Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Sushi catering - find de bedste steder i København

Det er altid en fordel at få leveret mad ud af huset, hvis du skal sørge for mad til et større selskab ofte genialt på en buffet. Sushi som catering er en fantastisk mulighed, og her har vi samlet en oversigt over de bedste steder i København.
Af 
Opdateret d. 27. september 2022

Når jers selskab skal have bestilt sushi catering i københavn, er der et hav af muligheder at vælge mellem. Derfor har vi fremhævet de steder, der leverer noget af det bedste mad ud af huset i byen.

Top anbefalede sushi catering i København

IKI SUSHI

Gratis levering fra 20 mennesker indenfor 5 km
Fra 29 kr. levering
Fra 160 kr pr. kuvert ​
Spændende udvalg
Besøg Iki Sushi
catering catering københavn
catering catering

Iki Sushi catering

Iki Sushi er endnu en lækker restaurant, der leverer catering i København. Her kan du frit vælge fra deres a la carte, når du bestiller mad, hvorfor der findes fisk til enhver smag. Ydermere kan du også bestille sticks og andre japanske specialiteter. Iki er kendt for at anrette deres retter på smukkeste og mest delikate vis - også når I bestiller mad ud af huset i København. Restauranten leverer i København til enhver anledning. Det eneste du skal gøre er at udfylde kontaktformularen, hvorefter du vil blive kontaktet med et uforpligtende tilbud.

Sticks N Sushi

Sticks er en meget populær restraurant, der leverer sushi som catering i København. De fleste kender det populære spisested, der laver noget af det bedste og friske fisk i Danmark. Deres catering fungerer således, at du og dit selskav har mulighed for at leje jeres egen kok til festen, der vil rulle og anrette den lækreste sushi til enhver smag. Samtidig med at kokken laver den lækre sushi, vil han præsentere jer for de forskelige retter og fortælle om teknikken. I kan dermed komme helt tæt og få et indblik i, hvordan nogle af landets dygtigste sushikokke anretter maden.

Sticks kan sørge for catering til alle anledninher, hvad end det er konfimation, barnedåb, studenterfester, konforencer eller noget helt andet. Det eneste du skal gøre er at udfylde en kontaktformular på deres hjemmeside, hvorefter du vil blive kontaktet til en uforpligtende samtale.

 Er du på udkig efter flere catering muligheder, så se vores guide hvor vi finder det bedste smørrebrød som catering i København.

Læs her om catering i København her

Hvorfor er sushi smart som catering og mad ud af huset?

Vi er nok ikke de eneste der generelt elsker denne bedste japanske delikatesse, uanset om det er frokost eller aftensmad. Du kan derfor også godt regne med at størstedelen af dine gæster til et arrangement ville elske at blive budt på sushi som catering løsning til et kommende event, enten som buffet eller serveringer. 

Udover at denne spise er et sikkert hit hos de fleste, og du bestemt ville blive populær grundet dit valg, så er der også andre helt oplagte fordele ved denne form for catering og mad ud af huset. 

Lad os komme omkring nogle af de bedste grunde, så du kan se fordele i, og derfor overvejer, denne lækkeri til dit næste event.

Holder sig lækker og appetitlig:

Først og fremmest er det smart som catering, da det ikke er noget mad ud af huset, som står og bliver kedelig af at blive kold. Du kan bestille den til døren uden du behøver og skynde dig at tage mod den og servere den hurtigt til dine gæster. Når først den er sat på bordet eller frem på separate borde, behøver dine gæster ikke at stryge direkte i din buffet samtidig, da den holder sig appetitlig og lækker længe.

God til receptioner:

Med sin lille størrelse, kan du på en nem måde benytte sushi som catering til receptioner eller andre arrangmenter, hvor dine gæster bevæger sig rundt, og blot skal have lidt små-bidder i hænderne i mens. Det er det bedste på en lille buffet på små borde rundt i et lokale - og du kan gøre det klar inden dine gæster kommer.

Smukt og elegant anretning:

Med denne lille japanske favorit er du sikret en yndig og smuk anretning, som frister de fleste. Det kan anrettes på de smukkeste måder på et bord og kan blandes med en masse andre asiatiske retter og delikatesser, hvis nødvendigt. 

Ofte god pris:

Hvis du køber større mængder af sushi kan det ofte blive en forholdsvis billig affære - tro det eller ej. Du tænker sikkert “Uh, sushi som catering - det bliver dyrt”. Men det behøver det ikke nødvendigvis at blive. Det kan faktisk vise sig at blive en rimelig fin aftale om mad ud af huset økonomisk. Det koster omkring 160 kr. pr. kuvert for mad fra Iki, hvilket er billigere end normal catering.

Rigtig god som buffet

Det er dog et mix af de ovenstående, da denne type mad ud af huset ikke bare er billig, men også god som buffet grundet både smuk og elegant servering, at den er god til receptioner og at det holder sig lækker og appetitlig. 

Der er selvfølgelig en masse flere fordele ved dette format, og denne type mad ud af huset, som giver dig større incitament for at benytte dig af muligheden. Men herover er der et par udvalgte af de oplagte, så du kan overveje denne mulighed næste gang, du står for mad til fest, bryllup, konfirmation, 50-års jubileæm eller lignende.

FAQ - Sushi catering

Hvor kan jeg bestille sushi som catering?
I København er der rigtig mange muligheder for sushi som catering, du kan hos Iki Sushi blandt andet bestille for 160 pr. kuvert og med et stort udvalg af både Nigiri, maki, små japanske salater og tilbehør. Derudover kan du også bestille ved Sticks’n’Sushi.
Hvad kan man bestille med sin sushi catering?
Indholdet af servicen med catering varierer fra sted til sted, men som hovedregel kan du ofte både bestille alle typer af sushi ruller, nigiri salater, sprødt tilbehør og de repsektive drikkevarer hver restaurant har. Det kan være alt fra tilbehør med risvin og til sjove startere, som er lidt anderledes.
Hvad kan man ellers få som catering?
Hvis du ikke ønsker sushi til din catering løsning, kan du med fordel også bestille smørrebrød som catering eller OliOli, Hooked eller andre spændende anderledes madtyper. Med catering får du mulighed for at spise alle de lækre retter til din fest i andre rammer.
Hvad er fordelen ved sushi catering?
Det holder sig koldt indtil I skal spise det, og I er ikke afhængige af varmt mad som skal spises hurtigt. Dernæst bliver det leveret lige til døren, og du kan nemt selv anrette og lade stå i lidt tid, uden det bliver kedeligt. Det er en sundere, og mere let version af catering.

Angivelse af kilder og test

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 4

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

chevron-downmenu-circlecross-circle