SEO-specialist

Fuldtid
Vær med til at skabe organiske resultater på vores dynamiske og unge SEO-team, som løfter kunder i alle størrelser og brancher.
seo specialist

Slået op

Vi søger løbende

Frist

Vi ansætter løbende

Erfaring

Gerne 1 års erfaring med SEO

Lokation

Amager, København

Om stillingen

Vi er på udkig efter en ny kollega, som brænder for SEO, ser sig selv som lidt af en SEO-specialist og måske lidt af en nørd, og som ved hvordan man kan skabe værdi for vores alsidige kunder.

Vores nye kollega skal være med til at løfte niveauet og kvalitetssikre SEO-arbejdet for vores kunder.

Som SEO-specialist hos os, får du et stort ansvar, og du skal være med til at styre vores SEO-opgaver fra start til slut for vores mange kunder.

Du har SEO helt inde under huden, og du jonglerer både med det tekniske såvel som det strategiske og indholdsmæssige – og elsker det.

Dine arbejdsopgaver som SEO-specialist

Udarbejde SEO-strategi for vores kunder
Analysere på søgeordsadfærd og mappe, hvilke søgeord og termer, vores kunder skal ligge nr. 1 på.
Tekniske analyser af websites
Arbejde med on-page i CMS-systemer fx WordPress
Linkbuilding og domæne autoritet
Have det store overblik over alle SEO-opgaver på én gang
Overvågning og analyse v.h.a. SEO værktøjer
Rapportering af vores resultater

Dine kvalifikationer som SEO-specialist

Har særligt godt kendskab til teknisk on-page SEO
Forstår og har godt kendskab til off-page SEO bl.a. Linkbuilding
Kender til Googles algoritmer
Holder dig opdateret på nye viden og trends indenfor området

Det tilbyder vi

Uddybende kendskab til SEO værktøjer
Dynamisk og ungt team på kontoret
Daglig sparring og kompetenceudvikling
Forskellige kunder, cases og dermed udfordringer
Fuldtidsstilling 5 min. fra metro på Amager
Lyst og åbent kontormiljø med sparring på tværs af teams

Ansøgning og kontakt

Vores team er konstant i vækst, og vi søger derfor ofte en ekstra SEO-specialist til vores kompetente team. Vi holder derfor ofte løbende samtaler. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at skrive til os.

Stillingen er fuldtid.

Send din ansøgning til kontakt@pkmedier.dk eller klik nedenfor.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Send ansøgning

En del af PK Medier

Udover at blive en del af et team, hvor du både får dine egne ansvarsområder indenfor dine arbejdsområder og opgaver som SEO-specialist, der skal løses i samarbejde med teamet, så er bliver du også en del af hele vores bureau.

I alt består vi af ca. 15 kolleger, der brænder for online markedsføring og du kommer til at arbejde sammen med alle – på tværs af faglighed og primæropgaver.

Siloer er ikke noget, vi går ind for hos PK Medier, og det er derfor vigtigt for os, at du vil være med til at understøtte vores samspil og gode kollegaskab.

Vi er netop flyttet i nye store lokaler på Amager, hvor vi har plads til at vokse, og det vil du blive en del af som SEO-specialist.

Vores team

Hele vores team er veluddannede, og derfor er vores arbejde også altid i orden. Du bliver en del af et team, der er nogle af de dygtigste inden for området og vil lære fra sig – og som vil lære af dig!

Det giver både dig og os de bedste forudsætninger for at udvikle os og blive blandt de bedste inden for online markedsføring og SEO. Vi sætter arbejdsglæde og kollegakarma højt, og din personlige og faglige udvikling vil være i fokus. Vil du være med?

seo specialist
Mads-Emilbilledevæg
billedevægPK medier Espen Brett
billedevæg
billedevægHelle

Det får du hos PK Medier

Computer

Altid det bedste udstyr

Vi kan godt være lidt nørdede, når det kommer til udstyr. Derfor har vi altid state of the art udstyr – det gælder alt fra vores kameraudstyr til vores kaffemaskine.

Smiley_ikon

Sociale aktiviteter

Godt kollegaskab er vigtigt for os og vi går meget op i at tage ud og spise sammen en gang i mellem og drikke en fredagsøl inden vi går på weekend.
Pære_ikon

Kreative løsninger

Der er både fysisk og metaforisk højt til loftet hos PK Medier og vi ved, at for at skille os ud, skal vi skabe rum til at tænke kreativt og skabe løsninger ud fra data, kreativitet og sparring.
Kaffe_ikon

Suveræn kaffe

Vi har en espressomaskine, så du kan prøve kræfter med latte art eller bare lave en espresso, hvis du vil kunne smage kvaliteten af bønnerne fra Copenhagen Coffee Lab.
Bog_ikon

Vidensdeling & kurser

Vi er ikke fan af siloer og vi er helt overbeviste om, at vi opnår de bedste resultater ved at arbejde sammen på tværs af faglighed og arbejdsområder. Vil du gerne blive endnu bedre? Lad os finde den bedste løsning!
Frokost_ikon

Frokostordning

Vi sørger for frokosten, så du slipper for lunkne madpakker og så du får et sundt og mættende måltid. Vi ved, at uden mad og drikker duer helten ikke og vi kan også byde på sodavand og endda en øl eller gin & tonic ved fyraften.

Referencer fra store og små virksomheder

Søger du hjælp til søgemaskineoptimering fra en SEO specialist, der har styr på sagerne? Hos PK Medier arbejder vi ud fra en analytisk tilgang til SEO baseret på data, der gør os succesrige på flere områder.
Søger du hjælp fra en SEO-specialist så klik her

Vil du have mere SEO trafik?

Indtast din url, og vi kommer med 4 bud på dine mulige SEO optimeringer på din hjemmeside, som kan føre dig til tops på Google.

Hvad laver en SEO-specialist hos PK Medier?

Hos PK Medier gør vi stor brug af data i vores arbejde med vores kunder. Derfor er det også en del af vores arbejde med søgemaskineoptimering.

Vi formår at føre os selv, samt vores kunder, helt til tops på søgemaskinerne og holde os der. Vores arbejde giver nemlig holdbare resultater på grundlag af vores 90 dages framework. Det betyder, at du vil kunne se resultater inden for kun 3 måneder. Du kan læse meget mere om hjælp fra en PK Medier SEO specialist herunder.

Som SEO-specialist hos PK Medier vil du være med til at tage imod nye kunder og behandle eksisterende kunder. Når en ny kunde kommer ind, vil man som SEO-specialist indledningsvist lave en analyse af virksomheden og lave en situationsanalyse, samt en markedsanalyse.

Dernæst vil der opstartes et projekt, hvor en SEO-specialist vil sparre med kunden løbende. Sammen med kunden sættes der målsætninger og handleplaner for forløbet, hvilket vi, hos PK Medier, mener er vigtigt, for at komme godt fra start.

Når der er lagt en plan mellem SEO-specialisten og kunden, vil der igangsættes en udførelse af tekniske og tekstuelle indsatser, som kunden løbende bliver opdateret på og om.

Den løbende afrapportering er vigtig, da søgemaskineoptimering er en langvarig affære, og derfor er det vigtigt at vise kunden, at der stadig er vækst, og at der sker fremskridt undervejs. Skal du derfor bruge hjælp til SEO, så kontakt vores SEO specialist.

Eksempler på cases
Madklubben.dk
Fra plads nr. 100 til stabilt 
#1 indenfor “catering"
hjælp vores kunder som SEO specialist
The Fiddlery - en kunde du kan komme til at hjælpe som PK Mediers næste SEO specialist
Thefiddlery.dk
364% flere besøgende fra organisk trafik via Google på 3 måneder
Luksusgaspejs.dk
Fra nyt website til #1 side med 90 % af de udvalgte keywords på 3 mdr.
som SEO specialist kommer du til at hjælpe kunder som luksusgaspejs

Vores SEO-specialist kan også hjælpe dig

Står du selv med søgemaskineoptimering og mangler hjælp og sparring? Så kan PK Medier og vores kyndige SEO-specialist og andre eksperter hjælpe dig videre.

Med vores eksperter inden for en bred vifte af felter kan vi hjælpe dig med alt fra PPC til fotografering og videoproduktion. Vigtigst af alt, så har vi stor viden og ekspertise inden for søgemaskineoptimering og andre relaterede emner.

Når det kommer til søgemaskineoptimering, så hjælper vores SEO-specialist gerne med blandt andet:

  • Den tekniske del af SEO - optimering af hjemmeside, CTA, osv.
  • Optimering af indhold på hjemmesiden - On-page SEO, mm.
  • Linkbuilding

Ovenstående punkter er nogle af de vigtigste og mest essentielle dele af god søgemaskineoptimering, og derfor er det vigtigt at have styr på disse. Dette kræver en god SEO-specialist, der kan gøre tingene ordentligt fra starten og løbende.

Hør mere om SEO

Er du nysgerrig og vil høre mere, så kontakt os gerne for en uforpligtende samtale med en SEO-specialist eller til en samtale om stillingen. Som SEO ekspert hjælper vi dig gerne med mere eller mindre presserende problematikker inden for søgemaskineoptimering og meget mere.

Du kan også læse mere om søgemaskineoptimering, marketing, videoproduktion og flere ting, som vi beskæftiger os med, i vores blog, hvor vi gennemgår mange vigtige emner inden for markedsføring, SEO, osv.

Læs blogindlæg om SEO her
menu-circlecross-circle