Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Catering Frederiksberg - Bestil lækker mad ud af huset

Står du for maden til det næste arrangement på Frederiksberg, som du skal deltage i? Det kan være en tidsrøver, og derfor hjælper vi dig med et overblik dine muligheder for catering og mad ud af huset i netop denne bydel i København.
Af 
Opdateret d. 22. september 2022
bedste catering i København

Hvem vil ikke gerne afholde et arrangement, hvor gæsterne går mætte derfra og husker maden, uanset om det er bryllup, fødselsdag, 50 års jubelæum eller noget helt fjerde. Derfor er det vigtigt at finde præcis det rette mad for det event man skal afholde, så der skabes en rød tråd.

Top anbefalede catering på Frederiksberg

Få catering hos Frederiksberg smørrebrødcatering københavn
catering københavncatering københavn

Frederiksberg Smørrebrød

Gratis levering ved + 50 stk ​
Fra 65 kr. pr. stk smørrebrød ​
Fra 145 kr pr. kuvert ​
Noget for enhver smag - mulighed for glutenfrit mm.
Besøg Frederiksberg Smørrebrød
Bedst til prisen 

Find det bedste mad ud af huset på Frederiksberg

Lad os komme omkring nogle af dine muligheder for catering på Frederiksberg, så du kan begynde og se muligheder.

Bedste catering på Frederiksberg i 2022

Frederiksberg Smørrebrød

Dejlig sprød rugbrød beklædt med de lækreste toppings. Der er ikke noget som det danske smørrebrød, som kan glæde enhver alder og type. Hos Frederiksberg Smørrebrød formår de at holde sig til traditionerne men med overraskelse på både smag og udseende. De skaber de smukkeste smørrebrød, som du kan servere til dine gæster som catering eller mad ud af huset.

Frederiksberg smørrebrød cateringBesøg Frederiksberg Smørrebrød

De går på ingen måde ned på kvaltiet, og du vil derfor opleve et menukort der er præget af sæson råvarer, så de kan være så friske som muligt. Derudover får du de lækreste kombinationer, som du kan sætte tænderne i. Når du bestiller mad ud af huset eller catering her, kan du vælge dine yndlings og specialudvalgte stykker, så dine gæster kan smage lidt forskelligt.

Fordele

Levering til lige døren
Passer til små og store selskaber
Altid frisksmurt smørrebrød
Fast levering

Mad & Kaffe

Et andet sted på Frederiksberg, hvor man kan bestille smørrebrød som catering er hos Mad & Kaffe, som skaber lækker mad ud af huset, og gør dit liv nemmere til det kommende arrangement. De formår at bringe de lærke højtbelagte ud over deres egen restaurant, men hvor præcis samme kvalitet bibeholdes.

Frederiksberg cateringBesøg Mad & Kaffe

Det er alt fra helt traditionelle katoffelmad og/eller fiskefilet, og til nytænkende stykke med tatar eller lignende. De skifter ofte menukort, og derfor kan deres udvalg varierer alt efter sæson og typer af fisk eller kød.

Du kan kun bestille og afhente catering og mad ud af huset fra deres afdeling på Frederiksberg. Er du interesseret i resten af deres menukort, kan du besøge dem både på Amager, Frederiksberg og Vesterbro, hvor de serverer de lækreste andre små deleretter og inspirerende brunch, med selvvalgte favoritter.

Fordele

Luksus frokost til enhver begivenhed
God pris på catering
Vegetar kan vælges
Bedste af sæsonbestemte smørrebrød

Mad & Kaffe er både placeret på Amager, Vesterbro og Frederiksberg hvorfor du kan få mad ud af huset fra en restaurant tæt på dig til din 50 års fødselsdag eller en barnedåb.

Hooked

Er du ikke til smørrebrød, er der heldigvis en lang række andre muligheder, når du skal finde det rette sted at bestille catering fra. I blandt disse er den populære fiskerestaurant, Hooked, der blandt andet ynder at forkæle de lokale på Frederiksberg med deres vanedannende fisk.

Besøg Hooked

Foruden deres mange lækre retter på menuen, tilbyder Hooked også deres velsmagende retter som catering på Frederikberg og resten af landet. Er I mange til selskabet kan du endda få deres tuktuk eller foodtruck ud til dit arrangement.

På deres lækre selskabsmenuer kan du foruden velkendte retter også finde fish tacos, østers og sprøde krustader, og dermed forkæle dine gæster med masser af velsmag.

Fordele

Lækre og anderledes muligheder
Gode råvarer og masser af smag
Kan komme til jer ved større selskaber

Hooked er placeret flere steder i København, hvorfor du kan få mad ud af huset fra en restaurant tæt på dig til din 50 års fødselsdag eller en barnedåb.

Madklubben

Den københavnske madscene bugner af lækre muligheder - også når det gælder mad ud af huset. Er du på udkig efter den bedste catering på Frederiksberg er det derfor oplagt, at du retter opmærksomheden mod en af københavns absolutte darlings - nemlig Madklubben.

Besøg Madklubben

Foruden deres mange forskellige koncepter og restauranter, kan du nemlig også nyde deres velsmagende catering på Frederiksberg. Menuerne skifter løbende og i takt med sæsonen. Det kan derfor være en god idé løbende at holde øhe med, hvad de tilbyder i det tidsrum, hvor du har brug for den bedste løsning til din fest, fødselsdag eller noget helt tredje.

Fordele

Masser af velsmag
Gælder fra min. 15 personer
Mulighed for vegetariske og veganske retter

OLIOLI

På blot fem år har den hawaiiansk-inspirerede kæde overbevist danskerne om, at de såkaldte poké bowls er kommet for at blive på den danske madscene. Med råvarer som ris, rå fisk, friskskåret grønt og dressinger serverer de de såkaldte dekonstruerede sushi bowls.

Besøg Olioli

Hypen vil ingen ende tage - og derfor kan du nu også bestille de lækre og populære bowls som catering på Frederiksberg. Serveringen tilpasses netop dit selskab, så serveringerne stemmer overens hvad angår både lejlighed og størrelse.

På deres populære mad catering menu på Frederiksberg kan du dels vælge at få serveret deres velkendte bowls, dels vælge en buffet med favoritterne fra de populære bowls. Vælger du sidstnævnte har dine gæster mulighed for selv at lave og sammensætte den bowl, der smager dem bedst. Det er med andre ord en oplagt mulighed for dig, der ønsker at bestille catering på Frederiksberg til enhver smag.

Fordele

God til både store og små selskaber
Mulighed for buffet
Tilbyder både vegetariske og veganske muligheder

Angivelse af kilder og test

  1. Frederiksberg Smørrebrød - se kilde her.
  2. Mad & Kaffe - se kilde her.
  3. The Culture Trip - se kilde her.
  4. Eater - se kilde her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 17

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle