Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Babboe el ladcykel - Topkvalitet fra Holland 

Babboe er en hollandsk ladcykel producent som siden 2010 har spillet en stor rolle i udbredelsen af el ladcykler i Europa. Det er i dag den mest solgte el ladcykel i Europa med Danmark inkluderet. En af grundene til dette er blandt andet, at de har et rigtig stort fokus på sikkerhed og at gøre deres cykler til de bedste transportmidler for børnefamiler. Find et godt tilbud, brugt, med rabatkode eller til Black Friday og generelt bare hele året rundt.
Af 
Opdateret d. 15. november 2022
el ladcykel babboe

Udover de rummelige familieladcykler som ses overalt i de store byer i Danmark, producerer de også store erhvervsladcykler med en lasteevne på over 250 kg, af de mindre el ladcykler kan man også få deres lette to hjulet long-johns. Der findes derfor flere smarte modellerne at vælge imellem alt efter hvad der passer til ens behov. Fælles for dem alle er at de fås i et iøjenfalende og elegant design, med buede kurver og flot finish i højeste kvalitet.

Find din yndlings-model

Der findes lidt forskellige modeller i Babboe og deres sortiment i alt fra deres Babboe el ladcykel e-curve, og Big eller til deres City og Mini modeller. Du kan derfor hos dette brand finde præcis den model eller serie, der passer bedst dine behov. Lad os se på dem her i denne anmeldelse og oversigt. Hold godt øje med tilbud på disse, enten med en mulig rabatkode, til Black Friday, brugt eller på anden vis.

Babboe el ladcykel E-Curve

Deres Curve modeller, og herunder E-curve, er afrundede i deres design, hvilket giver et rumeligt lad, men hvor der er bløde former til familien eller transporten. Disse modeller kan både fås i deres traditionelle træfarve, men dertil også i hvis eller sort. De fremhæves varmt i vores anmeldelse, såvel som vi ser i andre anmeldelser.

City

Deres City model er kendetegnet ved det ekstra hjul foran ladet. Den kommer hurtigt og elegant rundt i byen, uden de store problemer. Det ekstra hjul giver stabilitet, hvilket er værd at fremhæve i denne anmeldelse - det er godt til dem der bor i byen.

Mini

Navnet indikerer muligvis, hvad du kan forvente af denne el lad cykel. Det er en mindre model end alle de andre Babboe el ladcykler. Dem finder du ofte på tilbud enten på Black Friday, med rabatkode eller andre tilbuds-dage resten af året.

Big

Dette er en mere overordnet kategori indenfor Babboe og deres el ladcykel modeller. Denne dækker over både deres Big E model såvel som deres Max modeller med overdække, som du kan se nærmere på i anmeldelse på deres egen side.

Bliv klogere på Babboe el ladcykler generelt

Som nævnt er en Babboe el ladcykel en af de sikreste ladcykler, man kan finde på markedet - også hvis du læser en anmeldelse eller to. De bliver nemlig primært benyttet til at fragte børn rundt lige fra vuggestue til skole. Alle deres cykler er derfor sikkerhedstestet enten af SGS eller TÜV, som er uafhængige testmyndigheder.

Når du køber cyklen får du samtidig både seler, bænke, lås, kaleche, lys og meget andet med i prisen, uanset om du finder den brugt, på tilbud med en form for rabatkode, til Black Friday eller en anden god tilbuds-dag. De vil derudover altid blive leveret 100% samlet og køreklar - det er derfor et godt valg til dig, der bare gerne vil have et godt og overskueligt produkt. En Babboe el ladcykel er desuden udstyret med en 250W el-motor, anti-tilt og hydrauliske skivebremer på alle hjul.

Prislejet på de forskellige en Babboe el ladcykel varierer, de ligger dog ofte til priser mellem 20.000 og 30.000 kroner. Det er derfor en el ladcykel til en moderat pris, men hvor kvaliteten er i top. Ofte vil du også kunne finde cykler på tilbud eller brugt, hvilket sagtens kan betale sig. El ladcykler er nemlig designet til at kunne holde i mange år, du vil derfor sagtens med god ro købe en Babboe el ladcykel, som har været brugt før.

Hvis du synes det er til den dyre side, kan du potentielt holde godt øje dage som Black Friday, sommerudsalg, januar udsalg og andre gode dage med rabatkode eller anden tilbud. Det er dog generelt dyrt at købe en el ladcykel fra ny og ikke brugt. En god anmeldese herfra, og husk at prisen er givet godt ud.

Der findes mange gode grunde til at investere i en Babboe el ladcykel - ny som brugt. Transporten frem og tilbage med en el ladcykel bliver nu både sjovere, nemmere og mere bekrymringsfri. Du gør samtidig miljøet en tjeneste ved at skift bilen ud med en cykel - hvilket også er et punkt der er værd at fremhæve i en anmeldelse.

Er du ikke til en Babboe model, kan du læse vores fulde guide til de bedste el ladcykler i test her.

Tilbehør til din Babboe el ladcykel

Er du den heldige ejer af en, eller har du besluttet dig for at skulle ud og investere i den topmoderne Babboe el ladcykel, så ved du sikkert allerede godt, at den er udstyret med alverdens lækkert og ekslusivt tilbehør. Dog kan du tilkøbe yderligere produkter, så du kan cykle rundt med en masse ekstra, funktionelt cykeludstyr. 

Desuden kan det være, at du bruger din elcykel fra Babboe til at transportere dine børn rundt i, og så findes der altså både hynder og siddetilbehør og diverse andre ting såsom cykelhjelme med mere. Det er vigtigt, at det føles komfortabelt at sidde i ladvognen, og derfor tilbyder Babboe diverse former for siddehynder og hyndestole, der kan fastsættes på enhver el ladcykel, så den føles blød og rar at sidde i. 

Det er ikke blot din partner, dine børn eller en god veninde, der kan sættes sig godt tilrette på en luksushynde. Det er også muligt at købe lækkert udstyr, der kan passe til hunde og andre kæledyr, hvis de skulle være så heldige at blive fragtet rundt på din el ladcykel. 

Blandt Babboes fede cykeludstry, findes også både cykelhjelme til børn og voksne, en GPS tracker, en cykelalarm og smartphone bag og holder, så der er alt, hvad du kan få brug for på en cykeltur til hverdag eller i weekenden, når du skal på familieudflugt på din cykel. 

For at du kan bruge din ladcykel på el i mange år uden, at dne går i stykker, er det rigtig godt at vedligeholde og passe på den. Babboe tibyder derfor både kvalitets kædelåse samt andre produkter, du kan anvende til at pleje og vedligeholde din cykel. 

Du kan f.eks. anvende en vaskespray og efterfølgende wax guard til at rense din el ladcykel samt olie til at holde din kæde fri fra snavs samt at du kan køre helt gnidningsfrit rundt på din cykel fra Babboe. 

En el ladcykel, og cykler i det hele taget, der står udenfor hele året, kan nemt blive slidt af diverse former for nedbør, som den udsættes for. Derfor vil vi anbefale, at du køber et regnslag fra Babboe til at dække din cykel med.

Interesseret flere cykel produkter?

Søg du en billig el ladcykel? Så læs vores guide om dette her.

Læs mere om mustang el ladcykel her.

Christiania ladcykler kender vi alle efterhånden. Nu er der kommet el på. Læs mere om Christiania el ladcykel her.

Kilder

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle