Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

SEO pakke - En guide fra et online marketing bureau

Hvis du har søgt på nettet efter SEO, er du med garanti stødt på marketing bureauer, der tilbyder en SEO pakker. I denne guide vil vi uddybe begrebet, og hjælpe dig på vej mod at træffe de rette beslutninger i valg af SEO-ydelser.
Af 
seo pakke

En SEO pakke er en form for pakkeløsning, som marketing bureauer markedsfører med henblik på at gøre det overskueligt for en kunde at købe deres SEO-ydelser. Det er dog ikke altid den bedste løsning for kunden, da de med højst sandsynlighed ikke ved, hvad pakkerne indebærer. 

Når en virksomhed rækker ud til et marketing eller SEO bureau, er det for at få hjælp og rådgivning indenfor området, og det kan for virksomheden derfor være svært at gennemskue hvad de egentlig får med i pakken. 

En SEO pakke tager ikke udgangspunkt i din case

Selvom det kan virke som en overskuelig løsning, at man kan gå ind på en hjemmeside og vælge en pakkeløsning, som er lavet på forhånd af et hold specialister i SEO, kan det være spild af penge at vælge denne løsning. En SEO pakke der er lavet på forhånd tager ikke hensyn til din specifikke case og din virksomheds behov, hvilket er altafgørende for succesfuld SEO

SEO er ikke et produkt du kan købe og så være garanteret et bestemt resultat, det er en ydelse, som påvirkes af en lang række forskellige variabler. Vi vil derfor anbefale at du tager kontakt til et SEO-bureau og går i dialog med dem omkring din specifikke case, så du kan få mest muligt for pengene og en skræddersyet strategi, der kan justeres løbende i samarbejde.

Hos PK Medier kan vi give dig et tilbud på en samlet SEO pakke, hvori vi ser på forskellige løsninger, der er helt unikke for din case. Derfor kan du også være sikker på kun at skulle betale for noget, du rent faktisk får noget ud af. Desuden sikrer du, at komme på side 1 inden for en sat deadline - hvis ikke, arbejder vi uden beregning, til vi når målet.

Hvad indeholder en SEO pakke?

Vælger du at købe en SEO pakke til en bestemt pris, der allerede er tilrettelagt på forhånd, vil de omfatte forskellige generelle emner, der både kan være fordelagtige og mindre fordelagtige at have med i købet, for dig. Dette gælder typisk analyse af din side, optimering på generelle områder, samt rapportering.

Går du derimod med en SEO pakke hos et SEO firma med en unik pris, hvor der bliver udviklet en personlig og unik strategi for din virksomhed, vil der typisk først blive lavet en analyse af, hvordan situationen ser ud for din virksomhed lige nu. Herefter vil der blive lavet en SEO strategi for, hvad der skal ske fremadrettet med din side.

Du vil, som kunde, altid blive hørt, og skulle du have spørgsmål eller ønsker, så imødekommer vi også gerne disse. Når der er sat mål for, hvad der skal ske, så vil der blive udviklet en arbejdsplan og arbejdet vil gå i gang, herunder vil der løbende kunne laves ændringer, hvis ønsket, og din SEO pakke kan både omfatte mindre og større områder.

Vil du høre mere om en unik SEO pakke, så kontakt os gerne i dag, og lad os tage en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for dig. Sammen vil vi så lave en SEO pakke, der passer din virksomhed, din case og dine behov til en unik pris.

SEO pakke FAQ

Hvad er en SEO pakke?
Det er en pakkeløsning som et marketing bureau markedsfører til virksomheder. En seo pakke kan ofte fås i en budget, medium eller premium løsning, men en pakkeløsning er ikke skræddersyet til den specifikke case og er derfor måske ikke altid den bedste løsning.
Hvad får man i en SEO pakke?
Indholdet i en seo pakke varierer, men den indeholder som regel en kombination af forskellige seo-ydelser som f.eks. søgeordsanalyse, linkbuilding og teknisk seo.
Kan det betale sig at vælge en seo pakke?
Der går en del kritik på at vælge en seo pakke, da det er uklart, hvor meget arbejdstid man får med i købet samt at en pakkeløsning ikke er skræddersyet til hvert enkel case og dets behov.

Angivelse af kilder og test

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 4

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

chevron-downmenu-circlecross-circle