Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Smørrebrød catering - De bedste steder i København

Skal du holde fest, fødsesldag eller fredagsfrokost? Så er det oplagt at servere smørrebrød som catering for dine gæster. Den velkendte, danske spise, der kan serveres på et utal af måder, går man nemlig aldrig helt galt i byen med. Er du i tvivl om, hvor du finder det bedste af slagsen i København - så læs med her.
Af 
Smørrebrød catering

Smørrebrød må siges at være lidt af en hofret i det danske land - og det med rette. De lækre stykker, der kan serveres i utallige variantioner, er nemlig yderst delikate til både frokost og fest. 

Anbefaling af smørrebrød catering i København

Bedste smørrebrød catering i Københavnsmørrebrød catering københavn
smørrebrød catering københavnsmørrebrød catering københavn

Frederiksberg Smørrebrød

Fri levering ved + 50 stk ​
Fra 65 kr. pr. stk smørrebrød ​
Fra 145 kr pr. kuvert ​
Noget for enhver smag - mulighed for glutenfrit mm.
Besøg Frederiksberg Smørrebrød
Bedst til prisen 

Frederiksberg Smørrebrød - catering fuld af velsmurt velsmag

Er du på udkig efter det bedste smørrebrød som catering i København, bør du bestemt vende opmærksomheden mod Frederiksberg Smørrebrød på Frederiksberg Allé. Her kan du få alle klassikerne og mere til. 

Fælles for alle deres velsmurte stykker er, at de er baseret på gode frikse råvarer, hjemmelavede råvarer og ikke mindst masser af velsmag. Du får desuden stykkerne til en yderst fornuftig pris - og bor du i København eller omegn leverer de dem også gerne direkte til din fest.

 Er du på udkig efter det bedste smørrebrød som catering i København, guider vi dig her til de bedste. 

Læs her om catering i København her

Aamanns - velkendte favoritter og mere til

Man kan ikke komme udenom smørrebrød som catering i Københvn, uden også at nævne Aamanns. Den populære restaurant, der ligger flere steder i København, er et yderst oplagt valg, hvis du ønsker at servere de lækre stykker til den fest eller fødselsdag. 

På menuen finder du måde velkendte stykker, men også spændende nye fortolkninger af den danske spise, der er baseret på sæsonens bedste råvarer. Med andre ord har du her en spændende og smagfuld madoplevelse i vente. Aamanns ligger placeret flere steder i København, hvorfor du med stor sandsynlighed også kan finde en, der ligger i nærheden af dig. 

Mad & Kaffe - og meget mere

Hos Mad & Kaffe, der ligger placeret på Frederiksberg, Vesterbro og Amager, er der kræset for detaljerne og den gode smag, når du bestiller de velkendte stykker som catering. Menuen består af et lille, men nøje udvalgt sortiment af de danske hofret, hvor der er skruet op for de gode råvarer og smage. 

Menuen imødekommer desuden både dig der spiser kød - og dig der ikke gør. Det betyder, at du også har mulighed for at servere vegetariske stykker for dine gæster, hvis du bestiller catering via den populære café og restaurant i København. 

Hallernes Smørrebrød

Hos Hallernes Smørrebrød kan du få lækkert smørrebrød som catering til enhver begivenhed. Disse leverer nemlig smørrebrød som catering til både frokost, fest, barndåb, reception og meget andet. Med andre ord, kan du bestille catering i København herfra til lige det, du kunne tænke dig.

Blandt deres store udvalg af smørrebrød finder du også klassikere, såsom rejemaden, kartoffelmaden og naturligvis også både roastbeefmaden og frikadellemaden med kartoffelsalat. De laver også mere sæsonbaserede muligheder, Så du eksempelvis kan nyde lækker sild til jul og skønne asparges i foråret.

Smag på sagerne

Når du skal bestille smørrebrød som catering, kan du med fordel besøge de forskellige ovennævnte virksomheder, så du kan få en forsmag på, hvad de har at tilbyde. Det fleste af dem ligger i København, og derfor kan du også være sikker på, at der findes én i nærheden af dig. Her kan ud både smage sæsonens lækkerier og de mere faste favoritter på menuen.

Du kan, i København, også danne dig et overblik over, hvilke smørrebrød, der skal med i overvejelserne, når du skal bestille catering til dit arrangement. Måske er du mere til dem med fisk, så du derfor går efter favoritter som fiskefilet, æg og rejer, sild, røget laks eller noget helt tredje, når du skal vælge.

Er du mere til de vegetariske eller veganske valg, så kan den klassiske avocadomad eller kartoffelmaden måske finde sin vej ind i dine overvejelser, når du skal finde ud af, hvad du skal vælge af smørrebrød som catering til dit arrangement i eller uden for København.

Uanset hvad, så vil du helt sikkert kunne smage dig frem til en lækker menu, når du skal have smørrebrød som catering i København og omegn. Der findes nemlig et væld af gode muligheder, både for dem, der gerne vil have en bid med noget lækkert kød, og til dem, der helst spiser smørrebrød uden.

Find det bedste smørrebrød i København

Det kan i forvejen være svært at udvælge det helt rette sted at spise smørrebrød i København. Men vi har sørget for, at du nemt og hurtigt kan få det fulde overblik over de lækre smørrebrødssteder i København.

Et ægte varemærke - smørrebrød i København

Hvis vi siger højtbelagt rugbrød og ‘open sandwich’, så ved vi, at du tænker den danske nationalret og et kært kendetegn for hele Danmark - og særligt for hovedstaden København.

Vi danskere og de bedste danske spisesteder formår at forny smørrebrød på alle tænkelige måder, og det er blevet til en ret, der aldrig går af mode eller mister sin værdi for danskerne. Grundet populariteten rummer København et væld af restauranter og mindre spisesteder, som tilbyder det bedste smørrebrød i byen.

Derfor har vi lavet en guide til det bedste smørrebrød i København, og hvordan du udnytter Google bedst muligt, så du nemt finder dit næste stamsted. Vi vil selvfølgelig løbende komme med Google-inputs til din søgning.

I denne artikel

Aamanns

Siger smørrebrødskongen dig noget? Hvis ikke, så finder du hurtigt ud af, hvorfor Aamanns er den selvudnævnte smørrebrøds-specialist. Én af de bedste, hvis ikke DEN bedste restaurant, som serverer smørrebrød af allerhøjeste kvalitet. 

Du får her serveret smørrebrød i verdensklasse, og hvor service og indretning afspejler den gastronomiske oplevelse. Et godt tip herfra er dog, at du booker dit bord i god tid på Aamanns, da der ofte er fuldt booket til langt ud i fremtiden grundet stor efterspørgsel. 

Du vil opleve nogle af Københavns bedste smørrebrød, hvor innovative smagssammensætninger, bæredygtighed og æstetisk er sat i højsædet. Du finder ganske enkelt ingen andre steder i København, der leverer det samme.

Find dem på: Niels Hemmingsens Gade 19-21, 1153 København K og Øster Farigmagsgade 12, 2100 København Ø

Følg deres Instagram her.

Frederiksberg Smørrebrød

Den lette, den elegante og den moderne. Frederiksberg smørrebrød er kendetegnet ved sit helt simple stykke smørrebrød, hvor enkelthed og detalje er grundessensen. De mestrer kunsten ved at sammensætte få og helt perfekte ingredienser, hvor smag og konsistens rammer den helt rigtige balance.

De tilbyder ikke blot den gode restaurantoplevelse. Du har nemlig også mulighed for at tage det bedste smørrebrød med ud i naturen eller med hjem til spisebordet. De leverer deres mad som take away til størstedelen af København, så du altid har mulighed for at sætte tænderne i et stykke sprødt, højtbelagt smørrebrød. 

Grunde til at du skal bestille fra Frederiksberg smørrebrød
  • Bedst til prisen
  • Hurtig Takeaway 
  • Store stykker smørrebrød 
  • Noget for enhver smag - mulighed for glutenfrit mm.
  • Centralt beliggende på Frederiksberg Allé 

De har moderniseret og udsmykket det klassiske smørrebrød og leverer derfor både en oplevelse for smagsløgene samt synet. Alt uden at gå på kompromis med kvalitet og ærligt håndværk.

Find dem på: Frederiksberg Allé 58, 1820 Frederiksberg C

Se deres Instagram her

 

Bedste smørrebrød catering i Københavnsmørrebrød catering københavn
smørrebrød catering københavnsmørrebrød catering københavn

Frederiksberg Smørrebrød

Fri levering ved + 50 stk ​
Fra 65 kr. pr. stk smørrebrød ​
Fra 145 kr pr. kuvert ​
Noget for enhver smag - mulighed for glutenfrit mm.
Besøg Frederiksberg Smørrebrød
Bedst til prisen 

Ravelinen

København er kendt for sine mange kanaler og adgange til vand, og det kan Ravelinen give dig samtidig med, at de serverer noget af det bedste smørrebrød i København. 

Du er ikke i tvivl, når du træder ind på Ravelinen til dit næste smørrebrød, for her er der kræset for detaljen - og på en yderst eksklusiv måde. Man fornemmer hurtigt, at man bevæger sig ind i en tidslomme, da lokaler og traditionel dansk mad danner rammen om en oplevelse i særklasse.

På en dejlig sommerdag ved vi intet bedre end at nyde udsigten og den rolige stemning langs kanalen, hvor der er udsigt over Christianshavn. Du vil derfor ikke kun gå derfra med fyldt mave men også fornyet energi og overskud.

Find dem på: Torvegade 79 - 1400 København K

Følg deres instagram her

Restaurant Kronborg

Her er der tale om en afslappet og meget traditionel tilgang til det danske smørrebrød i København. Efter du træder et par skridt ned af stentrappen til den hyggelige intime restaurant, kan du med det samme mærke, hvordan der emmer af dansk, traditionel stemning. 

Du er sikret den bedste personlige service, hvor du mærker, hvordan de ansatte har mange års erfaring og gør en dyd ud af alle de små detaljer, der har betydning for dig og dit selskab - gang på gang. 

For restaurant Kronborg i København er dansk hygge, de hjemmelavede råvarer, klassisk smørrebrød og en god snaps, ting som går hånd i hånd.

Find dem på: Brolæggerstræde 12 - 1211 København K

Find deres Instagram her.

Møntergade

Er du til det bedste smørrebrød, hvor der er skruet ekstra op for anretningerne? Møntergade er kendt for sin eksklusivitet og nytænkende tilgang til traditionelle retter, men uden at forlade det traditionelle danske køkken helt.

Ikke nok med, at du får serveret smørrebrød ud over det sædvanlige, får du også muligheden for at bestille nogle af de bedste danske snaps og brændevine. Dit smørrebrød bliver serveret med service i topklasse i smørhullet af København.

Så hvis du skal have én af de bedste og mest nytænkende smørrebrøds-oplevelser, kan vi klart anbefale, at du slår din vej forbi Møntergade. De lever helt sikkert op til alle deres flotte anmeldelser i København. 

Find dem på: Møntergade 19, 1116 København K

Find deres Instagram her.

Arbejdermuseet

Vidste du godt, at du kan få noget af byens bedste smørrebrød på Arbejdermuseet i København? Museet har nemlig en hygeglig restaurant, hvor du kan afslutte din tur med den lækreste middag. Her er konceptet buffet, hvor du kan vælge mellem alverdens former for smørrebrød. Ud over fantastisk velsmag vil smørrebrødene også være en mindre størrelse end de typiske stykker, hvorfor du kan spise mere af gangen og prøve massere forskelligt. 

Du behøver ikke at have besøgt deres museeum i København for at kunne smage deres lækre mad. Du kan tage hele familien med under armen, og I kan både nyde det bedste smørrebrød samt deres andre populære retter. De er især kendte for den hyggelige og autentiske stemning,og de sætter en ære i at servere deres mad, som var det i gamle dage. 

Du kan sagtens nyde deres mad uden at besøge museet på adressen Rømersgade 22, 1362 København K. 

Bedste smørrebrød i København som take away

Ovenævnte spisesteder er blot nogle få ud af mange eksempler på en restaurant, der serverer noget af det bedste smørrebrød i København. Ligesom du kan nyde smørrebrødet på en hyggelig restauranter i inde by, så har du også mulighed for at købe det som take away.

Restaurant Selma

På dette fanatiske spisested i København kan du få leveret og afhente noget af byens bedste smørrebrød som take away. Her kan du vælge mellem massere forskelligt delikalt og velsmagende madder, og fælles for alle stykker er, at der er kredset om detaljen. De benytter nemlig interessante og andeledes opskrifter, hvorfor du kan få meget mere end det klassiske stjerneskud eller æg og rejer. Ud over take away har du også mulighed for at besøge denne resturant, hvis du ønsker den bedste middag ude med familien.

Mad&Kaffe

På denne fantastiske restaurant har du mulighed for at bestille det bedste smørrebrød som take away og catering. Her kan du altså bestille mad til større arrangementer af gangen, og alt du skal gøre er blot at udvælge de stykker, som du og dit selskab ønsker. Herefter vil Mad&Kaffe klare resten, og I vil kunne få den bedste smørrebrød take away til hele selskabet. Du kan afhente maden på deres resturant på frederiksberg i København.

FAQ

Hvor i København spiser man det bedste smørrebrød? 

Der er rigtig mange gode steder at spise smørrebrød i København. Men hvis vi skal finde de 3 bedste restauranter ud fra mange tests der går igen, så har vi Aamanns 1921, Frederiksberg smørrebrød og Ravelinen, men igen der er rigtig mange gode, dette er blot 3 af vores favoritter her hos PK Medier. Igennem denne guide tager vi dig igennem endnu flere restauranter, og går i dybden med smørrebrøds restauranter. 

Kan man få billigt smørrebrød i København, eller er alt dyrt?

Du kan sagtens få billigt smørrebrød i København. Her vil vi anbefale Frederiksberg smørrebrød, læs eventuelt vores indslag længere oppe på siden. Vi har sat et link ind, så du nemt kan komme til deres hjemmeside. 

Angivelse af kilder og test

FAQ - Smørrebrød som catering

Hvordan fungerer catering med smørrebrød?
Det er forskelligt fra sted til sted, hvordan smørrebrødet serveres til din catering. Nogle steder laver restauranten det på forhånd, og andre gange laver de det ude på lokationen. Det er nemt, da maden ofte er kold og ikke mister form.
Hvad koster smørrebrød som catering?
Når du bestiller smørrebrød til dit event som catering betaler du enten pr. styk smørrebrød eller pr. kuvert. Det kan derfor variere alt efter, hvor du bestiller det. Det normale er omkring 60-100 kr. pr. styk og 130-200 kr. pr. kuvert.
Skal man bestille et minimum antal?
Nogle steder skal du bestille en minimum mængde, da de da ellers ikke fragter din mad ud til dit selskab. Nogle steder får du gratis levering, hvis du bestiller over et vist antal smørrebrød.
Kan man få smørrebrød som catering?
Ja, man kan bestille stort set de fleste ting som catering i København, da der er mange restauranter som tilbyder dette. I København finder du blandt andet Frederiksberg Smørrebrød og Mad&Kaffe, som leverer smørrebrød ud til dig.
Hvor længe før skal man bestille catering?
Hvis du skal afholde et arrangement, hvor du ønsker catering, er det en god idé at være ude i god tid, da restauranten ofte skal have bestilling i god tid, for at gører køkkenenet klar til store mængder mad. Vær ude minimum 14 dage før dit arrangement.
Hvor kan man bestille smørrebrød som catering?
I København kan du bestille smørrebrød hos alt fra Frederiksberg Smørrebrød, Mad & Kaffe, Aamans og mange andre. Du finder i København både mere eksklusive versioner af smørrebrød og andre mere uprætentiøse.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 4

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

chevron-downmenu-circlecross-circle