Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Wildenburg el ladcykel test - find cykler på tilbud

En el ladcykel er det fundstændig oplagte valg, hvis du er træt af at træde hårdt i pedalerne, når du skal fra a til b med børn på cyklen eller varer og andre ting, som kan bidrage til den hårde cykeltur.
Af 
Opdateret d. 16. november 2022
forsidebillede

Med en ladcykel på el, går det hele lidt nemmere. Wildenburg har udviklet og bygget nogle helt igennem kvalitets cykler på el, hvor hverdagens travlheder og andre erinder kan foretages både nemt og bekvemt. Du kan sågar opleve en både hyggelige og sjov cykkeltur gennem morgentrafikken, fordi det bare går lidt nemmere til med en ladcykel på el, der har alle de bedste funktioner, du kan drømme om. 

Anbefaling af Wildenburg ladcykel med el

i5-roomba-robotstoevsuger-irobot

Wildenburg Nordic PLUS El Ladcykel

Træbænke i ladet
Består af premium materialer
Antitilt system

Moride

17.999,-

4,1 på Trustpilot med +20 anmeldelser
i7-irobot-roomba-robotstoevsuger-irobot

Wildenburg Nordic Plus Fronter

Integreret for- og baglys
Indstigning gjort nemt foran i lad
Fancy kalechesystem

Moride

19.399,-

roomba-j7-robotstøvsuger-irobot

Wildenburg Adventure – Rounded

En af de bedste topmodeller
Rigtig god centermotor
Stor pålideligt batteri

Moride

27.999,-

roomba-j7-robotstøvsuger-irobot

Wildenburg Adventure – Quadro El Ladcykel

Gode materialer
Stærk motor og batteri
Kører langt på batteriet

Moride

28.999,-

Wildenburg tilbyder cykler i flere prisklasser, så alle kan være med, men fælles for cyklerne er, at der ikke er gået på kompromis med kvaliteten af hver af dem. Ladcyklerne indeholde elementer, der gør dem unikke og brugeranvendlige. 

Køber du en el ladcykel, måske på tilbud, fra Wildenburg får du adgang til en sikker cykel med smart kalechesystem, integrerede cykellygter, farvedisplay med sensor og meget mere. 

I denne artikel

Vi vil i denne artikel gennemgå de bedste modeller, som producenten Wildenburg producerer. Herunder hører naturligvis Nordic, som er en opgradering af det tidligere Classic, Dog, PLUS samt Fronter. Vi vil opgive de bedste egenskaber ved hver el ladcykel og give en anmeldelse af brug og karakteristika.

Du kan således bruges denne test og guide til at basere din købsbeslutning på, da vi har gjort vores for at finde de rette oplysninger og test, samt lavet en god anmeldelse og meget andet, som du kan brug til din sammenligning mellem de forskellige modeller.

Vores anbefaling til en Wildenburg el ladcykel

Herunder finder du vores anbefalinger til den bedste Wildenburg el ladcykel ud fra forskellige formål og kategorier. Du vil således kunne finde den bedste Wildenburg el ladcykel inden for hver kategori med en anmeldelse og begrundelse herfor.

wildenburg-nordic-plus-fronter-el-ladcykel

Wildenburg Nordic PLUS

  • Prisklasse: 19.999 kr.

Integreret LED-lys

El ladcykel

Topfart på 25 km/t

Fordele:

Anti-tilt

Hydrauliske bremseskiver på forhjulene

7 gears Shimano SIS-tourney-system

Højdepunkter:

Smart kalechesystem

Pris på under 20.000 kr.

Bremselys
Moride-logo
God service.
Hurtig levering.
Dansk virksomhed

Hvorfor Wildenburg Nordic PLUS?

Du kan med fordel vælge Wildenburg Nordic PLUS, hvis du er ude efter en god og effektiv el ladcykel, der både har plads til op til fire børn, hydrauliske bremser, bremselys, smart kalechesystem, som er nemt at sætte op og tage ned, har anti-tilt, styrdæmpning og mange andre gode og fede funktioner.

Nordic-serien, der er en opgradering af den tidligere serie Classic, har stadig det hollandske forbillede, som betyder, at du finder det mere kasseformede ladrum med masser af plads på Wildenburg Nordic Plus. Batteriet er ligeledes indbygget i ladkassen, som gør det ganske svært både at stjæle og ødelægge.

I ladkassen finder du tro træbænke, hvoraf den ene kan slås op og ned efter behov. Hertil hører fire sæt y-seler, der sikrer passagerer, typisk børn, at de sidder sikkert under transporten. Anti-tilt og styrdæmper gør det desuden til en sikker og behagelig transport for passagerer, såvel som fører af denne Wildenburg el ladcykel.

Al lys på denne Wildenburg el ladcykel fra Nordic serien er LED, herunder for- og baglygter, foruden bremselygten, der angiver, når der bremses. Foruden dette finder du også CST punkteringshæmmende dæk, 7 gear og et smart farvedisplay med sensor til måling af fart og mere på el ladcyklen.

Hvilken el cykel fra Wildenburg skal du vælge?

Som nævnt tilbyder Wildenburg flere modeller i forskellige prisklasser og med forskelligt udseende og funktioner. Det kan derfor være en god ide at foretage en test eller læse grundigt om hver el ladcykel for at finde den helt rette til dig. 

Du kan som regel finde el cykler fra Wildenbrug på tilbud, så afvent og se, om der skulle være udsalg, inden du beslutter dig. Det er ikke nødvendigvis kun til black friday, at du kan finde en billig el ladcykel hos Wildenburg. 

Året rundt er det muligt at finde gode tilbud på el cykler, så det er bare om at hold øje og finde din næste el cykel til en skarp pris. Producenten tilbyder også ekstraudstyr og tilbehør i form af både kædelåse, regnslag, sæder til at fastspænde mindre børn og meget meget mere.

Så hvis du finder en ladcykel på et godt tilbud, har du lidt ekstra penge at gøre godt med og til at shoppe lidt lækkert udstyr til at pryde dit nye køretøj med. 

Er du ikke på udkig efter ladcykler, kan du også finde et bredt udvalg af andre typer cykler hos Wildenburg. Der er helt sikkert en cykel, der passer til dig, og det er uden tvivl også muligt at finde deres andre cykler på et godt tilbud - enten til black friday i november måned eller på et andet tidspunkt på året med udsalg. 

Men test gerne de fede ladcykler ud og se, om det kunne være noget for dig. Det er jo ikke påkrævet at have børn for at cykle på de funktionelle og praktiske cykler. De kan sagtens anvendes til at fragte dagligdagsindkøb, nye møbler eller haveplanter hjem på. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Angivelse af kilder

  1. Wired.com

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle