SEO optimering

Sørg for at din side er det første kunderne ser, når de søger efter noget.

SEO – mere end bare
en topplacering

Fang dine kunder når de søger online

At ligge øverst på Google har i sig selv ingen værdi. Vil du skabe værdi med SEO, handler det nemlig ikke udelukkende om at få trafik til et website. Effektiv SEO handler derimod om trafik, der giver konverteringer.

Vi ved, at alle forretninger er forskellige, og derfor tilpasser vi altid SEO-processen til netop dig og din virksomhed. Derfor starter vi altid forløbet med at lære din virksomhed bedre at kende, så vi har det bedste udgangspunkt for at skabe succes for markedsføringen.

Salg med SEO

Vores team af SEO-specialister arbejder hårdt for at generere relevant trafik til dit website, der fører til handlinger, som er værdifulde for din virksomhed. Dette kan være handlinger som tilmelding af nyhedsbreve, bordreservation samt gennemførte køb.

For at SEO er effektiv, skal det nemlig skabe profit for din virksomhed. Det betyder, at du som kunde hos PK Medier ikke kun vil opleve, at vi fokuserer på en stigning i antal besøgende på dit website, men også en øget omsætning.

Jeres personlige
SEO-specialist

Et stærkt hold af specialister

Vælger I at blive kunde hos os, får I jeres helt egen SEO-specialist tilknyttet. Jeres SEO-specialist arbejder både teknisk med SEO samt med on- og off-page SEO. Med professionelle værktøjer sikrer vi, at din SEO altid bygger på relevant data.

Vi står desuden altid klar til at rådgive dig om, hvad du selv kan gøre for at forbedre din SEO-værdi på dit website.

Klar til en snak om SEO?

Vil du vide mere om, hvordan din virksomhed kan øge omsætningen ved hjælp af SEO? Book et uforpligtende møde, hvor vi sammen gennemgår jeres nuværende website og ser på mulighederne for at få websitet til at performe endnu bedre.

Fuldstændig
gennemsigtighed

Rapport for hver måned

Vælger du en SEO-løsning fra os, kan du følge udviklingen fra start til slut. Gennemsigtighed er vigtigt for os, og derfor får du månedligt tilsendt en rapport, hvori du kan følge med i din virksomheds placeringer samt sammenligne med tidligere.

Fordelene ved PK Medier

  • Du får tilknyttet din egen SEO-specialist.
  • Du får adgang til et team af engagerede kollegaer med hver deres specialist-område indenfor markedsføring.
  • Vi skaber holistiske løsninger, der spiller sammen med dine øvrige marketingsaktiviteter.
  • Når vi har lært din virksomhed godt at kende, sætter vi sammen med dig mål for din markedsføring.

Skal vi til at få gjort noget ved det?

Vi er klar til at hjælpe jer!

Flere virksomheder sidder fast med deres annoncering og forløser aldrig deres fulde potentiale. Kontakt os for en uforpligtende snak – og se, hvad I har til gode.

Bredgade 19 E, 1.tv

1260 København

Tel: 42 41 16 47

Bliv ringet op