Opdateret 26. oktober 2021 af Peter Klitkou

Videoproduktion København

Videoproduktion af skræddersyet materiale til brug online, enten i markedsføringen via Facebook, Instagram, Youtube eller til hjemmesiden.

Skal vi hjælpe med videoproduktionen?

Ingen løbende bindingsperiode
Fuld gennemsigtighed
En fast kontaktperson
Videoproduktion KøbenhavnVideoproduktion København

Referencer fra store og små virksomheder

Elgiganten

Uniplan

Takeaway

Grillen Burgerbar

Junkbusters

Skab synlige resultater med video i København

Videoproduktion kan have flere målsætninger. Det kan være at din virksomhed i København skal vise udvalget frem, tiltrække nye medarbejdere, forbedre din hjemmeside på en visuel måde eller genererer salg via de sociale medier med annoncer der skiller sig ud. 

Få en video der er optimeret præcist efter de kanaler du skal bruge den på.
Aktiver målgruppen med noget indhold der fanger deres interesse fra start til slut.
Tilpasset budgetramme for videoproduktionen efter dine behov, vi arbejder med både større og mindre projekter i København og resten af Sjælland.

Udstyr

video københavnvideoproduktion københavn

Kun det bedste er godt nok til vores kunder, det gælder også når det kommer til udstyr. Vi filmer derfor al video med vores RED Ranger, der sikrer fuld fleksibilitet og materiale i 5K.

 

Formater

Formater symbol

Alt hvad vi producerer kan leveres i alle tænkelige formater. Så ligemeget om du skal have lavet en video til instagram, et biografspot eller noget helt tredje, så levere vi formatet.

Få et tilbud 📹

Lad os give et uforpligtende tilbud på en videoproduktion til dine behov.

Øg dit salg med videoproduktion i København

Gør brug af video indhold og visualiser for dine kunder hvad du kan frem for blot at skrive det med ord. Et billede (og video) siger mere end tusind ord! Lad os hjælpe dig - uanset om du bor i København, vi hjælper hele Sjælland.

Det medvirker til en langt bedre troværdighed, og det er disse spillere som konverterer bedre online. Leder du efter en fotograf i København, der kan tage gode billeder, så kan vi også hjælpe dig.

De sociale medier: her produceres filmene ofte i højformat, og det sikres af materialet kan bruges i ultra korte udgaver typisk på under 15 sekunder.
Websitet: her fungerer materialet ofte bedre i bredformat, og videoen kan som regel godt være længere i form af brandfortællinger mm.
Betalt online annoncering: Kanalerne her kan både være Youtube, Facebook, Instagram eller noget helt andet. Typisk ser vi den bedste performance fra videoproduktionen, når materialet skaber blikfang de første 2 sekunder og er omkring 6-15 sekunder lange, afhængig af kanalen.

Videoproduktion i København & hele Sjælland

PK Medier tilbyder flere forskellige typer af film og projektrammer indenfor videoproduktion i København.

Vi producerer blandt andet præsentationsvideoer, restaurantfilm, produktvideoer, profilfilm, reklamefilm og meget mere. Lad os endelig høre din forspørgsel.

Hos PK Medier varetager vi det samlede projekt, både ide-udviklingen og post produktionen ift. klippe og farvebehandlings-arbejdet. Læs mere om vores priser i København.

Hvorfor vælge os?

Vælg PK Medier som leverandør til din videoproduktion i København. Vi har gjort os en række erfaringer indenfor området, og i sammenspil med vores insights indenfor online annoncering har vi gennemtestet, hvad der fungerer bedst.

Ved produktion af din næste film har vi altid slutmålet med i udviklingen af materialet.

Video er kommet for at blive

Der kan ikke herske nogen tvivl om, at video er kommet for at blive ift. online synlighed, og det gælder for alle virksomheder ligefra en stor virksomhed i København til en lille butik i udkantsdanmark. Særligt på kanalerne Facebook og Instagram er video det materiale som springer først frem, og herigennem skaber en langt højere interaktionsgrad med målgruppen, når de browser på medierne.
 
Herigennem ser vi generelt, at du får et langt bedre afkast på dit medieforbrug, når video indgår i markedsføringen.
 
Anvender I videoproduktion I jeres marketingindsats, uanset om det er København eller ej, har kunderne mulighed for at se jeres produkter eller service ’in-action’ og møde jer – bag skærmen, hvilket kan skabe en yderst positiv effekt på kundernes engagement på eksempelvis SoMe.
 
I skriver garanteret allerede drøngode tekster på SoMe, men undersøgelser viser, at den organiske rækkevidde øges med anvendelsen af videoproduktion i den online marketingindsats.
 
Med en kontinuerlig videoindsat på de sociale medier kan I dermed øge virksomhedens online synlighed og sandsynligvis heraf også salget.
 
Derfor kan det være en altafgørende post at satse på, når I skal prioritere jeres marketingindsats. Et feed på eksempelvis Facebook skal ikke nødvendigvis være alene videoer, og at samme grund tilbyder vi også løsninger inden for billeder, hvor du kan hyre vores professionelle fotograf i København.

Videoproduktion i København - hvorfor virker det?

Når man som virksomhed vælger videoproduktion som en del af sit visuelle materiale, kommer man langt. Hos PK Medier i København ved vi at de kunder, der benytter sig af videoproduktion kommer langt med deres produkt, interaktion og annoncering.

Ved brug af videoproduktion som en del af sit visuelle materiale, er det med til at skabe bedre blikfang og skabe liv.

Forestil dig, hvor meget man som privatperson scroller sig igennem på sociale medier og på Google på en dag – rigtig meget!

Ved brug af video skaber det noget, som skiller sig ud, det for brugerne til at stoppe op i sit feed, se videoen og måske endda klikke sig videre. Og det er lige præcis dét, at vi ønsker at opnå med videoproduktion i København.

Er vi et match?

Hos PK Medier har vi et tæt samarbejde med Facebook. Vores team i København består af engagerede kollegaer, der hver dag arbejder med de sociale medier, og herigennem har vi hands-on erfaringer, med hvad der virker online.

Det betyder, at vi altid er på forkant med nye tendenser, når det gælder brugen af video.
Er vi et match? videoproduktion

Skriv til os

Har ovenstående bragt din interesse til livs og tænker du, at vi er et match? Så skriv til os. I den indledende samtale taler vi om hvilke, behov og ønsker I har?

Hvad er tidsrammen? Skal der bruges statister? På hvilke kanaler skal I bruge videoproduktion? Og mere til.

For os handler det om, at I er trygge i processen, og at vi er enige i hvad planen er, så ingen parter bliver skuffet.

Det er naturligvis 100 % uforpligtende, men hvis I vælger at bruge PK Medier til jeres næste videoproduktion i København, så kan vi både producere en enkel video for jer, eller vi kan indgå et vedvarende samarbejde.

Skriv til os

Videoproduktion i København - FAQ

Hvad koster en video produktion i København hos PK medier?
En videoproduktion kan variere alt efter behov, og hvad der skal produceres. Priserne ligger typisk i alt fra 3.000 - 25.000 DKK.

 Vi kan hjælpe dig med alt fra manuskript og drejebog til optagelse med professionelle kamera og droneoptagelser.
Hvorfor er videoindhold godt for markedsføring?
Billeder siger mere end 1.000 ord. Videoindhold er godt for din markedsføring, da det kan bidrage til din synlighed og tiltrækning af målgruppe, hvis indholdet inviterer til aktivitet og er relevant for målgruppen. 

Video er kommet for at blive, da der er højere interaktionsgrad, og potentielle kunder har mulighed for at se din virksomhed “in action”.
Kan videoindhold hjælpe min virksomhed med at vækste?
Ofte har videoindhold højere konverteringsrate ift. tekstuelle markedsføringstiltag. Med video gør du dit materiale bedre tilgængeligt og passende for visuelle medier såsom; Instagram, Youtube, TikTok, biografspot mm. 

Som du nok ofte har bemærket, er videoindhold et effektivt middel i influencer videoreklamer, giver større synlighed for at kunne subscribe og mange andre åbenlyse konverteringsmuligheder og potentielt salg.
Hvorfor skal jeg investere i en professionel videoproduktion i København?
Der er ikke noget værre end en hjemmelavet video med dårlig kvalitet. Hos PK medier har vi det rette udstyr og de rette rådgivere. Vi kan derfor hjælpe din virksomhed med bedst muligt og mest effektivt at nå ud til dine kunder.

Et professionelt bureau kan hjælpe dig med at skabe blikfang med originale produktioner.
Ikke træt endnu? Læs videre herunder
chevron-downarrow-right