Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Christiania el ladcykel - Kvalitetscykel siden 1984

En Christiania el ladcykel er en af de orginale ladcykler, som stadig ses rundt omkring i bybilledet. Siden Christiania blev til i 1984, har de videreudviklet på deres cykler, så du er sikret en cykel af høj kvalitet i et lækkert og sikkert design. En Christiania el ladcykel findes i flere forskellige modeller og design, hvor størrelsen på kassen blandt andet vil variere.
Af 
Opdateret d. 17. august 2022

E-light modellen er en af Christianias mest populærer el ladcykler. Modellen kan laste op til fire børn, og er derfor rigtig god til dig med flere børn eller til dagplejere, hvor børnene tit skal transpoteres rundt.

Det er en cykel som, udover at være rummelig, er udstyret med mange gode fordele. Den har blandt andet børnebænk med hoftesele og pude, hydrauliske skivebremser samt en kraftig baghjulsmotor og et stort batteri, så den nemt kan komme op af bakke. Den fås også i en mindre udgave med plads til to børn.

En Christiania el ladcykel er perfekt til dig, som gerne vil have en helt basal ladcykel som har en god størrelse, perfekt til den lille familie som ofte skal transpotere børn og dagligvare rundt i byen.

Når du køber din Christiania el ladcykel, har du mulighed for at sammensætte de komponenter du ønsker, at din ladcykel skal indeholde, samt hvordan den skal se ud. Af tilbehør finder du blandt andet regnslag og garager, gear, kalecher, lys, sæde og forskellige slags kasser.

Hvis du blot har brug for din Christiania el ladcykel en gang i mellem, har du mulighed for at få din ladcykel med eller uden motor, på abonnement. Dette gøres gennem Liisabike hvor du selv vælger hvilken slags Christiania el ladcykel du kunne tænke dig. Abonnementet inkluderer også service og vedligeholdelse af cyklen.

Du får den orgniale Christiania Bike med en stor udstyrspakke til. Det er altså en tryg, nem og bekrymringsfri måde, at få en rigtig god ladcykel på til en fast månedlig pris.

Du har også god mulighed for at finde en god Christiania el ladcykel til en god pris ved at finde den brugt. Skabt af holdet bag Christiania Smedie finder du Sustainabike, som er en plaform hvor du kan bytte eller shoppe en brugt Christiania el ladcykel. Det en sted hvor du er sikret at få en cykel som er kvalitetssikret, og hvor levetiden derived bliver forlænget. Selvom du køber din Christiania el ladcykel brugt, vil den sagtens kunne glæde din familie i mange år.

Læs vores fulde guide til de bedste el ladcykler i test her.

Interesseret flere cykel produkter?

Skal du til at købe en billig el ladcykel? Så læs vores guide på hvordan du finder den billigste her.

Mustang el ladcykel er et rigtig godt mærke. Læs mere om det her.

Babboe el ladcykel ser du mange af på vejen - og af god grund. De er nogle af de bedste på markedet til prisen.

Angivelse af kilder og test

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 1 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle