Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Mercedes EQS - Kom helt tæt på drømmebilen med leasing

På udkig efter Mercedes EQS leasing? Drømmer du om en bil, der er topmoderne i et lækkert design, så læs med her og lær mere om privat- og erhvervsleasing. 

Af 
Opdateret d. 16. maj 2023

Den nemme vej til drømmerbilen

Med Mercedes EQS kan du være sikker på at køre rundt i en bil i verdensklasse. Bilen, der er fra 2019 er en del af Mercedes familiens eldrevne luksusbiler, hvor der ikke er gået på kompromis med noget som helst. Hvis du også ønsker en elbil, så er dette et godt valg til leasing. Når du leaser en Mercedes EQS, kører du altid i en moderne og sikker bil, der kan skabe køreglæde for hele familien. 

Denne bil har mange lækre og moderne funktioner, der gør det til en fornøjelse at køre i bilen. Uanset om du vælger den som SUV eller om du ønsker dig 580 modellen, så får du en toplækker bil, der kan køre op til 750 km på en enkelt opladning. 

Mercedes EQS flexleasing

Hvis du ønsker at lease, så er flexleasing et oplagt aftale. Under flex kan man både lease til privat og erhverv, samt sæson og split. Så er du på udkig efter en Mercedes EQS SUV eller 580, så læs videre, så du har helt styr på, hvilken aftale du skal vælge. 

Hvis du vælger at flexlease din Mercedes EQS, så betyder det kort sagt, at du betaler en lille del procentdel af registreringsafgiften hver måned, og du betaler kun for de måneder du leaser, så du altid ved hvad for en pris, du betaler. 

Derudover, så kan du oftest få en bedre pris på bilen, når leasingperioden ender, da den står uden dansk registreringsafgift, og kan sælges til udlandet. 

Erhvervsleasing eller privatleasing af Mercedes EQS

Hvis du kører meget i dit job, så er erhvervsleasing en oplagt mulighed for at få lov til at køre i en Mercedes EQS til en god pris. Så har du også en lækker bil at dukke op i til dine kundermøder, som er misundelsesværdig. Hvis virksomheden betaler for aftalen, så kan du som privatperson kører rundt og blive beskattet af fri bil. 

Hvis du endnu ikke er sikker på, om leasing kan betale sig for dig, så kan du også læse meget mere om det, samt, hvilke fordele, der er ved at lease frem for at købe din nye Mercedes EQS SUV eller 580, eller en helt tredje model. 

Se også leasing af brugt bil.

Drømmer du om en vaskeægte amerikanerslæde, kan du med fordel læse mere om leasing af Cadillac hos Mooly. Skal der være plads til familien, kan en Ford også være en god løsning. En billig og mere familievenlig løsning er også en Kia.

FAQ 

Hvilke leasingformer findes der til Mercedes EQS?
Du har mulighed for både at lease til privat og erhverv, samt indgå den aftale, der passer dig bedst, om det er flex- eller operationel leasing. Måske du ønsker sæson, så du kan køre rundt i en stor SUV om vinteren, og en mindre bil om sommeren.

Hvad er fordelene ved at lease en Mercedes EQS?
Der er mange fordele ved at vælge netop denne model, men der er generelt også en del fordele, hvis du ønsker at lease din Mercedes. Det kan du læse meget mere om her.

Kan jeg godt køre i en Mercedes EQS om vinteren og en anden model om sommeren?
Sagtens. Hvis du finder et selskab, der tilbyder modellen under sæsonleasing, så kan du sagtens få lov til at køre i, eksempelvis, to forskellige biler om året.

Skal jeg vælge flex- eller operationel leasing?
Hvis du vælger operationel har du større fleksibilitet, da aftalen også kan opsiges undervejs, hvor aftalen ikke kan opsiges før tid med flexleasing. Dog er flex ofte billigere.

Angivelse af kilder og test

  1. caranddriver.com kommer med råd til leasing af brugte biler
  2. carwow.com

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 4

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle