Shopify webshop - Få hjælp til at opsætte din online butik

Skal vi hjælpe dig med at opsætte en Shopify webshop, så dine online salg tages til nye højder? Hos PK Medier er vi specialister i opsætning af hjemmesider og webshops. Hør mere om dine muligheder, så tag kontakt i dag og få et tilbud.

YouTube video
seo bureau

Søger du hjælp til din Shopify webshop? Hos PK Medier arbejder vi dagligt med alle type af virksomheder. Skal vi hjælpe din?

bedste seo bureau i Danmark

Bindingsfrit samarbejde med målbare resultater

bedste seo bureau i Danmark

Stor viden og ekspertise i Shopify og online salg

bedste seo bureau i Danmark

Garanti for succes inden for 90 dage

Samlet løsning, løbende sparring eller projekt?

Hvordan kan vi hjælpe dig? Vi kan lave en samlet løsning for dig, hvor vi opsætter og vedligeholder din Shopify webshop, vi kan være din sparringspartner, når du selv eksekvere, eller lave et projekt efter dine behov.

seo bureau

Projektet

Ønsker du kun, at vi laver en Shopify webshop til dig, og at du klarer resten, er dette helt sikkert en mulighed. Kontakt os for priser.

seo bureau

Sparringspartneren

Skal din webshop optimeres, men er du i tvivl om fremgangsmetoden eller teknikkerne, kan vi bruges som din sparringspartner.

seo bureau

Samlet løsning

Har du ikke øje for teknikken, kan vi lave en samlet løsning til dig, hvor vi opretter og vedligeholder din Shopify webshop, så du kan fokusere på dit arbejde.

Hvordan laver man en Shopify webshop?

Det er egentlig ret simpelt at opsætte en Shopify webshop. Den svære del ligger i detaljerne. Hos PK Medier har vi sat utallige siger op, og derfor kender vi også til al teknikken bag, som kan volder mange problemer, især hvis man ikke er så teknisk anlagt. Det er jo til at forstå.

Man kan helt simpelt sætte det op, som følger:

  1. Bestem formålet for siden
  2. Udvælg en webside builder (eksempelvis Oxygen, Elementor eller Gutenberg) og en web host 
  3. Vælg et domænenavn
  4. Bestem et layout for side og tilføj relevante sider
  5. Forbind til et ecommerce betalingssystem
  6. Afprøv og test siden, inden den udgives

Har du styr på alle disse processer og får sat det ordentligt op, vil du hurtigt have en velfungerende online butik. Er der dog én eller flere af punkterne, som glipper, kan du hurtigt komme i problemer. Brug derfor professionelle sparringspartnere, hvis du gerne vil gøre det selv. Ellers kontakt et bureau, der kan hjælpe dig med din Shopify webshop.

Hvorfor vælge en Shopify webshop?

Det er mange fordele ved at vælge Shopify til opsætningen af din webshop. Du får et system, som er overskueligt og nemt at navigere i, samtidig med at der er mange muligheder for at skabe et professionelt udtryk.

Det kan være en stor fordel at benytte sig af et bureau, som har styr på systemet og kan sørge for, at din webshop fanger kundernes opmærksomhed. Det er også nemt at SEO optimere, også kaldet søgemaskineoptimere, en webshop i Shopify, hvilket kan øge synligheden og skabe mere trafik til siden. 

Hos PK Medier kan vi både hjælpe dig med at opsætte din webshop og søgemaskineoptimere din side. 

Kan man selv lave en Shopify webshop?

Det vigtigste ved at have en webshop er, at man skaber konvertering. Når kunderne klikker ind på sitet, er det vigtigt at de får en oplevelse af, at det er et professionelt site, som både er troværdigt og sikkert at købe fra.

Det kan derfor øge webshoppens troværdighed at have en side, som fungerer og har et lækkert design. På den måde kan siden bidrage til flere henvendelser fra kunderne og skabe mere salg.

Vil du derfor selv kaste dig ud i at lave en Shopify webshop er det vigtigt, at du har styr på, hvad der fungerer på et site, og hvad der ikke fungerer. Hos PK Medier hjælper vi dig gerne med rådgivning i forhold til systemer og opsætning, hvis du ønsker det. Vi hjælper også gerne med at opsætte og udvikle din webshop, hvis du ønsker et nyt og unikt design.

Over 300 cases

SEO bureau cases

Skab flere salg i 2024

Med en online butik kan du skabe flere salg i din virksomhed. Vi kan hjælpe dig til tops i søgeresultaterne, så du opnår flere leads og flere salg. Vil du høre mere om, hvordan? Kontakt os i dag.

SEO bureau 2024
Billeder ovenfor viser søgeresultat for 'SEO' på Google fra d. 13.11.23 (desktop søgning). Resultatet kan variere.
trustpilot seo bureau

Find os i toppen af resultaterne. Skal man også kunne finde dig?

Vores dygtige nørder og krøllede hjerner arbejder dagligt på at gøre vores online indsats endnu bedre. Lad os hjælpe din Shopify webshop til tops.

seo bureau

Oplysninger på PK Medier

Pk Medier seo bureau København

Få hjælp til Shopify webshop

Hos PK Medier er vi specialiseret i opsætning af hjemmesider, og vores team består af digitale specialister, som ville elske at hjælpe dig med din Shopify webshop. Det er mange ting, som er vigtigt ved at have en webshop.

Når det handler om at fange kundernes opmærksomhed og gøre produkterne indbydende, har vi mange års erfaring inden for området. Kontakt os for et uforpligtende tilbud, og se hvad vi kan gøre for dig og din webshop.

Bliv klogere på Shopify webshops

  • Hvad er en webshop? Læs her.
  • Læs om, hvordan man sætter en side op med Shopify her.

Shopify webshop FAQ

Hvad er Shopify?
Shopify er en komplet handelsplatform, der gør det muligt for enhver at opstarte, opbygge, håndtere og skalere en virksomhed online.
Hvad er en Shopify webshop?
En Shopify webshop er en online butik, som er bygget op gennem handelsplatformen Shopify, der er en platform, som gør det muligt at starte helt fra bunden, bygge videre på eksisterende og skalere virksomheder, der sælger produkter og services online.
Hvad koster en Shopify webshop?
Hos PK Medier kan du få sat en Shopify webshop op for din virksomhed, fra 7.500 kr.
Hvad er fordelen ved en webshop?
Det er en fordel ikke kun at have en fysisk butik, men også en webshop, da det skabe en større rækkevidde og målgruppe, som kan skabe mersalg for din virksomhed. Har du derfor ikke allerede en online butik, bør du helt klart overveje det.
chevron-downmenu-circlecross-circle