SEO-specialist

Fuldtid
Er du SEO-nørd, elsker du ahrefs og vil du gerne være en del af et socialt marketing bureau i vækst?

Slået op

Vi søger løbende

Frist

Vi ansætter løbende

Erfaring

Gerne 2 års erfaring med SEO

Lokation

Amager, København

Om stillingen

Vi er på udkig efter en ny kollega, som brænder for SEO, ser sig selv som lidt af en SEO-specialist, og som ved hvordan man kan skabe værdi for vores kunder.

Vores nye kollega skal være med til at løfte niveauet og kvalitetssikre SEO-arbejdet for vores kunder.

Som SEO-specialist hos os, får du et stort ansvar, og du skal være med til at styre vores SEO-opgaver fra start til slut for vores mange kunder.

Du har SEO helt inde under huden, og du jonglerer både med det tekniske såvel som det indholdsmæssige – og elsker det.

Dine arbejdsopgaver som SEO-specialist

Udarbejde SEO-strategi for vores kunder
Analysere på søgeordsadfærd og mappe hvilke søgeord og termer, vores kunder skal ligge nr. 1 på.
Tekniske analyser af websites
Arbejde med on-page i CMS-systemer fx WordPress
Linkbuilding
Have det store overblik over alle SEO-opgaver
Overvågning og analyse
Rapportering af vores resultater

Dine kvalifikationer som SEO-specialist

Har særligt godt kendskab til teknisk on-page SEO
Forstår og har godt kendskab til off-page SEO bl.a. Linkbuilding
Kender til Googles algoritmer
Holder dig opdateret på nye viden og trends indenfor området

Ansøgning og kontakt

Vores team er konstant i vækst, og vi søger derfor ofte en ekstra SEO-specialist til vores kompetente team. Vi holder derfor ofte løbende samtaler. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at skrive til os.

Stillingen er fuldtid.

Send din ansøgning til kontakt@pkmedier.dk eller klik nedenfor.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Send ansøgning

En del af PK Medier

Udover at blive en del af et team, hvor du både får dine egne ansvarsområder indenfor dine arbejdsområder og opgaver som SEO-specialist, der skal løses i samarbejde med teamet, så er bliver du også en del af hele vores bureau.

I alt består vi af ca. 15 kolleger, der brænder for online markedsføring og du kommer til at arbejde sammen med alle – på tværs af faglighed og primæropgaver.

Siloer er ikke noget, vi går ind for hos PK Medier, og det er derfor vigtigt for os, at du vil være med til at understøtte vores samspil og gode kollegaskab.

Vi er netop flyttet i nye store lokaler på Amager, hvor vi har plads til at vokse, og det vil du blive en del af som SEO-specialist.

Vores team

Hele vores team er veluddannede, og derfor er vores arbejde også altid i orden. Du bliver en del af et team, der er nogle af de dygtigste inden for området og vil lære fra sig – og som vil lære af dig!

Det giver både dig og os de bedste forudsætninger for at udvikle os og blive blandt de bedste inden for online markedsføring og SEO. Vi sætter arbejdsglæde og kollegakarma højt, og din personlige og faglige udvikling vil være i fokus. Vil du være med?

Team billede PK medarbejdere
Mads-Emilbilledevæg
PK medier Peter og NatasjaPK medier Espen Brett
billedevægbilledevæg
natasja, juliane, hannahbilledevæg
Hellebilledevæg

Det får du hos PK Medier

Computer

Altid det bedste udstyr

Vi kan godt være lidt nørdede, når det kommer til udstyr. Derfor har vi altid state of the art udstyr – det gælder alt fra vores kameraudstyr til vores kaffemaskine.

Smiley_ikon

Sociale aktiviteter

Godt kollegaskab er vigtigt for os og vi går meget op i at tage ud og spise sammen en gang i mellem og drikke en fredagsøl inden vi går på weekend.
Pære_ikon

Kreative løsninger

Der er både fysisk og metaforisk højt til loftet hos PK Medier og vi ved, at for at skille os ud, skal vi skabe rum til at tænke kreativt og skabe løsninger ud fra data, kreativitet og sparring.
Kaffe_ikon

Suveræn kaffe

Vi har en espressomaskine, så du kan prøve kræfter med latte art eller bare lave en espresso, hvis du vil kunne smage kvaliteten af bønnerne fra Copenhagen Coffee Lab.
Bog_ikon

Vidensdeling & kurser

Vi er ikke fan af siloer og vi er helt overbeviste om, at vi opnår de bedste resultater ved at arbejde sammen på tværs af faglighed og arbejdsområder. Vil du gerne blive endnu bedre? Lad os finde den bedste løsning!
Frokost_ikon

Frokostordning

Vi sørger for frokosten, så du slipper for lunkne madpakker og så du får et sundt og mættende måltid. Vi ved, at uden mad og drikker duer helten ikke og vi kan også byde på sodavand og endda en øl eller gin & tonic ved fyraften.

Referencer fra store og små virksomheder