SEO

Skab værdi med SEO optimering

Er du havnet på denne side, er det formentligt fordi, du har været en tur forbi Google, på jagt efter viden om seo optimering. Måske du allerede kender til begrebet og dets mange facetter, måske det endnu er et uberørt territorium, som du og din virksomhed overvejer, om I skal bevæge jer ind på. Uanset årsagen er der gode grunde til at læse videre. Seo optimering er nemlig kommet for at blive, og kan have store forretningsmæssige fordele.

SEO

Sådan skaber du flere konverteringer med SEO

Er vi et match?

Hos PK Medier tager vi ejerskab over processen, og vi ved, hvor vigtigt tillid er i et samarbejde. Hver dag arbejder vi tæt sammen med Google og tester nye idéer inden for annoncering og tracking for at optimere din virksomhed. Det betyder, at vi altid er på forkant med nye tendenser i forhold til Google.

Er du kunde hos os, vil du ligeledes opleve de mange fordele, der er ved at samarbejde med Google.

Facebook Ads
Facebook Ads blueprint
SEO & Hjemmeside

Potentialevurdering

Er din strategi den bedste og mest effektive sammenlignet med dine konkurrenters?
Vi kan lave en gratis potentialevurdering, hvis du blot udfylder denne formular.

Udfyld formularen

Så sender vi dig en analyse af dit potentiale.
Det er helt gratis og uforpligtende.

Disse virksomheder laver vi også SEO for

Kunderne udtaler

Nytænkende bureau med dokumenterede resultater

Search engine optimization

Er du havnet på denne side, er det formentligt fordi, du har været en tur forbi Google, på jagt efter viden om seo optimering. Måske du allerede kender til begrebet og dets mange facetter, måske det endnu er et uberørt territorium, som du og din virksomhed overvejer, om I skal bevæge jer ind på. Uanset årsagen er der gode grunde til at læse videre. Seo optimering er nemlig kommet for at blive, og kan have store forretningsmæssige fordele for din virksomhed.

Din vej til online synlighed

Seo optimering eller SEO som det i daglige tale også kaldes, er en forkortelse for Search Engine Optimization – på dansk oversat til søgemaskineoptimering. Kort sagt er seo optimering din websites vej til online synlighed og det værktøj, du skal arbejde med, hvis du vil stryge til tops på de eftertragtede topplaceringer på Google. Det er dog langt mere end blot et værktøj. Det er en igangværende proces, der består af flere forskellige arbejdsområder og fagområder, som løbende skal vedligeholdes og opdateres.

Seo optimering er kunsten at gøre dit website relevant og betydningsfuld – for brugeren og for Google, så dit website rangerer højere end dine konkurrenters. Og her spiller Googles algoritme en væsentlig rolle. For denne har nemlig til formål at finde en sammenhæng mellem det indhold du har på din hjemmeside og det, der søges på.

I arbejdet med SEO handler det om at optimere dit website ud fra de faktorer, som Google vurderer som vigtigt, når websites skal rangeres. Man bevæger sig indenfor tre hovedområder, som tilsammen kan give de bedste resultater for dit website:

Den tekniske del

Teknisk SEO dækker over alt, der har med det tekniske fundament at gøre. Det være sig alt lige fra dit website, tracking, til server og domæne. I denne del handler det om at kontrollere hvilke sider, Google eksempelvis har adgang til og sikre, at de ikke indekserer websites, der ikke hører til i søgeresultaterne. Har du den rette teknik, kan den sikre, at Google kan crawle og indeksere dit website effektivt, og at dit site er hurtigt og sikkerheden i orden.

Den indholdsmæssige del

Den indholdsmæssige del handler om alt det indhold du deler på dit website. Indhold der skal være optimeret efter det, dine kunder efterspørger og søger efter. Indholdet skal være i overensstemmelse med de søgeintentioner og den kunderejse, som dine kunder er på. Det er her også vigtigt at have visuelt materiale der understøtter de forskellige sider. Tag fat i en fotograf hvis du mangler fængende materiale til din hjemmeside.   

Den autoritære del

Den autoritære del beskæftiger sig med dit websites autoritet. Google rangerer de websites højest, som virker mest autoritære. Denne autoritet opnås blandt andet ved, at andre websites omtaler, anbefaler og linker til dit website. Arbejdet med den autoritære del betegnes også som linkbuilding.

I arbejdet med search engine optimization er det oftest den tekniske del, man prioriterer først. Din platform, server og domæne skal spille for, at du får nogle besøgende. Herefter er den indholdsmæssige og autoritære del en igangværende proces, der løbende skal opdateres, vedligeholdes og optimeres, så du skaber relevant indhold og ekstern autoritet og troværdighed. Med specielt linkbuilding er det vigtigt, at nye links kommer løbende ind til hjemmesiden for at øge domæneautoriteten. 

Følg med

Vil du holde dig opdateret så følg os på Facebook

Skal vi hjælpe dig?

Seo optimering er en omfattende disciplin og kan være et stort arbejde at foretage udover din kerneforretning. Ikke desto mindre kan denne del også være meget vigtigt og yderst afgørende for din forretning. Hos PK Medier har vi mange års erfaring og dybt kendskab til search engine optimization og dets mange facetter, og vi har skabt varige og succesfulde resultater for vores kunder. Skal vi hjælpe din virksomhed til vækst via en øget synlighed på Google?

Så kontakt os endelig for en uforpligtende snak om jeres muligheder. 

Vi bruger cookies

Vi bruger cookies på siden for at forbedre din brugeroplevelse af hjemmesiden. Det sker ved at indsamle data om brugen af hjemmesiden, så vi kan tilpasse og optimere hjemmesiden.