Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Roborock S7 robotstøvsuger - Populære modeller som MaxV og Plus

Med en Roborock S7 får du en hel serie af smarte og intelligente robotstøvsugere, der ikke bare kan hjælpe med støvsugningen, men også gerne med gulvvask. Netop derfor er denne model også en populær robotstøvsuger, som du bestemt ikke må overse.
Af 
Opdateret d. 15. november 2022
forsidebillede

Deres støvsuger er ofte genkendelig, da den er formet som et D, ligesom navnet på deres mest kendte serie - D7, D8, D9, D10 osv. Som alle er intelligente maskiner. Med deres laserteknologi, kommer de godt omkring i hjemmet. 

Roborock S7 RR2001

Træt af støvsugning og gulvvask? Intet problem med en Roborock S7 RR2001 model i huset. Med denne Roborock S7 model får du nemlig et 2 i 1 produkt, da robotstøvsugeren både kan støvsuge og moppe gulvet for dig.

Det stopper dog ikke her - for S7 modellen rykker på mange måde grænserne, for hvad der kan lade sig gøre med en robotstøvsuger. Denne S7 model er nemlig også udstyret med en adaptiv rutealgoritme, der gør det muligt for den smarte S7 model at navigere uden om møbler og andre objekter i dit hjem.

Ovenstående er blot nogle af grundene til, at denne S7 model roses i både anmeldelser og tests. Hvad der også bemærkes og udmærkes i flere test af produktet er, at denne model kan holde strøm i op til 180 minutter pr. opladning. Opladningsstationen er inkluderet i den samlede pris, hvorfor du her får er yderst funktionelt produkt ifølge anmeldelserne.

Samlet set vinder Roborock S7 derfor højt på flere parametre i tests og anmeldelser - og er derfor en god investering, hvis du er på udkig efter en af de bedste robotstøvsuger på markedet.

Roborock S7+ RR2004

roborock s7+

Vi bliver i samme boldgade - dog med et ekstra plus. For ønsker du en robotstøvsuger, der kan det hele - plus mere til, er det i stedet Roborock S7+ du bør se nærmere på. Denne S7+ model ligger i en noget højere prisklasse med S7 modellen - men den er også udstyret med endnu flere smarte features.

Foruden støvsuger og moppe har denne S7+ model en ultrasonisk tæppedetektor, der gør det muligt for plus modellen at identificere tæppeoverflader - og ikke mindst inkludere dem, når rengørigen foretages. S7+ er ligeledes udstyret med en censor, der gør, at den uden problemer kan navigere rundt om møbler og genstande i hjemmet.

Med denne Roborock S7+ model skal du næsten ikke røre en finger. Støvsugningerne kan nemlig planlægges via det smarte software. Denne Roborock S7+ model er desuden udstyret med en beholder, der sikrer automatisk tømning af maskinen. Det er af samme årsag at denne plus model roses i både tests og anmeldelser.

Ting du være opmærksom på, når du køber en robotstøvsuger

Uanset om du overvejer at investere i en Roborock S7+, S7 eller en af de andre modeller på markedet, er der en række specifikationer du med fordel kan skrive dig bag øret, inden du svinger dankortet.

For på markedet for robotstøvsugere finder der også mange modeller, der ikke nødvendigvis lever op til alle tænkelige specifikationer - og det kan have væsentlig betydning for bruger oplevelsen.

Lydniveau: Lydniveauet på de automatiske støvsugere varierer meget - ofte grundet kvalitetsforskelle. Ønsker du mindst mulig støj, da gå efter en med så lav dB som muligt. Ofte ligger lydniveauet på robos støvsugere på omkring 58-75 dB.

Opladningstid: Typisk ligger opladningstiden på omkring 100-390 minutter. Gå derfor efter en model, der ligger indenfor dette område.

Driftstid: Der skal være fordele ved at anvende denne slags støvsuger. Gå derfor efter en model med højest mulig driftstid, så den ikke konstant skal til opladning. Du kan med fordel også vurdere driftstiden ud fra, hvor stor din bolig er.

Størrelse: Det giver sig selv. Jo mindre din robotstøvsuger er, desto lettere har den også ved at navigerer rundt og under dine møbler i hjemmet. Vil du have en, der kan netop det - så gå efter de laveste modeller på markedet, der ligger omkring 7 cm. i højden.

Hvor finder jeg gode tilbud på en robotstøvsuger?

Hvis du er på udkig efter din kommende robot støvsuger, men måske pengene ikke helt rækker, da de godt kan være til den dyre ende at investere i, så har du også andre muligheder for at spare en skilling eller to. Vi hjælper dig lidt på vej.

Du kan først og fremmest selvfølgelig altid holde godt øje med mærkedage som Black Friday, producenters fødselsdage eller udsalgsperioder som vinterudsalg, sommerudsalg eller lignende, hvor der ofte er en del rabatter at hente. 

Det kan give nogle nedslag i priser på eksempelvis denne Roborock S7 robotstøvsuger, som vi har været omkring på denne side. Det er ofte det værd, lige at holde øje disse dage, især dage som Black Friday, hvor der ofte er helt op til 70-80% at hente på nogle udvalgte varer.

En Roborock S7 koster fra 3.400 og op, alt efter hvilken version, model og opgradering der er tale om. Hvis du skal op og købe Roborock S7 MaxV ligger den som regel på omkring 4.500-5.000 og ultra versionen af denne på næsten 10.000 kr.

Men alle disse robotstøvsuger modeller kan du finde med lidt nedslag, hvis du holder øje. Til tider kan du også på andre medier finde rabatkuponer eller kampagner. Dette kan være gennem influencere, eller anden reklame, som udloder x antal rabatkoder.

Andre gode modeller og brands

Med en robotstøvsuger frigør du, og sparer du, en hel masse tid på rengøringen derhjemme, så du kan bruge tiden på det, du elsker allermest. Om du vil bruge den på mere arbejde, familie eller en spændende ny hoppy. Du har tiden. 

Om det er en Roborock S7 robotstøvsuger eller en helt anden, så klarer de det hurtigt og godt. Der er dog altid nogle modeller, der bedre end andre. Vi kan derfor selvfølgelig også anbefale andre modeller, som er nogle at de bedste i test på markedet. 

Se blandt andet modeller fra Miele, Scout RX1 og RX3. Vi kan desuden også anbefale flere IRobot Roomba modeller og Braava Jet, som har moppefunktion og gulvvask, så du, udover støvsugning, også slipper for at vaske dit gulv.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
cogclockmenu-circlecross-circle