SEO pakke - En guide fra et online marketing bureau

En SEO pakke er ofte noget, som tilbydes hos online marketing bureauer. Men hvad indebærer det? Og hvorfor er det en god idé at kende til det? I denne guide vil vi uddybe begrebet, og hjælpe dig på vej mod at træffe de rette beslutninger i valg af ydelser.

Fuld seo pakke

PK Medier som din SEO ekspert

Hos PK Medier finder du et væld af specialister, som kan hjælpe dig med alt, fra optimering af din søgemaskineoptimeringsindsats til udvikling og implementering af hjemmesider og visuelle identiteter. Således kan vi hjælpe med en lang række opgaver.

Har du ikke brug for en helhedsløsning, hvor vi tager dit projekt fra A til B og vedligeholder, men måske kun en rådgiver eller konsulent på et mindre projekt, eller blot en sparringspartner på dit eget arbejde, kan du med fordel bruge os. Vi tilbyder nemlig alt dette, helt uden binding.

Vi kan helt kvit og frit lave et oplæg til dig, hvor vi angiver, hvad vi vil gøre for dig og din hjemmeside, om det er det tekniske, der driller, det visuelle, der skal have en opgradering, autoriteten, der skal have et pift, eller noget helt fjerde. Lad os være dine B2B partnere, i et samarbejde, hvor transparens, god kommunikation og afrapportering om resultater er en helt essentiel del af processen.

seo bureau

PK Medier ligger i top resultaterne, og det gør vores kunder også, som resultat af vores 90 dages framework.

bedste seo bureau i Danmark

Samarbejde baseret på resultater, ingen binding

bedste seo bureau i Danmark
Nr. 1 på "SEO" og +200 søgeord
bedste seo bureau i Danmark

Garanti for topplaceringer inden for 90 dage

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vi vil elske at hjælpe dig og din virksomhed med at vækste gennem vores SEO-pakke. Se hvad vi kan gøre for dig, og læs mere om processen.

seo bureau

Projektbasis

Vi tilbyder rådgivning til specifikke og konkrete projekter med løbende betaling efter dine behov. Vi sætter ind, hvor du har brug for det.

seo bureau

Sparringspartner

Mangler du en fleksibel sparringspartner, men selv ønsker at eksekvere? Du udfører implementeringen af alle initiativer selv, mens vi fungerer som ekstern rådgiver og sparringspartner.

seo bureau

Den komplette løsning

Din opmærksomhed går til virksomheden, hvor vi har det fulde ansvar for analyse, implementering og opfølgning. Disse aftaler er løbende månedlige opgaver uden binding.

+300 cases

SEO bureau cases

Din online rejse i 2024

Få hjælp til, hvordan du kan vækste din forretning gennem en SEO-pakke. Vi har mange anbefalinger inde på Trustpilot, og bred erfaring inden for digital marketing.

SEO bureau 2024
Billedet ovenover viser søgeresultatet af "SEO" på Google d. 13.11.23 på desktop søgning. Resultatet kan variere.
trustpilot seo bureau

Vi ligger selv i toppen, og kan også få dig til det

Vores team sider klar til at hjælpe dig og din virksomhed!

seo bureau

Vi er sikre på, vi er de rette

Hvad kan vi gøre for dig?

Om det er hjælp til rådgivning, sparring eller eksekveringen står vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os og hør, hvordan vi kan hjælpe jer gennem en SEO-pakke. Vi hjælper gerne med både annoncering på Facebook og Instagram og optimering af din SEO-indsats.

Mød Helle

SEO & PPC SPECIALIST

Helle står til dagligt for ledelsen af det kommunikative team samt kunderelationer.

SEO bureau PK Medier

Mød Mads

SEO SPECIALIST

Mads har stor erfaring med teknisk SEO og sidder til dagligt med kodning og alt tilhørende.

SEO bureau PK Medier

Mød Jesper

CLIENT MANAGER

Jesper fungerer som client manager og sidder med kundekontakt og online markedsføring.

SEO bureau PK Medier
Tal med en specialist

Hvad er en SEO pakke?

En SEO pakke er en form for pakkeløsning, som marketing bureauer markedsfører med henblik på at gøre det overskueligt for en kunde at købe deres SEO-ydelser. Det er dog ikke altid den bedste løsning for kunden, da de med højst sandsynlighed ikke ved, hvad pakkerne indebærer. 

Når en virksomhed rækker ud til et marketing eller SEO bureau, er det for at få hjælp og rådgivning inden for området, og det kan for virksomheden derfor være svært at gennemskue hvad de egentlig får med i pakken. 

Med vores SEO pakke får du eksperthjælp fra vores specialister, der gør brug af et væld af værktøjer og en masse erfaring. Gennem nøje analyse, ser vi på, hvordan din virksomhed præsterer på Google, samt hvad der kan gøre, for at forbedre din indsats.

Hvad er SEO?

Før vi går i dybden med vores SEO pakke, er det relevant, at du har styr på, hvad SEO er. Begrebet SEO står for Search Engine Optimization, og indebærer teknikker, som gør, at din hjemmeside rangerer højere på søgemaskiner. Dette vil betyde, at din hjemmeside bliver vist for flere potentielle kunder, som skaber trafik til din side.

Ofte kigger folk kun på første side på Google, og det er derfor vigtigt, at din hjemmeside er blandt disse resultater, hvis du ønsker at øge trafikken på din side.

Hos PK Medier er vi specialister i SEO, og vi har allerede hjulpet mange virksomheder med at øge deres salg gennem SEO.

Læs mere om hvad SEO er, hos seachengineland.com.

En skræddersyet SEO pakke

Selvom det kan virke som en overskuelig løsning, at man kan gå ind på en hjemmeside og vælge en pakkeløsning, som er lavet på forhånd af et hold specialister i SEO, kan det være spild af penge at vælge denne løsning. En SEO pakke der er lavet på forhånd tager ikke hensyn til din specifikke case og din virksomheds behov, hvilket er altafgørende for succesfuld SEO. 

SEO er ikke et produkt du kan købe og så være garanteret et bestemt resultat, det er en ydelse, som påvirkes af en lang række forskellige variabler. Vi vil derfor anbefale at du tager kontakt til et SEO-bureau og går i dialog med dem omkring din specifikke case, så du kan få mest muligt for pengene og en skræddersyet strategi, der kan justeres løbende i samarbejde.

Hos PK Medier kan vi give dig et tilbud på en samlet SEO pakke, hvori vi ser på forskellige løsninger, der er helt unikke for din case. Derfor kan du også være sikker på kun at skulle betale for noget, du rent faktisk får noget ud af. Desuden sikrer du, at komme på side 1 inden for en sat deadline - hvis ikke, arbejder vi uden beregning, til vi når målet.

Hvad indeholder en SEO pakke?

Vælger du at købe en SEO pakke til en bestemt pris, der allerede er tilrettelagt på forhånd, vil de omfatte forskellige generelle emner, der både kan være fordelagtige og mindre fordelagtige at have med i købet, for dig. Dette gælder typisk analyse af din side, optimering på generelle områder, samt rapportering.

Går du derimod med en SEO pakke hos et SEO firma med en unik pris, hvor der bliver udviklet en personlig og unik strategi for din virksomhed, vil der typisk først blive lavet en analyse af, hvordan situationen ser ud for din virksomhed lige nu. Herefter vil der blive lavet en SEO strategi for, hvad der skal ske fremadrettet med din side.

Du vil, som kunde, altid blive hørt, og skulle du have spørgsmål eller ønsker, så imødekommer vi også gerne disse. Når der er sat mål for, hvad der skal ske, så vil der blive udviklet en arbejdsplan og arbejdet vil gå i gang, herunder vil der løbende kunne laves ændringer, hvis ønsket, og din SEO pakke kan både omfatte mindre og større områder.

Vil du høre mere om en unik SEO pakke, så kontakt os gerne i dag, og lad os tage en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for dig. Sammen vil vi så lave en SEO pakke, der passer din virksomhed, din case og dine behov til en unik pris.

SEO Strategi | Bliv klog på netop din SEO strategi

Hvad tilbyder vi?

Hos PK Medier indebærer en SEO pakke en masse forskellige ting, som vil hjælpe med at øge trafikken på din side. Vi starter med en analyse af din hjemmesides nuværende position, og ser hvilke ord, din hjemmeside rangerer på. Dette giver os et billede af, hvor vi skal sætte ind med vores arbejde og øge din positionering.

Herefter kan vi indgå en dialog med jer om, hvor vi synes der skal ske forandringer, og hvor vi præsenterer vores strategi for samarbejdet.

Vi kan herefter gå i gang med vores SEO-teknikker, som søgeordsanalyse, linkbuilding og teknisk SEO, hvor vi handler på området og bruger vores ekspertise til at sørge for, at Google bliver bedre til at læse din hjemmeside. Her bruger vi forskellige teknikker, som vi ved skaber gode resultater på Google, og inddrager dig selvfølgelig i alle vores beslutninger.

Generelt er det vigtigt for os, at du oplever tillid og tryghed ved at bruge vores SEO-pakke, og vi indgår løbende i dialog med dig under hele samarbejdet.

FAQ

Hvad er en SEO pakke?
Det er en pakkeløsning som et marketing bureau markedsfører til virksomheder. En SEO pakke kan ofte fås i en budget, medium eller premium løsning, men en pakkeløsning er ikke skræddersyet til den specifikke case og er derfor måske ikke altid den bedste løsning.
Hvad får man i en SEO pakke?
Indholdet i en SEO pakke varierer, men den indeholder som regel en kombination af forskellige SEO-ydelser som f.eks. søgeordsanalyse, linkbuilding og teknisk SEO
Kan det betale sig at vælge en SEO pakke?
Der går en del kritik på at vælge en SEO pakke, da det er uklart, hvor meget arbejdstid man får med i købet samt at en pakkeløsning ikke er skræddersyet til hvert enkel case og dets behov.
Hvem kan bruge en SEO pakke?
Alle med en hjemmeside kan i princippet bruge SEO. Det egner sig især godt til virksomheder, som ønsker at få flere henvendelser fra kunder eller øge salget.
chevron-downmenu-circlecross-circle