Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Cateringfirma leverer det bedste catering til dit firma

Til de fleste festlige begivenheder både privat og inde i dit firma, vil det være en god idé at servere lækker catering for de fremmødte og festglade inviterede. Og så bliver det da ikke lettere, hvis du får maden leveret af en cateringfirma, der måske er et af de mange populære og lækre firmaer i København.
Af 
Opdateret d. 17. august 2022
catering firmaer

Catering firmaer kan gøre værts- og værtinderolle lidt lettere at have med at gøre, da alt maden leveres og måske endda anrettes og serveres af catering personalet. Dermed kan du slappe af og nyde at være sammen med dine gæster, og lade dit cateringfirma gøre resten.

Vores anbefalinger af catering firmaer

Frederiksberg Smørrebrød

Frederiksberg Smørrebrød

Til små og store selskaber
Frisksmurt smørrebrød
Fast levering til døren
Catering Iki Sushi

Iki Sushi

Fra 29 kr. levering
Fra 160 kr pr. Kuvert ​
Spændende udvalg
Besøg Iki Sushi
Luksus sushi 
catering firma

Mad & Kaffe - Smørrebrød

Rigtig god frokost
Sæsonbestemte smørrebrød i verdensklasse
Vegetar udvalg
catering firmaer

OLIOLI

Levering til døren
Kolde måltider
Sunde og farverigt gourmet
Hooked - catering firma

Hooked

Bedste catering til fisk og skaldyr
Foodtruck med luksus retter
Bredt udvalg af retter

Hvis der skal bestilles mad udefra og det rette catering firma skal findes til at løse madlavningen, kan det være uoverskueligt at finde det rette. Men når der først er styr på bestillingen, er ansvaret for maden heldigvis ude af dine hænder, da den valgte catering virksomhed kommer og leverer herlighederne.

Hvilket catering firma skal du vælge?

Catering findes i mange afskygninger, og du kan uden tvivl bestille mad fra en rigtig god cateringvirksomhed, som passer dig. De ligger rundt omkring i landet herunder f.eks. i København. Der er mulighed for at hente din bestilling hos de fleste leverandører. Men det er også meget almindeligt, at et catering firma tilbyder gratis levering.

Et catering firma, der leverer mad, som kan tilpasses alle, er f.eks. Madklubben, der har mange placeringer i København. Denne virksomhed tilbyder sågar forskellige menuer alt efter, om du ønsker mad fra deres restaurant på Vesterbro i København eller f.eks. Fra frederiksberg.

På denne måde er det virkelig nemt at få catering, hvor du har stor indflydelse på, hvilke ting, der skal indgå i leveringen.

Fordelen ved at vælge at få leveret mad fra en virksomhed, der også har restauranter er, at du kan afprøve dem inden, så du ved, hvordan kvaliteten af maden er, når du skal servere maden for dine gæster.

catering firmaer

Der findes mange gode catering firmaer, som leverer et godt produkt. Af dem kan der nævnes Frederiksberg Smørrebrød, OLIOLI, Mad & Kaffe (smørrebrød) og Hooked. Som cateringfirma sørger de for at alting spiller til dit arrangement. ift. maden.

Skal du have leveret mad til en en mindre privatfest eller til en større fest inde i din virksomhed, er det også fornuftigt at tjekke, hvilket catering firma, der vil være mest oplagt. Det kan variere fra catering firma til firma, hvor stort et kuverttal, de kan levere til.

Der vil dog som oftest være en miminumsgrænse, hvilket ikke bør være et problem, hvis du skal have leveret mad til et arrangement i din virksomhed.

Det er ikke blot maden, du ikke længere skal gå og fundere over. Når du bestiller mad fra en catering virksomhed, kommer det som regel i emballage, som enten kan smides ud efterfølgende.

Men i allerfleste tilfælde bliver maden leveret på fine fade og i skåle, som den enkelte catering virksomhed medbringer maden på. Det smarte er, at du ofte ikke behøver at vaske op efterfølgende.

Den enkelte catering udbyder tager det hele med sig igen dagen efter, bare anretningsfadene og - skålene er tomme for mad. Og det vil de sikkert være!

Her finder du de bedste catering firmaer

Er du på udkig efter cateringfirma til din næste fest - hjemme eller i dit firma? Så kan det være lidt af en jungle at finde rundt i det store udvalg af catering firma.

Vi har derfor samlet nogle af de bedste, så du kan danne dig et overblik over, hvem du med fordel kan overveje til din næste fest, reception eller fødselsdag.

catering firma

Frederiksberg Smørrebrød

Kender du ikke til Frederiksberg Smørrebrød i forvejen, så bør du straks unde dig selv den tjeneste og lære dem at kende med catering til frokost til dit firma, dit private arrangement eller hvis du bare skal have en hurtig frokost. Du vil i hvert fald ikke fortryde, når den populære restaurant serverer smørrebrød fuld af smag, lækre råvarer og nytænkende overraskelser. 

Frederiksberg Smørrebrød er også et catering firma, der foruden at servere smørrebrød til sultne københavnere, også disker op med deres flotte serveringer til små og store begivenheder.

Tag et smugkig og bliv lækkersulten på deres Instagram her.

Hvad hjælper et godt cateringfirma dig med?

God mad
Glade gæster
Et festligt arrangement
catering firma fra Mad & Kaffe

Mad & Kaffe

Vi skal tilbage til de fyldige og overdådige stykker smørrebrød. For udover at servere sublim morgenmad, frokost, aftensmad og kaffe - så er Mad & Kaffe også et catering firma, der gerne står for de gode smage til din næste fest.

Mad & Kaffe har slået sit navn godt og grundigt fast på den danske café-scene, hvorfor du kan forvente masser af smag og lækkerier, når du bestiller maden til din næste fest fra denne café.

Ønsker du at bestille smørrebrød fra Mad & Kaffe til din næste fest, så skal bestillingen ske minimum to dage i forvejen. Ligeledes gælder det, at der skal bestilles til minimum 8 personer af 2 stk. smørrebrød pr. person.

Tjek deres Instagram ud her, og få indblik i, hvad Mad & Kaffe har at byde på.

catering firma med Hooked

Restaurant Hooked

Du kender måske Hooked for deres populære Fish & Chips og overdådige Lobster Rolls. Men vidste du, at den popuære fiskerestaurant også er et catering firma?

Hyrer du dem som catering firma til din fest kommer de susende i deres tuktuk eller foodtruck, alt efter størrelsen på din begivenhed, og herefter kan du og dine gæster glæde sig til at hoppe direkte ombord i Lobster Rolls, snacks, fish tacos og meget mere.

Som cateringfirma leverer, og i alle andre sammenhænge, sørger hooked for at der bliver leveret et godt produkt hver gang.

Tjek de lækre fiskeretter ud allerede nu på Hooked's Instagram her.

Catering firmaer for enhver smag

Skal du bruge serveringer til en reception, vil der formentlig være andet mad på fadene, end hvad tilfældet er, hvis du skal holde fødselsdag. Som det fremgår ovenfor findes der heldigvis en lang række forskellige catering firmaer og udbydere, som tilbyder forskellige muligheder.

Du kan med andre ord finde et cateringfirma, der passer til netop din smag og fest. Måske foretrækker du, at menuen er traditionel og byder på gode kendinger som smørrebrød. Det kan også være, at du har flere gæster, der er vegetarer. I såfald kan du også se nærmere på de catering firmaer, der serverer vegetariske menuer.

Når maden er spist, kender vi nok alle til den søde tand, der kommer snigende. Og her er der heldigvis også mange gode råd at hente hos de fleste, der tilbyder mad ud af huset.

Nogle virksomheder specialiserer sig inden for netop kager, som det eneste. Men i de fleste tilfælde kan du også finde et cateringfirma, der serverer hele alt lige fra de lækre menuer og små hapsere til desserter og lidt efterfølgende sødt til kaffen.

Søger du mad ud af huset til din fest?

Så kan det være at vores guide omkring catering København kunne være noget for dig. Her ser du alle de gode muligheder som du har, når du skal have bragt mad lige til din dør.

Læs om følgende byers muligheder, når det gælder mad ud af huset: Sønderborg, Sjælland, Roskilde, Aarhus, Aalborg, Sønderborg, og Nordsjælland.

Kan du også godt lide brunch catering? Det kan de fleste, derfor har vi lavet denne guide til dig.

Passer catering buffet til din kommende begivenhed? Så læs mere her på siden.

Er gourmet catering noget for dig? eller måske tapas catering? Læs med her og se dine muligheder.

Har du endnu ikke valgt et cateringfirma? Så læs mere her på siden og se hvad dine muligheder er.

Angivelse af kilder og test for bedste cateringfirma

  1. Læs Yelps liste her.
  2. Se stort overblik fra Euro Pages her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle