Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

675 iRobot robotstøvsuger anmeldelse - Se tilbud i 2023

Der er mange gode grunde til at investere i en robotstøvsuger fra iRobot, og endnu mere specifikt - modellen 675. Med denne test vindende model, som klarer sig godt i anmeldelse fra eksperter, vil du få en maskine, der bidrager til en nemmere hverdag og rengøring.
Af 
Opdateret d. 25. januar 2023
forsidebillede

Når man skal ud og finde nyt udstyr op hjemmet - og dette gælder på alle områder, herunder også til rengøringen -, så er det altid en fordel at have styr på, hvilke produkter, er er de bedste, hvilke man helst skal styre uden om. Du får nemmest et overblik ved at læse en anmeldelse eller en test, hvori du også ofte kan finde gode tilbud på produkterne. Læs også vores guide omkring støvsuger til hundehår her eller alle iRobot robotstøvsuger her. 

Bedste iRobot 675 robotstøvsugere

i5-roomba-robotstoevsuger-irobot

iRobot Roomba i5

Hurtig til at støvsuge
Perfekt til hjem med dyr
Opdaterer automatisk software

iRobot

1.999,-

4,1 på Trustpilot med +20 anmeldelser
i7-irobot-roomba-robotstoevsuger-irobot

Roomba i7 robotstøvsuger

Scanner hjemmet
Høj sugeevne
Høj batteritid

iRobot

2.999,-

roomba-j7-robotstøvsuger-irobot

iRobot Roomba j7

God til at undgå forhindringer
Høj sugeevne
God batteritid

iRobot

3.999,-

Hvorfor den test vindende 675

Pris: 1700 

Funktioner: 

  • Simpel og nem betjening  
  • 3-trins rengøring 
  • Styr den via din smartphone 

Med denne iRobot model får en maskine, som klarer sig godt i test og anmeldelse fra eksperter. Maskinen er på mange måder et fantastisk valg, hvis du er på jagt efter en model, der sælges til en fornuftig pris og stadig er af god kvalitet. 

Maskinen kan fås til en pris på kun 1700kr, og den er udstyret med en masse test vindende funktioner, der gør rengøringen meget nemmere. Først og fremmest er denne maskine maskine meget simpel at betjene, og kunderne mener ifølge anmeldelse, at den er meget nem at styre. 

Ydermere er denne iRobot 675 model udstyret med et 3-trins rengøringssystem. Dette betyder, at du med denne model får en maskine, der har tre funktioner, som du selv kan vælge ved ét enkelt klik: clean, spot eller dock. Dette er en kombination mellem en hovedbørste og sidebørste, der gør din 675 model i stand til at samle alverdens støv og snavs op fra gulvet. 

Du har ydermere mulighed for at styre din test vindende maskine fra din smartphone, hvilket er helt genialt til dig, der ønsker, at modellen skal støvsuge rummet imens, du ikke er hjemme. Det eneste du skal gøre er blot at downloade app’en “HOME”, hvorefter du nemt og hurtigt kan connecte maskinen til din smartphone. Ifølge anmeldelse er det meget nemt at connecte din iRobot 675 til din smartphone. 

Hvor kan du købe maskinen?

Hvis du efter at have læst anmeldelse om den test vindende iRobot 675 model har lyst til at investere penge i den, så kan du højest sandsynligt en tur på internettet. Maskinen sælges nemlig sjældent i fysiske butikker, men i stedet på hjemmesider såsom RobotEksperten.dk.  

menu-circlecross-circle