SEO service - Hjælp til online markedsføring af PK Medier

Vi, hos PK Medier, er mildest talt begejstrede for søgemaskineoptimering, og derfor er det også en disciplin, som vi søger at være gode til - måske endda de bedste. Af samme årsag kan du også trykt stole på, at du kan få ordentlig SEO service, når du får hjælp til SEO fra eksperterne hos PK Medier.

seo service

Hvorfor investere i SEO service fra PK Medier?

Vi står til enhver tid klar til at vejlede og rådføre dig med vores mange års erfaring inden for feltet, så du kan få succes med søgemaskineoptimering fra det (måske) bedste SEO bureau i Danmark.

SEO outsourcing

Når du vælger at indgå en aftale med PK Medier om hjælp til SEO i din virksomhed, så vil du ikke blot få tilbudt en service, men en hel SEO pakke af vigtige værktøjer, som kan være helt afgørende for din virksomheds succes med online markedsføring.

Vi kan tilbyde dig og din virksomhed SEO service i det omfang, som vores eksperter vurderer til at være nødvendigt ud fra de behov og ønsker, som du har for din virksomhed. Vi vil hertil skræddersy et forløb, som vi vurderer er realistisk og opnåeligt inden for de satte tidsramme, hvor du vil modtage vores assistance og hjælp til SEO gennem vores SEO service.

Det satte mål og deadline er målet for det forløb, vi vil indlede vores samarbejde med. Her har vi en politik om, at når vi ikke målet for vores SEO service inden deadline, så vil der ingen beregning være indtil vi når det satte mål. Du kan derfor stole på, at du vil opnå fastlagte mål med vores SEO service.

Søgemaskineoptimering i sig selv er en krævende omstændighed, der både kan gøres nemmere og mere overskueligt at få gjort eksternt. Netop derfor tilbyder vi vores SEO service, så du og din virksomhed hverken behøver at bryde hovedet med det eller bekymre jer om det.

Skal vi være dit SEO bureau?

Ingen løbende bindingsperiode
Fuld gennemsigtighed

Garanti for første side på Google (se mere)

Peter SEO serviceSEO service med Peter fra PK Medier


Se referencer

Hvad er søgemaskineoptimering egentlig?

For at forklare det helt kort, for det er et meget omfattende emne, så er søgemaskineoptimering, også kaldet SEO i dagligtale, er processen i at øge antallet og kvaliteten af de besøgende, som du har på din hjemmeside, ved hjælp af organiske søgeresultater og trafik.

Optimeres dette, vil du have muligheden for både at blive bedre placeret på Google, såvel som at få flere besøgende på din side, og i sidste ende en større konverteringsrate. Hertil er vores SEO service naturligvis et godt remedie til at nå op i top 10 på de mest essentielle søgeord for netop din virksomhed.

seo-service-2

Hvad omfatter vores SEO service?

Når vi tilbyder vores SEO services til virksomheder, vil det omfatte tre forskellige områder, som vi tager et kig på og vurderer. Disse tre områder omhandler det tekniske setup af din virksomheds hjemmeside, det indhold, du har på hjemmesiden, samt den linkbuilding du bør have, for at få succes med søgemaskineoptimering.

Det tekniske

For at summere indholdet af de enkelte områder, så handler det tekniske setup af din hjemmeside om, om den har et godt og interaktivt design, der gør det behageligt og nemt for den besøgende at bevæge sig rundt, at dit data er struktureret ordentligt, og, ikke mindst, at din webside har en favorabel page speed, for besøgende gider ikke at vente på, at din side loader.

Indholdet

Dernæst er det vigtigt, at indholdet på din hjemmeside hjælper dig i forhold til din søgemaskineoptimering. Hertil kan vi bidrage med vores SEO service, hvor vi ser på, om indholdet er relevant, har de rette søgetermer og meget mere.

Det er vigtigt at gøre brug af de rette søgetermer og -fraser, da disse kan være med til at placere dig godt ud fra dit eget felt. Det betyder også, at du skal have fundet netop de søgetermer, eller SEO keywords, som de også kaldes, så du kan rangere på netop de ord, der beskriver din virksomhed, dit produkt eller den service, du yder.

Linkbuilding

Sidst, så er linkbuilding utroligt vigtigt for, at din virksomheds hjemmeside vil blive genkendt og anerkendt af Google, derfor er dette også et uhyre vigtigt område at være skarp på. Dette dækker vores SEO service naturligvis også.

Linkbuilding handler i bund og grund om at skabe genveje og forbindelser mellem dine undersider, samt din og andre eksterne sider. Det er vigtigt at have disse genveje og forbindelser, da Google bruge disse som rettepind for at finde ud af, hvor autoritær og pålidelig, din hjemmesiden i virkeligheden er.

Jo flere og jo større sider, der peger ind på din side, desto mere pålidelig vil Google se din side som værende, og med høj pålidelighed kommer også autoritet, der er med til at hive din side op i søgeresultaterne. Derfor er linkbuilding også et vigtigt element inden for SEO, herunder også i vores SEO service.

YouTube video

Hvorfor er SEO vigtigt?

Det er egentlig et godt spørgsmål, for det er de færreste, der forstår, hvorfor denne disciplin er så vigtig. Som en privatperson, der ikke har en virksomhed eller en webside, kan det være svært at forstå, hvorfor netop SEO service er noget, man bør prioritere.

Men faktisk har den afgørende betydning for, hvor de forskellige søgeresultater og hjemmesider ligger placeret på Google. Undersøgelser viser, at ligger man ikke på første side, og altså i top 10 på relevante søgeord for sin webside, sin virksomhed, de produkter, man sælger eller den service, man kan tilbyde, får man højst sandsynligt ingen trafik på sin side - i hvert fald ikke organisk.

Som en del af SEO service, bliver der sørget for, at der er lagt en god plan for, hvordan hjemmesiden kommer op i top 10 på de søgeord, der er relevante. Endnu bedre vil det være, hvis man kan komme helt op i top 3, da det er her, klikkene er at hente.

Over 90% af de kliks, der fortages på søgeordet, sker på de første tre søgeresultater. Derfor er det vigtigt at ligge her.

Gør brug af vores SEO service

Vil du også gerne have organisk vækst på din hjemmeside, uden at skulle ligge i budkrig med de andre annoncer øverst på Google, er SEO service noget nær det eneste, du kan gøre.

Dette er klart den bedste måde at gøre det på, og typisk også en billigere måde. Kontakt os for at høre muligheder for søgemaskineoptimering på din webside.

Højere placering med SEO service

Ved at bruge SEO service kan du dermed sørge for, at din hjemmeside vil rangere højere på søgemaskiner som Google. Dette vil betyde, at din hjemmeside vil få mere trafik og flere henvendelser fra potentielle kunder.

Ofte vil kunder søge efter det, de leder efter på eksempelvis Google, hvorefter de typisk kigger på de første 6 hjemmesider, der dukker op. Ligger din side ikke blandt de 6 øverste, vil du derfor miste en stor del af kunderne.

Det kan dog være en lang proces at lave søgemaskineoptimering, og det er derfor vigtigt at væbne sig med tålmodighed, når det handler om SEO service. Man vil dog også få resultater som er langsigtede, og som kan bidrage til at skalere din virksomhed. Hos PK Medier skaber vi mærkbare resultater inden for 90 dage.

Hvad kan vi ellers hjælpe med?

Hos PK Medier har vi en lang række af opgaver, som vi kan hjælpe dig med. Ens for alle opgaverne er, at de vil bidrage til at skalere din virksomhed og nå ud til flere nye kunder.

Dette kan både være SEO service, hvor vi gennem forskellige værktøjer optimerer din hjemmeside, så den rangerer højere på Google.

Derudover kan vi også hjælpe med din hjemmesides visuelle design. Vi har ekstremt dygtige webdesignere, som er eksperter i at få din hjemmeside til at tiltrække flere kunder.

Mere om os

Du kan læse meget mere om, hvem vi er som SEO bureau, hvilken SEO service, vi udbyder, hvad det omfatter, hvordan vores SEO rådgivning fungerer og meget mere lige her.

Det er også muligt at læse om markedsføring mere generelt, eksempelvis om digital marketing, KPI eller noget helt tredje fx hvad Google selv skriver om SEO her.

FAQ

Hvad er SEO service?
SEO service er hjælp til alt inden for søgemaskineoptimering. Her snakker vi både om små detaljer såvel som større projekter. Typisk vil det omfatte de tre grene af SEO: content, teknik og linkbuilding. Her vil der ses på og arbejdes med de grundlæggende principper for din virksomheds hjemmeside.
Hvad omfatter SEO service?
SEO service omfatter typisk de mest generelle områder af søgemaskineoptimering. Dette gælder de tre grene af SEO: content, teknisk indhold og linkbuilding, der alle tre er afgørende områder. Mere erfarne bureauer vil tilbyde en unik løsning, der hjælper netop din case på bedste vis.
Hvordan fungerer SEO service?
Hos nogle bureauer og firmaer kan du få SEO service, der ikke specifikt hendvender sig til din virksomhed, men snarere er en standard service for alle virksomheder. Det betyder også at servicen ikke er unik og personlig, men mere generel. Hos PK Medier laver vi unikke løsninger og personlig SEO service.
Hvorfor er søgemaskineoptimering vigtigt?
Det er vigtigt at have styr på sin SEO, fordi det har en afgørende betydning for din virksomheds performance på søgemaskinerne. Dette gælder både de tekster, der er skrevet på dine sider, herunder søgeord og -fraser, brugervenligheden på din side, samt den pålidelighed, der opbygges med links.

Angivelse af kilder og test

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
chevron-downmenu-circlecross-circle