SEO-Specialist (fuldtid)

Har du indgående kendskab til SEO, elsker du Ahrefs og vil du gerne være en del af at marketingbureau i vækst? Så læs med her.

Teknisk SEO-nørd

Vi er på udgik efter en ny kollega, der brænder for SEO og kan skabe værdi for vores kunder. Vores nye kollega skal være med til at løfte niveauet og kvalitetssikre SEO-arbejdet for vores kunder. Som SEO-specialist hos os, får du et stort ansvar og du skal være med til at styre vores SEO-opgaver fra start til slut for vores mange kunder. Du har SEO helt inde under huden og du jonglerer både med det tekniske såvel som det indholdsmæssige – og du elsker det.

Hvad tilbyder vi?

Hos PK Medier er vi stolte nørder med hvert vores ekspertområde. Du kan derfor forvente at indgå i et ambitiøst arbejdsmiljø med fantastiske kollegaer. Vi er en ung og dynamisk virksomhed med en flad organisationsstruktur. Det betyder, at din mening faktisk er vigtig for os, og vi elsker, når du har taget stilling til tingene. Vi er i fuld udvikling og står sjældent stille. Derfor kan du forvente en arbejdsdag med varierende opgaver.

Du kommer bl.a. til at hjælpe disse virksomheder
Som SEO-specialist vil dine primære arbejdsopgaver være:
Hvem er vi?

Vi er netop flyttet i nye store lokaler på Amager, hvor vi har plads til at vokse. Vi er en dynamisk virksomhed, hvor vi konstant stræber efter at opnå stærke resultater i et konkurrencepræget marked. Tonen er kammeratlig og uformel og der er fart på og stor entusiasme omkring vores arbejde. Vi sætter arbejdsglæde og kollegakarma højt, og din personlige og faglige udvikling vil være i fokus.

Vi er en virksomhed i udvikling og vil altid være på forkant med nyhederne inden for online marketing. Det er vi ikke de eneste, som siger, men vi mener det faktisk, og her er et par udpluk af vores virksomhedsprofil siden opstart i januar 2016:

 

Hele teamet er veluddannede og derfor er arbejdet også i orden. Du bliver en del af et team, der er nogle af de dygtigste inden for området. Det giver dig gode forudsætninger for at udvikle dig og blive blandt de bedste inden for online markedsføring.

Har det fanget din interesse eller vil du have yderligere information?

Så kontakt os på : kontakt@pkmedier.dk

Dine kommende kollegaer

Vi bruger cookies

Vi bruger cookies på siden for at forbedre din brugeroplevelse af hjemmesiden. Det sker ved at indsamle data om brugen af hjemmesiden, så vi kan tilpasse og optimere hjemmesiden.