Vi opnår kommision via links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Digital marketing strategi - skab god online markedsføring

I takt med den stigende digitalisering har det aldrig været vigtigere at være tilstede online. Virksomheder skaber i dag stor vækst på baggrund af gode digitale marketingstrategier, og hvis din virksomhed formår at gøre det samme, kan I se ind i en lys fremtid.
Af 
maler Frederiksberg

Digital marketing strategi - derfor er det vigtigt

Online markedsføring er altafgørende for din virksomheds fremtidige succes. Der findes utallige eksempler på virksomheder, der har overhalet konkurrenter udelukkende på baggrund af gode digitale strategier. 

Der findes dog også modsatte eksempler. Hvis du virksomhed ikke er tilstede via online markedsføring, kan I på sigt risikere, at jeres virksomhed ikke vil overleve. Det kræver nemlig en meget loyal målgruppe at kunne overleve uden en digital marketing strategi. 

Derudover har hele 97% af den danske befolkning adgang til computer og internet. Dette betyder altså, at du meget enkelt kan nu ud til en ekstremt stor gruppe mennesker, ved blot at lave god online markedsføring. De vil desuden blive langt mere konkurrencedygtigt, fordi det er forventeligt, at dine konkurrenter allerede er tilstede på diverse digitale platforme. 

Når du arbejder med en digital marketing strategi har du også mulighed for at måle på dine resultater. I dag kan du indsamle ufatteligt meget viden om din målgruppe og deres færden på digitale platforme, hvilket kan hjælpe dig med at udvikle din forretning og skabe vækst. 

Der findes mange flere gode grunde til at have fokus på online markedsføring, og din virksomhed bør altid have en fastlagt digital marketing strategi.

hashtag

Få hjælp til jeres marketingstrategi

I dag findes der mange virksomheder, der hjælper med udarbejdelse og planlægning af en digital marketing strategi. Hvis du altså ikke er en gaven bruger af sociale medie platoforme, er der altså hjælp at hente. 

Prisen på en sådan konsulent vil være varierende alt efter hvilken type opgave, du ønsker hjælp til. Uanset hvilken pris du måtte af med, kan du dog stadig forvente, at en konsulent vil bidrage med en god strategi indenfor online markedsføring, der er de fletse tilfælde kan føre til stor stigning i vækst. Dermed kan du altså også forvente, at du vil tjene pengene ind igen med en god digital marketing strategi. 

Hvad er SOR modellen? hvordan bruger man den? læs mere her

YouTube video
YouTube video

FAQ

Hvad er digital marketing?
Der findes traditionelle og digital medier. Taditionel markedsføring findes i trykte annoncer, brochurer, fysisk marketing osv., Digitalt markedsføring er elektronisk og online. Det betyder, der er rige muligheder for at nå ud til dine kunder og potentielle kunder for din virksomhed.
Hvad er en digital marketing strategi?
Den digitale marketingstrategi er en plan, der ud fra en række analyser skal hjælpe din virkosmhed med at skabe vækst igennem online tilstedeværelse. Den indeholder alt fra målgruppeanalyser samt kendskab til platforme, salgsstrategier mm.
Hvordan laver man en god strategi
Start altid med at klarlægge formålet, og hvad du ønsker at opnå med strategien. Derefter bør du foretage en række analyser, der gør dig i stand til at vurdere, på hvilke medier du bør være til stede. Denne del indeholder også en målgruppeanalyse. Til sidst skal du lægge et budget, som er realtistisk.
Hvad er en marketing konsulent?
En konsulent er en person som du og din virksomhed hyrer for at udføre et stykke arbejde - herunder hjælp med den digitale marketingstrategi. I dette tilfælde vil den digitale konsulent hjælpe med udviklingen af strategien både digitalt men også generelt i firmaet.

Angivelse af kilder og test

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 4

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

chevron-downmenu-circlecross-circle