Opdateret 6. juli 2022 af Peter Klitkou

Reklamebureau i København, Århus og Aalborg | PK Medier

PK Medier har eksisteret i flere år med det formål at hjælpe vores kunder med alt indenfor digitale reklamer. Vi er et performance reklamebureau, hvilket vil sige at vi vægter vores kunders virksomheder og deres resultater højt. Vi er et af de førende reklamebureauer i København, Århus og Aalborg. Vores specialister står klar til at hjælpe dig med at tiltrække nye kunder og skabe vækst for din virksomhed.

reklamebureau

Et erfarent reklamebureau i København, Århus og Aalborg

PK Medier har beliggenhed på Amager, men har kunder fra mange steder i Danmark - i alt fra Århus og Aalborg til København og resten af Sjælland. Selvom vi har vores base i København, kan vi uden problemer hjælpe din virksomhed i Århus eller Aalborg. Da vi arbejder inden for den digitale verden, giver det os mulighed for at samarbejde med dig på afstand, og hos PK Medier griber vi om både store og små opgaver med nysgerrighed og engagement.

Hjælp til markedsføring?

Ingen løbende bindingsperiode
Fuld gennemsigtighed
En fast kontaktperson

Men hvad er et reklamebureau?

Lad os først og fremmest hjælpe dig med kort at definere, hvad et reklamebureau er. Et reklamebureau udfører og arbejder med eksterne kunder og deres ønskede markedsføring samt interne strategier. Det er en virksomhed, der skaber produkter, der har til formål at promovere en bestemt virksomhed, og disse produkter kan bestå af en lang række formtater, såsom videoindhold, social media content, hjemmesider, tekst- og billedeindhold og e-mail marketing.

Så hvis din virksomhed, uanset om det er i København, Århus og Aalborg, står og mangler rådgivning og hjælp til at markedsføre ydelser eller produkter til din specifikke målgruppe, så kan du tage fat i et reklamebureau. Det helt traditionelle reklamebureau i København, Århus og Aalborg arbejder med det, man kalder “full-service”, og har ofte fokus på biografreklamer, radiospots, tv-reklamer, brochurer, annoncer m.m.

Derudover finder man både bureauer, som arbejder mere specifikt og nichepræget indenfor et specielt emnefelt. Der findes blandt andet mediebureauer, eventbureauer, PR-bureauer og SEO-bureauer. Alle med hver deres hovedfokus.

Ofte kan flere af de emnespecifikke reklamebureauer ligeledes hjælpe med de andre discipliner. og her er PK Medier et godt eksempel på et SEO-bureau, som også udarbejder content i alle formater - Facebook annoncering, kreativt udvikler hjemmesider og meget mere i både København, Århus og Aalborg.

Hvorfor skal et reklamebureau hjælpe dig?

Hvis du ejer en forretning i København, Århus eller Aalborg - om det er en simpel hjemmeside, en webshop eller fysisk butik - er det essentielt også at markedsføre din forretning. Uden markedsføring kommer der ingen nye kunder til. For hvordan skulle din målgruppe få kendskab til lige netop din forretning?

Det har altid været vigtigt at markedsføre sig selv og sin virksomhed - uanset om du befinder dig i København, Århus eller Aalborg - for at kunne blive synlig for dine potentielle kunder. Det er dog blevet muligt at markedsføre sig bredere og mere segmenteret grundet de mange digitale markedsføringsmuligheder, som vi i dag har fornøjesen af.

De analoge markedsføringsstrategier har førhen ramt alt og alle, hvor data og det online univers gør det muligt at specificere sit indhold, og dermed sin online markedsføring, til præcis den målgruppe, som er ønsket.

Det kan være svært at finde rundt i alle de digitale muligheder - for hvor skal du være synlig og hvordan? Hvis dine egenskaber og kompetencer ligger et andet sted, så fokusér på det og lad et professionelt reklamebureau hjælpe dig i både København, Århus, Aalborg og resten af Danmark.

I dette indlæg kommer vi ind på, hvordan vi, som reklamebureau i København, kan hjælpe dig og din virksomhed på en bedst mulig måde - uanset om din virksomhed ligger i København, Århus eller Aalborg.

Hvordan kan vi hjælpe dig og din virksomhed?

PK Medier har et hold af specialister siddende i København, som kan hjælpe med alt indenfor SEO, Google Ads, Facebook Ads, hjemmesider og mere til. Trods placeringen i København, hjælper vi også din virksomhed i både Århus, Aalborg og resten af Danmark.

Og måske du kan nikke genkende til følgende udfordringer, men bare rolig, for vi står klar til at hjælpe dig på rette kurs:

  • Mangler din hjemmeside besøgende, kan vi hjælpe med at reklamere gennem diverse markedsføringskanaler og på den måde optimere din konverteringsrate og salg.
  • Ligger din hjemmeside ikke så højt på Google, skal vi have gang i søgemaskineoptimering (SEO), som giver dig bedre rangering på Google.
  • Sælger du et produkt, som ingen rigtigt kender til? Så ser vi ind i at udvikle indhold og strategier for Facebook Ads, Google ads eller lignende.
  • Der er mange knapper og parametre at skrue på for at fremme din virksomhed digitalt. Synligheden og konverteringerne kommer ofte ikke af sig selv.

Der er forskellige ting, der spiller ind ift. dit samarbejde med et reklamebureau - hvad dit behov er, din økonomiske ramme er og meget mere. I samarbejde med os og vores specialister, vil du får et komplet overblik over den bedst mulige strategi, der passer til dit budget, målsætninger og behov. Så lad os hjælpe din virksomhed i København eller på afstand i Århus eller Aalborg.

Du er velkommen til at kontakte os hos PK Medier. Vi er et professionelt reklamebureau, der har base i København, men som med glæde hjælper virksomheder over hele landet - hvad end det er i Århus, Aalborg eller Sjælland. Vi tilbyder altid en uforpligtende samtale, så du kan høre meget mere om, hvad vi kan tilbyde dig.  

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
menu-circlecross-circle