Vores artikler er skrevet fra research og analyse af tests. Vi kan tjene en kommission, når der købes via et link. Læs mere >

Brunch catering - Bestil de lækreste buffeter

Ønsker du at bestille en smagfuld brunch til et arrangement i København eller omegn? Vi guider dig her til de bedste catering firmaer, der ikke går på kompromis, når det kommer til kvalitet og gode råvarer.
Af 
Opdateret d. 14. juli 2022

Det påstås, at morgenmadsmåltiden er et af dagens vigtigste måltider, så hvorfor ikke servere det for dine gæster? Med en lækker morgenmadsanretning får I en herlig start på dagen, og de fleste gæster elsker luftige pandekager, sprød bacon og et godt stykke brød.

Metodologi
Vores guides og artikel tager udgangspunkt i sammenfatning af anbefalinger, anmeldelser og kundeanbefalinger og ikke produkter, vi selv har testet. Læs mere
Vi holder os opdateret på nye versioner, og der kan være forbehold for prisændringer grundet tilbud, rabatter og kampagner.
Vores artikler er skrevet på baggrund af research og analyser af anmeldelser og test. Der er sponsoreret indhold på siden. Læs mere

Morgenmad og brunch med catering

De færreste tænker over, at det også er muligt at bestille brunch som catering, hvilket er en skam, for det er en skøn mulighed for at forkæle dine gæster, hvis du eksempelvis skal holde barnedåb eller fødselsdag henover en weekend.

Der findes et hav af lækre muligheder, når valget falder på brunch catering. Derfor har vi sonderet terrænet og fundet nogle af de bedste bud på, hvor du finder den bedste brunch catering i København, Nordsjælland og Roskilde - og hvilken menu de byder på. Lad os komme i gang.

I denne artikel

Wulff & Konstali - den bedste brunch catering

Københavns ukronede morgenmadskonger - Wulff & Konstali - byder på alt, hvad dit morgenmadshjerte begærer. Serveret med et stort fokus på kvalitet og råvarer, kan du forvente en af de bedste morgenmadsoplevelser, når du bestiller brunch catering fra den populære kæde, der har flere afdelinger i København og Nordsjælland.

Har du besøgt den populære café i København eller Nordsjælland, så ved du formentlig også, at menuen serveres i små stentøjsskåle og på fine små træplatter. Det er ingen undtagelse, når du bestiller brunch catering - og derfor kan du også forvente den fulde oplevelse, hvor smag, kvalitet og æstetik går op i en højere enhed.

Freunde Brunch Catering - kvalitet for pengene

Hjemmebagt morgenbrød, friskbagt sødt, spændende salater og gode vegetariske muligheder. Hvem kan stå for sådan én anretning? Ikke os i hvert fald, og alt det og meget mere kan du glæde dig til, når du bestiller brunch catering i Roskilde fra Freunde. 

Skal du således holde barnedåb, fødselsdag eller en anden festlig begivenhed er det oplagt at invitere din gæster på den lækre brunch catering, som kan bestilles, hvis I er minimum 10 personer rundt om bordet. 

Der er ikke en finger at sætte på Freundes mad, der alt sammen er hjemmelavet og lavet på de bedste sæsonfriske råvarer - flere af dem endda lokale og sået, passet og høstet på deres egen gård i Roskilde, Løvbakkehus.

Smageriet - fuld af god smag

Er du på udkig efter den bedste brunch catering i København og omegn, er det heller ikke til at komme udenom Smageriet. De har nemlig i den grad knækket koden til, hvordan man serverer en yderst lækker buffet som brunch catering i København. 

Deres buffet går godt til de fleste anledninger. Fra fødselsdag og barnedåb til tøsefest og polterabend. På menuen finder du noget for enhver smag - med gode muligheder for enten af vælge en af deres faste menuer eller designe selv. 

Maden anrettes på fade eller portionsanrettede glas. Du skal med andre ord ikke bruge tid på at anrette, for det har Smageriet allerede klaret for dig. I stedet kan du fokusere på det, der er vigtigt: nemlig at være der for dine gæster. 

Prisen er ovenikøbet ganske rimelig, hvorfor Smageriet ligger godt placeret i toppen over de bedste brunch catering steder i København og Nordsjælland. 

Jespers Torvekøkken - bedste bud i Søborg

Jespers Torvekøkken arbejder for den gode smag i munden - på mere end én måde. Det betyder blandt andet, at de arbejder hårdt på at reducere madspild og mindske deres brug af CO2 i værdikæden. Men også, når det gælder deres menu er smagen ikke til at tage fejl af. 

Her kan du forvente råvarer af bedste kvalitet - serveret med stor forståelse for både smag og sammensætninger. På menuen finder du noget for enhver, og klassikere som røræg, brunchpølser, friskbagt morgenbrød og wienerbrød er naturligvis at finde på den velassortede buffet. 

De serverer desuden gerne alle herligheden lige til din hoveddør, så det eneste du skal have styr på, er dine gæster.

Angivelse af kilder og test

  1. Spacehuntr - se her.
  2. Yelp - se hvad de skriver på Yelp her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
cogclockmenu-circlecross-circle