Google Ads

Tiltræk dine kunder med værdiskabende content, der fanger dem i øjeblikket.

Vækst din virksomhed
med Google Ads

Fang dine kunder når de søger online

I dag bruger de fleste af os en stor del af vores tid online, så hvorfor ikke fange dine kunder, når de søger rundt på Google? Ved at øge din virksomheds synlighed og relevans samt ved at være til stede i det øjeblik kunden er klar til at købe, kan din virksomhed tiltrække flere kunder.

Google Ads er et relevant værktøj til performance markedsføring, og med stærke specialister kan Google Ads give resultater, der virkelig kan ses på bundlinjen.

Vi ved, hvad der fungerer på de digitale platforme og står derfor både for idéudviklingen, planlægningen, produktionen og den endelige implementering.

Hver måned udarbejdes der contentplaner på tværs af de sociale platforme, for at skabe et overblik over hvilke kampagner der kører. Hertil producerer vi tekst, grafik og billeder/video afstemt efter det enkelte stykke contents formål.

Google-samarbejdspartnere

Hos PK Medier har vi et tæt samarbejde med Google. Vores team består af eksperter, der hver dag arbejder med Google, tester nye idéer inden for annoncering og konstant fokuserer på at optimere din virksomhed. Det betyder, at vi altid er på forkant af nye tendenser, når det gælder Google.

Er du kunde hos os, vil du ligeledes opleve de mange fordele, der er ved at arbejde sammen med Google.

Vi bliver en
del af teamet

Et stærkt hold af specialister

Med os på holdet får du adgang til et engagerede team af specialister. De vil sammen med dig sætte mål for din markedsføring og sikre, at du når disse.

Hos PK Medier er vi specialister i online markedsføring på Google og sociale medier. Alle på holdet besidder stærke kompetencer inden for hver deres område. Det betyder, at vi altid har en person, der står klar til at rådgive og hjælpe dig med netop din online markedsføring.

Vi du vide mere om, hvad det vil sige at være kunde hos PK Medier?

Bestil et møde

Vil du høre mere om, hvordan din virksomhed kan gøre brug af Google Ads til markedsføring? Bestil et møde, hvor vi sammen med dig gennemgår jeres nuværende set-up, ser på potentialet og belyser, hvordan din virksomhed kan få mest muligt ud af markedsføring.

Fuldstændig
gennemsigtighed

Rapport for hver måned

Hver måned vil du modtage en rapport over dine resultater. Dette giver dig et indblik i vores arbejde, hvor vi skaber resultater, og hvor vi ser nye muligheder.

Og så er det naturligvis en selvfølge for os, at din data tilhører dig og din virksomhed og ikke os.

Fordelene ved PK Medier

  • Du får adgang til et team af nørder, der har specialiseret sig inden for hvert sit felt.
  • Du får en samarbejdspartner, der arbejder tæt sammen med Facebook og kender dets potentiale.
  • Vi skaber holistiske løsninger, der spiller sammen med dine øvrige marketingsaktiviteter.
  • Når vi har lært din virksomhed godt at kende, sætter vi sammen med dig mål for din markedsføring.

Skal vi til at få gjort noget ved det?

Vi er klar til at hjælpe jer!

Flere virksomheder sidder fast med deres annoncering og forløser aldrig deres fulde potentiale. Kontakt os for en uforpligtende snak – og se, hvad I har til gode.

Bredgade 19 E, 1.tv

1260 København

Tel: 42 41 16 47

Bliv ringet op