Opdateret 6. juli 2022 af Peter Klitkou

Hjælp til hjemmesiden? Hjælp til en effektfuld hjemmeside

Skal du til at opbygge en ny hjemmeside? Eller skal du optimere din nuværende?

Begge kan være uoverskuelige projekter, da der i forbindelse med udarbejdelse af en hjemmeside, er nogle kritiske punkter der skal gennemarbejdes. Vi vil gerne hjælpe med at skabe overblik.

Du vil gerne skabe en brugervenlig platform for dine kommende og potentielle kunder, og deraf få trafik og konverteringer på din website.

Samlet set vil du gerne skabe de bedste resultater for din virksomhed. Så hvordan gør du det? Læs med her, og bliv klogere på hvilke områder der kan styrke din hjemmeside.

Lav din egen hjemmeside

Hjælp til Webhotel og domæne til din nye hjemmeside

Det er tæt på umuligt at finde en virksomhed, som ikke har en online tilstedeværelse i Danmark.

Uanset størrelsen på din virksomhed er det vigtigt med en hjemmeside, da forbrugerne stiller krav til virksomheders online tilstedeværelse, både på website og sociale medier.

Derfor skal du hjælpe potentielle kunder til at finde frem til lige netop din virksomhed – og ikke konkurrentens.

I dag er det blevet nemt for alle at kunne starte en hjemmeside op, uden de store erfaringer.

Når du skal opsætte et website, skal du som det første have et webhotel og domæne. Det er grundstene for dit nye site.

Et domæne giver din hjemmeside et navn fremfor en talrække. De mest normale er ”.com”- og ”.dk” -domæner.

Ligeledes skal du have et webhotel, hvor alle filerne for din hjemmeside opbevares.

Når du vælger et webhotel, er det vigtigt at undersøge mulighederne. Din nye webhosting skal kunne give din hjemmeside den hurtigst mulige indlæsningstid, helst ikke længere end 2 sekunder.

Du risikerer at brugeren bliver utålmodig, og klikke ud af dit website. Det er tabt indtjening for dig.

Udover at du kan risikere at miste kunder, er hastighed også et vigtigt emne at berøre i forhold til SEO. Google søger nemlig at hjælpe dens brugere til at finde den bedste hjemmeside til deres emne, og dit website kan risikere at blive rangeret lavt på baggrund af en langsom indlæsningstid.

Derfor er det vigtigt med en optimeret hjemmeside.

Wordpress

Så er det blevet tid til at finde et CMS at arbejde ud fra. Hvis du ønsker et brugervenligt CMS vil vi anbefale at udarbejde din hjemmeside i Wordpress.

Det er et af de mest anvende løsninger på markedet, da det giver dig mange muligheder.

Det er et brugervenligt program at arbejde med, selv uden erfaring. Du får en sikker, mobilvenlig og fleksibel hjemmeside.

Hvis ikke du selv er klar på at opbygge en hjemmeside, er vi hos PK Medier specialister inde for området, og er altid klar til at hjælpe dig.

Vi udarbejder en skræddersyet hjemmeside til dig, som vi efterfølgende overleverer og gennemgår sammen, så du selv nemt kan redigere i det. På den måde kommer du selv til at kunne styre dit website fremadrettet. Du kan læse mere om at udvikle en wordpress hjemmeside i vores blogindlæg ved at klikke på linket. 

Responsivt design – er din hjemmeside mobilvenlig?

En stor del af forbrugerne har gjort smartphones til deres foretrukne enhed at tilgå internettet til. Det er blevet en betydelig del af vores hverdag, og det ved Google.

Det er blevet sådan at Googles algoritme kun reagerer på mobilvenlige hjemmesider når den skal lave rangering.

Det gør den for at hjælpe brugerne, da der sker flest søgninger på Google med smartphones. Du kan derfor ende med at blive straffet i relation til din SEO, hvis ikke et responsivt design er noget du har tænkt med i din hjemmesideopbygning.  

Derfor er det vigtigt at en hjemmeside har et responsivt design – altså et mobilvenligt design. Din hjemmeside skal kunne tilpasse sig gnidningsfrit på de forskellige enheder, skærmstørrelser og softwares.

Det er vigtigt for brugervenligheden, da du hjælper brugerne med at få en god oplevelse. Og gode oplevelser vender man tilbage til.

Hjælp til at skabe resultater med din nuværende hjemmeside

Har du i forvejen en hjemmeside, men som ikke performer særlig godt? Det kan der være mange grunde til.

Hos PK Medier er vi specialister inde for udvikling af websites, og vi hjælper gladelig med en uforpligtende samtale, hvor du kan komme med dine ønsker og udfordringer. Så kan vi hjælpe med de mange muligheder for at optimere dit website.

 Optimering af din nuværende hjemmeside kan blive en rigtig god investering for din virksomhed. Din hjemmeside er potentielt det første touch point en bruger har med din virksomhed, men hvordan sikrer du dig at potentielle kunder ser din virksomhed fremfor konkurrenternes? Der er kommet så mange muligheder på nettet, hvordan får du så kunderne til at klikke på lige præcis din hjemmeside?

I første omgang handler det om synlighed som blandt andet kan tilgås gennem Google annoncering og SEO. Når brugeren vælger at klikke ind på din hjemmeside er det vigtigt at de tilgår en funktionel og optimeret site, så de ikke klikker ud igen, og påvirker din SEO negativt.

Ligeledes skal der gerne være noget CTA, så du hjælper brugeren til nemmere at kunne konvertere.

Hvorfor vælge os?

Hvis du gerne vil have hjælp til at optimere en ny eller nuværende hjemmeside, skal du ud og finde det helt rigtig webbureau, som kan hjælpe og råde dig i dine ønsker.

Dit website er en vigtigt del af din forretningsstrategi, og det er derfor vigtigt at du får et ordenligt produkt i første omgang.  

Hos PK Medier har vi stor erfaring med at bygge, designe og udvikle hjemmesider. Vi fortæller dig om hvad du får, og hvad du kan forvente af en hjemmeside fra os.

Vi tilbyder en tæt dialog, og det er vigtigt for os at være transparente i vores kommunikation.

Vi tilbyder

  • En skræddersyet hjemmeside, som er tilpasset dine ønsker og målgruppen
  • En team af specialister, og ikke kun konsulentbistand
  • Vi rådgiver dig til hvordan du bruger dine afsatte marketingkrone mest hensigtsmæssigt
  • Vi har ekspertviden inde for udvikling af hjemmesider
  • Vi brænder for at skabe resultater for din virksomhed

Kontakt os og hør om vores mange muligheder. Sammen kan vi få udarbejdet en hjemmeside der er optimeret og i tråd med dine ønsker.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
menu-circlecross-circle