Google ads

Genererer dine Google Ads kampagner konverteringer?

SEO

3 steps til at øge din omsætning med Google Ads

Sådan øges din omsætning med 3 strategiske steps

Hos PK Medier har vi et tæt samarbejde med Google. Vores team består af eksperter, der hver dag arbejder med Google, tester nye idéer inden for annoncering og konstant fokuserer på at optimere din virksomhed. Det betyder, at vi altid er på forkant af nye tendenser, når det gælder Google.

Er du kunde hos os, vil du ligeledes opleve de mange fordele, der er ved at arbejde sammen med Google.

Facebook Ads
Facebook Ads blueprint

Er vi et match?

Hos PK Medier har vi et tæt samarbejde med Google (både ift. Google Ads og SEO). Vores team består af engagerede kollegaer, der hver dag arbejder med Google, tester nye idéer inden for annoncering og konstant fokuserer på at optimere din virksomhed. Det betyder, at vi  altid er påforkant med nye tendenser, når det gælder Google.
Er du kunde hos os, vil du ligeledes opleve de mange fordele, der er ved at samarbejde med Google.
SEO & Hjemmeside

Potentialevurdering

Er du bedre end dine konkurrenter til at udnytte dine muligheder mest effektivt

Vi kan give sig svaret gratis – udfyld formularen, og så laver vi en vurdering.

Udfyld formularen

Så sender vi dig en analyse af dit potentiale.
Det er helt gratis og uforpligtende.

Disse virksomheder laver vi også Google Ads for

Kunderne udtaler

Nytænkende bureau med dokumenterede resultater

Fang dine kunder når de søger online med Google Ads

I dag bruger de fleste af os en stor del af vores tid online, så hvorfor ikke fange dine kunder, når de søger rundt på Google? Ved at øge din virksomheds synlighed og relevans med Google annoncering samt ved at være til stede i det øjeblik kunden er klar til at købe, kan din virksomhed tiltrække flere kunder.

Google Ads er et relevant værktøj til performance markedsføring, og med stærke specialister kan Google Ads og den tilhørende annoncering give resultater, der virkelig kan ses på bundlinjen. Vi ved, hvad der fungerer på de digitale platforme og står derfor både for idéudviklingen, planlægningen, produktionen og den endelige implementering af annoncering.

Synlighed på Google, kan skabes på to forskellige måde. Enten via Google Ads, hvor man gennem betaling sikre topplaceringerne på de mest relevante søgeord, eller gennem SEO hvor man gennem optimering af hjemmesiden, herunder søgeord, tekniske ændringer, linkbuilding mv. sikre organisk synlighed. 

Google samarbejdspartnere

Hos PK Medier har vi et tæt samarbejde med Google. Vores team består af eksperter, der hver dag arbejder med Google, tester nye idéer inden for annoncering og konstant fokuserer på at optimere din virksomhed. Det betyder, at vi altid er på forkant af nye tendenser, når det gælder Google.

Er du kunde hos os, vil du ligeledes opleve de mange fordele, der er ved at arbejde sammen med Google.

Vi bliver en del af dit team

Med os på holdet får du adgang til et engagerede team af specialister. De vil sammen med dig sætte mål for din markedsføring og sikre, at du når disse.

Hos PK Medier er vi specialister i online markedsføring med Google Ads og sociale medier. Alle på holdet besidder stærke kompetencer inden for hver deres område. Det betyder, at vi altid har en person, der står klar til at rådgive og hjælpe dig med netop din online markedsføring.

Vi du vide mere om, hvad det vil sige at være kunde hos PK Medier?

Gennemsigtighed i vores arbejde

Hver måned vil du modtage en rapport over dine resultater. Dette giver dig et indblik i vores arbejde, hvor vi skaber resultater, og hvor vi ser nye muligheder. Og så er det naturligvis en selvfølge for os, at din data som indhentes gennem tracking tilhører dig og din virksomhed og ikke os.

Bestil et møde

Vil du høre mere om, hvordan din virksomhed kan gøre brug af Google Ads til annoncering? Bestil et møde, hvor vi sammen med dig gennemgår jeres nuværende set-up, ser på potentialet og belyser, hvordan din virksomhed kan få mest muligt ud af markedsføring med Google Ads.

Vi bruger cookies

Vi bruger cookies på siden for at forbedre din brugeroplevelse af hjemmesiden. Det sker ved at indsamle data om brugen af hjemmesiden, så vi kan tilpasse og optimere hjemmesiden.