Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Billig el ladcykel - Find de bedste til prisen

Hvis du bor i byen med din familie, vil en god el ladcykel næsten være uundværlig. Med denne kan du hurtigt og nemt transportere dig og dine børn rundt og derved gøre hverdagen lidt lettere. 
Af 
Opdateret d. 17. august 2022
bedste el ladcykel 2022

Der findes ladcykeler med el i forskellige prisklasser, selvom budgettet ikke rækker så langt, vil du sagtens kunne finde gode bud på el ladcykler, som både er af høj kvalitet og som kan glæde din familie i mange år.

Hvis du er på udkig efter en billig el ladcykel, vil prisen typisk ligge på omkring 10.000 til 20.000 kroner. En billig el ladcykel skal også ses som en investering, som kan spare ens familie for meget besvær, og som man kan være glad for i mange år. Du kan typisk være heldig at finde forskellige mærke af elcykler på tilbud. Her kan du derfor ende med at spare en masse penge, og samtidig få en rigtig god el cykel med hjem.

Nogle af de billige mærke som samtidig er rigtig gode, er blandt andet fra mærket Clamber, Cargokid og Wildenburg Nordic. Forskellige mærker vil også med fordel kunne findes brugt på forskellige køb og salg hjemmesider. Her vil prisen ofte være en del lavere end den orginale købspris. Prisen vil selvfølgelig variere alt efter stand, mærke og hvornår den er blevet købt.

Hvis du gerne vil købe din cykel brugt, er der dog flere ting, som du bør være opmærksom på. Det er nemlig vigtigt, at du kommer hjem med en el ladcykel som ikke fejler noget, og som derfor er i god stand både udvendigt og indvendigt.

Det første som du bør være opmærksom på, er bremserne. Det er vigtigt at gå efter en model som har skivebremser på forhjulene som minimum. Hydrauliske skivebremser er for mange også at foretrække, da de er bedst til vintermånederne, hvor vejene kan være meget glatte.

Du bør også forsikre at din billig el ladcykel ikke har en masse rust, ikke alle billige modeller er nemlig lige sikret mod rust. Det er derfor godt at kigge alle dele eller komponenter af cyklen godt i gennem inden du færdiggør handlen. Tag eventuel cyklen forbi en professionel cykelmekaniker, som kan give din billig el ladcykel en grundig kvalitetstjek.

Det vigtigste vil til sidst være at sikre, at den billig el ladcykel du gerne vil købe, ikke er en der er blevet stålet. For at forhindre dette skal du kræve at få både stelnummeret og købskvitteringen for cyklen med i købet.

Læs vores fulde guide til de bedste el ladcykler i test her.

Interesseret flere cykel produkter?

Mustang er et rigtig godt cykel mærke her. Læs mere om mustang el ladcykel her.

Babboe el ladcykel ser du rigtig mange af på vejene - af god grund. De er et anerkendt mærke af kvalitet.

Christiania ladcykler kender vi alle - og nu er der kommet el på. Læs mere om Christiania el ladcykel her.

Kilder

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle