Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Elselskaber Århus - Find bedste og billigste elpris (2023)

Vil du vide mere om de bedste elselskaber Århus? Få indblik i, hvor du får de bedste elpriser time for time. Vi gennemgår de mange muligheder, så du kan finde frem til den rette elleverandør for dig. Se også oversigt over strømpriser og mere.
billigste elselskab
Sammenligning af +20 elselskaber
Af 

Frit valg af udbyder

Vidste du, at det er gratis og frit at vælge sin el udbyder, herunder elselskaber Århus? Det har siden 2003 stået danskerne frit for skifte mellem de mere end 40 forskellige selskaber, der findes i Danmark. Det er derfor en fordel at sætte sig ind i, hvor du får den bedste elpris time for time, hvilket abonnement der er mest fordelagtigt, om du ønsker fast eller variabel pris osv.

Se også mere om elpriser time for time.

Mange danskere er af den opfattelse, at det er besværligt at skifte elselskab, hvilket vi ønsker at lave om på. Det kræver nemlig blot at du vælger et nyt selskab, hvorefter dette står får at afmelde din gamle aftale. Er du i tvivl om processen kan du læse mere på skift af elselskab.

Mange elselskaber Århus at vælge mellem

Der findes mange valgmuligheder, ønsker du en aftale med et af de bedste elselskaber Århus. Du kan med fordele tjekke deres anmeldelser, abonnementer og tilbud ud før du træffer en endelig beslutning. 

Men faktisk behøver du slet ikke at vælge en lokal udbyder, men kan vælge mellem mange forskellige rundt omkring i landet. Det er derfor oplagt at undersøge, om nogle elselskaber Århus tilbyder flere fordele end andre. Mange er især glade for at kunne følge med i elpriser time for time gennem en app.  

Der er en række ting, som er gode at beslutte på forhånd, herunder om du ønsker elselskab uden aconto, fast eller variabel pris m.m. Forskellen ligger i, hvorvidt du betaler det, som strømmen reelt koster hver time, får leveret strøm til faste priser.

Hvis du vælger en aftale med strøm til fast pris kan du risikere at betale mere end strømmen egentlig er værd, mens du andre gang får den billigere end andre steder i landet, fordi din pris ligger fast, lavere end markedsprisen.

Elselskab Pris pr. kWh Månedlig pris
Nordisk Energy 199,00 øre 298,50 kr
NettoPower 206,00 øre 309,00 kr
Gasel 208,00 øre 312,00 kr
OK 212,00 øre 318,00 kr
Energi Fyn 216,00 øre 324,00 kr

Priserne er et estimat. Listen er senest opdateret d. 21.11.23. Kilde: elpris.dk.

7 Elselskaber Århus

Priserne er et estimat. Listen er senest opdateret d. 29.11.23. Kilde: elpris.dk.

Elselskaber i Århus

Find den bedste el i Århus

Der er mange gode grunde til at være opmærksom på nuværende elaftale. Det er nemlig helt op til den enkelte, hvilket elselskab Århus man ønsker at bruge, dog er man underlagt et netselskab, som man ikke selv kan vælge mellem.

Der er mange forskellige elselskaber Århus at vælge mellem, så der er ingen grund til at betale overpris eller ikke få flest muligt fordele. En god idé er at sammenligne udbydere, så du kan blive helt skarp på tilbud. Måske der er mange penge at spare?

Sådan finder du det bedste elselskab i Århus

Vi forstår godt, at det kan være uoverskueligt at vælge mellem de bedste elselskaber Århus. På vores liste har vi samlet 10 gode bud, som du med fordel kan sammenligne, så du finder den udbyder der matcher dine behov bedst. Husk at det er helt op til dig, hvilken udbyder du foretrækker. Og det er faktisk rent nemt at skifte.

FAQ

Hvilke elselskaber Århus er bedst?

Dette afhænger af, hvad der er vigtigst for dig. Der er forskel på alt fra pris, bindingsperiode, kundefordele. Vores bedste råd er derfor at sammenline forskellige udbydere.

Er det gratis at skifte elselskab?

Det er som udgangspunkt gratis at skifte elselskab i Danmark, dog skal du sørge for at overholde din kontrakt. Det kan koste penge at skifte udbyder midt i en bindingsperiode.

Kan jeg vælge mellem alle elselskaber Århus?

Ja, det er op til den enkelte dansker at vælge eludbyder. Der er derfor frit valg på alle hylder, og du kan med fordel sammenligne din eksisterende elaftale med andre.

Er det svært at skifte elselskab?

Nej, det er faktisk ret nemt. Det kræver blot at du kontakter den udbyder, du ønsker at skifte til, og så klarer de resten af arbejdet for dig.

PK Medier tester

Vi skriver generelt om mange forskellige områder. Hvis du/i har nogle forslag til hvad vi ellers skal skrive om, så ring til os på +45 42 41 16 47 eller send os en mail på kontakt@pkmedier.dk

Angivelse af kilder og test

menu-circlecross-circle