Online markedsføring ejendomsmægler - Sådan gør du

Der er ingen tvivl om, at det er alt afgørende for enhver virksomhed at have en digital tilstedeværelse, hvilket derfor også gælder med online markedføring af en ejendomsmægler. Vi har mange års erfaring med digital synlighed og netop også for denne branche.

Vi arbejder ud fra, at du blot betaler for performance, og vi har derfor heller ingen binding.

online markedsføring ejendomsmægler
online markedsføring ejendomsmægler

Vi befinder os i toppen på Google, organisk, og det samme gælder vores samarbejder, hvilket er et resultat af vores 90 dages framework.

bedste seo bureau i Danmark

Vi arbejder ud fra performance og ingen binding

bedste seo bureau i Danmark

Find os # 1 på "SEO" og +200 andre søgeord

bedste seo bureau i Danmark

Garanti for top 3 inden for 90 dage

En løsning, der passer dine behov

Vi hjælper dig med online markedsføring som ejendomsmægler, og skræddersyr den enkelte løsning til hver kunde. Vi arbejder uden binding og bundne kontrakter med vores samarbejder. Se mere om dine muligheder.

seo bureau

Projektbasis

Har du brug for specifik rådgivning på konkrete projekter, så er dette læsningen med løbende betaling efter behov.

seo bureau

Sparringspartner

Er du på jagt efter en løbende sparringspartner, men hvor du implementerer løsningerne. Vi står klar som både din tekniske og strategiske samarbejdspartner.

seo bureau

Den komplette løsning

Søger du et bureau, som står for alt lige fra analyser, implementering og rapportering, hvor du har tid til din kerneforreting? Vi kan bistå med løbende månedlige opgaver og vedligeholdelse, uden bindning.

+300 cases

online markedsføring ejendomsmægler

Et væld af brancher

Foruden at vi har flere års erfaring med online markedsføring for ejendomsmægler, så har vi samarbejdet med et utal af brancher i store og små størrelser. 

Vi ved, at du som ejendomsmægler har travlt, og derfor er det vigtigt at have en online marketingstrategi og mæglerannoncering. Vi ved godt det kan være svært at komme i gang, så derfor har vi her lavet en guide, som viser dig at ‘sådan laver du markedsføring for en ejendomsmægler online’.

online markedsføring ejendomsmægler
Billedet ovenover viser søgeresultatet af "SEO" på Google d. 13.11.23 på desktop søgning. Resultatet kan variere.
god online markedsføring for ejendommæglere

Find os i toppen, hvor vi også kan få dig op

Show it, don't tell it. Vi ved, hvordan du kommer op organisk på Google, og det gør vi, fordi vi på bedste vis gør det inden for egen branche. Samarbejd derfor med eksperter, specialister, nørder, kreative & krøllede hjerner.

seo bureau

Vi er sikre på, vi er de rette for dig til online markedsføring for ejendomsmægler

Hvad kan vi gøre for dig?

Vores eksperter og specialister sidder hver dag klar til at gøre en forskel, om det er på Google, Facebook eller anden platform, hvor end din virksomhed kan vækste. Vi kender til markedet inden for online markedsføring for en ejendomsmægler, og hvordan jeres muligheder ser ud.

Mød Helle

SEO & PPC SPECIALIST

Helle er sidder med kundekontakt og daglig projektledelse, og har det store overblik.

Helle arbejder med online markedsføring ejendomsmægler

Mød Mads

SEO SPECIALIST

Mads sidder bag flere tekniske genialiteter og har fingeren på den digitale SEO puls for tekniske muligheder.

Mads laver online markedsføring for ejendomsmæglere

Mød Jesper

CLIENT MANAGER

Jesper sidder med online markedsføring for ejendomsmælger i alle størrelser, og bidrager med bl.a. Google Ads.

Jesper laver online markedsføring ejendomsmægler
Tal med en specialist

Er vi et match?

seo bureau

Vi er et match, hvis du ser dig selv vækste med holdbarhed, og ikke korte løsninger.

seo bureau

Hvis du ønsker sparring og assistance til din online markedsføring med eksperter indenfor området. Vi går i dybden, og vi mener, det vi laver.

seo bureau

Du gerne vil have flere slag, fremvisninger eller kontakter til boliger gennem større synlighed online. Vi hjælper dig med at komme ud over stepperne.

Vi er ikke et match..

seo bureau

Hvis du er overbevist om at markedsføring ikke er pengene værd, og at din virksomhed ikke kan skaleres - indenfor SEO, annocering, Google Ads og mange flere områder.

seo bureau

Hvis du ikke ønsker at arbejde sammen med ildsjæle, som brænder for kreative og strategiske løsninger. 

seo bureau

Hvis du ikke tror på det løbende arbejde, som det kræver med online markedsføring for ejendomsmægler. Vi ser ind i alle typer af løsninger. Vi sikrer dig at dit projekt følges til dørs.

Danmarks bedste søgemaskineoptimering-specialister

Som specialiseret SEO bureau i København med 15+ specialister, kan vi komme med en samlet løsning til at øge din virksomheds synlighed og skabe større omsætning. Dette gør vi med søgemaskineoptimering - fokus på tekst, links, søgeordsstrategi og visuelle forbedringer, der giver holdebare resultater, inden for 90 dage. Så behøver du ikke at gå i budkrig for at ligge #1 - det hele kan komme organisk.

Få en gratis analyse af jeres website og SoMe

Indtast din hjemmeside herunder, og vi kommer med oplæg på dine muligheder, som kan sikre dig topplaceringerne.

Hjemmeside for en ejendomsmægler

Først og fremmest er det essentielt for enhver ejendomsmægler at have en hjemmeside. Langt de fleste mennesker er i dag at finde online, og derfor er det vigtigt at have en hjemmeside, hvor du ikke blot kan føre markedsføring, men også byde potentielle kunder velkommen til din forretning. 

Når du først kommer i gang med din online markedsføring, vil du hurtigt opleve at det vil lede brugere ind på din hjemmeside, som herefter vil lede dem til at kontakte dig. Din hjemmeside er altså bindeledet mellem online brugere og dig selv. 

Hjemmesiden kan både bruges, hvorpå potentielle kunder kan kontakte dig, men også til at give dig vigtig insight ind i blandt andet deres opførsel, så du bedst muligt kan effektivisere din online markedsføring mod din målgruppe. 

Når det kommer til hjemmesider, kan du selv lave en hjemmeside ved brug af forskellige online programmer, eller vælge at få professionel hjælp. Hos PK Medier er vi eksperter inden for online markedsføring og hjemmesider. Vi har lavet en gudie til hvordan du selv kommer i gang med din hjemmeside, eller du kan læse vores blog på ‘sådan vælger du dit webbureau’.

Det er altså sådan du starter med at lave markedsføring for en ejendomsmægler online.

Sådan laver du markedsføring for en ejendomsmægler på de sociale medier online

Har du ikke allerede Facebook, Instagram og alle de andre sociale medier for dig selv som ejendomsmægler, så er det nu du skal have oprettet en profil. De sociale medier er nemlig geniale, når det kommer til at være i kontakt med dine kunder, og til at gøre dig selv mere synlig online.

Der findes forskellige måder, hvorpå du kan lave markedsføring som en ejendomsmægler på de social medier. Du kan nemlig både gøre brug af organisk og betalt content. Hver sin måde har fordele og ulemper, og spørger du os som eksperter, mener vi bestemt at en kombination af de to, er den absolut bedste løsning.

Hvis vi starter med den organiske, som er den gratis måde for en ejendomsmægler at lave online markedsføring via de sociale medier på, så er fordelen jo helt klart her, nemlig at den er gratis. Det eneste du skal gøre er, at lave en profil på de sociale medier du, som ejendomsmægler, ønsker at være tilstede på. Herefter er det bare at poste en masse content.

Ulempen ved organisk markedsføring på de sociale medier er, at du kun når ud til dem som allerede følger dig. Det kan derfor være svært at ramme nye, potentielle kunder på den organiske markedsføring.

Sådan kommer du i gang med Facebook Annoncering for en ejendomsmægler

Når det kommer til betalt online markedsføring for en ejendomsmægler, så snakker vi Facebook Annoncering. Det er ganske enkelt, som vi kender det fra den traditionelle markedsføring, helt almindelig annoncering - bare digitalt. Det er altså content på Facebook og Instagram, som du betaler for. 

Med hvad betaler du så for? Jo, du betaler for at dit content, når ud til flere personer, end blot dem som følger dig, og det er altså fordelen ved mæglerannoncering. Her har du nemlig mulighed for at blive vist til langt flere potentielle kunder, samtidig med at du kan specificere hvem du bliver vist til, så du er sikker på at ramme din målgruppe. 

Ulempen i at bruge Facebook Annoncering for en ejendomsmægler, og som sådan alle andre, er at det er noget du betaler for. Men, som eksperter, må vi altså bare sige at det er pengene værd. Facebook Annoncering virker nemlig rigtig godt, og vi har selv haft rigtig gode resultater med det. Så selvom det ikke er gratis, så endelig ikke glem mæglerannoncering i din online markedsføring.

PK Medier laver online markedsføring ejendomsmægler

Google Ads som en del af din markedsføring

I starten gennemgik vi vigtigheden af at have en god hjemmeside, og udover at både organisk og betalt content via Facebook Annoncering kan pege ind mod din hjemmeside, så kan Google det også. 

På Google taler vi også om organisk og betalt online markedsføring. Det organiske er bedre kendt som SEO, og du har helt sikkert hørt om det før. Det er hvor potentielle kunder eksempelvis søger efter en ejendomsmægler på Google, og har du en god SEO, vil du blive vist øverst i de top tre gratis placeringer på bestemte søgeord, som passer til dig som ejendomsmægler og din målgruppe. 

Det er dog langt fra nemt at komme i top tre på Google, men det er vi heldigvis eksperter i. Så har du brug for hjælp til din SEO strategi, så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud

Du kan dog også gøre dig brug af Google Ads, som er den betalte del af Google. Her gælder det stadig om at have en god hjemmeside og være relevant for dine bestemte søgeord, men også om at byde den rigtige pris på selvsamme søgeord. Google Ads, ligesom Facebook Annoncering, er rigtig godt givet ud, når det kommer til dine online markedsføring som ejendomsmægler. 

Har du brug for hjælp til Google Ads, så har vi både lavet en guide, men står også klar til at hjælpe dig. 

Det var altså vores guide til ‘sådan laver du markedsføring for en ejendomsmægler online’ - al held og lykke herfra.

Content marketing

Boligmarkedet kan være en jungle at finde rundt i og at forstå. Det kræver, at man sætter sig ind i en helt masse forskellige ting såsom lån, salær, advokatregninger og listen er lang. Gennem mæglerannoncering kan din ejendomsmægler virksomhed opnå synlighed på Google og andre søgemaskiner ved at skrive tekster i form af blogindlæg, artikler osv. på jeres hjemmeside. 

Disse tekster kan skrives ud fra seo, så de rammer de søgeord, som dine potentielle kunder og klienter søger på på søgemaskiner. På den måde kan din virksomhed både bidrage til at forklare om de væsentlige ting ved at forstå boligmarkedet eller hvad det vil sige at være ejendomsmægler eller eksempelvis lave en guide til "sådan bliver du ejendomsmægler". 

Det kan måske virke irrelevant for mæglerannoncering, men det kan være med til at skabe synlighed med online markedsføring af ejendomsmægler. Når det kommer til marketing og markedsføring må man nogen gange tænke ud af boksen, når det gælder kreativiteten, men stadig holde sig indenfor de værktøjer og strategier, der er bevist at virke. 

Vi giver dig her nogle eksempler på, hvad dine artikler eller blogindlæg kan handle om:

  • Sådan bliver du ejendomsmægler
  • Det kan en ejendomsmægler hjælpe med
  • Online ejendomsmægler
  • Hvordan bliver jeg ejendomsmægler?
  • Mæglerannoncering

Det gode ved seo er, at det er gratis i den forstand, at det ikke koster penge at implementere. Det eneste det koster, er tid og tålmodighed. Hvis det virker uoverskueligt at sætte sig ind i, findes der mange muligheder for at få hjælp til det af eksperter eller gennem et seo kursus, som også findes online.

Du kan også læse vores guide til seo for begyndere, hvor vi hjælper alle nybegyndere igang, ved at dele ud af vores mange års erfaring med søgemaskineoptimering. 

PK Medier oplysninger

Pk Medier seo bureau København

FAQ

Hvad indebærer online markedsføring for ejendomsmægler?
Online markedsføring for ejendomsmægler handler om at brede kendskabet til din forretning. Dette kan blandt andet gøres gennem SEO, som gennem teknikker kan få din hjemmeside til at rangere højere på Google.
Hvordan fungerer Google Ads?
Google Ads er betalte annonceringer, som gør, at din hjemmeside står under "sponsoreret", når man laver en Google-søgning.
Hvornår skal man bruge online markedsføring for ejendomsmægler?
Hvis du ønsker, at din virksomhed skal vækste eller synes, at dine konkurrenter klarer sig bedre med digital markedsføring, er det en god idé at opskalere på din online markedsføring.
Hvad indebærer online markedsføring?
Google Ads er annoncer, som købes hos Google. Disse vil koste dig penge, hver gang en bruger klikker på din side, og fører ofte til mere kortsigtede resultater end SEO.
Online markedsføring kan både være Google Ads, SEO, SoMe og meget mere. Begrebet dækker blot over markedsføring, som foregår over nettet.
chevron-downmenu-circlecross-circle