Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Elselskaber Fyn - Elpriser time for time i området

Leder du efter svar på, hvilke elselskaber på Fyn, der er de billigste, bedste og mest brugervenlige? Du er kommet det rette sted, idet vi skaber overblik over elpriser time for time, og hvor du finder den bedste strømpris.
billigste elselskab
Sammenligning af +20 elselskaber
Af 

Et stort overblik over din udbyder

Det kan være svært at få det store overblik over dine muligheder, når det kommer til udbydere af el og strøm. Fordi der findes et hav af muligheder, og der er ikke et entydigt svar på, hvilke elselskaber på Fyn der er bedst for dig. Det kommer an på alt fra placering og til behov.

Du kan derudover læse mere om elpriser time for time, variable eller faste priser, abonnementer, abonnementfri strøm og alt muligt andet her på siden.

Senere i denne artikel, kommer vi omkring, hvilke parametre du bør overveje i dit valg af selskab, samt hvilket der er bedst for dig.

Liste over 6 elselskaber på Fyn

Priserne er et estimat. Listen er senest opdateret d. 29.11.23. Kilde: elpris.dk.

Hvorfor er der forskel på elselskaber på Fyn?

Skal du til at skifte selskab, er der flere ting du bør overveje, da der er forskel på selskaberne og de ting som de udbyder. Det er her forskellen ligger. Nogle tilbyder variable priser mens andre tilbyder faste men højere priser. Vi tager dig igennem et par punkter, du skal være opmærksom på:

  • Tilbydes der variable eller faste elpriser?
  • Er der bindingsperiode?
  • Skal du betale opstartsgebyrer?
  • Hvilken energikilde benytter de?

Disse punkter er blot et par af de ting, du kan være opmærksom på og som påvirker din pris. Når du vælger mellem elselskaber på Fyn, kan din pris også være påvirket af, hvor din bolig befinder sig.

Elselskab Pris pr. kWh Månedlig pris
Nordisk Energy 199,00 øre 298,50 kr
NettoPower 206,00 øre 309,00 kr
Gasel 208,00 øre 312,00 kr
OK 212,00 øre 318,00 kr
Energi Fyn 216,00 øre 324,00 kr

Priserne er et estimat. Listen er senest opdateret d. 21.11.23. Kilde: elpris.dk.

Elselskaber på Fyn

PK Medier tester

Vi skriver generelt om mange forskellige områder. Hvis du/i har nogle forslag til hvad vi ellers skal skrive om, så ring til os på +45 42 41 16 47 eller send os en mail på kontakt@pkmedier.dk

Angivelse af kilder og test

menu-circlecross-circle