Vi opnår kommision via links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

ECOVACS robotstøvsuger - Få mere tid i din hverdag

Du kan med fordel vælge en ECOVACS robotstøvsuger, hvis du ønsker effektiv og grundig rengøring i dit hjem. Med modeller som Deebot OZMO 950, Deebot X1 Omni, Deebot OZMO T8 Aivi, Deebot T9+, Deebot 605 og mange andre får du ikke bare en god støvsuger, men også en rigtig god investering.
Af 
forsidebillede

ECOVACS har i mere end 20 år arbejdet med robotteknologi, og derfor kan du også stole trygt på, at de har styr på deres teknologi, ikke bare når det kommer til en god Deebot robotstøvsuger, men også både vinduespudsning, luftrensning og græsslåmaskiner.

Bedste iRobot robotstøvsugere

i5-roomba-robotstoevsuger-irobot

iRobot Roomba i5

Hurtig til at støvsuge
Perfekt til hjem med dyr
Opdaterer automatisk software

iRobot

1.999,-

4,1 på Trustpilot med +20 anmeldelser
i7-irobot-roomba-robotstoevsuger-irobot

Roomba i7 robotstøvsuger

Scanner hjemmet
Høj sugeevne
Høj batteritid

iRobot

2.999,-

roomba-j7-robotstøvsuger-irobot

iRobot Roomba j7

God til at undgå forhindringer
Høj sugeevne
God batteritid

iRobot

3.999,-

Vi har samlet nogle af de bedste tips og tricks til, hvad du kan gøre, hvis du i forvejen har en selvkørende støvsuger, som ikke kan komme over dine dørtrin eller dørkarm, eller hvis du går med tanker om at få lidt ekstra hjælp til rengøringen derhjemme, men er bange for at skulle stå med et problem, hvor den ikke kan komme over dine høje dørtrin på 3 cm.

I denne artikel

Herunder finder du de bedste valg fra de populære og innovative mærke. Vi har undersøgt og sammenlignet de forskellige robotstøvsugere, så du ikke behøver at gøre det. Desuden er de vigtigste og mest centrale oplysninger samlet og karakteristika er klarlagt her.

De bedste ECOVACS robotstøvsugere

ECOVACS Deebot OZMO T8 Aivi

 • Prisklasse: 2.639 kr.

Højde på 9,3 cm

Robotstøvsuger

Vægt på 4,7 kg

Fordele: 

 • TrueDetect 3D teknologi
 • SmartHome kompatibel
 • OZMO Pro-moppeteknologi

 

Højdepunkter:

 • App- og stemmestyring
 • Lang køretid på 175 minutter
 • Tre-niveau sugeevne

Hvorfor vælge ECOVACS Deebot OZMO T8 Aivi?

Der er mange gode grunde til at vælge netop ECOVACS Deebot OZMO T8 Aivi. Her får du nemlig ikke har en god og effektiv robotstøvsuger, men også en grundig gulvvasker, der gør hele rengøringen meget nemmere.

ECOVACS Deebot OZMO T8 Aivi er udstyret med den smarte og unikke OZMO Pro-moppeteknologi, der kommer selv de mest genstridige pletter til livs. Dette sker med den praktisk rotationsmoppeplade, der arbejder i cirkulærende bevægelser, og så kommer godt ned i underlaget, så selv indtørret kaffe og andet skidt skrubbes af gulvet.

Hennem True-Mapping teknologien med en ny DToF-laserbaseret sensor får du op til fire gange så høj nøjagtighed, når ECOVACS Deebot OZMO T8 Aivi kortlægger rummets indretning og forhindringer. Dette sker blandt andet igennem grænseindstilling, individuel rumrengøring, tæpperegistrering og Multi-Floot-kortlæging.

Find den her hos Roboteksperten

ECOVACS Deebot OZMO 950

Fordele: 

 • Smart Naci 3.0 navigations- og kortlægningsteknologi
 • Automatisk overfladeregistrering
 • OZMO moppe-teknologi

Højdepunkter:

 • Tre sugeniveauer
 • Kortlægning af rengøring på flere gulvniveauer
 • App- og stemmestyring

Denne intelligente robotstøvsuger samler alt det gode fra forsekllige støvsugere. Her får du nemlig sugestyrken fra en ledningsfri støvsuger kombineret med mobiliteten fra en konventionel robotstøvsuger. Det betyder således, at du står med en effektiv og præcis robotstøvsuger, hvis du vælger en ECOVACS Deebot OZMO 950.

Gennem de tre forskellige sugeniveauer kan du finde den helt rette sugestyrke til netop den rengøringsopgave, du står overfor. Dette er helt uagtet gulvstypen og opgavens omfang. Hertil gør den kraftige motor og den lange batterilevetid det både nemt og bekvemt at støvsuge, moppe og rengøre større rum og hele hjem - på én og samme tid. 

Med det smarte navigationssystem scannes og kortlægges det pågældende rum, så robotten kan genkende og huske rummets indretning. Dette gælder ikke bare én etage, men kan ske på flere forskellige gulvniveauer og etager.

YouTube video

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle