Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Bedste tapas catering - den perfekte menu til din fest

Er du i gang med at planlægge en kommende fest, fødselsdag, reception eller lignende, så ved du formentlig også godt, at det kræver meget planlægning. Hvor skal I være, hvem skal stå for indkøb og skal du selv give dig i kast i køkkenet? En stor fest kræver meget - og derfor kan du med fordel få en hjælpende hånd udefra - hvor det giver mening, så du i stedet kan fokusere på det vigtigste - nemlig dine gæster.
Af 
Opdateret d. 10. august 2022
tapas catering

Ønsker du at servere en lækker og let anretning, så er tapas catering et oplagt valg. Tappas er efterhånden gået hen og blevet en klassiker og en favorit blandt danskerne - og de mange små retter sikrer, at der med sikkerhed er noget for enhver smag. Nedenfor har vi fundet nogle af det bedste tappas catering, hvis du drømmer om at servere tapas catering til din næste fest.

Vores anbefalinger til den bedste tapas catering

I det nedenstående finder du vores anbefalinger til nogle af de bedste tapas catering steder, som vi kender til. Her får du et stort udvalg af gode og unikke specialiteter, samt masser af mad, som dine gæster kan bliver mætte af.

Meyers - altid en sikker vinder

Meyers er uden tvivl en af de ukronede restauratører i Danmark, og også på catering-scenen hiver Meyers positiv opmærksomhed til sig. Meyers formår endnu engang at skabe tappas catering, der på en og samme tid leder tankerne hen på sydspanske langbordsmiddage, men med smagsnuancer fra de nordiske breddegrader. 

Prisen pr. person ligger i den dyrere ende, men til gengæld får du også kvalitet og masser af gode råvarer og smagsnuancer til prisen.

Tapasamor - autentisk spansk tapas catering

Det ligger næsten i navnet, at Tapasamor elsker tappas - og dét kan smages. Her finder du prisvenlig tapas catering, der kan tilpasses netop din fest. Vælg mellem en delikat charcuterie anretning, en 14 retters tappas catering menu eller prøv deres luksusmenu, hvor du kan byde dine gæster på både charcuterie og 14 retter. 

Hvad der er det bedste til din fest, afhænger af selskabet, men uanset er du sikret masser af kvalitet og smag hos Tapasamour, der er en autentisk, spansk restaurant, specialiseret i netop tappas.

Dahl & Dahl - Mad ud af huset i hjertet af København 

Bag den københavnske tapas- og cocktailbar, Dahl og Dahl, står et søskendepar fra Bornholm. Bestiller du tapas catering fra Dahl og Dahl er du derfor sikret spanske lækkerier med et twist af Bornholm. Deres veltillavede anretninger byder blandt andet på fire forskellige slags pølse og fire forskellige slags oste. Begge dele produceret på Bornholm. 

Derudover byder deres lækre tappas også på lufttørret skinke, paté og diverse snacks, der alle går ualmindeligt godt til festlige lejligheder, hvor dine gæster kan tage for sig af de lækre retter.

Smageriet - tapas for enhver smag

Tappas kommer i mange afskygninger, men Smageriet har formået at ramme hovedet lige på sømmet, når de disker op med deres delikate tapas catering. Smageriet serverer ikke nødvendigvis den traditionelle tapas, som du kender, men sørger de for en masse forskellige ‘hapsere’, der byder på skønne smagsnuancer og overraskende smagskombinationer.  

Det bedste af det hele er, at prisen også ligger i en ende, hvor alle kan være med. Her får du altså høj kvalitet og gode råvarer for pengene - og en af de bedste tapas catering løsninger til din kommende fest.

Hvorfor vælge tapas catering?

Der er mange gode grunde til at vælge den bedste tapas catering fremfor mange andre typer af catering i København. For det første, så er det en hyggelig form for spisning. Man får lov til at sidde og nippe til maden lige så stille, man kan tage flere gange og smage mange forskellige ting, uden at det bliver kedeligt i længden.

Har du med et selskab at gøre, hvor du gerne ser, at de bliver længe, så er tapas catering helt klart den bedste løsning, for her vil folk sidde og snakke over lidt tappas, mens der bliver snacket og hygget.

Det kan også være, at du bare søger den bedste catering i København, der ikke er for tungt, og hertil er tappas jo en skøn løsning. Ofte vil tapas catering ikke fylder meget i maven, men bliver man ved med at sidde og nippe og spise i mange timer, vil man blive mæt af alle de gode specialiteter, der bliver serveret.

Tapas catering fra København kan især være en god ide til selskabet, der formelt, men ikke er en middag - dette kunne eksempelvis være lancering af noget i København, et jubilæum, en sen frokost til fejring af en fødselsdag, eller noget lignende. Det kan ofte være en god ide at bruge tapas, når man ikke gider den klassiske boller og lagkage løsning til fødseldagen.

Som det kulturelle hjertebarn, som tappas er, for mange spaniere, så er det den helt rette måde at bringe et selskab sammen på. Derfor er tapas catering ikke bare den bedste ide til arrangementer i København, men også den bedste måde at bringe folk sammen på.

Bedste catering tapas

Hvad er tapas egentlig?

Tapas er i sig selv en meget populær spansk spise, der både dækker over appetitvækkere, snacks og mellemmadder, der kan nydes i ethvert selskab og til mange forskellige arrangementer.

Tapas catering kan således bestå af alt fra små retter, der både kan være kolde og varme, samt forskellige typer af fødevarer, der enten kan spises alene eller i kombination. Typisk vil tapas omfatte frisk brød, det bedste spanske pålæg - såsom skinke, pølse og nogle gange fisk - ost, peberfrugter og oliven.

Dog kan den bedste tapas catering i København lige så vel bestå af små varme retter uden brød, såsom spanske æggekager, kødboller, blækspruttte, ansjoser, rejer, salater, tomater i forskellige former, svampe og meget mere. Med andre ord, så kan tapas være helt simpelt eller ganske omfattende.

Tapas, i sin oprindelige form, er ikke blot en gastronomisk oplevelse, men er i lige så høj grad en måde for spanierne at mødes på. Tappas spises ofte som en form for præ-frokost, hvor man mødes og nyder små retter sammen. Det er så at sige en del af den spanske kultur og livsstil.

Når du skal servere tapas for dine gæster i København, vil det sædvanligvis være med spansk inspiration. Dog laves mange af de bedste tapasborde i København også med inspiration fra det italienske, franske eller sågar det danske køkken, og derfor varierer tapas også ofte, alt efter, hvor du får din tapas catering fra.

Læs mere ift. mad til dit arrangement her

Leder du efter mad til din fest i København. Så læs vores guide.

Skal du have mad leveret til din fest om morgnen? Så kan brunch catering måske være en mulighed. Læs med i vores guide.

Bor du i Roskilde og skal holde en større fest, hvor du ikke selv vil stå for maden? Så læs om mulighederne her.

Befinder du dig entent i Århus eller Aalborg og mangler muligheder ift. at brug bringet mad ud til dit arrangement? Så læs med i vores guides.

Du har her mulighed for at se udvalget af forskellige løsninger til mad ud af huset i Sønderborg.

I Nordsjælland og resten af Sjælland du få leveret din mad lige til døren.

Skal du holde en fest, hvor du søger catering buffet?

Skal du have gourmet catering? Så er der også virksomheder, som tilbyder dette.

Ved du ikke hvilket cateringfirma du skal vælge? Så læs med her. 

Angivelse af kilder og test

  1. Yelp har lavet en guide om bedste tapas steder i København.
  2. Her er en guide til tapas steder på Frederiksberg - læs her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 3

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle