Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Elselskaber Nordjylland - bedste priser på el og strøm 2023

Få styr på dine muligheder med elselskaber i Nordjylland, så du kan finde den billigste løsning i 2023 og spare på dine elpriser. Find billig strøm, information om diverse udbydere og meget mere her i artiklen. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål.
billigste elselskab
Sammenligning af +20 elselskaber
Af 

Hvor finder du den billigste elpris?

Du finder den billigste strøm i NordJylland i skrivende stund hos NettoPower. Dette skal du være opmærksom på, varierer hele tiden.

Men er du, som mange andre danskere, på jagt efter den billigste pris på el eller strøm i 2023, så er du kommet det rette sted til at få det helt store overblik. Vi har samlet elselskaber i Nordjylland på en liste til dig her, så du kan komme i gang med dit skift af elselskab. Vær opmærksom på, om du har bindingsperiode i dit nuværende.

Det billigste? Det er relativt, da prisen varierer alt efter hvor du befinder dig, hvilken energikilde din udbyder benytter, om du har fast eller variabel pris - og mange andre ting.

Du kan herunder se en liste over elselskaber i Nordjylland, så du kan få et overblik. Priserne ændrer sig løbende for prisen pr. kWh.

Hvordan finder du din bedste udbyder?

Inden du skal vælge din kommende udbyder, evt. fra denne liste af elselskaber i Nordjylland, så kan du tænker over følgende ting, inden du vælger:

  • Ønsker du sikkerhed i din udgift til elselskabet?

  • Vil du have ekstra tilbud med i prisen?

  • Bruger du ofte strøm inden- eller udenfor primetime?

  • Bor du alene eller en hel familie?

Dit valg kan afhænge af dit forbrug og den aftale, du får med dit selskab og udbyder på strøm. Dog vil de fleste priser ligge forholdsvist tæt på hinanden, da hele markedet for elpriser i Skandinavien reguleres af Nord Pool.

Er du nysgerrig på hvordan elpriser time for time udvikler sig i løbet af dagen, har vi også en direkte live opdatering klar til dig. Hovedsageligt så du ved, hvornår det er smartest at benytte strøm i hjemmet. Vi hjælper dig med meget mere end elselskaber i Nordjylland.

Elselskab Pris pr. kWh Månedlig pris
Nordisk Energy 199,00 øre 298,50 kr
NettoPower 206,00 øre 309,00 kr
Gasel 208,00 øre 312,00 kr
OK 212,00 øre 318,00 kr
Energi Fyn 216,00 øre 324,00 kr

Priserne er et estimat. Listen er senest opdateret d. 21.11.23. Kilde: elpris.dk.

Strømpriser i 2023 & 2024 Nordjylland

Det kan være svært at sætte en fast pris på elpriser i 2023 & 2024 i Nordjylland, men det er muligt at estimere priserne løbende, og fra tidligere år. 2023 er snart slut, og derfor ser de fleste ind i 2024 priser på strøm, og hvordan disse vil stige eller falde.

I følge grafer og analyser, ser vi et tydeligt mønster i prisudvikling på el i hele landet. Fra september 2022 til marts 2022 ser vi nogle af de højeste strømpriser længe, hvilket nu er faldende.

En markedspris på el vil derfor også hele tiden ændre sig, og det gælder for alle elselskaber i Nordjylland og resten af landet - da de, som nævnt, alle er afhængige af Nordpol.

Se vores tabel herunder, hvor vi har samlet 10 navne på elseskaber i Danmark i 2023 og rangeret dem efter deres Trustpilot score. På den måde er du altid opdateret på det bedste elselskab. 

Elselskaber i Nordjylland

Sammenlign priser for at finde den bedste

Hvis du er på jagt efter det billigste, bedste eller dyreste elselskab, så er det altid vigtigt at holde dem op mod hinanden for at kunne vurdere om priserne er retfærdige eller ej.

Du kan her på siden se priserne live, så du kan sammenligne dem i alt fra Nordisk Energy priser til strømpriser andel eller andel energi priser time for time, for at kende til mulighederne.

  • Nordisk Energy i Nordjylland - gennemsnitligt på 2,08 pr. kWh.
  • Andel Energi - 2,22 pr. kWh

6 elselskaber i Nordjylland

Priserne er et estimat. Listen er senest opdateret d. 29.11.23. Kilde: elpris.dk.

Elselskaber Nordjylland

PK Medier tester

Vi skriver generelt om mange forskellige områder. Hvis du/i har nogle forslag til hvad vi ellers skal skrive om, så ring til os på +45 42 41 16 47 eller send os en mail på kontakt@pkmedier.dk

Angivelse af kilder og test

menu-circlecross-circle