SEO

SEO handler om at kombinere det visuelle med det tekniske, så din hjemmeside performer bedst muligt.

SEO

Sådan skaber du flere konverteringer med SEO

Er vi et match?

Hos PK Medier tager vi ejerskab over processen, og vi ved, hvor vigtigt tillid er i et samarbejde. Hver dag arbejder vi tæt sammen med Google og tester nye idéer inden for annoncering for at optimere din virksomhed. Det betyder, at vi altid er på forkant med nye tendenser i forhold til Google.


Er du kunde hos os, vil du ligeledes opleve de mange fordele, der er ved at samarbejde med Google.

Facebook Ads
Facebook Ads blueprint
SEO & Hjemmeside

Potentialevurdering

Er din strategi den bedste og mest effektive sammenlignet med dine konkurrenters?
Vi kan lave en gratis potentialevurdering, hvis du blot udfylder denne formular.

Udfyld formularen

Så sender vi dig en analyse af dit potentiale.
Det er helt gratis og uforpligtende.

Disse virksomheder laver vi også SEO for

Kunderne udtaler

Nytænkende bureau med dokumenterede resultater

Fang dine kunder med SEO

At ligge øverst på Google har i sig selv ingen værdi. Vil du skabe værdi med SEO, handler det nemlig ikke udelukkende om at få trafik til et website. Effektiv SEO handler derimod om trafik, der giver konverteringer.

Vi ved, at alle forretninger er forskellige, og derfor tilpasser vi altid SEO-processen til netop dig og din virksomhed. Derfor starter vi altid forløbet med at lære din virksomhed bedre at kende, så vi har det bedste udgangspunkt for at skabe succes for markedsføringen.

Salg med SEO

Vores team af SEO-specialister arbejder hårdt for at generere relevant trafik til dit website, der fører til handlinger, som er værdifulde for din virksomhed. Dette kan eksempelvis være handlinger som tilmelding af nyhedsbreve, bordreservation og gennemførte køb.

For at SEO er effektiv, skal det nemlig skabe profit for din virksomhed. Det betyder, at du som kunde hos PK Medier ikke kun vil opleve, at vi fokuserer på en stigning i antal besøgende på dit website, men også en øget omsætning.

Jeres personlige SEO-specialist

Vælger I at blive kunde hos os, får I jeres helt egen specialist tilknyttet. Jeres specialist arbejder både teknisk med SEO samt med on- og off-page SEO. Med professionelle værktøjer sikrer vi, at processen altid bygger på relevant data.

Vi står desuden altid klar til at rådgive dig om, hvad du selv kan gøre for at optimere på dit eget website.

Fuldstændig gennemsigtighed

Vælger du en SEO-løsning fra os, kan du følge udviklingen fra start til slut. Gennemsigtighed er vigtigt for os, og derfor får du månedligt tilsendt en rapport, hvori du kan følge med i din virksomheds placeringer samt sammenligne med tidligere.

Klar til en snak om SEO?

Vil du vide mere om, hvordan din virksomhed kan øge omsætningen ved hjælp af search engine optimization? Book et uforpligtende møde, hvor vi sammen gennemgår jeres nuværende website og ser på mulighederne for at få websitet til at performe endnu bedre. Du kan også læse mere på Facebook.

Vi bruger cookies

Vi bruger cookies på siden for at forbedre din brugeroplevelse af hjemmesiden. Det sker ved at indsamle data om brugen af hjemmesiden, så vi kan tilpasse og optimere hjemmesiden.