Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Brunch catering - Bestil de lækreste buffeter

Ønsker du at bestille en smagfuld brunch til et arrangement i København eller omegn? Vi guider dig her til de bedste catering firmaer, der ikke går på kompromis, når det kommer til kvalitet og gode råvarer.
Af 
Opdateret d. 2. september 2022

Det påstås, at morgenmadsmåltiden er et af dagens vigtigste måltider, så hvorfor ikke servere det for dine gæster? Med en lækker morgenmadsanretning får I en herlig start på dagen, og de fleste gæster elsker luftige pandekager, sprød bacon og et godt stykke brød.

Morgenmad og brunch med catering

De færreste tænker over, at det også er muligt at bestille brunch som catering, hvilket er en skam, for det er en skøn mulighed for at forkæle dine gæster, hvis du eksempelvis skal holde barnedåb eller fødselsdag henover en weekend.

Der findes et hav af lækre muligheder, når valget falder på brunch catering. Derfor har vi sonderet terrænet og fundet nogle af de bedste bud på, hvor du finder den bedste brunch catering i København, Nordsjælland og Roskilde - og hvilken menu de byder på. Lad os komme i gang.

Wulff & Konstali - den bedste brunch catering

Københavns ukronede morgenmadskonger - Wulff & Konstali - byder på alt, hvad dit morgenmadshjerte begærer. Serveret med et stort fokus på kvalitet og råvarer, kan du forvente en af de bedste morgenmadsoplevelser, når du bestiller brunch catering fra den populære kæde, der har flere afdelinger i København og Nordsjælland.

Har du besøgt den populære café i København eller Nordsjælland, så ved du formentlig også, at menuen serveres i små stentøjsskåle og på fine små træplatter. Det er ingen undtagelse, når du bestiller brunch catering - og derfor kan du også forvente den fulde oplevelse, hvor smag, kvalitet og æstetik går op i en højere enhed.

Freunde Brunch Catering - kvalitet for pengene

Hjemmebagt morgenbrød, friskbagt sødt, spændende salater og gode vegetariske muligheder. Hvem kan stå for sådan én anretning? Ikke os i hvert fald, og alt det og meget mere kan du glæde dig til, når du bestiller brunch catering i Roskilde fra Freunde. 

Skal du således holde barnedåb, fødselsdag eller en anden festlig begivenhed er det oplagt at invitere din gæster på den lækre brunch catering, som kan bestilles, hvis I er minimum 10 personer rundt om bordet. 

Der er ikke en finger at sætte på Freundes mad, der alt sammen er hjemmelavet og lavet på de bedste sæsonfriske råvarer - flere af dem endda lokale og sået, passet og høstet på deres egen gård i Roskilde, Løvbakkehus.

Smageriet - fuld af god smag

Er du på udkig efter den bedste brunch catering i København og omegn, er det heller ikke til at komme udenom Smageriet. De har nemlig i den grad knækket koden til, hvordan man serverer en yderst lækker buffet som brunch catering i København. 

Deres buffet går godt til de fleste anledninger. Fra fødselsdag og barnedåb til tøsefest og polterabend. På menuen finder du noget for enhver smag - med gode muligheder for enten af vælge en af deres faste menuer eller designe selv. 

Maden anrettes på fade eller portionsanrettede glas. Du skal med andre ord ikke bruge tid på at anrette, for det har Smageriet allerede klaret for dig. I stedet kan du fokusere på det, der er vigtigt: nemlig at være der for dine gæster. 

Prisen er ovenikøbet ganske rimelig, hvorfor Smageriet ligger godt placeret i toppen over de bedste brunch catering steder i København og Nordsjælland. 

Jespers Torvekøkken - bedste bud i Søborg

Jespers Torvekøkken arbejder for den gode smag i munden - på mere end én måde. Det betyder blandt andet, at de arbejder hårdt på at reducere madspild og mindske deres brug af CO2 i værdikæden. Men også, når det gælder deres menu er smagen ikke til at tage fejl af. 

Her kan du forvente råvarer af bedste kvalitet - serveret med stor forståelse for både smag og sammensætninger. På menuen finder du noget for enhver, og klassikere som røræg, brunchpølser, friskbagt morgenbrød og wienerbrød er naturligvis at finde på den velassortede buffet. 

De serverer desuden gerne alle herligheden lige til din hoveddør, så det eneste du skal have styr på, er dine gæster.

Brunch ud af huset

Brunch er en god måde at få samlet familien eller vennerne, især hvis man ikke ønsker at bruge en hel dag på at have gæster på besøg. Her kan man servere alle morgenmadsfavoritterne, herunder æg og bacon, pandekager, juice, masser af frugt og måske en syndig kage til siden, som buffet.

Dog kan brunch være en ordentlig mundfuld, hvis man især skal lave morgenmad til en hel flok af mennesker. Her er brunch catering en super smart mulighed for at forkæle dine gæster, uden at du skal få sved på panden over det. Og ofte kan du få brunch buffet ud af huset fra København i forskellige størrelsesforhold.

Langt de fleste og bedste brunch catering virksomheder i København kan endda levere maden direkte til din dør, så du blot skal dække bordet og tage imod maden, når der bankes på.

Brunch catering kan bestå af mange forskellige ting, alt efter hvad dine ønsker er. Det kan både være den helt syndige amerikanske version med pandekager med sirup og æg og bacon, men det kan også være en sundere og mere fordansket version med rugbrød, frugtanretninger og lækre oste.

Hvad du skal have leveret er naturligvis fuldstændig op til dig. Det bedste valg for dig er noget, du selv kan lide. Vælg derfor brunch catering fra København, som du selv ville blive glad for at blive budt på.

Hvornår kan man bruge brunch catering?

Der er mange forskellige anledninger, hvortil brunch catering kan være godt. Dette kan både være en fødselsdagsfejring, hvor den bedste måde at fejre det på, er ved at vække fødselaren med sang og gaver, og så gå direkte til fadene efterfølgende. Her kan det både være den tætte familie, men det kan også være vennerne.

Foruden fødselsdagene, så kan brunch ud af huset som buffet også bruges som forkælelse af afdelingen eller teamet, når de har ydet en ekstra god indsats i en periode, har afsluttet en stor opgave, eller hvis nogen har jubilæum på arbejdspladsen. Her kan brunch catering fra København være en god måde at starte dagen på.

Tit og ofte vil fejringen af noget som sølvbryllupper og guldbryllupper blive fejret ved at man vækker brudeparret med musik, sang og morgenmads buffet. Hertil kan det også være en suverænt god ide at have brunch catering, i stedet for at man skal lave sammenskudsgilde af morgenmad.

Dog er det vigtigt her at være opmærksom på, om det firma, som du har valgt, rent faktisk kan levere brunch buffet så tidligt på morgenen i København. Det bedste ville være at undersøge dette inden du beslutter dig.

Har man med et større selskab I København at gøre, kan det godt blive både uoverskueligt og svært at vide, hvor meget man skal lave, og hvilke retter, der skal til. Hertil vil brunch catering fra én af ovenstående virksomheder være et godt valg. Her bestiller du nemlig blot til antallet af personer, og så får du leveret det skønneste og bedste catering som buffet i København eller andre steder i landet.

Brunch catering

Brunch er godt til, hvis du ønsker at invitere mange forbi, ikke ønsker at stå for besværet, men gerne vil nyde selskabet lige så meget som gæsterne. Ved at bestille det udefra, kan du slippe for det meste af udfordringerne, nemt og bekvemt. De fleste leverandører kan endda levere direkte til din hoveddør, mod en mindre betaling.

Brunch er også en god anledning til at fejre forskellige typer anledninger, eller hvis din afdeling har gjort en ekstraordinær indsats, er der ikke noget som en god brunch til at løfte humøret.

Det kan også være i skal have en familiefest og ønsker det skal være hyggeligt, så er brunch udefra et godt valg. Især hvis du ikke har kapaciteten til at invitere et stort selskab til en stor menu, så kan brunch være et godt alternativ, da det ikke behøver tage lige så meget plads. Prisen er også ofte lavere end hvis der skulle bestilles en aftenmenu, men ved den rette leverandør, kan det være super lækkert

Skal du bruge catering til din begivenhed, så læs også dette

Leder du efter catering i København? Så har vi lavet denne perfekte guide, hvor du kan finde de bedste virksomheder, som kan levere god mad til dit arrangement.

Ved du at du skal have tapas catering? Så læs med her, hvor du får den bedste guide.

Skal du afholde et arrangement i Roskilde? Så læs med her og se udvalget af de forskellige restaurant og cateringfirmaer, så leverer mad ud af huset.

Vi har her lavet en guide, hvis du befinder dig i Århus eller Aalborg og skal bruge catering.

Befinder du dig i Sønderborg? Så læs med her.

I Nordsjælland og resten af Sjælland kan du få lækkert mad leveret lige til hoveddøren. Læs med her, når vi dykker ned i udvalget af muligheder.

Catering buffet kan også være lækkert, hvis du står med en fest eller anden begivenhed.

Vil du have gourmet catering? Så er der også virksomheder, som tilbyder dette.

Hvilket cateringfirma skal du vælge? Læs med her og bliv klogere.

Angivelse af kilder og test

  1. Spacehuntr - se her.
  2. Yelp - se hvad de skriver på Yelp her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle