Vores artikler er skrevet fra research og analyse af tests. Vi kan tjene en kommission, når der købes via et link. Læs mere >

Miele robotstøvsuger - rengøring i allerbedste kvalitet

Miele er en velkendt producent indenfor bl.a. støvsugere. Mærket er specielt kendt for at være kvalitetsbevidst og med fokus på produktudvikling, hvorfor robotstøvsugere selvfølgelig ikke er nogen undtagelse.
Af 
Opdateret d. 6. juli 2022
forsidebillede

Når det gælder Mieles rengøringsrobotter, er det væsentligt at fremhæve, at både sugestyrke og rengøringsevne er vigtige parametre. Dermed er støvsugere fra netop dette mærke specielt grundige og effektive.

Metodologi
Vores guides og artikel tager udgangspunkt i sammenfatning af anbefalinger, anmeldelser og kundeanbefalinger og ikke produkter, vi selv har testet. Læs mere
Vi holder os opdateret på nye versioner, og der kan være forbehold for prisændringer grundet tilbud, rabatter og kampagner.
Vores artikler er skrevet på baggrund af research og analyser af anmeldelser og test. Der er sponsoreret indhold på siden. Læs mere

Nogle af Mieles nyere modeller indenfor Scout RX3 besidder endda sidebørster med op til 20 arme, så de helt gnidningsfrit kan rengøre alle kanter og hjørner i din bolig. Derudover har de sensorer til at registrere enhver forhinding.

Producentens lidt ældre modeller RX1 og RX2 er også i top kvalitet og kan ofte findes på tilbud, hvis man ønsker en lidt mere prisvenlig rengøringshjælp. Dog er de nylancerede produkter fra Miele uden tvivl en anbefaling og en investering værd, selvom de er ligger i en lidt højere prisklasse.

RX3 er yderligere nem at betjene og til forskel fra RX1 og RX2 endda app-styring, så du helt selv kan vælge, hvor henne din robotstøvsuger skal støvsuge, og dermed kan du afgrænse eller blokerer udvalgte områder.

Efter brug oplades støvsugeren i en ladestation med tilhørende adaptor, der begge selvfølgelig medfølger i købet. Derudover har de nyere modeller også en fjernbetjening, som følger med.

Scout RX3 er ikke blot supergod til at støvsuge hårde gulve, men også til at suge støv og snavs op fra tæpper. Dette er endnu en god grund til at investere i en professionel robostøvsuger fra Miele.

Denne model har desuden et kamera, der sikrer en tredimensionel rumgenkendelse, så den helt automatisk kan beregne afstand mellem vægge, møbler og andre forhindringer, hvorved den sikkert kan navigerer udenom uden at forårsage skader i din bolig.

RX3 indeholder ydermere et AirClean Plus-filter, hvilket sørger for ren luft i rummet, hvor den støvsuger, da den kan filtrere meget effektivt.

Læs vores fulde guide til de bedste robotstøvsuger i test her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
cogclockmenu-circlecross-circle