Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Smørrebrød catering - De bedste steder i København

Skal du holde fest, fødsesldag eller fredagsfrokost? Så er det oplagt at servere smørrebrød som catering for dine gæster. Den velkendte, danske spise, der kan serveres på et utal af måder, går man nemlig aldrig helt galt i byen med. Er du i tvivl om, hvor du finder det bedste af slagsen i København - så læs med her.
Af 
Opdateret d. 3. oktober 2022
Smørrebrød catering

Smørrebrød må siges at være lidt af en hofret i det danske land - og det med rette. De lækre stykker, der kan serveres i utallige variantioner, er nemlig yderst delikate til både frokost og fest. 

Anbefaling af smørrebrød catering i København

Bedste smørrebrød catering i Københavnsmørrebrød catering københavn
smørrebrød catering københavnsmørrebrød catering københavn

Frederiksberg Smørrebrød

Fri levering ved + 50 stk ​
Fra 65 kr. pr. stk smørrebrød ​
Fra 145 kr pr. kuvert ​
Noget for enhver smag - mulighed for glutenfrit mm.
Besøg Frederiksberg Smørrebrød
Bedst til prisen 

Frederiksberg Smørrebrød - catering fuld af velsmurt velsmag

Er du på udkig efter det bedste smørrebrød som catering i København, bør du bestemt vende opmærksomheden mod Frederiksberg Smørrebrød på Frederiksberg Allé. Her kan du få alle klassikerne og mere til. 

Fælles for alle deres velsmurte stykker er, at de er baseret på gode frikse råvarer, hjemmelavede råvarer og ikke mindst masser af velsmag. Du får desuden stykkerne til en yderst fornuftig pris - og bor du i København eller omegn leverer de dem også gerne direkte til din fest.

 Er du på udkig efter det bedste smørrebrød som catering i København, guider vi dig her til de bedste. 

Læs her om catering i København her

Aamanns - velkendte favoritter og mere til

Man kan ikke komme udenom smørrebrød som catering i Københvn, uden også at nævne Aamanns. Den populære restaurant, der ligger flere steder i København, er et yderst oplagt valg, hvis du ønsker at servere de lækre stykker til den fest eller fødselsdag. 

På menuen finder du måde velkendte stykker, men også spændende nye fortolkninger af den danske spise, der er baseret på sæsonens bedste råvarer. Med andre ord har du her en spændende og smagfuld madoplevelse i vente. Aamanns ligger placeret flere steder i København, hvorfor du med stor sandsynlighed også kan finde en, der ligger i nærheden af dig. 

Mad & Kaffe - og meget mere

Hos Mad & Kaffe, der ligger placeret på Frederiksberg, Vesterbro og Amager, er der kræset for detaljerne og den gode smag, når du bestiller de velkendte stykker som catering. Menuen består af et lille, men nøje udvalgt sortiment af de danske hofret, hvor der er skruet op for de gode råvarer og smage. 

Menuen imødekommer desuden både dig der spiser kød - og dig der ikke gør. Det betyder, at du også har mulighed for at servere vegetariske stykker for dine gæster, hvis du bestiller catering via den populære café og restaurant i København. 

Hallernes Smørrebrød

Hos Hallernes Smørrebrød kan du få lækkert smørrebrød som catering til enhver begivenhed. Disse leverer nemlig smørrebrød som catering til både frokost, fest, barndåb, reception og meget andet. Med andre ord, kan du bestille catering i København herfra til lige det, du kunne tænke dig.

Blandt deres store udvalg af smørrebrød finder du også klassikere, såsom rejemaden, kartoffelmaden og naturligvis også både roastbeefmaden og frikadellemaden med kartoffelsalat. De laver også mere sæsonbaserede muligheder, Så du eksempelvis kan nyde lækker sild til jul og skønne asparges i foråret.

Smag på sagerne

Når du skal bestille smørrebrød som catering, kan du med fordel besøge de forskellige ovennævnte virksomheder, så du kan få en forsmag på, hvad de har at tilbyde. Det fleste af dem ligger i København, og derfor kan du også være sikker på, at der findes én i nærheden af dig. Her kan ud både smage sæsonens lækkerier og de mere faste favoritter på menuen.

Du kan, i København, også danne dig et overblik over, hvilke smørrebrød, der skal med i overvejelserne, når du skal bestille catering til dit arrangement. Måske er du mere til dem med fisk, så du derfor går efter favoritter som fiskefilet, æg og rejer, sild, røget laks eller noget helt tredje, når du skal vælge.

Er du mere til de vegetariske eller veganske valg, så kan den klassiske avocadomad eller kartoffelmaden måske finde sin vej ind i dine overvejelser, når du skal finde ud af, hvad du skal vælge af smørrebrød som catering til dit arrangement i eller uden for København.

Uanset hvad, så vil du helt sikkert kunne smage dig frem til en lækker menu, når du skal have smørrebrød som catering i København og omegn. Der findes nemlig et væld af gode muligheder, både for dem, der gerne vil have en bid med noget lækkert kød, og til dem, der helst spiser smørrebrød uden.

Angivelse af kilder og test

FAQ - Smørrebrød som catering

Hvordan fungerer catering med smørrebrød?
Det er forskelligt fra sted til sted, hvordan smørrebrødet serveres til din catering. Nogle steder laver restauranten det på forhånd, og andre gange laver de det ude på lokationen. Det er nemt, da maden ofte er kold og ikke mister form.
Hvad koster smørrebrød som catering?
Når du bestiller smørrebrød til dit event som catering betaler du enten pr. styk smørrebrød eller pr. kuvert. Det kan derfor variere alt efter, hvor du bestiller det. Det normale er omkring 60-100 kr. pr. styk og 130-200 kr. pr. kuvert.
Skal man bestille et minimum antal?
Nogle steder skal du bestille en minimum mængde, da de da ellers ikke fragter din mad ud til dit selskab. Nogle steder får du gratis levering, hvis du bestiller over et vist antal smørrebrød.
Kan man få smørrebrød som catering?
Ja, man kan bestille stort set de fleste ting som catering i København, da der er mange restauranter som tilbyder dette. I København finder du blandt andet Frederiksberg Smørrebrød og Mad&Kaffe, som leverer smørrebrød ud til dig.
Hvor længe før skal man bestille catering?
Hvis du skal afholde et arrangement, hvor du ønsker catering, er det en god idé at være ude i god tid, da restauranten ofte skal have bestilling i god tid, for at gører køkkenenet klar til store mængder mad. Vær ude minimum 14 dage før dit arrangement.
Hvor kan man bestille smørrebrød som catering?
I København kan du bestille smørrebrød hos alt fra Frederiksberg Smørrebrød, Mad & Kaffe, Aamans og mange andre. Du finder i København både mere eksklusive versioner af smørrebrød og andre mere uprætentiøse.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 4

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

chevron-downmenu-circlecross-circle