Vi opnår kommision via links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Clever ladeboks fejlkoder - Sådan løses dine problemer

Har du en Clever ladeboks derhjemme som giver dig problemer, så bliv her klogere på fejlkoder og problemer, som er mulige såvel som mulige løsninger på dit problem.
Af 
ladeboks elbil

Hvad gør jeg med mine ladeboks problemer?

Som du nok ofte oplever med så meget forskelligt elektronik, kan der opstå forskellige problematikker, som kan skyldes alverdens forskellige ting. Det er oftest noget, du selv kan løse, alt efter typen og omfanget af problemet.

Melder din Clever ladeboks fejlkoder eller problemer er den første anbefaling altid at genstarte ladestanderen. Det gøres på følgende måde:

  • Sluk på relæet eller ved din eltavle
  • Vent i 8-10 min. - slå til igen
  • Vent 10-15 min.

Ønsker du tværtimod at købe en ny, så har vi samlet et guide på de bedste ladeboks som findes på markedet i 2024 for øjeblikket. Der findes mange flere brands end dette, og det er værd at tage et kig på konkurrenterne.

Forstå dine problemer før de løses

Overordnet er det dog vigtigt at forstå sine problemer inden du løser dem, da det er alfa omega for, hvordan du griber problemet an. Alt efter hvad din Clever ladeboks fejlkoder melder, skal du enten kontakte deres support eller foretage tidligere nævnte steps med genstart af standeren.

Med dette produkt er det desuden vigtigt, at du har Appen for at opnå deres "intelligente opladning". Har du desuden undersøgt markedet og deres priser, for ellers har vi herunder samlet et overblik over forhandlere og deres priser.

Udbyder Pris pr år Opstart Opsigelse
OK ladebokse 31.183DKK 11.995DKK 0DKK
Norlys ladeboks 28.943DKK 9.995DKK 0DKK
Zaptec Go, The Charger 57.540DKK 4.795DKK 0DKK
AURA 30.447DK 11.499DKK 0DKK
YouTube video

Hvad er fordelene ved en Clever ladeboks?

Foruden, at du kan få lov til at lade ved flere forskellige ladestandere rundt omkring i landet, med et abonnement, hos selskabet, kan du også få en Clever ladeboks ved din egen bopæl, så du kan få den fordelagtige aftale med hjem.

Der er nemlig mange fordele ved at vælge en Clever ladeboks. Ikke nok med, at du får den installeret, hvor du ønsker det, så får du også fordele ved at vælge disse som din udbyder at strøm til din elbil. Selve installationen kommer med en alt-i-en-løsning, hvor du blandt andet får:

  • Gratis tilbud på gravearbejde i forbindelse med installationen
  • Gratis kabelføring
  • Gratis jordspyd
  • Udbygning af eltavle
  • Ubegrænset antal meter kabelføring fra eltavlen til ladeboksen
  • Ubegrænset antal gennemboring af vægge

Dermed skal du sjældent betale mere end det tilbud, du har fået på selve installationen af din Clever ladeboks. Det er nemlig i 9 ud af 10 tilfælde nok med det ovenstående. Skulle der være brug for yderligere indgreb, kan dette også arrangeres med de samme installatører, som også hjælper med fejlkoder mm.

Se desuden hvad koster en ladestander og OK ladestander fejlkoder for mere information. 

Ladeboks fra Clever

Kombiner solceller med Clever

Producerer du egen strøm på din bopæl, eksempelvis gennem solceller, kan du med fordel vælge en Clever ladeboks. Her får du nemlig bare en serviceaftale til din ladeboks uden refusion af elafgiften.

Ved at vælge Clever Power, vil du ingen fejlkoder finde i dit forbrug, da du, helt gennemsigtigt, vil kunne følge, hvilken strøm, der bruges i ladeboksen, når din bil oplades. På den måde kan du modregne elafgifter på din elregning, så den rette mængde strøm beregnes ud fra forbruget på elnettet til din ladebokse.

Blive her klogere på og få mere viden om ladeboks med refusion.

PK Medier tester

Vi skriver overordnet om flere ting, vidensdeling og hvis du/i har nogle forslag til hvad vi ellers skal skrive om, så ring til os på +45 42 41 16 47 eller send os en mail på kontakt@pkmedier.dk

Angivelse af kilder og test

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 2.1 / 5. Optælling af stemmer: 14

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle