Opdateret 1. oktober 2022 af Peter Klitkou

Google Ads Bureau i København - Vækst og øg dit online salg

Drømmer du om flere kunder og øget vækst online? Så er Google Ads et rigtig godt sted at starte. Med Google Ads som en vigtig del af din marketingstrategi kan du nemlig nå ud til potentielle kunder, når de søger efter services eller produkter som dine på Google søgning eller via Maps.

Hos PK Medier beskæftiger vi os med en bred vifte af forskellige marketing aktiviteter, og vi kan herunder kalde os selv for et Google Ads Bureau. Vi har nemlig stor og god erfaring med at hjælpe, optimere og styrke vores kunders online salg via det populære marketingredskab.

Hjælp til annoncering?

Ingen løbende bindingsperiode
Fuld gennemsigtighed
En fast kontaktperson
facebook annoncering peterfacebook annoncering peter

Det kan vi tilbyde som Google Ads bureau

Vi tror ikke på, at ‘one size fits all’. Derfor er vores fokus altid rettet mod din forretnings behov, der sikrer skræddersyede løsninger, så netop din virksomhed kan opnå sit digitale potentiale.

Skal vi hjælpe din forretning med at vækste som jeres Google Ads bureau skræddersyr vi derfor en plan, så den passer til nøjagtigt jeres produkter eller services, målgrupper og segmenter samt generelle mål for virksomheden.

Når I gør brug af et Google Ads bureau som PK Medier sørger vi for skalering og den løbende optimering, der sikrer, at I får de bedste resultater tilpasset netop jeres forretning. I vil blive mødt af vores specialiserede team af dygtige specialister, der alle har bagagen fuld af erfaring indenfor området, og som sørger for, at dine annoncer på Google håndteres professionelt.

Vi ved hvor vigtigt data er. Både for fremadrettede annoncer, men i særdeleshed også for de bagudrettede. Som Google Ads bureau holder vi derfor hele tiden øje med, hvordan dine annoncer performer. På baggrund heraf sikrer vi, at dine markedsføringstiltag på Google hele tiden er optimeret, så du får mest for dine annoncekroner.

Gennem kontinuerlig sparring og dialog - både internt, men også i samarbejde med jer - sørger vi som Google Ads bureau for løbende kvalitetssikring og optimering af jeres kampagner, så vi kan opnå de mål, den ROAS eller POAS, som vi fastsætter i forbindelse med opstarten af vores samarbejde.

Hvad kan du bruge dette markedsføringsværktøj til?

Med et Google Ads bureau ved din side har du mulighed for at skabe digital synlighed omkring din virksomhed, produkt eller service, når (potentielle) kunder søger på Google. Via betalt trafik er dette marketingværktøj derfor en effektiv måde at få dine (potentielle) kunder ind på din hjemmeside ved hjælp af udvalgte søgeord.

Det er naturligvis vigtigt, at dine annoncer er sat op på en sådan måde, at de performer optimalt med den rette information, der kan øge sandsynligheden og chancerne for, at du kan øge dit salg, få nye leads eller andre former for henvendelser.

I et Google Ads bureau som PK Medier og med vores team af dedikerede specialister, får du dermed rådgivning og eksekvering inden for området, der kan sikre dig nogle af de bedste placeringer på Google overfor dine (potentielle) og relevante kunder, der kunne have et behov, som du er i stand til at opfylde.

Google Ads bureau

Typer af annoncer vi som Google Ads bureau kan hjælpe med

Google Ads er en bred betegnelse for en række forskellige annoncer, der alle eksekveres på steder, der er relateret til Google. Som Google Ads bureau tilbyder vi hos PK Medier og vores hold af specialister de mange forskellige facetter indenfor det spændende områder, der har vist mange markante og tydelige resultater i flere af vores tidligere cases

Overordnet skelner man mellem hele seks forskellige former for annoncetyper, der alle har et fælles mål: at skabe vækst og øge synligheden omkring netop din forretning.

De seks forskellige typer er søgekampagner, Google Shopping, Display kampagner, video kampagner, app kampagner og lokale kampagner. Du kan læse meget mere om de forskellige typer af annoncer i vores artikel omkring Google annoncering.

Lad os dog kort løbe igennem de forskellige kampagnetyper, som vi som Google Ads bureau tilbyder. Det er vigtigt at pointere, at alle har forskellige placeringer og derfor også kan ramme forskellige målgrupper. 

Søgekampagner: Den hyppigst brugte annonceform på søgemaskinen, der viser relevante resultater på baggrund af en specifik søgning. Da personer her søger målrettet efter et bestemt søgeord, produkt eller service er det en god mulighed for at nå ud til personer, der har et specifikt behov for netop det, du kan tilbyde. 

Google Shopping: Denne type kaldes også for billede-annoncer, da der her vises billede af produkter med dertilhørende information omkring det enkelte produkt. Forbrugeren har mulighed for at se produktet inden de klikker ind på linket, der fører dem direkte til det specifikke produkt. 

Display kampagner: Besøger du, næsten en vilkårlig hjemmeside, vil du blive mødt af de såkaldte display kampagner. Det er visuelle kampagner, der vises som bannere i enten toppen eller siden af et website, en avis eller et ugeblad.

Videokampagner: Befinder din målgruppe sig på Youtube? Så er denne type kampagne ideel. Her har du nemlig mulighed for at få vist dine videokampagner på Youtube. Og hvilken relation har Youtube så til Google, tænker du måske? Svaret er simpelt - Google ejer nemlig Youtube. 

App kampagner: Måske har din forretning udviklet en ny app? Så er de føromtalte app kampagner et oplagt valg. Denne type kan på sigt få endnu flere til at installere og anvende din app, og ikke mindst engagere dem, der allerede er på appen i forvejen.   

Lokale kampagner: Har du en lokal restaurant, som du ønsker at promovere? Så er de lokale kampagner og Google My Business et oplagt værktøj. Ikke mindst kan denne kampagnetype hjælpe din kunder med at finde både adresse og åbningstider, den sørger også for at du bliver vist i søgninger, på display, Youtube med flere. 

Hjælp til Google annoncering? 🖥
Få gratis anbefalinger til google annoncering,  udarbejdet af PK mediers specialister. Det er helt uforpligtende.
Få uforpligtende oplæg
Google annoncering

Vore dedikerede hold sidder klar til at hjælpe dig

Med PK Medier som Google Ads bureau i København er du sikret et professionelt bureau, der sikrer dig og din forretning synlige resultater. På baggrund af vores store ekspertise og brede indsigt sørger vores dygtige specialister for, at udarbejde en udførlig marketingstrategi for arbejdet med Google Ads.

Vi giver dig månedligt en rapportering omkring kampagners performance, og herunder også indsigt og indblik i, hvordan vi løbende, med nye tiltag, kan sikre at din forretning opnår sit fulde potentiale med et Google Ads bureau i ryggen.

Skal vi være dit Google Ads bureau?

Er du interesseret i høre mere om mulighederne for at få PK Medier som Google Ads bureau, til at styrke din virksomheds digitale potentiale? Så sidder vores specialister indenfor området altid klar til en uforpligtende dialog omkring jeres muligheder. Kontakt os endelig for en ganske udforpligtende snak og tilbud omkring jeres muligheder med os som jeres Google Ads bureau. 

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
arrow-rightmenu-circlecross-circle