Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

El løbehjul 30 km/t - Hvilket er det bedste? Få svaret her

Det kan virkelig tage lang tid at komme på arbejde, hvis du skal køre ind gennem byen i morgentrafikken. Der kan også være forsinkelser med offentlig transport, og derfor er et el løbehjul helt klart at foretrække, da det kan køre helt op til 30 kmt hvis det skal gå rigtig hurtigt.
Af 
Xiaomi el løbehjul
Den bedste el scooter findes i mange varianter, og det er en fed fordel, at de kan køre op til 30 km/t så det faktisk er værd at skifte cyklen ud med lidt elektrisk drivkraft. De kan fås i flere prisklasser, farver og mærker. Og så før nævnt findes de også med eller uden sæde afhængig af, om du helst vil transporteres stående eller siddende.

Vores alternativ til bedste el løbehjul 30 km/t

De elektriske løbehjul er både populære blandt børn og voksne, og derfor er det en god idé at finde ud af, hvad netop din smarte bedste el scooter skal kunne, og hvad formålet er med den.

Hvad skal du være opmærksom på ved køb af et el løbehjul, der kører op til 25 kmt ?

De elektriske løbehjul er både populære blandt børn og voksne, og derfor er det en god idé at finde ud af, hvad netop din smarte scooter skal kunne, og hvad formålet er med den.

De forskellige modeller på markedet fra f.eks. Ninebot eller Denver, som har nogle funktioner, der er gode at kende, før man køber sit køretøj. Desuden kan det være, at det skal kunne nogle bestemte ting, hvis det mest skal bruges til fornøjelig leg blandt børn, og noget helt andet til den voksne, der bruger det som dagligt transportmiddel.

Der er nogle helt essentielle faktorer, du bør være opmærksom på inden køb såsom rækkevidde og tophastighed. De fleste elektriske scootere kan køre op til 30 km på en fuld opladning, hvilket er ganske fornuftigt for denne type køretøj. Og det er ligegyldigt, hvor mange km/t du kører for at kunne køre en rækkevidde på 30 km.

Derudover har de fleste, fra enten Denver eller Ninebot, en tophastighed på enten 20 kmt eller 25 km/t max. Afhængig af hvor langt du skal, og hvad tid på dagen du skal bruge dit el løbehjul, er der flere smarte funktioner, der er værd at undersøge inden et køb.

Hvis du skal kunne transportere dit elektriske køretøj med dig i et tog eller bus, kan det være en fordel at vælge ét, der er knapt så tungt. Nogle el løbehjul kan endda foldes sammen, så et er super nemme at pakke sammen og tage med sig.

Spænd hjelmen og kom hurtigt frem med den bedste el scooter, der kan køre en masse km/t og få dig sikkert frem til din destination. Og hvis det er mørkt, kan du blot tænde lygterne foran og bagpå løbehjulet, og det er vigtigt selvom du kun kører 1, 5 eller hele 30 km på din el scooter.

Læs mere om el løbehjul.

el løbehjul 30 km/t

Det er ikke alle løbehjul som man kan køre 30 km/t på. De fleste elektriske løbehjul er begrænset til kun at kunne køre 20 km/t.

Regler for el løbehjul i Danmark

Det er meget væsentligt at nævne i forbindelse med denne artikel, at der selvfølgelig er regler for brugen af el løbehjul i Danmark, ligesom der er regler for alle andre køretøjer og transportformer. På cykesltien er der regler som man skal følge for ikke at få en bøde, f.eks. Hvis du kører uden forlygter eller baglygter når det er mørkt. 

Nu til sagen. El løbehjul 30 kmt er faktisk i følge lovgingingen ulovlige at benytte i trafikken i Danmark. Det er derfor en rimelig vigtig ting at overveje, når du skal vælge et el løbehjul så du ikke får bøder eller får den konfiskeret af politiet. 

Den tilladte hastighedsgrænse for el løbehjul i Danmark er på 20 kmt, så du må altid ikke køre hurtigere end det på offentlige veje.

Du tænker måske “jamen kan jeg ikke bare køre 25 km t på offentlige veje på mit el løbehjul 30 km/t ?”, men nej, det er også ulovligt og kan afføde en bøde på ca. 1000 kr fra politiet, hvis det bliver opdaget og i værste tilfælde blive konfiskeret, hvilket ville være rigtig ærgerligt. 

Væsentligt er det dog også at pointere, at hvis du ikke vil købe et el løbehjul fordi du vil bruge det som et transportmiddel i trafikken kan du med helt ro i maven købe et el løbehjul 30 kmt hvis du vil køre på det på privat grund eller i skoven. Det er altså ikke ulovligt at købe, eje eller køre på i Danmark, hvis man overholder reglerne. 

Du bør dog være opmærksom på, at hvis du alligevel skulle blive involveret i en ulykke med dit el løbehjul 30 km/t er det ikke sikkert at din forsikring vil dække det. Det kan være værd at overveje. 

Det kan jo selvfølgelig også være at du gerne vil købe en el-scooter fordi du skal ud og rejse og gerne vil køre i bjerge osv, og så kan du sagtens købe et el løbehjul 30 km/t eller 25 km t så længe du undersøger reglerne for det pågældende land eller område.

Det er ulovligt at køre uden cykelhjelm. Hvis ikke man har hjelm på, kan man ende med en større bøde.

nogle el løbehjul kan køre 30 km/t

Fordele ved et el løbehjul der kan køre 30 kmt

Den åbenlyse fordel er jo at du på den bedste el-scooter det kan køre op til 30 km/t hvilket er en høj fart der kan overhæle cykler på cykelstien helt uden at svede. Der er også flere spændede ting som du kan med et el løbehjul, nemlig f.eks. at den modsat en cykel har en god accelerationsevne og kan bestighe stejle bakker, igen helt uden sved på panden. 

Det kan være en fed fordel hvis du er på ferie i udlandet, hvor der ofte er flere bakker og stejlt terræn sammenlignet med i danmark. Hjulene er også større og giver derfor en god stabilitet som kan give en bedre køre oplevelse da man ikke bumer rundt pga ujævnheder på vejen. 

Dækkene på hjulene er derudover også lavet med pneumatiske dæk som er luftfyldte. Det gør at der igen kommer bedre stabilitet og et fast vejgreb. Det gør dog også at der skal lidt vedligeholdelse til, ved f.eks. at fylde luft i dækkene, ligesom man skal på en cykel i ny og næ. Men det må være det værd i forhold til den gode køreoplevelse.

Hvilke mærker har el løbehjul, der kan køre 30 kmt

Der er to mærker som har el løbehjul 30 kmt eller 25 km t og det er henholdsvis E-Wheels og GoFast. E-wheels har flere forskellige modeller som varierer en del i pris, du kan derfor gå efter et el løbehjul i den prisklasse du har budget til.

Vær her dog opmærksom på, at det ikke er lovligt at bruge disse el løbehjul i Danmark, som nævnt ovenfor, da det kun er tilladt at køre 20 km/t. Det ville derfor være fjollet at investere i noget, du ikke kan bruge på de danske veje.

El løbehjul 30 km/t - Tier og Lime

Undgå at få en både på el løbehjul 30 km/t

Vil du gerne undgå at få en bøde, kan du starte med at undgå at købe et løbehjul, som kommer ind under lovgivningen. Dette betyder, at du skal undgå el løbehjul, der kan køre både 25 og 30 km/t, hvis ikke mere, fordi de simpelthen ikke er tilladt i Danmark.

Derudover, kan du også vælge at købe din el scooter fra virksomheder, der selv har styr på lovgivningen. Dette vil sige virksomheder, du kender i forvejen, som sælger andre fritidsprodukter, også inden for lovens omfang, og fra virksomheder, som tilbyder kendte brands.

Vil du helt undgå at komme i karambolage med loven på alle måder, kan du vælge at leje et el løbehjul i stedet for. Her det vigtigt, at du husker stadig at overholde regler, som at du skal bære hjelm, have lyst på, ikke overskride fartgrænsen, ikke bruge det, når du er beruset og så videre. Dermed vil du kunne undgå en grim bøde, som det ellers vil medføre, hvis ikke disse regler overholdes.

Hold dig opdateret på reglerne

Har du allerede et el løbehjul, eller drømmer du om at få fingrene i et, som ikke bryder regler, som at kunne køre 30 km/t, kan det være en god ide at holde sig opdateret på reglerne. Heldigvis er der hjælp at hente hos Rådet for Sikker Trafik, der har lavet en nem og overskuelig oversigt over, hvad du skal være opmærksom på, som elektrisk løbehjul ejer.

Læs også mere om dette i vores artikel herom. Find den nedenfor.

Vil du læse mere om løbehjul med el?

Se de normale el løbehjul her.

Få et el løbehjul til voksne her, og udlev din drenge- eller pigedrøm.

Der er en del el løbehjul regler - mange gælder det samme som hvis du cykler.

Denver el løbehjul - et rigtig god brand til prisen.

FAQ om løbehjul med el

Hvor hurtigt må man køre på et el løbehjul?
De danske regler for at færdes på et el løbehjul er skarpere end andre lande. I Danmark er der en maksimal grænse på fart på max 20 km/t. Derudover gælder de gængse trafik regler for færden med et elektrisk løbehjul. Derudover er det lovpligtigt med cykelhjelm.
Er et el løbehjul på 30 km/t lovligt i Danmark?
Har du købt et elektrisk løbehjul, som kan køre 30 km/t, skal du være opmærksom på fartgrænserne i Danmark, som ligger på 20 km/t. Det gør ikke at du ikke kan bruge dit elløbehjul, men at du skal være opmærksom på fartgrænsen ved brug.
Hvad er bøden for at køre for hurtigt på et elløbehjul?
Hvis du kører mere end de maksimalt 20 km/t i Danmark kan du modtage en bøde på alt fra 800-4000 kr., alt efter hvor meget hurtigere end fartgrænsen du kører. Du kan dog ikke miste dit kørekort ved sigtelse på blandt andet et el løbehjul på 30 km/t.
Kan jeg benytte mit elektriske løbehjul i regnvejr?
Ofte er der flere el løbehjul, som ikke har godt af regnvejr, da det kan beskadige batteriet i løbehjulet. Du skal derfor, så meget som muligt, være opmærksom på at holde det rent og tørt. Elektricitet og vand er sjældent en god idé. Der findes elløbehjul, som er gode i regnvejr.
Selvfølgelig vil der være situationer, hvor folk er heldige, men det er mere fordi, de skaber noget andre ikke gør. Adskillige folk konkurrerer på samme marked, og det er her at SEO gør sig bedst. Et godt eksempel her er affiliate markedsføring. Her er der en million forskellige sider, som fokuserer på at finde goderne ved affiliate markedsføring. For at kunne konkurrere på dette marked, må man have en gennemført forståelse for SEO-marketing. 
Prisen for SEO afhænger af meget. Du kan hyre en professionel til at gøre arbejdet for dig eller udføre alt på egen hånd. Det vil tage væsentligt længere tid på egen hånd og du er selv ansvarlig for læringskurven undervejs. Men hvis du selv sidder med det hele, kan du for det meste gøre det gratis.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 3.7 / 5. Optælling af stemmer: 3

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

chevron-downmenu-circlecross-circle