Opdateret 1. december 2021 af Peter Klitkou

Shopify webshop | Få et indblik i shopify til din webshop

Ønsker du at opbygge en succesfuld online virksomhed, der er centreret omkring E-handel? Med Shopify kan du nemt og hurtigt oprette en webshop, der er optimeret efter dine kunder, øge dit salg og administrere den daglige drift. Med en Shopify løsning har du en stor fordel, når du vil skabe en succesfuld webshop.

responsivt design ny hjemmeside

Hvad er Shopify helt præcist?

Shopify er en af de bedste e-handel softwares på markedet. Hos PK medier anbefaler vi denne løsning til mange af vores kunder, der har en webshop, som tilbyder direkte salg. Du vil få en samlet platform med alle de funktioner til e-handel og POS systemer, du skal bruge for at starte en virksomhed op.

Via Shopify får du desuden adgang til informationer, som kan hjælpe dig med at udvikle og administrere din online virksomhed bedst. Det bedste ved platformen er, at det er nemt at bruge og kræver derfor ikke en masse viden om webdesign eller hvordan man udvikler hjemmesider.

Med Shopify får du kort sagt et mere brugervenligt og overskueligt system, så du nemmere end før kan håndtere dine online ordrer, produkter, se rapporter over dit salg og dine kunder, lave on-page SEO og udsende nyhedsbreve.

Shopify hjemmeside - https

Hvorfor er Shopify en god løsning til din webshop?

Med denne platform kan du hurtigt konvertere dine besøgende til kunder. Via analyser kan du finde ud af, hvad der fungerer og hvad der måske bør ændres, så din webshop fungerer optimalt.

Men hvad kan Shopify helt præcis hjælpe dig med?

Sælg overalt med Shopify

Med Shopify kan du sælge overalt, uanset hvor dine kunder befinder sig. Det betyder, at du via én platform vil kunne have mulighed for at sælge online via din webshop, eller via andre salgskanaler på enten sociale medier eller andre online markedspladser.

Du har også mulighed for at tilføje en køb-knap, så du nemt og hurtigt kan tilføje e-handel til din webshop eller blog. På den måde kan du nemt og effektivt omdanne et eksisterende website til din helt egen webshop. Dine produkter vil være tilgængelige for dig - præcis hvor du gerne vil have dem. Du vil samtidig være sikret en sikker betaling, der også er mobilvenlig.

Hvis dit salg primært foregår fysisk i en butik, vil Shopify også kunne bruges via et POS kassesystem. Med et sådan kassesystem kan du hurtigt løfte dit personlige salg ved at tilbyde dine kunder en bedre, enkel og mere fleksibel shoppingoplevelse. Med kassesystemet vil du kunne gøre det nemmere at administrere alle dine produkter, dit lager og dine kunder via ét samlet værktøj.

Med Shopify vil du kunne designe en webshop, der er tilpasset dine produkter og som afspejler dit brands udtryk på bedste vis. Du kan vælge mellem mere end 70 forskellige temaer, så din webshop får et stringent look, der er tilpasset dit brand.

Markedsfør din virksomhed

Med Shopify kan du mere effektivt markedsføre din virksomhed. Det kan du gøre ved at foretage analyser, der hjælper dig med at finde og sælge dine produkter til de rigtige kunder. Du kan blandt andet skabe en større vækst ved at lave indhold på din webshop, der er målrettet de rigtige kunder. Dette kan gøres ved indholdsbaseret markedsføring og forskellige SEO-værktøjer.

Du vil ud fra rapporter og data kunne sikre, at dine kampagner når ud til den rigtige målgruppe og bliver promoveret optimalt. Dette kan gøres via e-mail markedsføring, Google Smart Shopping eller Facebook-annoncer.

Administrer alt

Du vil kunne behandle dine ordrer hurtigt og nøjagtigt ved altid at have et overblik over dit lager, samt at kunne administrere dine kunders kontaktoplysninger og ordrehistorik. Shopify tager sig også af en sikker behandling af dine kunders betaling, så du er sikker på, at dine kunder opnår en betalingløsning, der både er enkel, nem at håndtere og som er 100% sikker.

Som sagt kan du med Shopify drive din virksomheds webshop via ét kontrolpanel. Lige meget hvor du befinder dig, vil du have adgang til din virksomheds aktivitet. Via den tilhørende app kan du nemt administrere din virksomheds drift direkte fra din mobile enhed. Du kan samtidig oprette medarbejderkonti, så dine medarbejdere har adgang til de forskellige værktøjer og data.

Der er altså mange gode grunde til at vælge Shopify, så det er bare med at komme igang.

Hvorfor vælge shopify webshop?

Hvis du stadig ikke er blevet helt overbevist om, hvorvidt shopify kan tilbyde dig og din virksomhed noget på bundlinjen. Vil vi komme med en række overvejelser, du kan forsøge at tænke over, inden I kaster jer ud i et shopify projekt til jeres virksomhed.

Har din virksomhed tilknyttet en webdesigner eller webudvikler? Hvis nej, kan shopify være en kæmpe fordel. Det er nemt og hurtigt at tilpasse ens webshop til det, den skal kunne. Derudover kan man nemt og hurtigt føje funktioner til ens butik via apps.

Shopify er hostet og cloud baseret, hvilket betyder, at du hverken skal bekymre dig om vedligeholdelse eller opgradering af software eller webservere. Med shopify skal du udelukkende have en netforbindelse, og derefter går alt glidende let.

Har du allerede et domænenavn, frygt ej man kan sagtens knytte et domænenavn til shopify, hvilket man gør via butik administrator. Hvis du mangler et domænenavn, er det også ganske let at købe et via shopify eller bruge en anden udbyder som eksempelvis wordpress, som vi i høj grad anbefaler hos PK medier.

Til sidst er det værd at overveje følgende: Shopify er perfekt til webshopejere eller virksomheder, som skal i gang hurtigt, let og sikkert. Det er en SEO venlig platform med fordele som lagerstyring, kunde kartotek, mail notifikationer samt rapportering. Yderligere kan din virksomhed med fordel vokse, så hvis du har ambitioner om det, kan shopify hjælpe dig med at udvikle webshoppen.

Du skal ikke vælge shopify, hvis dine krav til funktioner som shopify webshoppen skal kunne, er ekstremt høje. Det gælder, hvis du kræver skræddersyede funktioner, eller andet som skal ændres løbende. I det tilfælde, er der mange andre webshop udbydere/platforme, som kan løse dette for billigere penge.

Opsætning af shopify webshop

Når du vælger at bruge shopify som platform, og du når til opsætningen hertil, er der to valgmuligheder, du skal tage stilling til. Du kan vælge selv at sætte dig ind i, hvordan opsætning, systemet samt hvilke funktioner programmet har, eller du kan få hjælp af en SEO konsulent.

Ved brug af en SEO konsulent, er der mindre “spildtid” for dig eller jeres virksomhed, som skal bruges på at opsætte en webshop. Hos PK Medier kan vi hjælpe med opsætning af systemet, så den er klar til at blive overtaget af jer. På den måde kan I bruge jeres dyrebare tid på jeres kompetencer og fagområder.

Spar tid, og få en webshop direkte i hånden. Hos PK Medier arbejder vi med 100 procent gennemsigtighed, når vi samarbejder med vores kunder. Således bliver både det visuelle samt alt det praktiske, fuldstændig som du ønsker, at det skal være. Kontakt os, så vil vi med glæde vende tilbage, og i sammenspil med jer, finde den perfekte løsning til jeres virksomhed og marketing.

Hvis du vælger at gøre det på egen hånd og gerne vil sætte dig ind i, hvordan man opsætter sin virksomhed på shopify og kommer i gang med at sælge, kan du læse videre på kom i gang med en shopify webshop.

Shopify FAQ

Hvad er shopify?
Shopify er en platform, som tilbyder webshop løsninger til dig, det er et system, som indeholder masser af funktioner, som inkluderer hosting, CMS, ordre system, CRM. Der findes forskellige platforme, så der er rig mulighed for at finde en, som passer bedst til din virksomhed. 
Hvad koster shopify?
Shopify tilbyder forskellige abonementer, alt efter hvad du har behov for i din webshop. Derudover er der 14 dages gratis prøveperiode, så du kan finde ud af, om platformen er noget for dig.  
Hvorfor vælge shopify?
Hvis du er på udkig efter en handelsplatform, hvor du har mulighed for at udvikle eller administrere en virksomhed, kan shopify være en af de bedste webshop løsninger for dig.
Hvordan fungerer shopify?
Med en shopify webshop har du mulighed for at administrere produkter, lagerstatus, betalinger samt forsendelse. Alt-i-en løsning. Så hvis det lyder som noget, din virksomhed mangler, kan dette være en mulighed.
Prisen for SEO afhænger af meget. Du kan hyre en professionel til at gøre arbejdet for dig eller udføre alt på egen hånd. Det vil tage væsentligt længere tid på egen hånd og du er selv ansvarlig for læringskurven undervejs. Men hvis du selv sidder med det hele, kan du for det meste gøre det gratis.
Ikke træt endnu? Læs videre herunder
chevron-downmenu-circlecross-circle