Vi opnår kommision via links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Qookware 7,5L airfryer - Anmeldelse og test af produktet

En Qookware 7,5L airfryer er en nytænkende maskine, hvor der er kælet for detaljerne. Læs mere om, hvorfor netop denne maskine er et godt tilvalg. Du får også bud på retter, som du kan lave i en airfryer.
Af 
qookware airfryer

En Qookware airfryer kan blive din nye bedste ven. Madlavningen laves både hurtigere, nemmere og med meget mindre olie end traditionelle frituregryder. Du opnår dog stadig det lækre og sprøde resultat, som hvis du lavede det i en friture.

 • qookware airfryer
  Produkt:
  Qookware 7,5L airfryer
  Bedømmelse
  5/5
  God pris
  Set i Løvens Hule
  Transparant glas
  Se tilbud
  Se bedste pris
 • Seneste opdatering: 19 januar 2024

  Vi sørger altid for at vores guide er opdateret, så du som læser, hele tiden er opdateret på de bedste produkter på markedet. 

  Hvad er en Qookware 7,5L airfryer?

  En Qookware 7,5L airfryer er ny på markedet, og adskiller sig fra de mange andre varianter ved at åbne ovenfra. Den har derfor ikke den velkendte skuffe, som ses hos andre mærker. Dette giver maskinen et mere minimalistisk design, som passer ind i de fleste køkkener.

  Med en kapacitet på 7,5 liter er der plads til, at du kan lave mad til hele familien. Den er også oplagt til at have gæster ovre, hvor du kan slippe for at bruge evigheder i køkkenet. 

  Den øverste del af maskinen er transparant, hvilket betyder at du kan kigge ned til maden imens den kører. På den måde kan du lettere vurdere, hvornår din mad er færdig.

  Hvad kan man lave i en Qookware 7,5L airfryer?

  En Qookware 7,5L airfryer benytter en teknologi, der cirkulerer varm luft rundt i maskinen, og på den måde sørger for, at maden bliver lækker. Det er ofte populært at lave kylling, flæskesteg eller pommes frites i en airfryer, da man får den perfekte sprødhed uden de store mængder olie.

  Det kan være svært at vide, hvornår maden har fået nok i en airfryer, og derfor er det smart, at Qookware 7,5L airfryer har et transparant glas for oven. På den måde undgår du at servere brændt kylling eller brændte pommes frites til dine gæster.

  Hvorfor vælge en Qookware 7,5L airfryer?

  Ønsker du at have en airfryer, som passer godt ind i de fleste køkkener og fungerer som den skal, er en Qookware 7,5L airfryer et oplagt valg. Madlavningen bliver både hurtigere og nemmere med maskinen, og du får et lækkert resultat.

  Når du er færdig med madlavningen, skal du blot putte beholderen i opvaskemaskinen, hvorefter den er klar til at blive brugt igen. 

  Ved at opnå ovenfra undgår man, at håndtaget til skuffen bliver en del af designet, og airfryeren fremstår derfor mere elegant end mange andre varianter. 

  Når man skal tage kurven op, skal man blot holde på de to håndtag, som forbliver kølige under madlavningen. Du skal derfor ikke være bange for at brænde dig, når du tager den op.

  Angivelse af kilder

  BBC Good Food - se kilde her.

  Good Housekeeping - se kilde her.

  The Independant - se kilde her.

  menu-circlecross-circle