WordPress SEO - Vores guide til søgemaskineoptimering

Skal du i gang med WordPress SEO på din hjemmeside, men har du ikke styr på disciplinens grundelementer, så er du havnet det helt rette sted.  Hos PK Medier er vi eksperter i søgemaskineoptimering, CMS systemer og tilhørende plugin muligheder.

ny hjemmeside bureau
seo bureau

Få eksperthjælp til din WordPress SEO. Vores kompentencer rækker langt

seo bureau

Vi er specialister i WordPress hjemmesider

seo bureau

Vi ligger selv nr. 1 på flere SEO relaterede søgeord

seo bureau

Vi tilbyder samarbejde helt uden binding

Skal vores eksperter hjælp dig?

Vi har hjulpet hundredevis af kunder med optimering af deres hjemmesider, både i forhold til det visuelle, det tekniske, men også i høj grad i forhold til de gældende søgemaskineoptimeringsregler. Vi kan både være rådgiver, men også eksekvere. Hvordan vi skal hjælpe dig?

Flere end 300 cases

seo bureau kunder

Udvalgte cases

Det siger vores kunder om os:

"I mit samarbejde med PK Medier oplever jeg altid en professionelisme på alle fronter. Deres kreativitet er i top og eksekvering stemmer altid overens med vores forventninger."

HJEMMESIDE

SEO

FYSIQ

For FYSIQ har vi udarbejdet et stærk SEO strategi og udviklet ny hjemmeside.

Se case

HJEMMESIDE

VISUEL IDENTITET

Mad & Kaffe

I samarbejde med Mad & Kaffe har vi udviklet en ny, minimalistisk visuel identitet.

Se case

HJEMMESIDE

SEO

GOOGLE ADS

FACEBOOK ANNONCERING

Grillen Burgerbar

Vi har hjulpet Grillen Burgerbar med effektiv SEO optimering og hjemmesideudvikling.

Se case

HJEMMESIDE

VISUEL IDENTITET

Nanna Bredsdorff - Psykoterapeut

Vi har udarbejdet en ny visuel identiet for Nanna Bredsdorff, der afspejler hendes værdier.

Se case

VISUEL IDENTITET

WEBSHOP

WORDPRESS

LUKSUS GASPEJS

For LUKSUS GASPEJS & LUKSUS TRÆGULVE  har i udviklet nye hjemesider med tilhørende webshops.

Se case

VISUEL IDENTITET

NY HJEMMESIDE

MP BYGGESAGKYNDIG

For MP Byggesagkyndig har vi udformet og implementeret en ny visuel identiet.

Se case

REDESIGN

SEO

WORDPRESS

Tandreguleringkbh.dk

Ved hjælp af en ny identiet og optimering af hjemmesiden, har tandreguleringkbh fået flere besøgende.

Se case

REDESIGN

SEO

WORDPRESS

Årsregnskab.dk

For Årsregnskabet har vi designet og implementeret en ny, flot WordPress hjemmeside.

Se case

Vores arbejdsfaser

Ny hjemmeside

1. fase

Der ligges i samarbejde en plan for dit WordPress SEO projekt

2. fase

En strategi og en prototype udformes for indsatsen

3. fase

Din feedback bruges som rettepind for eksekvering

4. fase

Når godkendt, implementeres den nye WordPress SEO

Få lavet effektiv WordPress SEO på din hjemmeside

Lad vores eksperter om det hårde arbejde. Vi implementerer WordPress SEO på din hjemmeside. Indtast blot dine oplysninger herunder, så vender vi tilbage.
 • Strategiplanlægning for SEO indsats
 • Udarbejdelse af effektiv optimering i WordPress
 • Få tilbud

  Anmeldelser

  Blev nr. 1. på det vigtigste keywords på bare en måned :)

  "Det er med fuldstændig ro i maven, når PK Medier styrer min SEO. Knivskarpe, rasende ambitiøse, og super god sparring. Blev nr. 1. på det vigtigste keywords på bare en måned :)"

  stars

  Cirkeline Volder

  De sejeste inden for online markedsføring!

  "PK Medier har vist gode resultater på vores forretninger bl.a. gennem annoncering og seo optimering. Jeg kan varmt anbefale PK Medier, hvis man leder efter de sejeste inden for online markedsføring!"

  stars

  Alberte Kryger Sander

  Eksekvering stemmer altid overens med forventninger

  "I mit samarbejde med PK Medier oplever jeg altid en professionelisme på alle fronter. Deres kreativitet er i top og eksekvering stemmer altid overens med vores forventninger."

  stars

  Jens Risom

  Hvad er WordPress SEO?

  Du har måske før hørt om søgemaskineoptimering. Det er en disciplin, som er vigtig, ja helt essentiel, at have styr på, når man som virksomhed har en hjemmeside. Og det har de fleste jo i vores tid. Det er dog langt fra alle, der mestrer det.

  Vi har, hos PK Medier specialisteret os i disciplinen, og vi har gang på gang bevist, at vi har, hvad der skal til, for at føre, ikke bare vores egne sider, men også vores kunder hjemmesider helt til tops i søgeresultaterne på Google. Dette blandt andet ved hjælp af WordPress SEO.

  Som SEO bureau, har vi styr på selv de små detaljer, og derfor kan vi også implementeret et WordPress SEO plugin på din hjemmeside, så du nemt selv kan komme i gang, men vi eksekverer også gerne og vedligeholder din indsats. Få vores hjælp til WordPress, hvis du ikke selv er en haj til det, for det er vores SEO specialister, uden tvivl.

  Anmeldelser fra Google

  4.8 rating af 17 anmeldelser

  stars

  "Det er med fuldstændig ro i maven, når PK Medier styrer min SEO. Blev nr. 1. på det vigtigste keywords på bare en måned :)"

  Cirkeline Volder

  Brug et WordPress SEO plugin

  Det smarte ved WordPress er, at det er ganske brugervenligt. Det kan nemt individualiseres, så det passer til dine behov, blandt andet ved hjælp af plugins. Ved at installere et WordPress SEO plugin, får du en assistent implementeret direkte på din hjemmeside, som hjælper med optimering.

  Der findes et væld af forskellige plugins, som du kan anvende. Herunder hører blandt andet Yoast SEO plugin, som guider dig igennem basiselementerne for søgemaskineoptimering, når du laver WordPress SEO på din hjemmeside. Gør eksempelvis brug af nedenstående værktøjer, når du skal lave effektiv SEO-optimering:

  • All in One SEO for WordPress (AIOSEO)
  • Semrush
  • Google Search Console

  Hvorfor er WordPress SEO vigtigt?

  Har du en hjemmeside i WordPress er det vigtigt, at du lærer om WordPress SEO. Søgemaskineoptimering kan hjælpe med at øge din placering på Google og skabe mere trafik til din side. Det er derfor et godt værktøj, som kan bidrage til at skalere din virksomhed.

  Du kan derfor sagtens have en god hjemmeside, som både er brugervenlig og med et flot design uden at få trafik på den. Derfor er det vigtigt at kende til WordPress SEO. Har du ingen erfaring inden for området, anbefaler vi, at du tager kontakt til et SEO-bureau som PK Medier, som kan hjælpe dig med hele processen.

  På den måde kan du inden for 90 dage opleve, hvordan din hjemmeside vil rangere højere på organiske søgninger, hvilket betyder søgninger, som relaterer sig til dit felt.

  Google Ads eller SEO?

  Der er flere måder, hvorpå du kan øge trafikken på din hjemmeside. Du har måske hørt om Google Ads, som er en funktion, som Google har lavet til at få hjemmesider til at rangere højere på deres søgemaskine.

  Her betaler man et hvis beløb, som man bliver trukket for hver gang en kunde klikker ind på hjemmesiden. Dette går under betegnelsen PPC, som står for Pays per click. Derudover vil hjemmesiden stå under "sponsoreret", når man søger på relevante søgeord.

  Det er derfor en måde, som kan skabe mere trafik til din side, men det kan blive en meget dyr proces, som kan give kortsigtede resultater. Vil du i stedet skabe langsigtede resultater, som i den grad kan mærkes, kan WordPress SEO være et godt sted at starte.

  SEO er ofte en proces, der tager noget tid før man ser resultater, og det er derfor vigtigt at være tålmodig. Dog vil det i den grad betale sig, hvis man gør det på den rigtige måde.

  Kan man selv lave WordPress SEO?

  Vil du gerne selv stå for din søgemaskineoptimering, kan det være en fordel at bruge WordPress SEO. WordPress er et populær CMS-system (Content management system), som er meget brugervenligt.

  Det er derfor muligt selv at lave SEO-arbejdet, hvis det er det, man ønsker. Her kan du bruge værktøjer, som kan fortælle dig, hvordan din søgemaskineoptimering er.

  Dog kan det være spild af tid, hvis man ikke bruger de helt rigtige teknikker. Det er derfor en god idé at få rådgivning hos et bureau som PK Medier, der har mange års erfaring inden for området.

  WordPress udvikler FAQ

  Hvad er WordPress SEO?
  WordPress SEO er søgemaskineoptimering udført i det populære CMS system. Her kan du anvende forskellige plugins til at hjælpe dig på vej til en effektiv indsats.
  Hvordan laver man WordPress SEO?
  Har du allerede installeret nogle WordPress SEO plugins, kan du nemt få guide dig vej igennem søgemaskineoptimering. Det vigtigste er, at du får lavet en god sidetitel og meta, hvor søgefrasen er inkluderet, samt at denne også bliver nævnt jævnligt gennem brødteksten på siden.
  Hvad er søgemaskineoptimering?
  Søgemaskineoptimering, også ofte kaldet SEO, er en disciplin, som søgemaskinerne opsætter rammerne for. Det handler i høj grad om at bruge de rette søgeord, for det produkt eller den service, du sælger, til at komme frem på søgemaskinerne. Her er både det visuelle, det tekniske og links helt afgørende. Læs mere hos PK Medier.
  Hvor kan man få hjælp til WordPress SEO?
  Du kan med fordel kontakte et SEO bureau, som PK Medier, hvor SEO specialister og webudviklere sidder klar til at hjælpe med store som små spørgsmål til disciplinen og opsættet.

  Angivelse af kilder

  • Find inspiration hos Dribbble.com til din hjemmeside.
  • Læs hos wpbeginner.com om, hvordan man nemt bruger WordPress.
  • Brug denne guide til at finde de bedste WordPress SEO plugins.
  chevron-downmenu-circlecross-circle