Vores artikler er skrevet fra research og analyse af tests. Vi kan tjene en kommission, når der købes via et link. Læs mere >

Babboe el ladcykel - Topkvalitet fra Holland 

Babboe er en hollandsk ladcykel producent som siden 2010 har spillet en stor rolle i udbredelsen af el ladcykler i Europa. Det er i dag den mest solgte el ladcykel i Europa med Danmark inkluderet. En af grundene til dette er blandt andet, at de har et rigtig stort fokus på sikkerhed og at gøre deres cykler til de bedste transportmidler for børnefamiler. 
Af 
Opdateret d. 6. juli 2022

Udover de rummelige familieladcykler som ses overalt i de store byer i Danmark, producerer de også store erhvervsladcykler med en lasteevne på over 250 kg, af de mindre el ladcykler kan man også få deres lette to hjulet long-johns. Der findes derfor flere smarte modellerne at vælge imellem alt efter hvad der passer til ens behov. Fælles for dem alle er at de fås i et iøjenfalende og elegant design, med buede kurver og flot finish i højeste kvalitet.

Metodologi
Vores guides og artikel tager udgangspunkt i sammenfatning af anbefalinger, anmeldelser og kundeanbefalinger og ikke produkter, vi selv har testet. Læs mere
Vi holder os opdateret på nye versioner, og der kan være forbehold for prisændringer grundet tilbud, rabatter og kampagner.
Vores artikler er skrevet på baggrund af research og analyser af anmeldelser og test. Der er sponsoreret indhold på siden. Læs mere

Som nævnt er en Babboe el ladcykel en af de sikreste ladcykler, man kan finde på markedet. De bliver nemlig primært benyttet til at fragte børn rundt lige fra vuggestue til skole. Alle deres cykler er derfor sikkerhedstestet enten af SGS eller TÜV, som er uafhængige testmyndigheder.

Når du køber cyklen får du samtidig både seler, bænke, lås, kaleche, lys og meget andet med i prisen. De vil derudover altid blive leveret 100% samlet og køreklar - det er derfor et godt valg til dig, der bare gerne vil have et godt og overskueligt produkt. En Babboe el ladcykel er desuden udstyret med en 250W el-motor, anti-tilt og hydrauliske skivebremer på alle hjul.

Prislejet på de forskellige en Babboe el ladcykel varierer, de ligger dog ofte til priser mellem 20.000 og 30.000 kroner. Det er derfor en el ladcykel til en moderat pris, men hvor kvaliteten er i top. Ofte vil du også kunne finde cykler på tilbud eller brugt, hvilket sagtens kan betale sig. El ladcykler er nemlig designet til at kunne holde i mange år, du vil derfor sagtens med god ro købe en Babboe el ladcykel, som har været brugt før.

Der findes mange gode grunde til at investere i en Babboe el ladcykel - ny som brugt. Transporten frem og tilbage med en el ladcykel bliver nu både sjovere, nemmere og mere bekrymringsfri. Du gør samtidig miljøet en tjeneste ved at skift bilen ud med en cykel.

Læs vores fulde guide til de bedste el ladcykler i test her.

Interesseret flere cykel produkter?

Søg du en billig el ladcykel? Så læs vores guide om dette her.

Læs mere om mustang el ladcykel her.

Christiania ladcykler kender vi alle efterhånden. Nu er der kommet el på. Læs mere om Christiania el ladcykel her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
cogclockmenu-circlecross-circle