Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Hvad gør kreatin monohydrat? bedste creatine pulver tilbud

Hvad gør kreatin monohydrat? Svar: tilskuddet hjælper musklerne til at producere energi under intens træning. Hvis du er på udkig efter et godt kosttilskud som supplement til din træning, har du måske støt på begrebet. Creatine pulver er nemlig et af de mest populære kosttilskud i 2023, som menes at have en stor effekt. Find det bedste produkt på tilbud her.
Af 
kreatin pulver
Kreatinpulver er et af de mest studerede former for kosttilskud, og blandt forskerne er der bred enighed om, at du, med at højere niveau af kreatin, forbedrer kroppens muskler og præstationsevner. Ved at tage dette kosttilskud, i forbindelse med kortvarig, højtintensiv træning f.eks. ved styrketræning, vil du opleve, at creatine vil styrke dine muskler over tid.
Der findes mange forskellige smage som f.eks. fersken, og uanset hvilken variant af creatine, du vælger, vil du stadig opnå samme effekt. Se hvilke valgmuligheder du har her.

De bedste 4 kreatin monohydrat i 2023

Du vil ofte kunne finde Bodylab produkter med gode tilbud på nettet, hvorfor du med fordel kan holde dig opdateret online løbende, hvis du ønsker at få fingrene i kreatin på tilbud.
Et af de mest populære brands der bliver nævnt, når der er tale om kreatin monohydrat pulver, er brandet Bodylab. De har på baggrund af mange års erfaring og ekspertise udviklet nogle af markedets bedste og mest populære produkter indenfor proteinpulver, barer, mm. Men Hvad gør kreatin egentlig? læs med herunder.

Bodylab Pure Monohydrate Creatine - Vores anbefaling

kreatin pulver 300g neutral pouch

Højdepunkter

 • 100% mikroniseret
 • Neutral smag
 • Kan nemt blandes op med vand

Specifikationer

 • Øger præstationsevnen i musklerne
 • Veldokumenteret kosttilskud  
 • Hurtig opløsende

Hvorfor vælge denne monohydrat?

Med dette produkt fra Bodylab, som kan købes hos Bodylab selv, får du noget af det bedste på markedet. Dette kreatinpulver er 100% mikroniseret kreatin, som øger musklernes præstationsevne. Det veldokumenterede monohydrate creatine fra Bodylab er meget populært blandt forbrugerne, og er den type, der bliver solgt mest af i Danmark - især fra hjemmesiden Bodyman. Her får du altså creatine af fineste kvalitet, som vil have en effektiv effekt på din krop. Dette produkt kan blandes op med vand og drikkes hurtigt, men du kan også vælge at bruge det i diverse opskrifter.

Den anbefalede dosis fra Bodylab er 3g om dagen, og du vil med dette pulver også få en måleske med. Produktet er helt rent og uden tilsætningsstoffer, og du kan med fordel blande det op med mælk eller juice. Dette produkt fra Bodylab er uden smag, hvorfor du kan blande det op med alverdens forskellige drikkevarer, uden at smagen af creatine tager over. Brandet forhandles, foruden hos brandet selv, hos Bodyman, hvor du også kan købe en masse andet tilskud til din træning. 

Et af de mest populære brands

Bodylab er et af markedets mest populære brands indenfor kreatin. Når du køber pulver fra dette brand kan du altid være sikker på at få creatine af højeste kvalitet. Hvis du skulle være den mindste smule i tvivl om hvilken type, du bør vælger, kan du også læse meget mere om deres forskellige produkter på deres hjemmeside.

Bodylab Creatine Ice Peach - Bedste med smag

creatine ice tea peach

Bedste priser på Bodylab creatine

Højdepunkter

 • 100% mikroniseret kreatin
 • Smag af fersken
 • Kan nemt blandes op med vand

Specifikationer

 • Øger musklernes præstationsevne
 • Hurtig levering
 • Fysisk præstation forbedres

Hvorfor vælge denne monohydrat?

Dette produkt er mikroniseret kreatin med smag af fersken, som er effektiv til muskelopbygning og supplement til din træning. Hvis du er på jagt efter monohydrate creatine, som smager godt, så er det dette produkt fra Bodylab, du skal have fat i. De er nemlig bedst i test hvad angår lækker smag, og med dette kreatinpulver får du altså den lækreste smag af fersken, hvilket vil minde meget om smagen af iste - dog uden tilsat sukker. Her får du altså et letopløseligt produkt, som smager fantastisk.

Bodylab anbefaler, at der tages 6g om dagen, hvilket er dobbelt så meget, som hvis du køber creatine uden smag. Hvis du er træt af smagen af pulver, så bør du altså prøve dette produkt, som også bliver solgt på Bodymann. Dog skal du være opmærksom på, at den kraftige smag af fersken gør, at det ikke vil være muligt at blande produktet op med mælk. Brandet forhandles hos Bodylab, hvor du også kan købe en masse andet tilskud til din træning.

LinusPro Creatine Monohydrate - Bedste "to-go"

bedste-kreatin-pulver-linuspro-kreatin

LinusPro

Bedste priser på LinusPro kreatin

Højdepunkter

 • 100% mikroniseret kreatin
 • Neutral smag
 • Lufttæt bøtte

Specifikationer

 • 100% mikroniseret
 • Neutral smag
 • God for pengene 

Hvorfor vælge LinusPro creatine?

LinusPro har lavet dette gode kreatin pulver, som du nemt kan have med dig i tasken, når du skal ned til fitnesscenteret, eller hvis du skal have det med andre steder - eksempelvis på ferie, eller på arbejde. Det er et ganske populært kosttilskud, som man bruger til at bidrage til styrkefremgangen og muskelvæksten, når de styrketræner. LinusPro har nemlig valgt at designe en smart lille plastikbøtte, som du kan genbruge, og som er nem at have med, på grund af sin lille størrelse.

Derudover hjælper LinusPro kreatinpulver dig også med din præstation, når du laver høj intensitetstræning, eksempelvis ekstremsport, hård cardio træning og så videre. Du kan nemt blande det med vand, og så har det en smagsneutral smag, så den også kan blandes med i en shake eller en smoothie.

Bodylab Creatine Capsules (180 stk.) - Bedste alternativ

bedste-kreatin-pulver-bodylab-creatine-capsules

Bedste priser på creatine capsules

Højdepunkter

 • Nem dosering
 • 3000 mg i hver pille
 • Gode at have med på farten

Specifikationer

 • Nem dosering - 6 piller om dagen 
 • Optages nemt i kroppen
 • God at have med 'on the go' 

Det skal dog nævnes, at der ikke er nogen garanti for, at monohydrat creatine har en effekt på dig specifikt. Nogle mennesker har nemlig et naturligt højt indhold af kreatin i kroppen, hvorfor produktet ikke vil have en effekt. Der er dog intet farligt over at tage creatine som kosttilskud, og du kan altid prøve dig frem og se, hvilken effekt det har på din træning.

kreatin content

Core Creatine Pro

Pris: ca. 200kr for 350g

Dette produkt fra Core er det bedste premiumprodukt på markedet. Dette er et helt nyt produkt, specielt udviklet til at give dig alle de bedste kreatinmolekyler. Hvert molekyle bidrager dig, at du kan opnå den bedst mulige muskelopbygning.

Dette produkt indeholder blandt andet PH-stabilitiseret monohydrate creatine monohydrat, som virker skånsomt for maven. Ydermere indeholder det også kreatin-nitrat, som nedbryder kroppen ATP. Ved nedbrydelse betyder det, at du kan træne længere tid uden at blive træt. Dermed vil du altså med dette Core pulver få et af de bedste premium produkter på markedet. Produktet fås med smag af citron, som bidrager til en frisk smag i din drikkelse, ligesom Bodylab pulveret med smag af fersken. Core bliver desværre ikke forhandlet hos Bodymann, men kan til gengæld fås hos massere andre forhandlere.

Core Creatine

Pris: 245kr for 600g

Med dette kreatin monohydrat får du et godt tilbud, da du kan få hele 600g til kun 245 kr. Denne pris er altså billig i forhold til mange af konkurrenterne, og er stadig et af de bedste produkter på markedet. Det indeholder nemlig lige præcis det, du skal bruge, for at bidrage til øget muskelopbygning. Det veldokumenterede produkt er, i modsætning til Bodylab produktet, ikke med smag, men dette kan der også være fordele ved. Det er en svensk brand, som kan købes på nettet med hurtig levering, men det er desværre ikke muligt at købe dette kreatinpulver hos fysiske forhandlere. Brandet bliver desværre ikke forhandlet hos Bodymann, men kan til gengæld fås hos massere andre forhandlere.

PurePower Kreatin Pulver

Pris: 150kr for 180g. 

Dette produkt er meget populært blandt forbrugerne. Ud over den høje kvalitet i smag og og pris i dette monohydrate creatine, er forbrugerne meget glade for det lette opløselige monohydrate creatine fra PurePower. Med dette kreatinpulver får du et produkt, der både er kosher, halal og velegnet til veganere. Den anbefalede dosis er 3g om dagen, og produktet er uden smag i modstætning til Bodylab, hvorfor det kan blandes op med f.eks. mælk eller juice. Brandet bliver desværre ikke forhandlet hos Bodyman, men kan til gengæld fås hos massere andre forhandlere.

bedste-kreatin-pulver-stemningsbillede

Flere typer creatine

Hvad er de forskellige varianter? Kreatin kan både fås i pilleform såvel som pulver. Den mest populære form er dog creatine, hvor du vil få markant mere produkt for pengene.

Produkterne kommer med forskellige smage. Du kan enten vælge neutralt kreatinpulver, som er en smule bitter i smagen. Den neutrale creatine er dog et godt valg, hvis ud ønsker at blande det op med f.eks. Yogurt.

Alternativt kan du også vælge creatine med smag. Vælg fx en med fersken, hvis du er til det.

Hvad gør monohydrat kreatin pulver?

Kreatin er en substans, der findes naturligt i menneskers muskelceller og hjælper dine muskler til at producere energi under din træning, således at din styrke øges. Derfor er det et meget populært kosttilskud blandt bodybuildere og atleter, der hjælper med at øge styrken under træningen.

Omkring 95 procent af det opbevares i musklerne, og de resterende 5 procent er fordelt på hjerne, nyrer og lever. Dette gør, at kosttilskuddet har en særlig god effekt, da det går direkte i musklerne.

Hvis man vælger at bruge kreatinpulver, som kosttilskud, bør man aldrig aldrig overskyde den anbefalede dosis, som står oplyst på pakken. Der er ikke noget farligt ved at overskride den anbefalede dosis, men det vil blot miste sin effekt, hvis du tager mere monohydrat creatine end anbefalet.

Læs her, hvad gør kreatin?

Der er mange årsager til, at creatine har en god effekt på din krop og træning. Hvad gør det?

Øger styrke: Først og fremmest gør det, at du kan udføre mere under din træning, hvilken er nøglen til, at dine muskler kan vokse til store.

Styrker cellerne: Dernæst har kreatin den effekt, at der forøger produktionen i cellerne, som sørger for, at dine muskler vokser hurtigere og har en hurtigere restitutionstid, som vil forebygge eventuelle skader.

Forøger vandindholdet: Det gør, at vandindholdet i cellerne vokser, hvilken gør cellerne mere rummelige.

Forbedrer hjernen: Creatine pulver medfører samtidig vækst i depoterne i hjernen, hvilket vil forbedre hjernens generelle helbred.

Der er mange andre gode grunde til, at tilvælge monohydrat til din daglige rutine. Pulveret gør mange gode ting for kroppen og har en god effekt på din træning. Kreatinpulver kan købes hos nærmeste Matas eller mange steder på nettet. Mærket på dit proteinpulver vil for det meste være ligemeget, da ingredienslisterne er de samme.

Læs også vores guide om bedste proteinpulver her.

Bodylab kreatin monohydrat

I dag sælges Bodylab over hele Danmark, og der er mange grunde til at købe kreatinpulver fra dette brand.

Du kan f.eks. Købe 300 g creatine for kun 169 kr fra dette brand, hvilket er en super fornuftig pris - især taget i betragtning at man kun benytter meget lidt om dagen. Bodylabs produkter kan fås i forskellige smagsvarianter, og den mest populære variant er smagen af iste. Denne creatine består af 100% rent mikronseret kreatin, som øger musklernes præsentationsevne.

Bodylab produkter sælges hos mange forhandler både online og i fysiske butikker, men i din nærmeste Matas kan du både få fat i creatine med smag af iste eller natural. Brandet laver også meget andet end dette, og de er også kendte for at udvikle lækkert proteinpulver eller barer.

Myprotein creatine pulver

Myprotein er endnu et populært eksempel på et brand, der udvikler kreatin, som pulverform. Myprotein sælges desværre ikke i fysiske butikker, hvorfor du må have fat i din smartphone eller laptop for at få fat i creatine fra dette brand.

Her kan du købe 250 gr. kreatinpulver for 159 kr med forskellige smage såsom peach mango, sour raspberry eller cherry limeade. Der er altså et hav af smagsvarianter at vælge mellem, hvis du køber produkter fra Myprotein. Myprotein er et meget populært brand blandt forbrugerne, som du med fordel kan vælge, når du skal have fat i creatine.

Foruden det velkendte kreatin pulver, der fås i pulverform, der kan opløses i vand, tilbyder My Protein også tyggetabletter. Disse tyggetabletter er nemme at indtage og dermed smarte på farten, hvis indtagelsen af creatine indimellem skal gå hurtigt. Anbefalingen fra Myprotein lyder på, at du indtager 3 tyggetabletter straks efter træning, for at opnå de maksimale fordele.

Bodylab kreatinpiller fremfor pulver

Vidste du godt, at der findes flere måder hvorpå, at du kan indtage din daglige mængde af monohydrate creatine som kosttilskud? Den veldokumenterede kreatin pulver kommer nemlig også i pilleform, og du kan med fordel vælge denne type, hvis du ikke bryder dig om pulver. 

Bodylab er et meget populært brand hvad angår creatine, og de har også udviklet pilleformen, som du kan vælge i stedet for pulver. Med disse piller fra Bodylab får du en æske med 180 stk. For kun 120kr. Pillerne indeholde 100% rent mikroniseret kapselkreatin. 

Den store fordel ved at vælge creatine i form af piller er især, at du har mulighed for at tage pillerne med på farten, hvilket er en kæmpe fordel, hvis det skal gå hurtigt. De er ikke kun smarte hvis du er på farten, men de er også et oplagt valg til dig, der ikke bryder dig om den klassiske kreatinvariant fra Bodylab. 

bedste-kreatin-kreatinpiller-vs-pulver-billede

Hvordan virker pillerne?

Pillerne virker på helt samme måde som den klassiske pulverform, det indtages blot på en lidt nemmere måde. Ved at indtage kapslerne fra Bodylab øger du musklernes indehold af monohydrate creatine, hvilket vil øge den fysiske præstation ved træning. 

Tabletterne indtages sammen med vand, og allerhelst lige efter en træning. Du kan med fordel tage pillerne i forbindelse med proteinpulver fra Bodylab, får en ekstra god effekt. Den anbefalede dosering er 6 tabletter om dagen, hvilket indeholder 3 gram creatine. Det betyder dog også, at du skal tage det oftere end med kreatin-pulver. Tilskuddet fra Bodylab behøves nemlig kun at blive indtaget én gang dagligt for den optimale effekt. 

Det er meget individuelt hvilke type creatine kosttilskud, der fungerer bedst for den enkelte person. Om du vælger pulver eller piller er helt op til dig, og effekten af de to forskellige former vil altid være den samme. Dog vil det i mange tilfælde være sværere at få fat på pillerne i fysiske butikker i modsætning til Bodylab pulver.

Hvor gammel skal man være?

Har du nogensinde undret dig over, om der er en aldersgrænse på, hvornår man må tage kosttilskud? På nuværende tidspunkt er der ikke lavet nogen videnskabelig evidens for, hvornår det er farligt at tage kreatin, og hvorvidt det er skadeligt for teenagere eller børn. 

Dog indtages creatine i forbindelse med hård og intensiv træning, hvilket sjældent ses hos teenagere, hvorfor kreatinpulver ikke vurderes til at være nødvendig for teenagere under 15 år. 

Desuden er det heller ikke alle voksne, der har effekt af creatine. Hvis din krop allerede indeholder den rette mængde, vil du nemlig være uden effekt at tage kosttilskuddet. 

Hvornår er det bedst at tage kreatin?

Der er ingen tvivl om, at kreatin kan have en yderst positiv effekt på din krop og dine resultater. Der er dog også tidspunkter på dage, hvor du vil få mest ud af at tage det populære kosttilskud, der særligt bruges i forbindelse med træning. Hvad gør kreatin ekstra effektivt er nemlig, at indtage det i forbindelse med din træning. 

Det vil f.eks. sige lige efter, at du har trænet. Dette har i følge flere videnskabelige artikler en bedre effekt end hvis du blot indtager creatine i forbindelse med din morgen- eller aftenrutiner. 

Går du op i din træning, så ved du formentlig også godt, at din krop har brug for at restiture og holde pause fra træningen af og til. På de dage, hvor du holder fri fra træningen, er det underordnet, hvornår på dagen, du indtager creatine. Vælg i stedet det tidspunkt på dagen, der passer dig bedst. 

Som vi tidligere har været inde på, er det også væsentligt, hvor meget kreativ pulver, du indtager. Det anbefales, at du ikke indtager mere end 3 gram dagligt. Dette er også tilstrækkeligt, for at se de ønskede resultater.

Ingen nævneværdige bivirkninger

Har du nogensinde overvejet, hvad gør kreatin og er der nogen bivirkninger forbundet med at indtage det populære kosttilskud? Flere videnskabelige undersøgelser har søgt netop at undersøge dette. Resultatet viser, at der tilsyneladende ingen nævneværdige bivirkninger er ved indtagelsen af kosttilskuddet. 

Det blev blandt andet illustreret i en undersøgelse foretaget på en amerikansk universitet, hvor en hold af forskere igennem 21 måneder undersøgte 98 atleter og deres indtagelse af creatine. Ved undersøgelse af urin og blod viste resultatet, som beskrevet ovenfor, ingen store afvigelser fra normalen. 

Det skal dog også pointeres, at det endnu ikke er belyst i hvilket omfang, det kan have sundhedsmæssige konsekvenser eller bivirkninger at indtage kosttilskuddet over længere tid eller igennem en længere årrække. 

Selvom der ikke er bevist nogen bivirkninger ved indtagelse af kosttilskuddet, er det vigtigt, at pointere, at det ikke anbefales at indtage større doser end det der angives og anbefales. 

Dette skal du være opmærksom på, inden du køber kreatin pulver

Dosering: 

Først og fremmest er det helt essentielt, at du altid er opmærksom på at få den rette mængde dosering. Det er nemlig en helt specifik doseringsanbefaling ved det produkt, du køber, som du altid bør følge. De fleste varianter anbefaler 3g kreatin pulver om dagen, men hvis du vælger en variant med smag fra f.eks. Bodylab, så vil den anbefalede dosis være højere. Når det gælder denne type produkt, kan det ikke betale sig at tage mere end den anbefalede dosering, da en overdosering ikke vil have noget effekt på din krop.

Pris: 

Prisen kan være varierende alt efter hvilken type produkt du køber, og hvilket brand du køber produktet fra. De dyrere udgaver kan indeholde renere produkt, men for det meste vil der ikke være den store forskel på de dyrere og billige udgaver. Dog kan prisen svinge alt efter smag, mænge osv. Du kan med fordel købe en større portion af gangen og dermed opnå mængderabat.

Smag: 

Smagen er naturligvis også noget, du med fordel kan være opmærksom på, når du køber dit næste produkt. Der findes nemlig både varianter med og uden smag, og der kan være fordele og ulemper ved begge dele. Hvis du køber en udgave med smag af f.eks. Fersken, kan du blande produktet op med iskoldt vand og dermed få en drik med lækker smag af fersken. Hvis du derimod vælger en neutral udgave, kan du putte det i din mad såsom skyr, hvor produktet ikke vil kunne smages.

Variant

Du kan både vælge at købe kreatin pulver, men du kan også få produktet i pilleform. Det vil være dyrere at have i pilleform, men til gengæld kan der være mange fordele forbundet med dette. F.eks. Kan du tage pillerne med på farten og sluge den hurtigt inden træning, i stedet for at skulle slæbe rundt på pulveret hele dagen. Hvis du dog køber det i pulverform vil du spare penge, da du både får en større mængde af gange og til en billigere pris.

Udvælgelse og anmeldelse af produkter

Grundig research fra blandt andet eksterne analyser og anmeldelser fra eksperter ligger til grund for udvælgelse og anmeldelse af produkterne i nærværende artikel. De udvalgte produkter udbydes hos vores forhandlere, og kan derfor variere i pris. Du kan opnå et overblik over, hvor du finder produkterne til den bedste pris i vores pristabeller. Det er vigtigt at pointere, at vores anmeldelser altid er funderet på en samlet vurdering af produktet, trods partneraftaler.

Kriterier for vurdering og sammenligning af produkter

Produkttest udsendt af officielle eller upartiske instanser
Kundeanmeldelser og udtalelser
Vurdering ud fra specifikationer, egenskaber, fordele og ulemper
Kundeservice herunder garanti og omdømme hos udbyderen
Forbrugerens præferencer vurderet på baggrund af indsamlet indsigter

De ovennævnte kriterier sammenstilles med produktets pris og kvalitet, og på baggrund heraf foretages en subjektiv vurdering, som udmønter sig i reelle anbefalinger. Produkterne i nærværende artikel er en gennemgang af de mest populære produkter på markedet, der opfylder forbrugernes behov - og altså ikke en rangering af produkterne fra bedst til værst.

FAQ - Kreatin pulver

Hvor meget kreatin skal man indtage?
Fødevarestyrelsen anbefaler, at man højst indtager 3 gram pr. dag.
Hvordan indtager man kreatin?
Den mest populærer indtagelsesform er igennem pulver. Det kan enten gøres via mad eller ved hjælp af drikkelse.
Kreatin kan dog også indtages, som pilleform.
Er der bivirkninger ved kreatin?
Der er ikke dokumenteret de helt store bivirkninger ved indtagelse af kreatin. Man kan sige, at øgning af kropsvægt er en bivirkning, men tager netop kreatin for, at tage på.
Virker kreatinpulver?

Angivelse af kilder og tests

chevron-downmenu-circlecross-circle