Vores artikler er skrevet fra research og analyse af tests. Vi kan tjene en kommission, når der købes via et link. Læs mere >

Find de bedste el løbehjul til voksne med sæde i 2022

Vi har samlet en lille guide til dig, så du kan finde dit næste el løbehjul til en god pris og måske endda på tilbud. I denne guide ser vi nærmere på udvalget af de løbehjul, som er til voksne og er med sæde.
Af 
Opdateret d. 7. juli 2022
Bedste el løbehjul i med sæde

Kom hurtigt rundt i trafikken med et løbehjul på el. Hvis du ikke ønsker at gå eller cykle, så er dette transportmiddel et af de bedste alternativer. Du kan både få modeller med og uden sæde.

Metodologi
Vores guides og artikel tager udgangspunkt i sammenfatning af anbefalinger, anmeldelser og kundeanbefalinger og ikke produkter, vi selv har testet. Læs mere
Vi holder os opdateret på nye versioner, og der kan være forbehold for prisændringer grundet tilbud, rabatter og kampagner.
Vores artikler er skrevet på baggrund af research og analyser af anmeldelser og test. Der er sponsoreret indhold på siden. Læs mere

Du skal være opmærksom på, at du i Danmark ikke må køre eller cykle på elløbehjul med sæde. Du kan dog købe nogle af disse modeller, hvor du kan tage sædet af eller slå det ned, hvorfor det på den måde kan blive lovligt.

Bedst i test el løbehjul med sæde
Bedst samlet set: Razor E300S lectric scooter

I denne artikel

Vi anbefaler først og fremmest at du følger de danske myndigheders retningslinjer hvad angår færden i trafikken. HUSK altid at have cykelhjelm på ved brug og færden i trafikken med et el løbehjul med sæde - om det er til voksne eller børn.

Kom hurtigt rundt med et el-løbehjul i trafikken - Se oversigten

Vi har samlet de bedste modeller til dig, så du kan blive indehaver af dette smarte transportmiddel. Du kan på denne måde danne dig et overblik over dine muligheder, når du skal til at købe din favorit.

Det bedste el løbehjul med sæde i 2022

Razor E300S Electric Scooter
Bedste samlet set

Razor E300S Electric Scooter

Prisklasse: 4000 - 5000 kr. 

Type: El løbehjul med sæde

Hastighed: maks. 24,1 km/t

Funktioner: 
Twist-grip accelerationskontrol, hånddrevet bagbremse, tilbagetrækkeligt støtteben, pneumatiske dæk

Fordele:

40 minutters kontinuert brug
Håndbetjent bagbremse
Højt drejningsmoment, kædedreven motor

Ulemper:

Samling påkrævet
proshop-logo
Fri fragt
Gode anmeldelser på trustpilot

Det skal du vide, inden du køber Razor E300S Electric Scooter

Her finder du et produkt, som de selv kalder en elektrisk scooter, men som dog har en maksimal hastighed på 21 km/t. Dette el-løbehjul med sæde er til unge og voksne, da aldersgrænsen fra producenten er sat til minimum 13 år. Men dog anbefalet til en max vægt og belastning på 99.8 kg.

Denne model har en teknologi, som gør at dette el løbehjul kan køre længere på en opladning. Modellen har derudover ekstra bredde på 25.4 cm og med pneumatiske dæk. Sadel og polstret sæde kan nemt fjernes for at have ene stående køretur. 

Materialet er stål, så den har en høj kvalitet og holdbarhed.

Læs mere om Razor E300S Electric Scooter her

Razor Power Core E100

Her finder du et produkt, som de selv kalder en elektrisk scooter, men som dog har en maksimal hastighed på 18 km/t. Dette el-løbehjul med sæde er til unge og voksne, da aldersgrænsen fra producenten er sat til minimum 8 år. Men dog anbefalet til en max vægt og belastning på 54 kg.

Denne model har en Power Core-teknologi, som gør at dette el løbehjul kan køre længere på en opladning. Modellen har derudover en in-wheel-navmotor, hvor kraften sidder i hjulene, du kan på den måde sikre dig høj fart hurtigt, acceleration.

Materialet er stål, så den har en høj kvalitet og holdbarhed.

Interesseret flere el løbehjul produkter?

Læs vores guide til bedste el løbehjul tilbud her.

Vil du have et el løbehjul som ikke er egnet til de danske veje, men kun til private veje, så læs om el løbehjul 30 km/t her.

Et af de bedste brands til prisen er Xiaomi el løbehjul, som du kan læse meget mere om på vores guide.

Du kan også læse om el løbehjul til voksne her.

Har du styr på el løbehjul regler? Eller læs med her.

Ved et Denver el løbehjul får du meget for pengene. De er ikke blandt de bedste, men et godt køb.

Hvad skal du være opmærksom på med et el løbehjul til voksne med sæde?

Først og fremmest - som vi har nævnt et par gange - så er det vigtigt at fremhæve at det, ifølge dansk lovgivning, ikke er lovligt at færdes offentligt på denne type elløbehjul med sæde i trafikken.
Du kan stadig godt købe et el løbehjul med sæde, som du benytter på egen adresse, men hvor du skal slå sæddet ned, når du bevæger dig ud i den offentlige trafik.

Du skal derudover være opmærksom på at det er lovpligtigt at have cykelhjelm på, når du kører på et el-løbehjul i Danmark. Det kan udløse en bøde, hvis ikke du har dette. Så sørg for at overholde sikkerhedsreglerne.

FAQ


Tophastigheden på en el ladcykel er imellem 25-30 km/t. Det afhænger meget, hvilket model det er og hvor stort batteriet er.
En ladcykel kan veje alt imellem 40-55 kilo afhængig af størrelse på batteriet og cykel.
Levetiden er normalt 500 - 1200 opladninger. Altså kan du køre mange ture før du skal udskifte dit batteri.

Angivelse af kilder og test

  1. Escooternerds - se kilde her

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
cogclockchevron-downarrow-rightmenu-circlecross-circle