Vores artikler er skrevet fra research og analyse af tests. Vi kan tjene en kommission, når der købes via et link. Læs mere >

Lille kaffemaskine - Lav 2 kopper kaffe med den bedste maskine

Hvis du ikke har behov for store mængder af kaffe ad gangen, vil en lille kaffemaskine være perfekt, da den hurtigt kan brygge 2 kopper kaffe. Den optager samtidig ikke særlig meget plads på køkkenbordet.
Af 
Opdateret d.14. juni 2022

Med en mindre kaffemaskine kan du brygge få kopper kaffe ad gangen. Dette er perfekt til dig, som ikke kan drikke så meget kaffe ad gangen. Du finder disse modeller til forskellige prisklasser, alt efter hvor mange funktioner du ønsker din maskine skal have.

Metodologi
Vores guides og artikel tager udgangspunkt i sammenfatning af anbefalinger, anmeldelser og kundeanbefalinger og ikke produkter, vi selv har testet. Læs mere
Vi holder os opdateret på nye versioner, og der kan være forbehold for prisændringer grundet tilbud, rabatter og kampagner.
Vores artikler er skrevet på baggrund af research og analyser af anmeldelser og test. Der er sponsoreret indhold på siden. Læs mere

Lav få kopper kaffe med denne lille kaffemaskine

En lille kaffemaskine kan lave 2 eller 4 kopper kaffe ad gangen, og fylder ikke særlig meget, hvis du har et mindre køkken. I denne artikel giver vi dig et overblik over de bedste produkter, og de forskellige typer der findes på markedet.

I denne artikel

Guiden starter med detaljerede oplysninger om vores tre forslag til de bedste små kaffemaskiner i 2022.

Find den bedste lille kaffemaskine 2022

Bedste til prisen

Braun PurAroma KF7020

Prisklasse: 400 – 600 kr.

Type: Lille filterkaffemaskine

Watt: 1000

Funktioner: Timer, auto-sluk, afkalkningsprogram

Fordele:

1-4 kop indstilling
Nem at betjene
Indstilling til valg af kaffestyrke

Ulemper

Larmer en smule
Shop kaffemaskinen her

Hvorfor vælge denne kaffemaskine?

Med Brauns traditionelle lille kaffemaskine får du mulighed for at brygge lige den mængde kaffe, du ønsker. Den kan brygge helt op til 12 kopper filterkaffe, og den er derfor anvendelig både, når der skal serveres kaffe til dine gæster, men også i hverdagen, hvis du blot ønsker et par enkelte kopper.

Maskinen har indbygget OptiBrewSystem, der sikrer den gode smag, da brygningstid, temperatur og ekstraktion er afstemt perfekt i forhold til hinanden. Kaffemaskinen kan yderligere holde kaffen varm på varmepladen, hvis ikke den drikkes straks efter brygningen. Herved beholder kaffen sin velsmagende aroma. Dog vil den automatisk slukke efter 40 minutter, hvorved du roligt kan lade den stå på varmen.

Yderligere tilbyder netop denne model en afkalkningsindikator, så du ikke er i tvivl om, hvornår maskinen skal afkalkes. På denne måde er det muligt at rengøre denne lille maskine mest optimalt og dermed opnå den bedste ydeevne.


Læs mere om Braun PurAroma KF7020 her
Bedste praktiske

Moccamaster KBGT 741 Thermo

Prisklasse: 1200 – 1700 kr.

Type: Filterkaffemaskine med thermokande

Watt: 1450

Funktioner: Thermokande medfølger, hurtig bryggetid

Fordele:

Støjsvag
Holdbar og robust
Ridsefast materiale

Ulemper

Fylder lidt
Shop kaffemaskinen her

Hvorfor vælge denne kaffemaskine?

Kaffemaskinen fra Moccamaster er et rigtig godt valg, da den er praktisk på flere parametre. Modellen er topanmeldt både hos eksperter og hos forbrugere. Selvom prisen på denne lille maskine er en anelse dyrere end de to bud ovenfor, så er dette med god grund.

Til denne maskine følger nemlig en termokande, der jo også kan anvendes til andre formål end kaffebrygning. Kaffen brygges direkte ned i en termokande, hvilket gør den let at tage med sig ind i stuen eller på udflugt uden at gå på kompromis med serveringstemperaturen.

Denne model er dermed også energivenlig, da den ikke skal have varmeplader tændt for at holde kaffen varm. Derudover er brygningskvaliteten i top med en effektiv bryggetid på bare få minutter for en fuld kande og endnu mindre for blot 2 kopper.

Udover sin funktionalitet er denne lille kaffemaskine stilfuld og elegant i sit tidløse design og kan derfor passe ind i mange hjem.


Læs mere om Moccamaster KBGT 741 Thermo her
Bedste multifunktionelle

Philips Grind & Brew HD7769/00

Prisklasse: 1000 – 1400 kr.

Type: Filterkaffemaskine med thermokande

Watt: 1450

Funktioner: Integreret kaffekværn med 5+ funktioner

Fordele:

Dele tåler opvaskemaskine
Aroma twister funktion
Todelt bønnebeholder

Ulemper

Bør rengøres ofte
Shop kaffemaskinen her

Hvorfor vælge denne kaffemaskine?

Denne lille kaffemaskine sikrer altid en friskbrygget kaffe på nymalede bønner, da den har en integreret kværn. Kværnen er gennemsigtig, hvilket bidrager til et eksklusivt design, hvor bønnerne kommer til syne. Derudover er det praktisk, så man tydeligt kan se, om kværnen skal fyldes op.

Yderligere er der mulighed for at variere sine kaffeoplevelser, da maskinens bønnebeholder er todelt og kan indeholde forskellige bønner såvel hele som malede. Beholderen er tilpasset, så bønnerne holder sig friske.
Derudover gør Aroma Twister funktionen det muligt at sikre den helt optimale smag. Maskinen kan brygge alt fra én eller 2 kopper kaffe til en fuld kande ad gangen, hvilket gør den praktisk til mange anledninger. Modellen besidder derudover en styrkevælger, så kaffens intensitet kan justeres.

Timerfunktionen gør det muligt at stå op til en dejlig, varm kop friskbrygget kaffe, da den nemt kan indstilles aftenen før. Til denne lille model medfølger en glaskande, så det let kan anskues, hvor meget kaffe, der er brygget. Skulle du få lyst til en kop kaffe, inden den er brygget helt igennem, tager du blot kanden ud, da drypstop-funktionen sikrer, at brygningen stopper, hvis kanden fjernes.


Læs mere om Philips Grind & Brew HD7769/00 her

Den rette lille kaffemaskine til dit behov - guide med PK Medier

Når man som køber skal udvælge en kaffemaskine, vil man som regel gøre sig nogle overvejelser for at finde den allerbedste. PK Mediers bud på de bedste modeller besidder hver nogle kvaliteter, der ofte er forbundet med købsbeslutningen.

De udvalgte modeller har dét tilfælles at sikre den gode kaffeoplevelse på baggrund af god brygningskvalitet. Herudover er de stilrene og enkle i deres design, så de passer ind i de fleste hjem. Guiden repræsenterer nogle modeller, som alle brygger filterkaffe på malede bønner, hvor det er nemt at tilpasse den ønskede mængde af kaffe og samtidig sikre, at den holder sig varm.

Hertil giver de alle mulighed for blot at brygge 2 kopper kaffe, men muligheden for at brygge en hel kande med op til 12 kopper er der også. Det er derfor også en praktisk løsning at købe en lille kaffemaskine, da den har flere anvendelsesmuligheder og ikke begrænser køberen i kaffebrygning.

En lille kaffemaskine kan også fungere ved brygning gennem kaffekapsler, hvor størrelsen på koppen og mængden af kaffe er bestemt ud fra den enkelte kapsel.

Angivelse af kilder og test

  1. Forbrugerrådet TÆNK, læs om kilden her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockarrow-rightmenu-circlecross-circle