Vores artikler er skrevet fra research og analyse af tests. Vi kan tjene en kommission, når der købes via et link. Læs mere >

Catering i København - Bedste bud på mad ud af huset

Leder du efter den bedste catering i København og omegn? Her hos ProduktEksperten har vi sat os for at finde de bedste bud på gourmet catering til de mest fordelagtige priser.
Af 
Opdateret d.16. juni 2022
catering København

Det er altid en fordel, at få maden leveret til døren, for på den måde kan du holde din fest eller et arrangement uden stress og jag, og det gør altså bare lige planlægningen en smule sjovere. Nogle virksomheder leverer endda maden i smukke fade eller miljøvenlig indpakning, klar til at stille på bordet.

Metodologi
Vores guides og artikel tager udgangspunkt i sammenfatning af anbefalinger, anmeldelser og kundeanbefalinger og ikke produkter, vi selv har testet. Læs mere
Vi holder os opdateret på nye versioner, og der kan være forbehold for prisændringer grundet tilbud, rabatter og kampagner.
Vores artikler er skrevet på baggrund af research og analyser af anmeldelser og test. Der er sponsoreret indhold på siden. Læs mere

Den bedste catering i København

Er du træt af at stå bøjet over gryderne, når du skal lave mad i hverdagen, så bestil den bedste catering i København og få gourmet mad leveret lige til døren, så du ikke behøver bekymre dig om dette inden dit arrangement.

Vi har udvalgt 4 bud på den bedste catering fra restauranter og caféer i København, hvor du både kan få en sund frokost og en gourmet aftensmad til hvilken som helst anledning, så du slipper for at lede hele internettet igennem for mad ud af huset inden dit næste arrangement.

I denne artikel

De bedste catering steder i København 2022

Mad & Kaffe - Smørrebrød

Den populære café i København på Frederiksberg, Mad & Kaffe, tilbyder deres luksus højt belagte smørrebrød, som den bedste catering til en gourmet frokost, til fødselsdage, studentergilder, receptioner eller firmafester. 

Hos Mad & Kaffe kredses der i stor stil om maden, så du er garanteret luksus smørrebrød, der er lavet med stor omhu. De har fokus på at bruge sæsonens bedste råvarer, så du altid er sikret en gourmet madoplevelse, der oven i købet hører under den bedste catering.

De sæsonbetonede variationer af smørrebrød fås til en god pris, så der er rig mulighed for at prøve flere forskellige slags madder. Hvis dine gæster spiser vegetarisk eller er kødelskere, er det intet problem. Hos Mad & Kaffe kan du nemlig få det bedste catering i København af smørrebrød til enhver smag, der tilgodeser alle dine gæster. 

Fordele

 • Luksus frokost catering til enhver begivenhed
 • God pris
 • Vegetar catering
 • Bedste catering af sæsonbestemte smørrebrød

Praktisk info

Mad & Kaffe tilbyder luksus catering til dit arrangement med afhentning alle dage fra kl. 11.30 i deres café på Frederiksberg i København. 

For at blive omfattet af denne gourmet catering, skal dit selskab bestå af mindst 8 personer med en bestilling på mindst 2 smørrebrød pr. person. 

Bestilling af det bedste smørrebrød skal ske mindst to dage i forvejen, så undgår du både at bruge flere timer i køkkenet og at stresse lige op til den store dag. 

OLIOLI

En af de bedste catering muligheder i København, er uden tvivl at finde hos OLIOLI. De laver skræddersyede Poke Bowls til enhver lejlighed i København, uanset om du skal bruge gourmetmad til et privat arrangement eller et firma event. 

Med de farverige og sunde Poke Bowls vil du med sikkerhed imponere dine gæster eller samarbejdspartnere, om det er til en luksus frokost eller gourmet aftensmad. En Poke Bowl er nemlig, hvis du ikke allerede har hørt om hypen, en blanding af sushi og salat. 

De tilbyder derudover en imponerende fleksibilitet, når det kommer til forskellige præferencer og allergener. Når du bestiller luksus catering hos OLIOLI kan du være sikker på at tilgodese alle til arrangementet, uanset hvad de ønsker fra den bedste catering. 

Det bedste ved OLIOLIs catering i København er, at de leverer gourmet lige til døren. En stor fordel er, at de serveres kolde, og du derfor ikke behøver at bekymre dig om at holde maden varm. Du skal som vært ikke gøre andet, end at bestille dét antal Poke Bowls, som du skal bruge til din fødselsdag, dit PR-event, en luksus frokost eller noget helt fjerde, og sætte det frem til dine gæster. 

Hvis du bestiller mad leveret til dit arrangement, kan du være sikker på at modtage den bedste catering, da deres Poke Bowls leveres med den samme topkvalitet, som er velkendt fra butikkerne rundt om i København. 

Udover at du slipper for at stresse over mad til dine gæster, kan du med OLIOLIs luksus catering servere et mættende, sundt og nemt måltid i en miljøvenlig indpakning, som både kan spises stående ved en reception eller som et samlingspunkt om bordet.

Fordele

 • Levering til døren
 • Koldt måltid, der ikke skal holdes varmt
 • Bedste frokost catering i København
 • Sund og farverig gourmet
 • Miljøvenlig indpakning

Praktisk info

Der er forskellige pakkeløsninger at vælge imellem, så cateringen passer til lige netop dit event og dine gæster. De tilbyder både buffet, mini bowls, standard bowls og så tilbyder de endda at komme ud til dit arrangement og lave maden direkte.

Prisen for denne luksus catering spænder over et beløb på 50-95 kr pr. kuvert. Du kan altså få den bedste catering gourmet i København helt ned til blot 50 kr.

Hooked

Den bedste catering i København for fisk- og skaldyrselskere er helt klart fiskerestauranten Hooked. De leverer mad ud af huset, hvad end det gælder bryllupper, firmafester eller noget helt tredje. 

Du kan være sikker på at få gourmet catering i den bedste kvalitet med dagsfriske råvarer, der opfylder alle cravings, men som også kan justeres med sundere eller kødfrie alternativer. Der er et udvalg af velkendte og elskede retter som fish and chips, lobster rolls og burger, men også de populære poke bowls, der fungerer som et sundere alternativ, men som bestemt ikke er mindre luksus catering.

Hooked tilbyder den bedste catering i København til store selskaber og udlejer endda deres foodtrucks til arrangementer. Selskaber skal være på mindst 50 personer, før catering tilbydes, så det er oplagt at bruge Hooked som gourmet catering, hvis du skal holde et stort arrangement med mad til enhver smag. 

Hooked bringer en helt særlig oplevelse af den bedste catering, når de har foodtrucken med ude til events. Det danner samlingssted for en hyggelig og uformel stemning til dit arrangement, der i særdeleshed byder på gourmet catering. 

Fordele

 • Bedste catering København til fisk og skaldyr
 • Leverer til døren 
 • Bredt udvalg af gourmet retter
 • Hyggelig foodtruck med luksus catering

Praktisk info

Hooked leverer deres gourmet catering til selskaber på over 50 personer, og har et service fee på 3200 kr. eksklusiv moms. 

Til prisen, får du glade og mætte gæster, der enten er blevet beriget med en traditionel, gourmet ret eller en nyere variation af lækre fiske- eller vegetarretter. Med mad fra Hooked til dit arrangement kan du være sikker på at få mad til enhver smag med den bedste catering i København til fisk og skaldyr.

Frederiksberg smørrebrød

Hvis du ønsker levering af frisksmurte gourmet smørrebrød til enten din arbejdsplads, din fødelsdagsfest eller hjem til mormor, er Frederiksberg smørrebrød den bedste catering i København til lige netop dit behov.

Denne luksus catering gælder uanset om dit selskab er på 8, 50 eller 100 personer, så finder de altid den bedste løsning lige netop til dig og dine gæster eller kollegaers behov.

Der er også mulighed for at lave en fast aftale med dem om levering af deres bedste catering til f.eks. din arbejdsplads en gang om ugen. Du behøver derfor ikke at blive snydt for gourmet catering, hvis ikke du har et arrangement i den nærmeste fremtid. 

Smørrebrød er altid en sikker vinder, og med denne gourmet catering i København har det aldrig været nemmere at glæde sine kollegaer eller gæster med frisksmurte gourmet smørrebrød eller salater. 

Fordele

 • Levering til døren
 • Luksus catering til små og store selskaber
 • Frisksmurt smørrebrød
 • Fast levering 

Praktisk info

Frederiksberg smørrebrød leverer frokost catering til både store og små selskaber, og bringer med glæde gourmet til dit firma, din mormor eller til et event.

Priserne på smørrebrød og salater varierer fra 65 kr. til 95 kr. pr. smørrebrød eller salat. Du kan derfor få glæden af at smage flere forskellige slags til en god pris.

Overvejer du catering?

Skal du holde fødselsdag, bryllup, barnedåb eller måske et firmaarrangement i København? Så bør du overveje at bestille catering udefra. Dette er en oplagt mulighed for dig, der ønsker at have fokus på dine gæster hele festen igennem, og ved at bestille mad udefra behøver du ikke bekymre dig om andet end at nyde festen og maden - helt uden besvær og mange dages forberedelser i køkkenet. Nogle cateringvirksomheder leverer mad til gode priser og indimellem på tilbud, og det er derfor helt klart en overvejelse værd at få maden leveret direkte til døren.

Angivelse af kilder og test

 1. Frederiksberg Smørrebrød - se kilde her. 
 2. Hooked - se kilde her. 
 3. Mad & Kaffe - se kilde her.
 4. OLIOLI - se kilde her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle