Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Gourmet catering - Bedste steder i København og omegn

En fest med mad af den bedste kvalitet imponerer ofte gæsterne, og vi har derfor sat os for at finde den bedste gourmet catering til dig der bor i København eller omegn. Få inspiration her.
Af 
catering Aalborg

Er du på jagt efter en servering til dine gæster, der lige ligger lidt over niveauet af det middelmådige måltid? Mange gæster sætter stor pris på retter, der lige er gjort lidt ekstra ud af, og vi hjælper dig gerne på vej med at finde de firmaer, der kan leve op til disse kriterier.

Top anbefalede gourmet catering

gourmet catering med Frederiksberg Smørrebrødgourmet catering med Frederiksberg Smørrebrød
gourmet catering med Frederiksberg Smørrebrødgourmet catering med Frederiksberg Smørrebrød

Frederiksberg Smørrebrød

Gratis levering ved + 50 stk ​
Fra 65 kr. pr. stk smørrebrød ​
Fra 145 kr pr. Kuvert ​
Noget for enhver smag - mulighed for glutenfrit mm.
Besøg Frederiksberg Smørrebrød
Bedst til prisen 

IKI SUSHI

Gratis levering fra 20 mennesker indenfor 5km
Fra 29 kr. levering
Fra 160 kr pr. Kuvert ​
Spændende udvalg
Besøg Iki Sushi
gourmet catering med IKI SUSHIgourmet catering med IKI SUSHI
gourmet catering med IKI SUSHIgourmet catering med IKI SUSHI
gourmet catering med Gorm's julecateringgourmet catering med Gorm's julecatering
gourmet catering med Gorm's julecateringgourmet catering med Gorm's julecatering

Gorm's catering til jul

Levering lige til døren, hvis ønskes
Fra 150 kr. levering ​
299 kr pr. person
Kom i rigtig julestemning med lækkert mad
Besøg Gorm's

Gourmet catering af den højeste kvalitet

Nogle forbinder mad fra catering virksomheder med mad af dårlig kvalitet, men der findes heldivis en masse virksomheder, der kan levere gourmet catering, så du kan forkæle alle dine gæster til dit næste arrangement - også helt uden at gå på kompromis med kvalitet.

I denne artikel

Skal du afholde et arrangement, og må det gerne være lidt udover det sædvanlige? Så finder du, som det fremgår ovenfor, et stort udvalg af lækre muligheder indenfor gourmet catering. Mange tænker måske, at mad ud af huset er noget, der er forbundet med dårlig kvalitet, men det behøver det bestemt ikke være. Tvært imod. 

Det er nedenstående lækre muligheder også gyldne eksempler på. Særligt i de seneste år har vi set, hvordan det er blevet muligt hos flere og flere at bestille lækre serveringer, i højeste kvalitet, hos nogle af landets bedste restauranter. Med andre ord, er der masser af muligheder, når maden til dit næste arrangement, skal være lidt udover det sædvanlige.

Vores anbefalinger

I det nedenstående vil du kunne læse om de steder i København, vi kan anbefale, når det kommer til gourmet catering, der er præget af luksus og gode råvarer. De er alle særprægne og unikke på hver deres måde, og netop der får de vores anbefaling. Der er både noget for den store og den lille sult, til det lette og det tunge måltid, samt til ethvert budget.

Bedste gourmet frokost catering

Frederiksberg Smørrebrød

Frederiksberg smørrebrød gourmet cateringBesøg Frederiksberg Smørrebrød

Skal du have gæster til frokost, det kunne eksempelvis være til en 60 års fødselsdag, et jubilæum eller måske en bryllupsdag, der skal fejres med de nærmeste og kæreste. Her ville luksus smørrebrød som gourmet catering da bestemt ikke være dumt. Og Frederiksberg Smørrebrød laver nogle af de bedste.

Al gourmet catering fra Frederiksberg Smørrebrød i København er smørrebrød, der er frisklavet med største præcision og med detaljen for øje. Derfor vil du også kunne finde perfekt sammensatte smage i ethvert smørrebrød, herunder luksus versioner af velkendte, såvel som mere moderne takes, på det klassiske danske hit.

Når du bestiller gourmet catering til frokost fra Frederiksberg Smørrebrød, vil du også kunne få det som aftensmad, da bestillinger kan tages og hentes mellem 11:30 og 21. Dog skal bestillingen altid være på minimum 16 stykker, så får du minimum otte gæster, så ville dette være et perfekt bud på lækker gourmet catering i København.

Fordele:

Gourmet catering til både dag og aften
Klassikere såvel som moderne smage
Fokus på sæsonvarer
Kan bestilles ned til ganske få personer
Bedste gourmet catering

Madklubben

Hos Madklubben finder du vaskeægte luksus, når du er på udkig efter gourmet catering. Her bliver der nemlig kræset for detaljerne, og smagene er nøje sammensat. Derfor vil du også opleve smagfuld sammensætning, uasnet hvordan du sammensætter din gourmet catering fra Madklubben i København.

Gourmet catering fra Madklubben i København foregår således, at du bestiller forskellige forretter, en hovedret og forskellige typer af dyppelse til din mad ud af huset til det antal personer, som du holder arrangement for. Dog skal du som minimum bestille til 15 personer. Det er desuden muligt at tilkøbe flere retter, dessert og meget mere.

Vi vil klart anbefale Madklubben, når du skal have gourmet catering til dit event, så dine gæster kan få en luksus oplevelse, selv hvis arrangementet blot holdes i haven eller et lejet festlokale. Priserne er til at betale, og du vil få masser af mad og smag for pengene.

Du kan evt. få hjælp til din rengøring før arrangementet med en robotstøvsuger eller automatisk gulvvasker.

Fordele:

Stort udvalg af retter
Store smage til små priser
Vegetariske og veganske muligheder
Sæsonbaseret mad
Madklubben catering

Bedste kolde catering

OLIOLI

Søger du et alternativ til den almindelige gourmet catering, så kan OLIOLI i København måske være sagen for dig. Her får du nemlig få små individuelle serveringer som gourmet catering. OLIOLI laver nemlig lækre poké bowls med forskellige smage og med forskellige typer af protein, så der er noget for enhver smag.

Med inspiration fra det hawaiianske køkken kan du være sikker på at overraske dine gæster med en vaskeægte gourmet oplevelse, når du bestiller luksus catering fra OLIOLI. Foruden deres mini bowls, som man kan spise flere af og dermed prøve flere forskellige af, så er det også muligt at bestille deres bowls i full-size.

Er du mere til en buffet, så er det også muligt at få en lav-din-egen gourmet catering buffet, hvor du får mulighed for at mixe din egen poké bowl med præcis de ingredienser, du synes er mest lækre. De forskellige typer har forskellige priser, og derfor vil der helt sikkert også være gourmet catering fra OLIOLI i København inden for dit budget.

Pift din catering her op med lækre efterfølgende Espresso Martini, brygget på din helt egen kaffemaskine, det giver alt godt igen. Spar desuden tid på klargøringen med hjælp fra en robotstøvsuger, som giver dig tid til forberedelse. 

Fordele:

Flere forskellige varianter
Vegetariske og veganske muligheder
Gode og sunde smage
Noget for enhver smag

Hvorfor investere i gourmet catering?

Der er mange gode grunde til at bestille catering, og især i gourmet version. Hvis du står og skal have gæster eller afholde et større arrangement, og du ikke selv kan stå med den helt store og dyre madlavning, så kan du sikre dig nem fremdrift i dagen.

Vil du gerne spare en masse god tid til dit arrangment, så du kan være sammen med familien, vennerne eller kollegaer? Du kan først og fremmest spare tid på at skulle stå med en masse kaffe, og stille en kaffemaskine frem til desserten, så folk selv kan brygge sig en dejlig varm kop sideløbende med din gourmet catering. 

Hvad angår rengøringen op til selve arrangementet, eller efter, så kan du med fordel investere i en robotstøvsuger, som tager alt skidt efterfølgende, så du blot skal tage de værste og store ting. 

Søger du mad til dit arrangement?

Søger du den bedste catering København? Læs mere her.

Skal du holde en fest med mad til? Så se på følgende muligheder i disse byer: Sønderborg, Roskilde, Aarhus, Aalborg, Sønderborg, Nordsjælland og Sjælland her.

Har du behov for brunch catering til din fest? Så læs vores guide her på siden.

Læs omkring catering buffet lige her på siden.

Bestil tapas catering efter du har læst vores guides på området.

Vælg det rigtige cateringfirma som kan give dig den korrekt hjælp til din fest.

Læs også om hvor du kan få noget godt mad ud af huset på Frederiksberg her.

Book eller køb en kaffemaskine til desserten, så gæsterne kan få en varm cappuccino.

Angivelse af kilder og test

  1. Frederiksberg Smørrebrød - se kilde her.
  2. Madklubben - se kilde her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 3

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle