Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

El løbehjul med sæde - find de bedste til voksne på tilbud

Vi har samlet en lille guide til dig, så du kan finde dit næste el løbehjul med sæde til en god pris og måske endda på tilbud. I denne guide ser vi nærmere på udvalget af de løbehjul, som er til voksne og er med sæde.
Af 
Opdateret d. 7. juli 2022
Bedste el løbehjul i med sæde

Kom hurtigt rundt i trafikken med et løbehjul på el. Hvis du ikke ønsker at gå eller cykle, så er dette transportmiddel et af de bedste alternativer. Du kan både få modeller med og uden sæde. Til de løbehjul uden sæde, kan du købe et sæde til at montere på det elektriske løbehjul.

Et el løbehjul med sæde er dog ikke lovlige på danske cykelstier, så de kan altså ikke bruges i trafikken i Danmark, med mindre du prioriterer at købe en model, hvor man kan tage sædet af eller slå det ned.

Vores anbefalinger af el løbehjul med sæde

el løbehjul med sæde

Razor E300S Electric Scooter

40 minutters brug
Håndbetjent bagbremse
Hastighed op til 24 km/t
Xiaomi elektrisk løbehjul essential

Xiaomi Essential

20 km/t
20 km rækkevidde
Sæde kan tilkøbes

Interesseret i flere el løbehjul?  🚀

Hvis du er interesseret i at se et større udvalg af elektrisk løbehjul, så skal du besøge Gofast. De har de bedste løbehjul på lager.

Se Gofast
GoFast leverer de bedste el løbehjul

Du skal være opmærksom på, at du i Danmark ikke må køre eller cykle på elløbehjul med sæde. Du kan dog købe nogle af disse modeller, hvor du kan tage sædet af eller slå det ned, hvorfor det på den måde kan blive lovligt.

Bedst i test el løbehjul med sæde
Bedst samlet set: Razor E300S lectric scooter

I denne artikel

Vi anbefaler først og fremmest at du følger de danske myndigheders retningslinjer hvad angår færden i trafikken. HUSK altid at have cykelhjelm på ved brug og færden i trafikken med et el løbehjul med sæde - om det er til voksne eller børn.

Kom hurtigt rundt med et el-løbehjul i trafikken - Se oversigten

Vi har samlet de bedste modeller til dig, så du kan blive indehaver af dette smarte transportmiddel. Du kan på denne måde danne dig et overblik over dine muligheder, når du skal til at købe din favorit.

Det bedste el løbehjul med sæde i 2022

Razor E300S Electric Scooter
Bedste samlet set

Razor E300S Electric Scooter

Prisklasse: 2700 - 3000 kr. 

Type: El løbehjul med sæde

Hastighed: maks. 24,1 km/t

Funktioner: 
Twist-grip accelerationskontrol, hånddrevet bagbremse, tilbagetrækkeligt støtteben, pneumatiske dæk

Fordele:

40 minutters kontinuert brug
Håndbetjent bagbremse
Højt drejningsmoment, kædedreven motor

Ulemper:

Samling påkrævet
proshop-logo
Fri fragt
Gode anmeldelser på trustpilot

Det skal du vide, inden du køber Razor E300S Electric Scooter

Her finder du et produkt, som de selv kalder en elektrisk scooter, men som dog har en maksimal hastighed på 21 km/t. Dette el-løbehjul med sæde er til unge og voksne, da aldersgrænsen fra producenten er sat til minimum 13 år. Men dog anbefalet til en max vægt og belastning på 99.8 kg.

Denne model har en teknologi, som gør at dette el løbehjul kan køre længere på en opladning. Modellen har derudover ekstra bredde på 25.4 cm og med pneumatiske dæk. Sadel og polstret sæde kan nemt fjernes for at have ene stående køretur. 

Materialet er stål, så den har en høj kvalitet og holdbarhed.

Læs mere om Razor E300S Electric Scooter her

Razor Power Core E100

Her finder du et produkt, som de selv kalder en elektrisk scooter, men som dog har en maksimal hastighed på 18 km/t. Dette el-løbehjul med sæde er til unge og voksne, da aldersgrænsen fra producenten er sat til minimum 8 år. Men dog anbefalet til en max vægt og belastning på 54 kg.

Denne model har en Power Core-teknologi, som gør at dette el løbehjul kan køre længere på en opladning. Modellen har derudover en in-wheel-navmotor, hvor kraften sidder i hjulene, du kan på den måde sikre dig høj fart hurtigt, acceleration.

Materialet er stål, så den har en høj kvalitet og holdbarhed.

Kugoo Kirin M4 Pro

Med dette el løbehjul med sæde er du sikker på at kunne køre nemt og hurtigt i gennem lidt mere kupereret terræn. Det har egentlig en maksimum hastighed på 40-45 km/t. og kan tage en max belastning på 150 kg.

Det er derfor et elløbehjul til voksne og ikke børn. Derudover har det en samlet vægt på 22,6 kg., som gør det til et lidt tungere produkt, men som fortsat kan løftes rundt - efter behov.

Dette Kugoo Kirin Pro el løbehjul er et rigtig godt produkt, som kører med stor kræft og ydeevne. Du kan tage sædet af og på, og på den måde selv kontrollere, hvornår du ønsker at køre uden eller med sæde.

Med denne models tykke dæk, med dybt dækmønster, kan du nemmere bevæge dig rundt i skove, på grus og andet kuperet terræn eller off-road. Det kan du derfor både uden og med sæde. Da det kan køre i off-road er der også på dette elløbehjul ekstra sikkerhed med et tredobbelt bremsesystem.

 • Aftageligt sæde
 • Max belastning 150 kg.
 • God i kuperet terræn
 • Tredobbelt bremsesystem

DENVER SEL

Et andet el løbehjul, dog uden sæde, er denne Denver model, som både kan bruges til voksne og børn. Det er fuldt ud lovligt, da det har en maksimum hastighed på 20 km/t. Dine børn vil derfor ikke kunne køre for hurtigt. Grunden til at det fortsat kan benyttes til voksne også er, at det har en max belastning på 120 kg.

Med en distance og længde på 30 km er det også et rimelig fint elløbehjul, som kan trække børn og voksne godt rundt. Denver er et godt produkt til prisen, det er dog ikke billigt at den grund og befinder sig et sted lige under de 3.000 kr.

Dette el løbehjul har både bagskivebremse, støtteben, klokke, frontstødabsorbering så din kørsel bliver mere behagelig, rødt LED-lys bagpå og mange andre rigtig gode og smarte features.

 • Rødt LED baglys
 • Frontstødabsorbering
 • Bagskivebremser
 • Maksimum hastighed på 20 km/t
Se produktet her

Razor E300S Electric Scooter

Med et rundt og elegant udseende skiller dette el løbehjul med sæde sig ud. Det ser mere børnevenligt ud, ikke at du som voksne ikke også kan benytte det, men dette elløbehjul er bedst til det yngre segment - men over 13. Det kan tage helt op til 100 kg. i belastning.

Den er sikret og god lovlig, da den har en max hastighed på 24 km/t., som gør at du ikke skal tænke over at kontrollere din fart eller hastighed. Det har 10-tommer pneumatiske dæk.

Igen, ligesom flere af de andre, kan du tage dette sæde af, hvis du ønsker at køre stående. Dette el løbehjul med sæde er polstret, så du kan sidde godt på den i din færden rundt i landet.

 • God komfort
 • Bløde former
 • 10 tommer pneumatiske dæk
 • Kædedrevet motor
Se produktet her

Interesseret flere el løbehjul produkter?

Læs vores guide til bedste el løbehjul tilbud her.

Vil du have et el løbehjul som ikke er egnet til de danske veje, men kun til private veje, så læs om el løbehjul 30 km/t her.

Et af de bedste brands til prisen er Xiaomi el løbehjul, som du kan læse meget mere om på vores guide.

Du kan også læse om el løbehjul til voksne her.

Har du styr på el løbehjul regler? Eller læs med her.

Ved et Denver el løbehjul får du meget for pengene. De er ikke blandt de bedste, men et godt køb.

Hvad skal du være opmærksom på med et el løbehjul til voksne med sæde?

Først og fremmest - som vi har nævnt et par gange - så er det vigtigt at fremhæve at det, ifølge dansk lovgivning, ikke er lovligt at færdes offentligt på denne type elløbehjul med sæde i trafikken.
Et el løbehjul må kun bruges i trafikken i Danmark hvis det max kan køre 20 km t så det er altså ikke alle elektriske løbehjul der er ulovlige herhjemme.

Du skal derudover være opmærksom på at det er lovpligtigt at have cykelhjelm på, når du kører på et el-løbehjul i Danmark. Det kan udløse en bøde, hvis ikke du har dette. Så sørg for at overholde sikkerhedsreglerne.

Det er også vigtigt at nævne, at man ikke må køre hurtigere end 20 km/t på sit el løbehjul, hvad end det er med sæde eller ej, da dette afgår af dansk lovgivning. Du kan risikere en pæn bøde for at køre for stærkt, uden hjelm, beruset eller påvirket af euforiserende stoffer - så lade være med det, for din bankkontos skyld.

Du kan ikke miste dit kørekort på at køre for stærkt på et elløbehjul, og heller ikke, hvis du kører beruset eller påvirket, men du vil blive sigtet for overtrædelse af loven ud fra de gældende regler for el løbehjul i 2022.

Rådet for Sikker Trafik

Med inspiration og udgangspunkt i deres hjemmeside, hvor de har en masse gode råd og regler oplistet, vil vi her gennemgå nogle af dem. Vi opfordrer nemlig altid til at man foretager køb, som man har undersøgt og er klædt bedst muligt på til. Rådet for sikker trafik anbefaler også altid at man selv dobbelttjekker at ens køretøjer overholder reglerne og er lovlige i trafikken, da det i sidste ende er ens eget ansvar at undgå bøder. 

Der kan ske mange ulykker på el løbehjul da de ikke har en så god balance men el løbehjul med sæde gøre at man bedre kan styre det ligesom på en cykel eller en el-scooter. Hjulene er dog meget små hvilket bidrager til den dårlige balance og selv små huller i vejen kan forårsage at man styrter. Man skal derfor også altid køre med cykelhjelm, hvis man kører på et el løbehjul med sæde eller uden. 

Det er en rigtig god idé at øve sig inden man begiver sig ud i den virkelige trafik. Man skal overholde samme færdselsregler som cyklister, hvilket vil sige at du også skal bruge de samme håndtegn. 

Det kan være rigtig svært i starten at skulle slippet rattet med den ene hånd for at give tegn til stop eller højre og venstre. Det kan derfor være afgørende, at man har øvet sig inden så man sikkert kan navigere i trafikken og give tegn til andre, så de kan forudse dine handlinger og undgå styrt eller ulykker. 

Man skal også ligesom på en cykel køre med lys foran og bagpå, så andre kan se dig når du kører.

Rådet for Sikker Trafik elløbehjul

FAQ - El løbehjul med sæde

Er el løbehjul med sæde lovlige?

Det er vigtigt at fremhæve og påpege, igen og igen, at det altså er ulovlig jævnfør dansk lovgivning at benytte og føre et el løbehjul med sæde på de offentlige danske veje på nuværende tidspunkt. Det er altså ikke ulovligt at hverken eje et eller køre rundt på det, så længe det holde til din private adresse.

Du er altså begrænset til at bruge dit elløbehjul med sæde i din have, på en privat vej eller lignende, hvor du naturligvis har tilladelse fra ejeren af grunden til at køre der. Så test ikke dine skills af, før du har fået lov.

Det er ulovligt at køre alene på el løbehjul hvis man er under 15 år gammel i områder for færdselsloven - det vil altså sige at det også gælder på parkeringspladser, villaveje og stisystemer. Børn under 15 år må gerne køre på el løbehjul med sæde alene hvis de er på privat grund eller inden for legeområder.

Kan man skifte sadlen på et el løbehjul med sæde?

Det er forskelligt fra model til model og fra brand til brand. Derfor kan det være svært at sige præcist, men som udgangspunkt, så er det enkelte sæde og dets stel på elløbehjul udformet, så det passer til den specifikke model. Derfor kan et sæde typisk ikke udskiftes, men det er muligt på nogle modeller.

Der er derimod nogle modeller hvor det er muligt at tage sædet af eller slå det ned, hvilket gør at det faktisk bliver lovligt at køre på i trafikken. Det er nemlig som sagt ikke lovligt hvis der er sæde på. 

Hvad er det hurtigste el løbehjul med sæde?

Der findes flere hurtige elløbehjul på det danske marked i 2022, men Dualtron X II tager alligevel førstepladsen for det hurtigste. Dette el løbehjul kan nemlig køre helt op til 105 km/t i test på grund af den 8300W ydeevne på motoren. Prisen for dette elløbehjul er da på den gode side af 50.000 kr.

Det er her værd at nævne, at du kun må køre 20 km/t på de danske veje med et elløbehjul, naturligvis med hjelm på, og så må det ikke være med sæde.

Hvad er det billigste el løbehjul med sæde i 2022?

Et af de billigste el løbehjul i 2022 er tilfældigvis også vores bedst i test produkt, nemlig Razor E300S. Der findes mange billige modeller, som du kan vælge imellem, men det er få, der kan matche prisen på netop dette, og derfor er denne pris i bedst. Så vælg det billigste, hvis det også skal være bedst.

Et lille tip er også at et el løbehjul med sæde er meget billigere end f.eks. en knallert eller en el-scooter, hvilket på nogen punkter kan meget de samme ting.

Hvilket elløbehjul med sæde har den længste rækkevidde?

Det el løbehjul med sæde, der har den længste rækkevidde er Dualtron X II, der igen indtager pladsen for bedst i en kategori. Det er bestemt ikke det billigste elløbehjul, men det kommer nok også af det enorme batteri på 72 volt 42 Ah LG batteri, der yder 3,024 Wh, som giver en rækkevide på svimlende 150 kilometer.

Hvilket el løbehjul med sæde er det bedste?

Som du kan læse i vores ovenstående guide, så finder vi Razor E300S som værende det bedste og bedst i test. Det er et elløbehjul, der kan bruges af alle aldersgrupper, og så har det en masse gode fordele. Dette el løbehjul kan blandt andet komme helt op på 24 km/t, så du hurtigt kan komme omkring.

Du kan altså suse rundt på dit el løbehjul med sæde på en privat vej eller på hjemmeadressen, mens du sidder behageligt.

Hvem kan bruge et el løbehjul med sadel?

Man ser ikke så mange el løbehjul med sæde ude i trafikken eller i gadebilledet. Det er der ført og fremmest en god grund til, da de ikke er lovlige at bruge i færdselsområder. Men de er faktisk super gode til folk med handicap, som måske ikke har kræfter til at cykle og ikke behøver en elektrisk kørestol eller elscooter. Man kan få nogle som hører under kategorien el cykel.

Angivelse af kilder og test

 1. Escooternerds - se kilde her
 2. Eridehero - se kilde her
 3. Gadgetreview - se kilde her

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
cogclockarrow-rightmenu-circlecross-circle