Reklamebureau København, Århus og Aalborg - PK Medier

PK Medier er et af de førende reklamebureauer i København, Århus og Aalborg. Vi har eksisteret i flere år med det formål at hjælpe vores kunder med alt indenfor digitale reklamer. Vores specialister står klar til at hjælpe dig med at tiltrække nye kunder og skabe vækst for din virksomhed.

Reklame bureau København
seo bureau

PK Medier ligger i toppen af organiske søgninger, og det gør vores kunder også, som resultat af vores 90 dages framework.

bedste seo bureau i Danmark

Samarbejde baseret på resultater, ingen binding

bedste seo bureau i Danmark
Nr. 1 på "SEO" og +200 søgeord
bedste seo bureau i Danmark

Garanti for topplaceringer inden for 90 dage

Har I brug for hjælp?

Vi står klar til at hjælpe jer med at optimere jeres hjemmeside, og sørge for at trafikken øges. Læs mere om hvad vi kan hjælpe jer med.

seo bureau

Projektbasis

Vi tilbyder rådgivning til specifikke og konkrete projekter med løbende betaling efter dine behov. Vi sætter ind, hvor du har brug for det.

seo bureau

Sparringspartner

Mangler du en fleksibel sparringspartner, men selv ønsker at eksekvere? Du udfører implementeringen af alle initiativer selv, mens vi fungerer som ekstern rådgiver og sparringspartner.

seo bureau

Den komplette løsning

Din opmærksomhed går til virksomheden, hvor vi har det fulde ansvar for analyse, implementering og opfølgning. Disse aftaler er løbende månedlige opgaver uden binding.

+300 cases

SEO bureau cases

En bedre digital rejse

Vi kan hjælpe jer med at nå jeres mål for 2024 og vækste jeres forretning. Vi har mange anbefalinger inde på Trustpilot, og bred erfaring inden for digital marketing.

SEO bureau 2024
Billedet ovenover viser søgeresultatet af "SEO" på Google d. 13.11.23 på desktop søgning. Resultatet kan variere.
trustpilot seo bureau

Vi ligger selv i toppen, og kan også få dig til det

Vores team af specialister sidder klar til at hjælpe dig og din virksomhed!

seo bureau

Vi er sikre på, vi er de rette

Hvad kan vi gøre for dig?

Om det er hjælp til rådgivning eller sparring i forhold til SEO eller grafisk optimering af jeres side, står vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os og hør, hvordan vi kan hjælpe jer som reklamebureau i København, Århus og Ålborg.

Mød Helle

SEO & PPC SPECIALIST

Helle står til dagligt for ledelsen af det kommunikative team samt kunderelationer.

SEO bureau PK Medier

Mød Mads

SEO SPECIALIST

Mads har stor erfaring med teknisk SEO og sidder til dagligt med kodning og alt tilhørende.

SEO bureau PK Medier

Mød Jesper

CLIENT MANAGER

Jesper fungerer som client manager og sidder med kundekontakt og online markedsføring.

SEO bureau PK Medier
Tal med en specialist
SEO bureau København

Strategi for content

Søgeordstrategiske overvejelser for din virksomhed & tekstforfatning på udvalgte søgeord.
SEO bureau København

Linkbuilding

Analyse af eksisterende linkprofil & eksekvering af linkbuilding - internt & eksternt.
SEO bureau København

Teknisk analyse

Teknisk optimering af din webside eller anbefalinger til mulige forbedringer.
SEO bureau København

Afrapportering

Rapportering af SEO resultater, samt komplet effekt-rapportering på din webside.

Danmarks bedste søgemaskineoptimering-specialister

Vi er specialiseret i at øge din virksomheds synlighed på nettet og skabe en større omsætning. Dettes gøres gennem søgemaskineoptimering, hvor vi er eksperter inden for området.

Få en gratis SEO analyse af jeres website

Indtast din hjemmeside herunder, og vi kommer med oplæg på dine muligheder, som kan sikre dig topplaceringerne.
  • Garanti for resultater inden for 90 dage
  • Ingen binding under samarbejdet

Erfarent reklamebureau i København, Århus og Aalborg

PK Medier har beliggenhed på Amager, men har kunder fra mange steder i Danmark - i alt fra Århus og Aalborg til København og resten af Sjælland. Selvom vi har vores base i København, kan vi uden problemer hjælpe din virksomhed i Århus eller Aalborg.

Da vi arbejder inden for den digitale verden, giver det os mulighed for at samarbejde med dig på afstand, og hos PK Medier griber vi om både store og små opgaver med nysgerrighed og engagement. Vi er derfor et reklamebureau til jer i København, Århus, Ålborg og hvor ellers I befinder jer.

Der er forskellige ting, der spiller ind ift. dit samarbejde med et reklamebureau - hvad dit behov er, din økonomiske ramme er og meget mere. I samarbejde med os og vores specialister, vil du får et komplet overblik over den bedst mulige strategi, der passer til dit budget, målsætninger og behov. Så lad os hjælpe din virksomhed i København eller på afstand i Århus eller Aalborg.

Du er velkommen til at kontakte os hos PK Medier. Vi tilbyder altid en uforpligtende samtale, så du kan høre meget mere om, hvad vi kan tilbyde dig.  

Hvad indebærer et reklamebureau?

Lad os først og fremmest hjælpe dig med kort at definere, hvad et reklamebureau er. Et reklamebureau udfører og arbejder med eksterne kunder og deres ønskede markedsføring samt interne strategier.

Det er en virksomhed, der skaber produkter, der har til formål at promovere en bestemt virksomhed, og disse produkter kan bestå af en lang række formtater, såsom videoindhold, social media content, hjemmesider, tekst- og billedeindhold og e-mail marketing.

Hjælp fra reklamebureau i København, Århus og Ålborg

Hvis din virksomhed, uanset om det er i København, Århus og Aalborg, står og mangler rådgivning og hjælp til at markedsføre ydelser eller produkter til din specifikke målgruppe, så kan du tage fat i et reklamebureau.

Det helt traditionelle reklamebureau i København, Århus og Aalborg arbejder med det, man kalder “full-service”, og har ofte fokus på biografreklamer, radiospots, tv-reklamer, brochurer, annoncer m.m.

Derudover finder man både bureauer, som arbejder mere specifikt og nichepræget indenfor et specielt emnefelt. Der findes blandt andet mediebureauer, eventbureauer, PR-bureauer og SEO-bureauer. Alle med hver deres hovedfokus.

Ofte kan flere af de emnespecifikke reklamebureauer ligeledes hjælpe med de andre discipliner. og her er PK Medier et godt eksempel på et SEO-bureau, som også udarbejder content i alle formater - Facebook annoncering, kreativt udvikler hjemmesider og meget mere i både København, Århus og Aalborg.

Hvorfor skal et reklamebureau hjælpe dig?

Hvis du ejer en forretning i København, Århus eller Aalborg - om det er en simpel hjemmeside, en webshop eller fysisk butik - er det essentielt også at markedsføre din forretning. Uden markedsføring kommer der ingen nye kunder til. For hvordan skulle din målgruppe få kendskab til lige netop din forretning?

Det har altid været vigtigt at markedsføre sig selv og sin virksomhed - uanset om du befinder dig i København, Århus eller Aalborg - for at kunne blive synlig for dine potentielle kunder. Det er dog blevet muligt at markedsføre sig bredere og mere segmenteret grundet de mange digitale markedsføringsmuligheder, som vi i dag har fornøjesen af.

De analoge markedsføringsstrategier har førhen ramt alt og alle, hvor data og det online univers gør det muligt at specificere sit indhold, og dermed sin online markedsføring, til præcis den målgruppe, som er ønsket.

Det kan være svært at finde rundt i alle de digitale muligheder - for hvor skal du være synlig og hvordan? Hvis dine egenskaber og kompetencer ligger et andet sted, så fokusér på det og lad et professionelt reklamebureau hjælpe dig i både København, Århus, Aalborg og resten af Danmark.

I dette indlæg kommer vi ind på, hvordan vi, som reklamebureau i København, kan hjælpe dig og din virksomhed på en bedst mulig måde - uanset om din virksomhed ligger i København, Århus eller Aalborg.

Influencer marketing: sociale medier som reklameplads

Hvor finder man et reklamebureau i København, Århus og Ålborg?

PK Medier har et hold af specialister siddende i København, som kan hjælpe med alt indenfor SEOGoogle Ads, Facebook Ads, hjemmesider og mere til. Trods placeringen i København, hjælper vi også din virksomhed i både Århus, Aalborg og resten af Danmark.

Og måske du kan nikke genkende til følgende udfordringer, men bare rolig, for vi står klar til at hjælpe dig på rette kurs:

  • Mangler din hjemmeside besøgende, kan vi hjælpe med at reklamere gennem diverse markedsføringskanaler og på den måde optimere din konverteringsrate og salg.
  • Ligger din hjemmeside ikke så højt på Google, skal vi have gang i søgemaskineoptimering (SEO), som giver dig bedre rangering på Google.
  • Sælger du et produkt, som ingen rigtigt kender til? Så ser vi ind i at udvikle indhold og strategier for Facebook Ads, Google ads eller lignende.
  • Der er mange knapper og parametre at skrue på for at fremme din virksomhed digitalt. Synligheden og konverteringerne kommer ofte ikke af sig selv.

FAQ

Hvad er et reklamebureau?
Et reklamebureau er en virksomhed, som tilbyder hjælp til markedsføring inden for branding og reklame.
Hvor finder man et reklamebureau?
Der findes mange forskellige reklamebureauer. Hos PK Medier er vi altid klar til at hjælpe med reklamer, markedsføring og SEO.
Kan man bruge det samme reklamebureau i København, Århus og Ålborg?
I dag foregår al markedsføring digitalt, hvilket betyder, at det er yderst nemt for et bureau at hjælpe virksomheder over hele Danmark.
Hvad koster et reklamebureau?
Prisen på et reklamebureau varierer, og afhænger af omfanget af projektet samt bureauets erfaring.
chevron-downmenu-circlecross-circle