og tiltrækning af målgruppe, hvis indholdet inviterer til aktivitet og er relevant for målgruppen. 

Video er kommet for at blive, da der er højere interaktionsgrad, og potentielle kunder har mulighed for at se din virksomhed “in action”.
Kan videoindhold hjælpe min virksomhed med at vækste?
Ofte har videoindhold højere konverteringsrate ift. tekstuelle markedsføringstiltag. Med video gør du dit materiale bedre tilgængeligt og passende for visuelle medier såsom; Instagram, Youtube, TikTok, biografspot mm. 

Som du nok ofte har bemærket, er videoindhold et effektivt middel i influencer videoreklamer, giver større synlighed for at kunne subscribe og mange andre åbenlyse konverteringsmuligheder og potentielt salg.
Hvorfor skal jeg investere i en professionel videoproduktion i København?
Der er ikke noget værre end en hjemmelavet video med dårlig kvalitet. Hos PK medier har vi det rette udstyr og de rette rådgivere. Vi kan derfor hjælpe din virksomhed med bedst muligt og mest effektivt at nå ud til dine kunder.

Et professionelt bureau kan hjælpe dig med at skabe blikfang med originale produktioner.
chevron-downmenu-circlecross-circle