Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Miele robotstøvsuger - Rengøring i allerbedste kvalitet

Miele robotstøvsugere er en velkendt producent indenfor bl.a. støvsugere. Mærket er specielt kendt for at være kvalitetsbevidst og med fokus på produktudvikling, hvorfor deres støvsugere selvfølgelig ikke er nogen undtagelse. Se fuld produktanmeldelse og aktuelle tilbud i vores 2023 guide herunder.
Af 
forsidebillede

Når det gælder Mieles rengøringsrobotter, er det væsentligt at fremhæve, at både sugestyrke og rengøringsevne er vigtige parametre. Dermed er støvsugere fra netop dette mærke specielt grundige og effektive.

Miele robotstøvsuger - Scout RX1

Denne Scout RX1 Miele model er en enormt simpel model, som rent teknologisk er i den lave ende, men på ingen måde foruden gode og brugbare teknologier. Denne Scout RX1 er dog blot ikke overvældet med et hav af funktioner, som du skal holde styr på. 

RX1 har Smart Navigationssystem, som gør, at den nemt og hurtigt kommer rundt i hjemmet, og kan finde vej og ikke spilde tiden. Dette sker ved hjælp af et kamera i toppen af den lille robot støvsuger. Det gør at Miele Scout robotstøvsuger snildt lister sig rundt i rummet, uden problemer.

Denne model indeholder 4 programmer: Turbo, Corner, Spot og Auto. Du finder denne model på tilbud flere forskellige steder, hvis du holder øje. Uden tilbud befinder prisen sig et sted mellem 2.700-3.300 kr. Hvilket er en rigtig fin pris for en robotstøvsuger generelt.

Scout RX1 har en batteritid på 120 minutter, og kan støvsuger op mod 150 m2.

RX2 - Miele robotstøvsuger

Den næste model fra producenten, RX2, kommer lige hælene efter RX1, og er en smule mere opgraderet. Du kan nu styre den med en smart app, som frigør tid i din hverdag, som du nu kan bruge på noget andet du elsker. Slip derfor hurtigt og nemt for rengøringen. 

Du kan sågar sidde i toget på vej til eller fra arbejde og igangsætte din Scout RX2 (hvilket du også kan med RX3 - som vi kommer til herefter). Desuden har den det Miele kalder “Home Vision”, hvor den med sit kamera, kan se hvad der foregår derhjemme. 

Med denne funktion, kan du holde øje med hjemmet, og om alt er som det skal være, uden selv at være hjemme - alt i mens din robotstøvsuger kører på fulde drøn. Scout RX2 tager stort set alt skidt og kravl i dit hjem. Denne robotstøvsuger tager både hårde gulve og tæpper.

RX3 - den smarte model

Nu er vi kommet til den helt gode og højeste kvalitet, når det gælder Scout RX modeller. Denne RX3 robot støvsuger giver dig enormt gode muligheder for at få den fuldstændig optimale rengøring.

Denne robotstøvsuger er en tand dyere end de andre to, Scout RX1 og RX2, og befinder sig ofte over de 7.000 kr. uden tilbud. Men find den til en god pris med tilbud, du kan her på siden klikke dig direkte ind og holde øje. 

Modellen har selvfølgelig ligesom de andre Miele modeller, HomeVision, Smart navigation, App, eminent god  sugeevne, men derudoverr har den ligeledes fjernebetjening og andre gode opdateringer af systemerne. Den vandt nr. 1 i test i maj 2022, og viser derfor dens niveau og kvalitet.

Sammenligning af Scout RX1, RX2 & RX3

Nogle af Mieles nyere modeller indenfor Scout RX3 besidder endda sidebørster med op til 20 arme, så de helt gnidningsfrit kan rengøre alle kanter og hjørner i din bolig. Derudover har de sensorer til at registrere enhver forhinding.

Producentens lidt ældre modeller RX1 og RX2 er også i top kvalitet og kan ofte findes på tilbud, hvis man ønsker en lidt mere prisvenlig rengøringshjælp. Dog er de nylancerede produkter fra Miele uden tvivl en anbefaling og en investering værd, selvom de er ligger i en lidt højere prisklasse.

RX3 er yderligere nem at betjene og til forskel fra RX1 og RX2 endda app-styring, så du helt selv kan vælge, hvor henne din robotstøvsuger skal støvsuge, og dermed kan du afgrænse eller blokerer udvalgte områder.

Efter brug oplades støvsugeren i en ladestation med tilhørende adaptor, der begge selvfølgelig medfølger i købet. Derudover har de nyere modeller også en fjernbetjening, som følger med.

Scout RX3 er ikke blot supergod til at støvsuge hårde gulve, men også til at suge støv og snavs op fra tæpper. Dette er endnu en god grund til at investere i en professionel robostøvsuger fra Miele.

Denne model har desuden et kamera, der sikrer en tredimensionel rumgenkendelse, så den helt automatisk kan beregne afstand mellem vægge, møbler og andre forhindringer, hvorved den sikkert kan navigerer udenom uden at forårsage skader i din bolig.

RX3 indeholder ydermere et AirClean Plus-filter, hvilket sørger for ren luft i rummet, hvor den støvsuger, da den kan filtrere meget effektivt.

Læs vores fulde guide til de bedste robotstøvsuger i test her.

Kan din støvsuger med robot ersatte den almindelige model?

Hvis du ejer en RX1 eller RX2 robotstøvsuger fra Miele har du måske undret dig over, om denne model kan erstatte en almindelige test vindende maskine? Selvom er støvsuger med robot er en fantastisk maskine, der bidrager til en nemmere hverdag og rengøring, så vil den stadigvæk have nogle begrænsinger, der gør, at den ikke kan erstatte den almindelige maskine. 

Først og fremmest skal du være opmærksom på, at din RX1 eller RX2 robotstøvsuger fra Miele er en rundt maskine, hvorfor den ikke kan nå ud i alle hjørner og kanter i dit hjem. Det betyder altså, at du stadigvæk skal køre den almindelige test vindende maskine over gulvet, for at opnå den optimale rengøring i dit hjem. Selvom du køber en af de test vindende RX1 eller RX2 støvsuger med robot, vil denne maskine altså skulle benytte som et supplement fremfor en erstatning af den almindeligt model.

miele-robotstoevsuger-stemningsbillede

Ydermere kan din RX1 eller RX2 robotstøvsuger heller ikke køre op af trin såsom trapper eller høje dørtrin, hvorfor den kun kan gøre rent i ét rum ad gangen. Dette vil alt andet lige betyde, at du selv skal rykke den fra rum til rum. Hvis du derfor ikke er hjemme imens din robotstøvsuger triller over gulvet, vil du ikke kunne opnå rengøring i hele hjemmet. Med en Miele RX1 eller RX2 støvsuger med robot vil du dog få en test vindende model, der godt kan køre over almindelige dørtrin. 

Disse to faktorer er nogle af de væsentligste grunde til, at din Miele robotstøvsuger RX1 eller RX2 fra Miele ikke kan erstatte den almindelige maskine, selvom disse eksempler er to test vindende produkter. Selvom din støvsuger med robot ikke kan erstatte den almindelige maskine fuldstændig, er det dog stadigvæk super attraktivt at eje en test vindende RX1 eller RX2 robotstøvsuger fra producenten.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 4 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle